Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 μετά από 6 σελίδες ένα έχω να πω... τελικά καλά λέει η γιαγιά μου: "Είναι τρελοί αυτοί οι μηχανόβιοι!" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εγω εχω πετιχει τον εαυτο μου μετα απο βολτουλα που την αφηνω σπιτι, να την χαζευω και να λεω απο μεσα μου, ποιος να το πιστευε. Αγορασα αυτην την μικρουλα και σε εναν χρονο τοσο εξοπλισμο, μορε μπραβο... Και την ακουμπαω στην σελα, απαλα κυκλικα χαδακια χαχα Αλλα της μιλησα και μαλιστα δυνατα με χαμογελο μεχρι τα αυτια, οταν γυρισα σπιτι μετα απο το 1ο μεγαλο ταξιδι στο Λουτρακι, και τις ειπα: Μετα απο το σημερινο σε αγαπαω ακομη περισσοτερο! Με εβγαλες ασπρο προσωπο, στριψαμε ομορφα, ανεβικαμε το βουνο, τερματισαμε στην εθνικη, αλλα εσυ εκει! Ειχες κατεβασει το κεφαλι και πηγενες! Σε ευχαριστω! μετά από 6 σελίδες ένα έχω να πω... τελικά καλά λέει η γιαγιά μου: "Είναι τρελοί αυτοί οι μηχανόβιοι!" σορρυυυυυυυυυυυυυυυυ +1 ηθελα να σου δοκω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Σχεδών κάθε μέρα της μιλάω και της χαιδεύω το ντεπόζιτο. Οι μηχανές είναι σαν τις γυναίκες. Αν τις κακομεταχειρίζεσαι, τσινάνε. Αν τις έχεις με το μαλακό πάνε με τα νερά σου.;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εγω εχω πετιχει τον εαυτο μου μετα απο βολτουλα που την αφηνω σπιτι, να την χαζευω και να λεω απο μεσα μου, ποιος να το πιστευε. Αγορασα αυτην την μικρουλα και σε εναν χρονο τοσο εξοπλισμο, μορε μπραβο... Και την ακουμπαω στην σελα, απαλα κυκλικα χαδακια χαχα Αλλα της μιλησα και μαλιστα δυνατα με χαμογελο μεχρι τα αυτια, οταν γυρισα σπιτι μετα απο το 1ο μεγαλο ταξιδι στο Λουτρακι, και τις ειπα: Μετα απο το σημερινο σε αγαπαω ακομη περισσοτερο! Με εβγαλες ασπρο προσωπο, στριψαμε ομορφα, ανεβικαμε το βουνο, τερματισαμε στην εθνικη, αλλα εσυ εκει! Ειχες κατεβασει το κεφαλι και πηγενες! Σε ευχαριστω! σορρυυυυυυυυυυυυυυυυ +1 ηθελα να σου δοκω!!! αααα δεν σου ξαναμιλάω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 οριστε λυθηκε το προβλημα! +1 τι αλλο θελεις απο εμενα μου λεεεεεεεεεεεεεεες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deppy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Και της μιλαγα της Τσιταράς μου,50αρι suzuki, που την ανηφόρα με 2ο ατομο πισω και ψωνια, την εβγαζε μόνο με 1η....Ελεγα "ελα καμάρι μου, ελα κουκλίτσα μου, θα τα καταφέρεις !" Και του κλεμμένου μου Πάνθρο να τα φιλάκια στο κοντερ, τα χαδάκια στα φανάρια με τρόπο, στις λαβές συμπλέκτη και φρενου... Φυσικά βαφτισμένα και τα 2, εμψυχα για μένα... Εδώ τον φωναζα τηλεπαθητικά να μου φανερωθει για να τον βρω!! Οδηγούσα ενα αλλο και φωναζα "οταν δεν με βλέπανε" Πάνθρο Πάνθρο που είσαι; Δείξε μου, φανερώσου; Που σαι λατρεία μου; Συγνωμη που σε ειχα βρωμικούτσικο! Εχω προβλημα το ξέρω. Μια φορα τον ειχα δειρει κ δεν με εχω συγχωρεσει από τοτε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Τελικα ειμαστε πολλοι εκει εξω.... Την εχω παραμελησει η αληθεια ειναι, αλλα σημερα παραλαβα και Ohlins μπροστα και πισω και αυριο θα της τα φορεσω, μαζι με ενα σερβις για να ανασανει καλυτερα! Καλους δρομους να εχουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Μιας και η συντριπτικη πλειοψηφια απαντησε θετικα, τιθεται μοιραια και η εξης ερωτηση: Εκτος απ το να της/του μιλατε σας μιλαει/απανταει κιολας; θέλω να δω ποιός θα απαντήσει θετικά πρώτος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Μιας και η συντριπτικη πλειοψηφια απαντησε θετικα, τιθεται μοιραια και η εξης ερωτηση: Εκτος απ το να της/του μιλατε σας μιλαει/απανταει κιολας; Εννοείται.................... Ω, ναι............ Ο σύνδεσμός μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Ένα χαδάκι στο τεπόζιτο, και ένα ευχαριστω,καθε φορα που με γυρναει σωο και αβλαβη γεματο με εικονες, και συναισθηματα. Τελικα ειναι αυτο που λενε "Αυτοκινητο και Μηχανη, το ενα ταξιδευει το σωμα, και το αλλο την ψυχη." τελικα ολοι ειμαστε λιγο αρπαγμενοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Imbas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Του κατέβαζα καντήλια γιατί λάδωνε συνέχεια το μπουζί.. (Gilera runner) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GioX105 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Καλησπέρα ειμαι το dinamik του Γιώργου, τωρα που σηκώθηκε απο το pc θελω να σας πω οτι δεν μου μιλάει καθόλου τα τελευταία χρόνια, με έχει βαρεθεί νομίζω, η σχέση μας περναει κρίση... Ωρες ωρες μου ερχεται να του σβήσω στην μέση του πουθενα και να μην παιρνω με τιποτα μπρός... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 ¨Μπράβο γέρο μου, αντέχουμε ακόμα¨ Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι με άκουσε και χαμογέλασε, και ότι δεν μου κραταει μούτρα για όλα αυτά που του έχω κανει αυτά τα χρόνια….. Καλά ρε φίλε λες γέρο το v-strom του '05?ούτε έφηβος δεν είναι! κάτι transalp συντηρημένα του '89 που βλέπω στον δρόμο πώς να τα αποκαλούν οι ιδιοκτήτες τους??Μελλοθάνατες? Όσο αναφορά το θέμα ευνοείται πως τις μιλάς, τις παρακαλάς, τις εκληπαρείς, τις προστάζεις, τις αγαπάς, τις νιώθεις. Ενοείται οτι δεν είναι άψυχα αντικείμενα.. αλλά όλα αυτά συμβαίνουν στα μάτια μηχανόβιων που έχουν διανύσει χλμ & χρόνια συμβίωσης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Και της μιλαγα της Τσιταράς μου,50αρι suzuki, που την ανηφόρα με 2ο ατομο πισω και ψωνια, την εβγαζε μόνο με 1η....Ελεγα "ελα καμάρι μου, ελα κουκλίτσα μου, θα τα καταφέρεις !" Και του κλεμμένου μου Πάνθρο να τα φιλάκια στο κοντερ, τα χαδάκια στα φανάρια με τρόπο, στις λαβές συμπλέκτη και φρενου... Φυσικά βαφτισμένα και τα 2, εμψυχα για μένα... Εδώ τον φωναζα τηλεπαθητικά να μου φανερωθει για να τον βρω!! Οδηγούσα ενα αλλο και φωναζα "οταν δεν με βλέπανε" Πάνθρο Πάνθρο που είσαι; Δείξε μου, φανερώσου; Που σαι λατρεία μου; Συγνωμη που σε ειχα βρωμικούτσικο! Εχω προβλημα το ξέρω. Μια φορα τον ειχα δειρει κ δεν με εχω συγχωρεσει από τοτε. Thundercats fan ? +1 απο μενα γιατι ετσι ! Και αν εβλεπες και silverhawks σου δηλωνω οτι σαγαπω ανεφ ορων ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Πραγματικά, ευτυχώς που βλέπω ότι δεν είμαι τρελός! Ναι, ενίοτε κι εγώ χαϊδεύω ντεπόζιτο και της λέω πόσο όμορφη είναι και την παινεύω που δεν με έχει αφήσει ποτέ κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Οταν την εχω παρκαρει καπου και περναω μπροστα της λεω " ΓΚΕΙΑΑ ΣΟΥ ΚΟΚΛΑΑ" με γυφτικη προσφορα και σκαω στα γελια.. Σε γουτσου γουτσου φασεις της λεω "τι ειναι μωρε αλυσιπριονο, τι ειναι μωρε" Οποτε αρχιζει τις ταρζανιες (καλα δεν φταιει αυτη δηλαδη αλλα..) της λεω "ελα μην μου κανεις την ζορικη" και αυτη συνηθως μουλαρωνει και αρχιζει παλι τις μαλακιες και μου χανει χρονια απ' τη ζωη μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Σημερα κατεβαινοντας απο τον 4ο, την ειδα κατω απο τα δεντρα, και σαν να ακουσα να μου λεει... Μου φορεσες καινουργιες αναρτησειμπρος πισω τακακια φιλτρα κλπ και με εχεις εδω κατω να περιμενω... ΠΑΜΕ βολτα ΤΩΡΑ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Πραγματικά βούρκωσα με τις απαντήσεις... Υπάρχουν και άλλοι τελικά... Εγώ έχω φτάσει στο σημείο να την φιλίσω, Στο σημείο της σέλας που περνάει πάνω από το ντεπόζιτο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Οταν κανω κανα ανοιγμα με κανεναν στο δρομο ή οταν την ανοιγω και ακουγεται αυτο το "Πρααααααααου" της λεω "Εεε ναι μωρη γκαυλα!!!" Τωρα το γιατι και το πως, μη ρωτατε, δεν ξερω!!!Ετσι με βγαινει Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 από τον spinas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fthsle 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Μια φορα στην εθνικη καθως πηγαινα τερμα(δεξια) σπασμενος (60χλμ) και εβλεπα τα αμαξια να περνανε ξυστα απο διπλα μου ελεγα κουνοντας το τιμονι 'ελα μωρο μου ελαα παμεε' χαχαχα ειχε πολυ γελιο η σκινη ειμουν με ενα φιλο και σκασαμε στα γελια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stormer4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Εγω εχω πετιχει τον εαυτο μου μετα απο βολτουλα που την αφηνω σπιτι, να την χαζευω και να λεω απο μεσα μου, ποιος να το πιστευε. Αγορασα αυτην την μικρουλα και σε εναν χρονο τοσο εξοπλισμο, μορε μπραβο... Και την ακουμπαω στην σελα, απαλα κυκλικα χαδακια χαχα Αλλα της μιλησα και μαλιστα δυνατα με χαμογελο μεχρι τα αυτια, οταν γυρισα σπιτι μετα απο το 1ο μεγαλο ταξιδι στο Λουτρακι, και τις ειπα: Μετα απο το σημερινο σε αγαπαω ακομη περισσοτερο! Με εβγαλες ασπρο προσωπο, στριψαμε ομορφα, ανεβικαμε το βουνο, τερματισαμε στην εθνικη, αλλα εσυ εκει! Ειχες κατεβασει το κεφαλι και πηγενες! Σε ευχαριστω! σορρυυυυυυυυυυυυυυυυ +1 ηθελα να σου δοκω!!! πως παει η cbr?ειναι καλη?αξιζει να την παρω για πρωτη μηχανη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Μια φορα μονο ετυχε. Οταν ειχα το ΧΤ και ειχα ηδη περασει τα χιλιομετρα που λογικα θα με αφηνε στο δρομο απο βενζινα μιας και δεν ειχε δεικτη. Αντε πουλακι μου του ελεγα αντε λιγο ακομα αντε λιγο ακομα, και εκοβα σταδιακα ολο και παραπανω το γκαζι μεχρι που τελικα με εφτασε μπροστα στο βενζιναδικο εκανε πουφ και εσβησε μπροστα στην αντλια. Τοτε σαν να θυμαμαι οτι ακουμπησα απαλα το τεποζιτο και του ειπα μπραβο, απο μεσα μου ομως γιατι με ακουγε ο βενζινας!!!! ακριβός το ίδιο πράγμα έγινε σε εμένα με το hondaκι μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.540 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Κι εγω της μιλαω.......τελικα δεν ειμαι τρελος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Δεν της μιλαω γιατι δεν ξερω Γιαπωνεζικα.Το πολυ πολυ αν με αφησει στο δρομο να της ψαλω κανενα Γαλλικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες