Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 Τι να πει κανείς; Να κλάψει ή να γελάσει;εγώ κλαίω από τα γέλια. http://www.youtube.com/watch?v=_AumxDdL4Co&feature=player_embedded Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 Πω πωωω!!!Σαβουρα εντελως,σίχαμα με μαγιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 ωραία, την είδαμε...και? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 Ανθρωπος είναι και ετούτο....έχει και αυτό ψυχή....γιατί να μην μεθύσει και να κάνει το κομμάτι της? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 ωραία, την είδαμε...και? Αντεξες να το δεις ολο;... :drool: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) ωραια.... τωρα οχι μονο μου κοπηκε η ορεξη .... αλλα δε θα μπορω να κοιμηθω και το βραδυ.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2011 από τον SaDoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 Αντεξες να το δεις ολο;... :drool: όχι...ήταν...μεθυστική! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 ωραία, την είδαμε...και? Το προβλημα με την Μερκελ δεν ειναι οτι ηταν μεθυσμενη Οι μεθυσμενοι το επομενο πρωι ειναι νυμφαλιοι, ενω αυτη ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!! Clopyright by Winston Churchill Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 Αυτο ειναι μπυροκοιλι ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) ωραία, την είδαμε...και? δεν είναι ωραίος ο τρόπος που το λες. τι να σου πω εγώ τώρα που δεν κατάλαβες; αν δεν έχεις την αίσθηση του χιούμορ δεν ξέρω τι να σου πω. ότι να ναι όμως. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2011 από τον Anubis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 Αν αυτή είναι η Μέρκελ τότε εγώ καβαλάω SS... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι ξέπλυμα ειναι αυτο???χαχαχα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2011 από τον x-treme Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 Αυτο ειναι μπυροκοιλι ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 Αυτο ειναι μπυροκοιλι ....... Λαθος φιλε μου, spreadοκοιλι ειναι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 Λαθος φιλε μου, spreadοκοιλι ειναι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 Κ Λ Α Ι Ω!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 Ε ρε που θα βαρεσει ο Γιωργακης :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 αν δεν έχεις την αίσθηση του χιούμορ δεν ξέρω τι να σου πω. γιατι η αίσθηση του χιουμορ είναι ίδια σε όλους τους ανθρώπους? ότι να ναι όμως. +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες