Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Χαχαχαχαχααχχαχαχααχχχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 σημερα λοιπον το βραδακι λεω να ανοιξω ενα θεματακι για το συγκεκριμενο μοντελο μονο και μονο για την παρτη του δυσμοιρου μελλοντικου ενδιαφερομενου που δεν θα μπορει να βρει τιποτα σχεδον στο Ελληνικο ιντερνετ. Καποιον τον τρωει ο απ,αυτος του να ανοιξει θεμα για BMW στο M.B Του εχομαστε ...................................καλο κουραγιο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 αλλαξα το gs με το k1300. με γειες, με γειες, καλα να περνατε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stam. 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) VSTROM K9 απορώ που κανείς δεν μίλησε ακόμα γι' αυτό.... είναι ένα μηχανάκι που μοσχοπούλησε στη χώρα μας... Και αυτό διότι: -είναι πολύ οικονομικό. Πραγματικά, πολύ οικονομικό. Αν δεν μπλέξεις με αξεσουάρ και λατέρνιασμα... -η οικονομία του είναι στην οδήγηση, με πολύ μικρή κατανάλωση, (στην πόλη θα βγάλει 5,5 - 6,5 λίτρα με νορμάλ οδήγηση) ενω στο ταξίδι μπορεί με εκνευριστικά προσεκτική (και αργή) οδήγηση να δούμε και 4,5 λίτρα στα 100 χλμ... υπερβολή, το φυσιολογικό του είναι να ταξιδεύει με 5λ/100χλμ και 120χ.α.ω. -Οικονομία όμως έχει και στην συντήρηση. Λάδια, φίλτρα, μπουζί, χρειάζεται, και συγχωρεί τους όχι επιμελείς ιδιοκτήτες (σε φυσιολογικά όρια)... Ρύθμισμα βαλβίδων θα χρειαστεί πάνω από τις 60.000 χλμ, ενώ το tps αν και έχει ακουστεί ότι χρειάζεται άλλαγμα μετά από ένα σημείο, εξαιρουμένων των εξαιρέσεων θα σας χαρίσει τουλάχιστον απροβληματιστα 40.000 χλμ. οκ, οικονομία, τι άλλο? -Ευχαρίστηση! Οκ δεν είναι το funbike των 180 κιλών και 80 ίππων, όμως είναι το δυνατότερο 650άρι στην κατηγορία του και ξεγελά τον όγκο του και το ψηλό κέντρο βάρους του, με την πολύ καλή οδηγική του συμπεριφορά. Για κάποιον που θα κουμπώσει στη σέλα του, με τα κατάλληλα ελαστικά, και γνώση των ορίων της μηχανής, μπορεί να πάει πολύ γρήγορα, στριφτερά και με κέφι μία βολτούλα μόνος του. Η ροπή δεν είναι το δυνατό του σημείο, οπότε δεν συνιστάται να γίνει δικάβαλο η γρήγορη βόλτα διότι δεν θα είναι γρήγορη... -Όμως και δικάβαλο με βαλίτσες και ταχύτητες 140 χ.α.ω. θα σας ταξιδέψει σχεδόν ευχάριστα (έχουν λίγο κραδασμό τα πίσω πατάκια) και αρκετά οικονομικά. (μετά θα αρχίσει να πίνει δυσανάλογα με το παραγόμενο έργο). -Έχει πολλούς και μεγάλους χώρους για φόρτωμα, ενώ με τα πίσω κάγκελα μπορεί να φορτώσει ακόμα και τα ψώνια της βδομάδος... -έχει άνετη σέλα, -καλή αξία μεταπώλησης διότι είναι value for money επιλογή, -είναι μία φιλική και καλή επιλογή για έναν αρχάριο αναβάτη, ο οποίος αφού ξεπεράσει την πρώτη στατική πτώση η οποία επιβάλλεται κατά πλειψηφία, θα φύγει τελείως από τη νοοτροπία παπί, σκούτερ, και θα μπει στον μαγικό κόσμο της μοτοσυκλέτας. -έχει δύο προστιθέμενες αξίες, μία καλή λέσχη και ένα πολύ δυνατό φόρουμ, μέσα στα οποία μπορεί να αντλήσει απίστευτα λεπτομερείς πληροφορίες και know how, να κάνει παρέες αλλά και να κολλήσει το "μικρόβιο" των ταξιδιών... Στα αρνητικά είναι τα: -απαράδεκτα φρένα και αναρτήσεις. -Υψηλό κόστος αντικατάστασης τρόμπας βενζίνης η οποία είναι πολύ εύκολο να μπουκώσει και να καεί, με τις κωλοβενζίνες που έχουμε... -Κακό κέντρο βάρους το οποίο στατικά κάνει δύσκολη και αβόλευτη τη μοτοσυκλέτα. -Φτηνά περιφρειακά, αν μπεις στη διαδικασία να τα αντικαταστήσεις με υψηλής ποιότητας, χρειάζεσαι buget για άλλο ένα σχεδόν μηχανάκι. -Κακή αντιπροσωπία, πολλοί εξυσιοδοτημένοι αλλά λίγοι καλοί και ακόμα λιγότεροι οικονομικοί (ίσως και κανένας). Ευτυχώς είναι μηχανάκι που επιτρέπει χέρι... -Σαν value for money επιλογή τα κάνει όλα απλώς καλά... -Πλασάρεται σαν On off αλλά δεν είναι On off. Το να παλέυεις με έναν ελέφαντα 230 κιλών, με αλουμινένιες ζάντες, και πλαστικά που σπάνε, γρατζουνίζονται κλπ, και ελάχιστη απόσταση από το έδαφος, καθόλου καλή τοποθέτηση των χειριστηρίων πάνω σε νεροφαγώματα, χώματα, κροκάλες, ποτάμια κλπ, δεν είναι εντούρο, είναι πάλη επιβίωσης... Αν το επιλέξετε, προτεινόμενες αν όχι επιβεβλημένες προσθήκες είναι: Δαγκάνες μπροστινού φρένου. με λίγη τύχη θα βρεθούν από 200-260 ευρώ... Αναρτηση πίσω (ή revalving με κόστος 250-300 ευρώ, ή ανάρτηση 300-450 σε οικονομική επιλογή) ανάρτηση μπροστά, ελλατήρια, λίγο πιο πυκνό λάδι (περίπου 150 ευρώ). γέφυρα μπροστινού (60-100ευρώ) λάστιχα (ΟΧΙ μαμα) προτεινόμενα: τα scorpion trail θα το βάλουν σαν τρένο στη στροφή. Αναπτηράκι στο τιμόνι, θα λύσει τα χέρια σε ταξιδιάρηδες με gps, κινητό, κάμερα, καμπίστες, με φουσκωτά στρώματα κλπ.... Βενζίνη! Καλές βόλτες! Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2014 από τον stam. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 HONDA CBR 1000F (SC24) 1990 Η αλλιώς η δαμάλα! :P :P Ο ορισμός της σπορτ τούρινγκ μοτοσυκλέτας. Αληθινός χιλιομετροφάγος. Αυτό είναι και αυτό κάνει... (η φωτό προφανώς και δεν είναι δική μου) ΣΤΑ + 1. Φιλικότητα. Είναι φιλική και προβλέψιμη μέχρι αηδίας, ιδανική ακόμα και πρώτη μηχανή αν μιλάμε για συνειδητή πάντα επιλογή 2. Μοτέρ. Ροπή, ροπή, ροπή. 4 Keihin αναλαμβάνουν όλη την δουλειά. Νωχελική μέχρι τις 3.000 σ.α.λ, δυνατή στις 4 με 7 χιλιάδες και διαολεμένη από τις 7 μέχρι τον κόφτη (κάπου στις 11). 3. Απλή κατασκευή. Οκ εχει φουλ φαιρινγκ αλλά λύνεται εύκολα και γρήγορα. Δεν φοβάσαι, όμως να ταξιδέψεις. Ξέρεις πως θα πας και θα έρθεις από Ελβετία, μόνο με βενζίνες. 4. Τυπική συντήρηση, ουσιαστικά λαδάκια και παρελκόμενα. 5. Εμφάνιση. Έχει απλές, λιτές γραμμές, η μορφή της είναι αεροδυναμική και όμορφη. Πολύ καλή προστασία από τον αέρα. 6. Ποιότητα κατασκευής. Μιλάμε για μηχανή 20+ ετών αλλά, αν είναι καλοσυντηρημένη δεν κάνει κιχ. 7. Φώτα!!!! Τα φώτα της απλά δεν υπάρχουν... 8. Η απαξίωση της είναι τέτοια, που στα χρήματα της μοιάζει με το ντηλ του αιώνα. ΣΤΑ - 1. Φρένα, βασικά δεν ξέρω αν είναι αρνητικό αυτό. Δεν έχει ABS, ούτε CBS. Βασικά τα φρένα τα μαθαίνεις με τα χέρια σου! χιχι!! 2. Αποθηκευτικοί χώροι. Τπτ, κανένας, νάδα πως το λένε. Συγκριτικά το Κ1 της ίδιας εποχής είχε υποτυπώδη ντουλαπάκια. Βέβαια μια ζωή μέσα στα αυτοκίνητα έχω μάθει αλλιώς. 3. Βράζει! Επιεικώς βράζει. Λιγότερο από ένα Κ1100 rs αλλά μιλάμε για πολύ ζέστη! Τον χειμώνα αυτό γίνεται +. 4. Βάρος. Οιμεεέ, αυτό δεν είναι μηχανάκι είναι φοράδα! Δεν κάνεις επιτόπιες μανούβρες, γιατί χρειάζεσαι και συνοδευτικό όχημα όπως κάτι τέρατα επικαθήμενα. Δεν παρκάρεις σε κατηφόρα. Το κορίτσι απλά δεν κάνει πίσω υπό κλίση. Διπλό στάντ??? Χαχα, ο μηχανικός μου την βάζει μόνο και εγώ τον χαζεύω. Βέβαια είμαι 1.74 και 63 κιλά οπότε τι να κλάσω?? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: Έχει. Νο1 είναι τεντωτήρας της καδένας του εκκεντροφόρου. Νο2 Αυτό είναι πρόβλημα μόνο αν ο μηχανικός δεν το 'χει, θέλει πολύ καλή ρύθμιση στα καρμπυρατέρ. Πρέπει ο άλλος να έχει όρεξη να ασχοληθεί. Αυτα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tracter 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για το GSR 600 τι να πούμε:στα θετικάυπέροχα γκάζιαυπέροχα κρατήματα και χωσίματα (βλ. Επίδαυρο)πάρα πολύ καλά ανοίγματα σε χαμηλο-μεσαιεςπολύ ωραία εμφάνισητα όργανα ήταν πολύ προχώ βλ. δείκτη ταχυτήτωνάνετη σέλα και η πίσω διαμαρτυρόταν μετά απο κανα 2-ωρο στην κίνηση και μετά απο κάνα 5-ωρο ταξίδι μες στο καλοκαίρι λόγω εξάτμισηςείχε πολύ καλη τιμή για αρχική αγοράστα αρνητικά τουτα φρένα του... πέφτανε πολύ γρήγορα (ιδίως μετά απο 3 φορές 0-200-0...) το οποίο λυνόταν (μερικώς) με ακτινική τρόμπα απο Κ7η ατολμία στα χρώματα του , το μαυρο ματ ήταν πολύ ωραίο αλλά κατι μπλέ,κόκκινα ήταν χάλια. με το πορτοκαλι κάπως διορθώθηκε το θέμα (τα πάντα είναι θέμα γούστου βέβαια)στα ουδέτερα τουη κατανάλωση. ίδια χιλιόμετρα έβγαζε με 1 άτομο ή 2 άτομα (περίπου 185). στο υπερ-σκίσιμο βέβαια πηγαίνοντας τάπες στην Αθηνών Κορίνθου με το που έκανες επιτόπου στην έξοδο Λουτρακίου στους Αγ. Θεοδώρους ήθελες τεπόζιτο... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2015 από τον Tracter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Dv 50(προσοχή μην ξεγελιεστε!! Το 50 είναι άλογα, όχι κυβικά)Μοτέρ διαμάντι. Οργώνει στα χαμηλά ,κάνει παπάδες στα τελικά.Εξατμιση που παράγει θόρυβο ισαξιου με f1 Λίγο τα φρένα του υστερούν, δεν βοηθάει πολύ κ το abs στις κολιες και γενικώς στα μπαντοσουζια Το μπροστά φως επαρκή για να παίξω σκοτεινό δωμάτιο (δρόμο) Τα πίσω φλας με χαλανε που κρέμονται σαν αμπέλιαΤο μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι τελικωνει στα 60 , Συνήθως γιατί δεν μπαίνει η δευτέρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2016 Για το GSR 600 τι να πούμε:...στα ουδέτερα τουη κατανάλωση. ίδια χιλιόμετρα έβγαζε με 1 άτομο ή 2 άτομα (περίπου 185). στο υπερ-σκίσιμο βέβαια πηγαίνοντας τάπες στην Αθηνών Κορίνθου με το που έκανες επιτόπου στην έξοδο Λουτρακίου στους Αγ. Θεοδώρους ήθελες τεπόζιτο...Ρε φιλε, οχι και ουδετερη η καταναλωση του GSR... Ειναι η μεγαλυτερη καταπιολα της κατηγοριας με μεγαλη διαφορα απο το δευτερο. Καταναλωση 1000cc εχει το εργαλειο, μη λεμε και ψεμματα. Οχι οτι με πειραζε, αξιζει να δινεις 3-4€ παραπανω στο γεμισμα για να εχεις ενα τοσο ωραιο εργαλειο αλλα η αληθεια ειναι πως ειχα κανει φιλο το βενζινα οσο την ειχα. Σε νησι, οπου δεν μπαινει πανω απο 4η συχνα, ειχα δει και διψηφια καταναλωση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 Yamaha Cygnus 125 2003 Το αγόρασα πριν από ένα χρόνο και το δουλεύω delivery, πολύ καλό, κάτω από την σέλα χωράει 8 μπουκάλια των 1,5 λίτρων, είναι εύκολα συντηρήσιμο, βρίσκεις τα περισσότερα ανταλλακτικά, καλή επιτάχυνση. Τα αρνητικά είναι ότι δεν σε σέβονται στο δρόμο, για αναβάτες μέχρι 1,85 το πολύ, οι μικροί τροχοί που κόβουν πολύ άλλα δεν έχουν άνεση στις λακκούβες, ούτε επιτρέπουν μεγάλη κλίση στις στροφές (πρέπει να παίρνεις ακραίες στάσεις για γρήγορο cornering) η μπροστινή δισκόπλακα μόνο γνήσια και παραγγελιά από το εργοστάσιο στην Ολλανδία , όπου κοστίζει 135 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 (τροποποιήθηκε) CB 1300 του 2005. το εχω απο 2011 μου εχει κανει ολα τα γουστα,πολλα ταξιδια στα εξωτερικα,και στα εσωτερικα.τα σιν, δεν σπαει δεν χαλαει,ειναι ενα μεγαλο παπι,απο ζιμιες,το μονο που ειδα και πρωτου μου τιν κανει ηταν τα πηνια,τραβουσανε ακομα ,αλλα ως ψυρας δεν το αφισα ετσι.περιελιξει και στο καπακι απο γερμανια μεταχιρισμενη σε αριστη κατασταση,καβαντζα.αυτα στα 65.000 χιλ. στα 66.000 χιλ μπηκε η κυρια για ογκομετριση, μπεκ,καθαρισμα, και ενα εγκεφαλογραφιμα, μιας και ειναι μεγαλη κυρια ,να την προσεχουμε.περσι το καλοκαιρι στιν σερβια,μεσα στην πολη με σταματα ξεκινα και 40 βαθμους, ,εβραζε λεμε ο τοπος εκει που πηγαινα ξαφνικα το σασμαν εγεινε κουτσουρο, σαν να μην ειχε λαδι η μηχανη,κανω στην ακρη κοιταω τα λαδια ηθελε περιπου 200 γραμαρια συμπληρωμα ,δεν το λες και προβλημα αυτο.του συμπλιρωνω λαδια καθομαι κανα 20λεπτο να κρυοση και λιγο και ξεκιναω ,ειχε στροση λιγο αλλα δεν ηταν αυτο που επρεπε.την αλλη μερα φευγω για βουλγαρια και βρησκω ενα πρατηριο ΕΚΟ περνω λαδια μοτο που ειχε 10/40 ημησινθετικα και τα αλλαζω.αμεσως ηρθε στα ισια της η μηχανη,ακομα και σημερα τα ΕΚΟ εχω ακομα, εχουν κανει περιπουν 4000 χιλ.και δουλευουν πολυ καλα.ξεχασα να σας πω οτι ειχα στην μηχανη λαδια bel ray 10/40 τα εστερικα και ειχαν κανει 2500 χιλ. οταν επαθα το πατατρακ στην σερβια.τορα τι εγεινε δεν μπορω να καταλαβω,σε ερωτηση που εκανα σε φιλο μου ειπε οτι με την πολυ ζεστη και στους βαθμου που δουλευε η μηχανη ,μαλλον την ακουσαν η δισκοι,για καλο και για κακο πηρα και δισκους μαμα honda για να τους αλλαξω,μαλλον το σαββατο αν δεν βρεχει.αυτα οσο αφορα ζημιες και προβληματα .τωρα , τις εχω βαλει φιλτρο KN.μπουζι ιριδιου και μια εξατμηση remus hexagon.σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστιμενος σημερα εχει 75100 χιλ. φοτο δεν ξερω πως να ανεβασω .το παλευω αλλα δεν. ΥΓ.προπερση ηρθα απο κραιοβα ρουμανια,σερι λουτσα 14 ωρες,κιχ δεν εκανε Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2018 από τον getsim andreas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος getsim andreas έγραψε: CB 1300 του 2005. το εχω απο 2011 μου εχει κανει ολα τα γουστα,πολλα ταξιδια στα εξωτερικα,και στα εσωτερικα.τα σιν, δεν σπαει δεν χαλαει,ειναι ενα μεγαλο παπι,απο ζιμιες,το μονο που ειδα και πρωτου μου τιν κανει ηταν τα πηνια,τραβουσανε ακομα ,αλλα ως ψυρας δεν το αφισα ετσι.περιελιξει και στο καπακι απο γερμανια μεταχιρισμενη σε αριστη κατασταση,καβαντζα.αυτα στα 65.000 χιλ. στα 66.000 χιλ μπηκε η κυρια για ογκομετριση, μπεκ,καθαρισμα, και ενα εγκεφαλογραφιμα, μιας και ειναι μεγαλη κυρια ,να την προσεχουμε.περσι το καλοκαιρι στιν σερβια,μεσα στην πολη με σταματα ξεκινα και 40 βαθμους, ,εβραζε λεμε ο τοπος εκει που πηγαινα ξαφνικα το σασμαν εγεινε κουτσουρο, σαν να μην ειχε λαδι η μηχανη,κανω στην ακρη κοιταω τα λαδια ηθελε περιπου 200 γραμαρια συμπληρωμα ,δεν το λες και προβλημα αυτο.του συμπλιρωνω λαδια καθομαι κανα 20λεπτο να κρυοση και λιγο και ξεκιναω ,ειχε στροση λιγο αλλα δεν ηταν αυτο που επρεπε.την αλλη μερα φευγω για βουλγαρια και βρησκω ενα πρατηριο ΕΚΟ περνω λαδια μοτο που ειχε 10/40 ημησινθετικα και τα αλλαζω.αμεσως ηρθε στα ισια της η μηχανη,ακομα και σημερα τα ΕΚΟ εχω ακομα, εχουν κανει περιπουν 4000 χιλ.και δουλευουν πολυ καλα.ξεχασα να σας πω οτι ειχα στην μηχανη λαδια bel ray 10/40 τα εστερικα και ειχαν κανει 2500 χιλ. οταν επαθα το πατατρακ στην σερβια.τορα τι εγεινε δεν μπορω να καταλαβω,σε ερωτηση που εκανα σε φιλο μου ειπε οτι με την πολυ ζεστη και στους βαθμου που δουλευε η μηχανη ,μαλλον την ακουσαν η δισκοι,για καλο και για κακο πηρα και δισκους μαμα honda για να τους αλλαξω,μαλλον το σαββατο αν δεν βρεχει.αυτα οσο αφορα ζημιες και προβληματα .τωρα , τις εχω βαλει φιλτρο KN.μπουζι ιριδιου και μια εξατμηση remus hexagon.σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστιμενος σημερα εχει 75100 χιλ. φοτο δεν ξερω πως να ανεβασω .το παλευω αλλα δεν. ΥΓ.προπερση ηρθα απο κραιοβα ρουμανια,σερι λουτσα 14 ωρες,κιχ δεν εκανε ξεχασα να σας πω το μεγαλητερο μειον αυτης της μηχανης,εχει πενταρι σασμαν.Ο Μ@ΛΑΚΑΣ ο ιαπωνεζος λες και τις εβγαλε για ντρακστερ.και το αλλο μειον ειναι οτι ο Μ@ΛΑΚΑΣ δεν σου εχει επιλογες για γραναζωμα ιδικα πισω,39, παει και τελιωσε,και για μπροστα απο 18 φερνω απο ιταλια 19αρι. ενα δοντι μπροστα ειναι 3 πισω, και με το ενα δοντι πλεον εχω τα ακριβι χιλιομετρα,οτι γραφη το κοντερ.το μετρησα με gps. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 πριν 29 λεπτά, το μέλος getsim andreas έγραψε: ξεχασα να σας πω το μεγαλητερο μειον αυτης της μηχανης,εχει πενταρι σασμαν.Ο Μ@ΛΑΚΑΣ ο ιαπωνεζος λες και τις εβγαλε για ντρακστερ.και το αλλο μειον ειναι οτι ο Μ@ΛΑΚΑΣ δεν σου εχει επιλογες για γραναζωμα ιδικα πισω,39, παει και τελιωσε,και για μπροστα απο 18 φερνω απο ιταλια 19αρι. ενα δοντι μπροστα ειναι 3 πισω, και με το ενα δοντι πλεον εχω τα ακριβι χιλιομετρα,οτι γραφη το κοντερ.το μετρησα με gps. Δεν ταιριαζει απο κανενα αλλο μοτοσακο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK_PAP_01 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 (τροποποιήθηκε) Klr 650 Θετικά :Ασπαστο μοτερ μόνο στο αμερικανικό είχαν κάποια θεματακια με το donkey *υγροψυκτο και το 600 τριάντα χρόνια πριν *πολύ τεχνολογία για την εποχή του. 2 εκκεντροφοροι 4 βαλβίδες 2 αντικραδασμικοι αξονες *ικανοποιητική ιπποδύναμη καλή ροπή *οικονομικό όπως και να το πας είτε 80 είτε 140 5 με 5,5 λίτρα το πολύ κατανάλωση. *απλό στη συντήρηση σαν μεγάλο παπι *λίγοι σχετικά κραδασμοι λόγω διπλού αντικραδασμικου αξονα *το βρίσκεις τζαμπα Αρνητικά : *σκληρή σέλα *καθόλου ανεμοκαλυψη *αρκετά βαρύ για μονοκυλινδρο *μέτρια φρενα *ανταλλακτικά τα πάντα αλλά μέσω e bay. *μικρό ντεπόζιτο 12 λίτρα Αυτόνομια 200_240 χλμ Στην Αμερική πουλάει ακόμα σαν τρελό με άλλα πλαστικά, ποιο ντυμένο, το έχουν για κατσίκι και από τα πλέον αξιόπιστα. Επίσημη μοτοσυκλέτα του αμερικανικού στρατού που πλέον την έκανε μετατροπή σε diesel στα 700 κυβικά με 22 λίτρα ντεπόζιτο Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2018 από τον NIK_PAP_01 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 Θετικά : πρέπει να το οδηγήσεις Αρνητικά : Ευρωπαϊκό προβληματικό σκουπίδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagotes 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 (τροποποιήθηκε) Suzuki Inazuma Τα θετικά του: * πολύ οικονομικό στην κατανάλωση * με 100-110 χιλιόμετρα σε πάει παντού * ή πας μόνο σου ή δικάβαλο είναι το ίδιο. Δεν καταλαβαίνεις την διαφορά * πολύ καλή ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά του * πολύ άνετη σέλα Τα αρνητικά του: * πολύ βαρύ για τα 250 κυβικά του * έλλειψη abs * πολύ αργό μέχρι να ανεβάσει στροφές Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2018 από τον panagotes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 Θετικα: Ειναι ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΗ!!!! Αρνητικα: Ειναι φανταστικη....... 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 πριν 14 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Δεν ταιριαζει απο κανενα αλλο μοτοσακο? αν λες για τα γραναζια,δεν ειναι οτι δεν μπορω να τεριαξω,αλλα δεν εχει περιθωριο.αν δεις πισο ζαντα απο cb 1300 θα καταλαβεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 Yamaha xt660z. Το έχω λίίίγο λιγότερο από χρόνο, έχω κάνει σχεδόν 10.000χλμ μαζί του. Χρήση: Καθημερινός υπηρέτης & εκδρομές-μικρά ταξιδάκια εντός Ελλάδος. Θετικά: Άνετο μονοκύλινδρο, ιδιαίτερο, δεν το βλέπεις σε κάθε γωνιά του δρόμου, ευκολοδηγητο, θυμίζει Tranformers, έχει το ιστορικό όνομα Tenere, μεγάλο ρεζερβουάρ (23L!!!), αντοχή σε φόρτωμα λόγο του ενισχυμένου υποπλαισίου, πολλά έξτρα όσον αφορά ταξιδιωτική χρήση αλλά φυσικά και στα του κινητήρα-βελτιώσεις. Θα σε πάει παντού, όχι άριστα, αλλά πραγματικά δεν θα σου πει όχι, είτε μόνος είτε δικάβαλος και με πολλά πράγματα μαζί. Φυσικά δεν θα βάλει φωτιά στην άσφαλτο αλλά θα σε πάει χωρίς ζόρι στην εθνική με 130-140χαω δικάβαλος και με (πολλά)πράγματα. Τις προάλλες μέσα σε μια εβδομάδα έκανα μέσα σε ένα ΠΣΚ & ένα ΠΣΚΔΤ 1200κάτι χλμ, δικάβαλος, με σαμάρια κτλ, μια χαρά μας έβγαλε! Τα πιο πολλά χλμ που του έχω κάνει είναι δικάβαλος με πράγματα και μόνο τα καλύτερα έχω να πω! Ελαστικό μοτέρ, αντέχει πολλές χιλιάδες χλμ χωρίς να χρειαστεί κάτι, εχει άπειρα xt660z στον κόσμο που έχουν περάσει είτε πολύ είτε λίγο τα 100.000χλμ χωρίς να έχουν κάνει κιχ ή κάποια ανακατασκευή!!! Αρνητικά: Αναρτήσεις.. κακές από το καλημέρα, πόσο μάλλον όταν έχει και αρκετά χλμ στην πλάτη του. Το αμορτισέρ του είναι μεγάλη πληγή για κάποιον που έχει καλομάθει σε καλές αναρτήσεις. Διορθώνεται είτε με επισκευή (80-110€) και ακόμα καλύτερα κι ένα ελατήριο (+110-140€..) ή με την αλλαγή του από ένα άλλο. Μπροστά, φυσικά είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αλλαγή λαδιών και αν περισσεύουν και 110-130€ βάζεις και πιο σοβαρά ελατήρια. Είναι ψηλό, για κάποιον που είναι κάτω από 1,80 είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, εκεί είτε το ”ρίχνεις" από αμορτισέρ είτε λαμάκια στο μοχλικό, δεν έχω κάνει κάτι εκεί, ακόμα.. Ψηλά είναι και ο/η συνεπιβάτης, είναι δύσκολο το ανέβασμα εκεί πίσω..! Αέρας, εκεί οι γνώμες διίστανται. Άλλοι λένε όλα καλά, αλλοι, κι εγώ μαζί τους ότι μπάζει αρκετά από τον χώρο του φαίρινγκ ανάμεσα σε όργανα και ρεζερβουάρ. Υπάρχουν πατέντες για αυτό και ευτυχώς για την εποχή μας, φθηνές! Αυτά. Γενικά το θεωρώ ένα πολύ ισορροπημένο μηχανάκι, θα το ξαναγοραζα, κλασικά θα ήθελα και μια 6η ταχύτητα αλλά δυστυχώς με "κυνηγαει" το 5άρι σασμάν στα τελευταία 2 μηχανάκια μου! Πραγματικά θα σε πάει παντού όμως, άνετα (για μονοκύλινδρο) χωρίς μεγάλες απαιτήσεις. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 (τροποποιήθηκε) CBR1000RR 2005 εντελως απροβληματιστο, 64000km και απολυτως τιποτα, ούτε λάμπα. ευκολοδηγητο, γραμμικο, ειναι χοντα στα αρνητικα, δεν εχει γκαζι σε σχεση με αλλα 1000αρια, το καταλαβαινεις ευκολα. προβλημα που λυνεται με αλλαγη γραναζιων. απο 16-40 μαμα πηγα σε 15-43. παραμενει γραμμικο, εχει αποκτησει νευρο και σε τελικη με gps εχω χασει μολις 5km. 11000rpm εβγαζε 277km/h και τωρα την κοφτιαζει και πολυ ευκολα την 6η στις 12.000rpm με 272km/h μετρημενα με gps. to mono προβλημα πως γραφει παραπανω χιλιομετρα που εχεις διανυσει, αλλα κλαιν Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2018 από τον pavlosR1 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2018 πολύ μ'αρέσει αυτό το thread,keep it up boys Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2018 (τροποποιήθηκε) Την 5/4/2018 at 4:49 ΜΜ, το μέλος Smias έγραψε: Το εχω απορια. Στα Xtx και tenere 660 δε μπορεις απλα να τσιμπησεις προς-πισω αναρτήσεις WP απο κανα σπασμένο lc4 που τις δινουν τζαμπε και να λυσεις εύκολα και φθηνα το θεμα των αναρτησεων? Το ιδιο και με αλλα τζαπαν εντουρομοταρντ. Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2018 από τον CptAngel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2018 Πίσω κάτι γίνεται,μπροστά όμως λόγω usd πρέπει να επέμβεις και σε τιμονόπλακα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerokost 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2018 (τροποποιήθηκε) WAVE 110 Κάτοχός του απο το 2014 λόγω κλοπής του Innova. + Χαμηλό σχετικά κόστος κτήσης για νέους + Χαμηλή κατανάλωση και κόστος συντήρησης + Ικανοποιητικά φρένα + Απροβλημάτιστο μέχρι στιγμής - Δεν καίει / δεν "πάει", επιβεβαιώνεται , ειδικά αν είσαι πάνω απο 90 κιλά :) - Αν το πάρει κάποιος καινούργιο (ή αυτό ή τα νέα 110 τελοσπάντων) να τσεκάρει τα μαμά ελαστικά και αν είναι τίποτα κινεζιές να πάει να τα αλλάξει ASAP. - Μέτρια φώτα αυτά τα ολίγα, στην τελική παπί είναι, το κυκλοφορώ αποκλειστικά μέσα στο κέντρο (16.000 χλμ σε 4,5 έτη) δεν έχει βγάλει κάτι. Τα σερβισάκια του και όλα καλά. Α, έκαψε μια λάμπα στο πίσω stop :P codename : Μαύρος Σκύλος Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2018 από τον gerokost Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Το εχω απορια. Στα Xtx και tenere 660 δε μπορεις απλα να τσιμπησεις προς-πισω αναρτήσεις WP απο κανα σπασμένο lc4 που τις δινουν τζαμπε και να λυσεις εύκολα και φθηνα το θεμα των αναρτησεων? Το ιδιο και με αλλα τζαπαν εντουρομοταρντ. Μπροστά ναι γίνεται, φυσικά όπως είπε και ο συνάδελφος θέλει την τιμονόπλακα του όποιου μοτό που προέρχονται τα καλάμια. Πίσω.. Το xt660z Tenere έχει άλλο αμορτισέρ(όπως και σκελετό) από τα 2 αδερφάκια του, εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα λόγο χωροταξίας, δεν υπάρχει κάτι "έτοιμο" σε πατέντα δυστυχώς.. ΔΕΝ ταιριάζει το αμορτισέρ των xt660r/x στο Tenere. Οι πιο πολλοί στο εξωτερικό, που έχουν λεφτά, βάζουν Ohlins ή Nitron που είναι κορυφαία, μετά έχει και πιο "τσίπικες" επιλογές όπως Hypepro, Hagon κα. Οι Αυστραλοί από την άλλη έχουν μια πολύ καλή εταιρεία που βελτιώνει τα μαμά αμορτισέρ συν άλλο ελατήριο, για Τενερέ μιλάω πάντα, με νορμάλ κόστος. Οι WP πάντως δε λένε κάτι τρελό, έχει και η Showa φοβερά usd που τα βρίσκεις πχ από drz400, crf250/450 κοκ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-TRANE- 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2018 Cygnus Χ του 2004.Tο αγορασα πέρσυ απο γνωστό.Επελεξα το συγκεκριμενο γτ νομίζω πως δεν υπάρχει κατι αλλο σε θεμα χώρων.Το kymco g.dink εχει τεράστιο πάτο αλλα δε μου εκανε το κλικ.Και προφανώς δεν είδα καν τα daytona cargo κτλπ που ειναι καθαρα για κουβάλημα. Στα θετικά του. Εχει αλαρμ,εχει συναργεμο,(όχι απο μαμά υποθέτω )κοβει πολυ το τιμονι και παει αρκετα καλά στις δυσκολες ανηφόρες που εχουν εδώ οι συκιες.Παντα μονος.Οταν παίρνω δευτερο ατομο,κοιτάω να τις αποφυγω Εχει μεγάλους χώρους.Κατω απτη σέλα εχω βάλει μεχρι 12 μονολιτρα γαλατα!Και στο πάτο συνηθως εργαλειοθηκες κτλπ με μαξ τα 107kg τα οποια δε θελω να τα ξαναβαλω,μη στραβωσει κάνα σασι! Στη συγκεκριμενη φωτο μολις εχω περάσει τα metzeler feel free προ βδομαδας με χαωδη διαφορα ειδικα στο φρεναρισμα με σχεση των 2 χρονων city grip! H αναρτηση μαλακη με σχεση αλλα σκουτερ αλλα δεν γνωριζω αν ειναι λογο της ηλικιας του!Tου έβαλα και μια ποιοτικη λάμπα led απτη κινα και πυροβολάει! Λαδακι ανα 3000κμ θελει αλλαγη στα 2500 αρχιζει και φαινεται στο δεικτη οτι εχει πεσει λιγο η σταθμη του! Απο κει και πέρα αν η κατανάλωση ηταν λιγο καλυτερη θα ήμουν πολύ καλυτερα 7€/~120km.Και αποτι εχω διαβασει κατι λιγα ,με το injection δεν εχει μεγαλη διαφορα! Και θα ηθελα να εχει ρολοι στο καντραν,γτ ετσι οπως το βλεπω θα κολλησω εγω ενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες