Jump to content
Kwstasmybike

Βοήθεια για τη σωστή επιλογή πρώτης μηχανής 50cc!!!

Recommended Posts

Ειμαι στην ιδια κατασταση με σενα..Και εχω καταληξει στο daytona dy..Ειναι φθηνο και ομορφο..1090 κανει καινουργιο..Μπορεις και με 170 ευρωπουλα να του αλλαξεις και εναν κινητηρα και να του βαλεις εναν lifan 110 cc για να τραβαει περισσοτερο..

Απο παπι θα επερνα το aerox της yamaha..Αλλα οπως προαναφερθηκε ειναι πολυ τσιμπημενη η τιμη..Αρα μονο μεταχειρισμενο αυτο..;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

για μονοθεσιο το aerox καλο ειναι .. αλλα οταν θες να βαλεις ενα φιλο σου η μια κοπελα πισο .. ειναι προβλημα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά για Peugeot Speedfight τι λέτε? Είναι καλό? Συγκρίνεται με Gilera Runner και Piaggio NRG??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα που λενε για το aerox οτι ειναι μονοθεσιο ειναι μπαρουφες..Υπαρχει αρκετος χωρος για 2ο ατομο..Μπορει να μν ειναι η πιο νολικη θεση που θα εχεις κατσει αλλα παραμενι μια θεση..Και αρχιζω..

Για 4χτρονο απο μενα παρε daytona dy ( 1090 κανει χωρις αδεια/πινακιδες, υπολογιζε δλδ γυρω στα 1200) αφου δ σ αρεσουν τ glx και πειραξετο..

Για 2χρονο runner/nrg/aerox..Αν και προτιμω aerox αλλα δν βρισκεις μεταχειρισμενο ευκολα..Βαζεις εξτμισουλα και αν εχεις κανει καλο στροσιμο 85 χμ ανετοτατος..Σαν διχρονο το μαμα καει λιγο και το ξαναλεω λιγο περισσοτερο απο το dy ποθ θα επερνες και θα το πειραζες..

Επισης εχεις σκεφτει το σκηνικο να παρεις καινουργιο και να το πληρωσεις με δωσεις?Βγανει περιπου 100 τον μηνα..Δν ξερω αν σε βολευει πληροφοριακα το ειπα..;)

Ελπιζω να βοηθησα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα που λενε για το aerox οτι ειναι μονοθεσιο ειναι μπαρουφες..Υπαρχει αρκετος χωρος για 2ο ατομο..Μπορει να μν ειναι η πιο νολικη θεση που θα εχεις κατσει αλλα παραμενι μια θεση..Και αρχιζω..

Για 4χτρονο απο μενα παρε daytona dy ( 1090 κανει χωρις αδεια/πινακιδες, υπολογιζε δλδ γυρω στα 1200) αφου δ σ αρεσουν τ glx και πειραξετο..

Για 2χρονο runner/nrg/aerox..Αν και προτιμω aerox αλλα δν βρισκεις μεταχειρισμενο ευκολα..Βαζεις εξτμισουλα και αν εχεις κανει καλο στροσιμο 85 χμ ανετοτατος..Σαν διχρονο το μαμα καει λιγο και το ξαναλεω λιγο περισσοτερο απο το dy ποθ θα επερνες και θα το πειραζες..

Επισης εχεις σκεφτει το σκηνικο να παρεις καινουργιο και να το πληρωσεις με δωσεις?Βγανει περιπου 100 τον μηνα..Δν ξερω αν σε βολευει πληροφοριακα το ειπα..;)

Ελπιζω να βοηθησα..

σωστος ο τυπας :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Error ευχαριστώ φίλε που είπες την γνώμη σου:)

Αλλά αν το πειράξω δεν θα μου βγάλει προβλήματα? Ή έχω ακούσει ότι δεν θα είναι καθόλου αξιόπιστο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε θεματα πειραγματος δν ξερω καλα..Αλλα για μενα ειναι πολυ καλυτερο να βαλεις ενα μοτερ lifan 110 με 172 ευρω και να βαλεις το καπακι της νταιτονα..Lifan = σκυλι..Ειναι και 110 cc δν ου αλλαζεις τπτ..Ξερω ενα παλικαρι εχει παρει το glx του πατερα του..17 χρονια lifan 110 τιποτα δν εχει παθει..

Μετα θα εχεις αλλο προβλημα ομως..ΣΕ περιπτωση τρακαρισματος αν δν εχεις δηλωμενο τον lifan 110 και δν εχεις διπλωμα για 125 την εχεις ψιλογ@@@@ει... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ξέρω :/

Δε ξέρω, στο θέμα του πειράγματος είμαι λίγο κάθετος. Καλύτερα θέλω ένα μηχανάκι και να το κρατήσω να μην μου βγάλει κάποιο πρόβλημα. Να σου πω ξέρεις μήπως τίποτα για το

Peugeot Speedfight? Καλό είναι? Σε σχέση με Gilera και NRG?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Gillera/nrg στην κατηγορια τους ειναι αξεπεραστα...Αλλα συγκεκριμενο για το speedfight δν ξερω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν παιδιά κατέληξα στο Piaggio NRG! Στη κατηγορία του όπως λέει και ο Error είναι το καλύτερο μαζί με το Gilera Runner. Το μόνο πρόβλημα είναι νομίζω, πως δε θα μπορέσω να βρω με 1000 ευρώ, εκτός αν είναι παλιό μοντέλο. Από αυτά που βλέπω όλοι τα έχουν 1200 και πάνω! :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω οδηγήσει και daytona dy και Gilera Runner....

Βασικά dy έχω εγώ και sprinter έχω οδηγήσει αρκετές φορές ενός φίλου μου...

Το ρανεράκι επειδή είναι δίχρονο έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από το σαπάκι μου...

Παρ όλα αυτά με ενοχλούν δύο πράγματα στο ράννερ...

1)Τραγικά βαρετό γιατί είναι μόνο γκάζι φρένο...

2)Σε κάνει να μυρίζεις σα τηγανιτή μπριζόλα :_zeppelin:

(Σα την διαφήμιση με το seat και τους υαλοκαθαριστήρες :P )

Οπότε καλά κάνεις κ επιλέγεις δίχρονο σκουτεράκι σε αυτά τα κυβικά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρω ναι μυρίζει πολύ, αλλά ντάξει δεν με απασχολεί πολύ αυτό, θα βρούμε λύση! :P

Απλά το μόνο που με εμποδίζει λίγο είναι η τιμή! Μπορώ να πω ότι είναι αρκετά τσιμπημένη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου,επειδη ειχα gilera runner 125 εχω να σου πω οτι απλα δεν συγκρινεται με τα παπια που προαναφερεις...καλυτερα φρενα,καλυτερα φωτα,υδροψυξη,πολυ καλες επιδοσεις για 50αρι,ανεση....Διαλεξε ενα μεταξυ του gilera runner και του piaggio nrg που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε 50αρι σκουτερ,το speedfight ειναι υποδεεστερο των δυο που προανεφερα σε ολους τους τομεις.Και αφου ψαχνεις για μεταχειρισμενο, κοιτα για τα μοντελα με το καρμπυρατερ, που εβγαιναν πριν απο αυτα με το injection γιατι τα δευτερα ειναι λιγο πεσμενα σε αποδοση λογω των ρυπων....

Piaggio-NRG-MC3-DD-Super-Scooter-1-800x600-997748.jpeg

Ελπιζω να σε βοηθησα....

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου,επειδη ειχα gilera runner 125 εχω να σου πω οτι απλα δεν συγκρινεται με τα παπια που προαναφερεις...καλυτερα φρενα,καλυτερα φωτα,υδροψυξη,πολυ καλες επιδοσεις για 50αρι,ανεση....Διαλεξε ενα μεταξυ του gilera runner και του piaggio nrg που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε 50αρι σκουτερ,το speedfight ειναι υποδεεστερο των δυο που προανεφερα σε ολους τους τομεις.Και αφου ψαχνεις για μεταχειρισμενο, κοιτα για τα μοντελα με το καρμπυρατερ, που εβγαιναν πριν απο αυτα με το injection γιατι τα δευτερα ειναι λιγο πεσμενα σε αποδοση λογω των ρυπων....

Piaggio-NRG-MC3-DD-Super-Scooter-1-800x600-997748.jpeg

Ελπιζω να σε βοηθησα....

Ευχαριστώ πολύ φίλε, που απάντησες. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι απλά πιο καινούργιο μοντέλο NRG. Όχι σαν αυτό στη φωτογραφία!:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα