Kwstasmybike 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 Καλησπέρα συμφορουμιστές μηχανόβιοι! Λέγομαι Κώστας, είμαι 16 χρονών και είμαι από Σέρρες. Μιας και θα κλείσω τα 16 μου σε 20 μερούλες περίπου και θα βγάλω δίπλωμα, θα ήθελα να με βοηθήσετε για τη σωστή επιλογή της πρώτης μου μηχανής 50 κυβικών! Για να μπω στο κυρίως θέμα, είμαι ανάμεσα σε σκούτερ (NRG, Gilera Runner) ή κάποιο παπί όπως το Daytona Sprinter ή DV. Εμφανισιακά μου αρέσουν όλα, απλά με χαλάει το κινέζικο. Ακούω ότι δεν είναι αξιόπιστα κι ότι δεν τραβάνε πολύ! Αντιθέτως τα σκούτερ είναι πολύ καλά, απλά είναι τσιμπημένη η τιμούλα τους και καίνε περισσότερο. Μηχανάκια όπως Αprilia RS δεν θέλω, διότι είναι ακριβά! Τέλος να σας ενημερώσω, ότι διαθέτω 1000 ευρώ για το μηχανάκι. Ελπίζω να μπήκα στο σωστό Site και να με βοηθήσετε! Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Υ.Γ Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά τέτοια θέματα στο forum, αλλά ήθελα να έχω ένα δικό μου topic, όπου να γράψουν όσοι μπορούν τη γνώμη τους. Ευχαριστώ για το σεβασμό σας:) Περιμένω γνώμες εε! :$ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 Φιλε εγω σε λεω να παρεις παπι γιατι τα διχρονα καινε πολυ και ειναι ακριβα. Αλλα να ξες αν παρεις παπι θα θες να το ανεβασεις και να το κανεις 72αρι η 100αρι γιατι 50αρι δεν τραβαει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kwstasmybike 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 Φιλε εγω σε λεω να παρεις παπι γιατι τα διχρονα καινε πολυ και ειναι ακριβα. Αλλα να ξες αν παρεις παπι θα θες να το ανεβασεις και να το κανεις 72αρι η 100αρι γιατι 50αρι δεν τραβαει. Ξέρω το σκέφτηκα αυτό. Αλλά αν πειράξω τη μηχανή φοβάμαι ότι θα μου βγάλει πρόβλημα. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 Σε αυτή την τιμή παίρνεις μεταχειρισμένο.Το runner είναι πάρα πολύ καλό σκουτερ.Εγώ αυτό προτείνω.Μπορεί σα δίχρονο να καίει αρκετά αλλά έχει πολύ καλές επιδόσεις και όσοι το έχουν δεν έχουν παράπονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zone 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Καλησπερα Κωστα, Ειναι καθαρα θεμα προτιμησης,Θελεις να καιει λιγα και να μην τραβαει και πολυ?Παπι,τετραχρονο.(Εχε υποψην σου οτι θα θελησεις να το ανεβασεις οπως ειπε και καποιος παραπανω) Θελεις να καιει περισσοτερα(μην φανταστεις καμια συγγλονιστικη διαφορα),αλλα να τραβαει καλυτερα?Scooter,δυχρονο. Εγω προσωπικα παντως σκουτερ θα παρω αυριο που ειναι να παω,και συγκεκριμενα το zip τησ Piaggio.Στα 1150Ε ομως. Αλλα πρεπει να ομολογησω πως ακομα με δελεαζει η ιδεα του παπιου. Καθαρα δικη μου αποψη. Αν βεβαια ομως δεν εχεις κολλημα με το ζητημα μεταχειρησμενο και μη,τοτε πηγαινε παρε κανενα ραννερ μεταχειρο,πιστευω θα βρεις με 1000Ε και ειναι σιγουρα το καλυτερο σκουτερ συν το οτι ολοι μενουν ευχαριστημενοι απο αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kwstasmybike 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Καταρχήν να σας ευχαριστήσω και τους 2 για την απάντηση σας! Δεν έχω καν στο μυαλό μου την ιδέα για καινούργιο. Απλά ένα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση.. Πιο πολύ σκέφτομαι για δίχρονο Gilera Runner ή Piaggio NRG. Απλά γιατί δεν διαθέτω πολλά χρήματα και η τιμή τους είναι λίγο τσιμπημένη, θα βρω με 1000 ευρώ? Και μία άλλη ερώτηση. Ξέρετε περίπου πόσο καίνε? και γενικά το κόστος συντήρησης, περίπου πόσο ακριβό είναι! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Φιλε αν θες τη γνωμη μου μην παρεις διχρονο 50αρι γιατι καιει παραπανω απο το 4χρονο και μην νομιζεις οτι μανησιο εχει καμια τρελη διαφορα στα γκαζια.Καλητερα παρε με 600-700€ ενα παπι(μεταχειρισμενο) και φτιαξτο για να παει καλητερα. Τωρα οσο για την ερωτηση σου επιδη το ειχα ψαξει ναι βρησκεις runner με 1000 σε καλη κατασταση. Για nrg δεν εχω ψαξει αλλα λογικα οι τιμες θα ειναι οι ιδιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kwstasmybike 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Oκ φλιλε μου, σ'ευχαριστώ πολύ που είπες τη γνώμη σου! Μήπως ξέρει κανένας για τη συντήρηση του Gilera και nrg σε σχέση με τα τετράχρονα? Καμιά άλλη γνώμη παιδιά? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisim 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω φιλε κοιτα το σπριντερακι που εχω στο αβαταρ μου,ειναι πιο ομορφο και απο σκουτερ και ολα ΑΛΛΑ δεν εχει δυναμη αν δεν το φτιαξεις,για εμενα αφου ημουν στην θεση σου πριν απο 2 μηνες θα επερνα ενα μεταχειρισμενο σπριντερακι φτιαγμενο πανο απο 90 κυβικα με καμια 800αρια ευρο το οποιο θα ηταν το πιο ωρεο απολα και θα τραβαγε αρκετα,η αλιως ενα μεταχειρισμενο glx με 800 ευρο περνεις πολλη τουμπανο μηχανακι εμφανησιακα και φυσικα απο θεμα μοτερ....αν εσυ θελεις το μηχανακι σου να το κρατησεις μαμα για χιλιους 2 λογους παρε ραννερ,πραγματικα σε μαμα 50αρι δεν υπαρχει κατι καλητερο....και η γνομη μου ειναι να μην παρεις τιποτα καινουριο,ξεστραβωσου στο car.gr οπως ολοι μας και βρες την σωστη επιλογη,πες μου απο πια περιοχη εισαι και τι μηχανακι θελεις να σου δωσω 5-6 αγγελιες να τις τσεκαρεις....οτι και αν παρεις καλο ταξιδο φιλε μου.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2011 από τον Chrisim Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kwstasmybike 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Εγω φιλε κοιτα το σπριντερακι που εχω στο αβαταρ μου,ειναι πιο ομορφο και απο σκουτερ και ολα ΑΛΛΑ δεν εχει δυναμη αν δεν το φτιαξεις,για εμενα αφου ημουν στην θεση σου πριν απο 2 μηνες θα επερνα ενα μεταχειρισμενο σπριντερακι φτιαγμενο πανο απο 90 κυβικα με καμια 800αρια ευρο το οποιο θα ηταν το πιο ωρεο απολα και θα τραβαγε αρκετα,η αλιως ενα μεταχειρισμενο glx με 800 ευρο περνεις πολλη τουμπανο μηχανακι εμφανησιακα και φυσικα απο θεμα μοτερ....αν εσυ θελεις το μηχανακι σου να το κρατησεις μαμα για χιλιους 2 λογους παρε ραννερ,πραγματικα σε μαμα 50αρι δεν υπαρχει κατι καλητερο....και η γνομη μου ειναι να μην παρεις τιποτα καινουριο,ξεστραβωσου στο car.gr οπως ολοι μας και βρες την σωστη επιλογη,πες μου απο πια περιοχη εισαι και τι μηχανακι θελεις να σου δωσω 5-6 αγγελιες να τις τσεκαρεις....οτι και αν παρεις καλο ταξιδο φιλε μου.... Φιλαράκι εννοείται μεταχειρισμένο! Δεν το συζητώ για καινούργιο! Από Σέρρες είμαι, όπως είπα παραπάνω. Τώρα για το μηχανάκι είμαι ακόμα σε δίλλημα. Αν πάρω Gilera Runner θα το αφήσω "Μαμα" εννοείται, γιατί θέλω να το κρατήσω, να μην μου βγάλει πρόβλημα. Το πολύ-πολύ μια εξάτμιση να βάλω. Αν πάρω παπάκι (Daytona Sprinter ή DV) θα κάνω μετατροπές. Αλλά δε ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο θα είναι και αν θα αντέξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Φιλαράκι εννοείται μεταχειρισμένο! Δεν το συζητώ για καινούργιο! Από Σέρρες είμαι, όπως είπα παραπάνω. Τώρα για το μηχανάκι είμαι ακόμα σε δίλλημα. Αν πάρω Gilera Runner θα το αφήσω "Μαμα" εννοείται, γιατί θέλω να το κρατήσω, να μην μου βγάλει πρόβλημα. Το πολύ-πολύ μια εξάτμιση να βάλω. Αν πάρω παπάκι (Daytona Sprinter ή DV) θα κάνω μετατροπές. Αλλά δε ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο θα είναι και αν θα αντέξει. Αναλογα τι θα κανεις. Αν ειναι καλος ο μηχανικος δεν θα εχεις προβλημα υπαρχουν τοσοι που το κανανε 72 και δεν ειχαν προβλημα. Και παραπανω να το κανεις αν βαλεις τα σωστα πραγματα παλι δεν θα εχεις προβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kwstasmybike 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Αναλογα τι θα κανεις. Αν ειναι καλος ο μηχανικος δεν θα εχεις προβλημα υπαρχουν τοσοι που το κανανε 72 και δεν ειχαν προβλημα. Και παραπανω να το κανεις αν βαλεις τα σωστα πραγματα παλι δεν θα εχεις προβλημα. Άρα ή παίρνω παπάκι κινέζικο και το ανεβάζω 72cc ή παίρνω Gilera Runner/Piaggio NRG "Μάμα". Με 1000 ευρώ βρίσκω και από τα 2? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Με 1000 ευρώ βρίσκω και από τα 2? Ναι βρισκεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisim 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παρε ρανερ,θα σου πω τον λογο,κοιτα μερικα ρανερακια που αξιζουνε.... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1690475/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1236922/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1696348/ Ακου την ιστορια μου και γιατι αξιζει περισσοτερο ενα ρανερ απο το 72αρι μου σπριντερ,ισως κουραστεις να διαβαζεις αλλα αξιζει τον κοπο Μαμα το σπριντερ ειναι 39 χιλιοστα με 14αρι καρμπ,ειναι τραγικα αργο και το εννοω....το εκανα 47 χιλιοστα αλαζοντας γραναζι μπροστινο απο 11 σε 13,αλυσιδα μιας και η παλια δεν εφτανε,πιστονι κυλινδροπιστονο καθως και μια εξατμιση προτεκ,ολα μαζι με την εργασια μου κοστισαν 200 ευρο.Ο κυβισμος της παπιας ανεβηκε,καθως και η δυναμη του κατα μεγαλο βαθμο χωρις καν να εχω βαλει καρμπυρατερ,οταν λοιπον εστρωσα το μηχανακι αρχησα τις αποτομες γκαζιες,εκει καταλαβα πως το καρμπυρατερ μπουκονει ασχημα επειδη ειναι πολλη μικρο,εβαλα ενα 20αρι καρμπυρατερ το μηχανακι πηρε αρκετη δυναμη ακομα αλλα μπουκωνει περισσοτερο μιας και τωρα μπουκωνει η κεφαλη,το καρμπυρατερ μεγαλοσε αλλα η ισαγωγη-εξαγωγη καυσιμου τις κεφαλης εμεινε μικρη με αποτελεσμα να μην μπορει να περναι οσο βενζινη χρειαζετε το πιστονι,τωρα αυτο που πρεπει να κανω ειναι να βαλω μια κεφαλη απο αστρα η να ανιξω αυτην που ιδη εχω(μαλλον το πρωτο)Μονο που αμα βαλω κεφαλη η θα παρω στα χερια μου την στροφαλομπιελα πολλη συντομα..δηλαδη πρεπει να αλλαξω και στροφαλομπιελα και δεν ξερω και εγω τι αλλο χρειαστει....με λιγα λογια στο μηχανακι μου το οποιο πειρα 1250 ευρο,εβαλα αλλα 200 ευρο και τι καταλαβα?εχει δυναμη αλλα θελει σιγα σιγα το γκαζι για να μην μπουκωσει(οταν λεω σιγα σιγα μην το χεσουμε κιολας το θεμα....απλα δεν το ανοιγεις ολο το γκαζι αποτομα) Με λιγα λογια φιλε μου εχω τελικη 90 χλμ ενω το ρανερ μαμα 50αρι με μια εξατμιση νομιζω πως εχει καμια 80αρια τα οποια πιανει πολλη πιο γρηγορα,δεν τρελενομε να ανεβοκατεβαζω ταχυτητες στις ανηφορες λογω του κοντου σασμαν(λογω των μικρων κυβικων εκατοστων...)εχω την ιδια καταναλωση ισως ελαχιστα λιγοτερο απο ενα ρανερ.....περιπου 130 χλμ με φτανει το ντεποζιτο φουλ,και με το ρανερ ανοιγεις φουλ γκαζι και μενω πισω.....και ολα αυτα.....1500 εδωσα για το μηχανακι μου +οτι το πειραξα μηχανικα ολοκαινουριο μηχανακι.....ενω με 2000 επερνα ενα ρανερακι κενουριο,θα του εβαζα μια εξατμιση και θα ημουν τζετ, Με λιγα λογια αν θελεις να παρεις ενα μηχανακι και να το πειραξεις περνεις ενα glxaki η ενα σπριντερ και του κανεις οτι θες οπως και εγω σιγα σιγα....αν θες να κρατησεις το μηχανακι μαμα περνεις ενα ρανερ(κατι το οποιο πιστευε με δεν θα γινει.....με τον καιρο θα το βαρεθεις και θα θες να το πειραξεις :) ) ευχαριστω οσους κανανε τον κοπο να διαβασουν το κειμενο μου και ελπιζω να μην σας κουρασα.....οτιδιποτε αλλο θες εδω ειμαι να σου απαντησω... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2011 από τον Chrisim Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kwstasmybike 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου Chrisim! Κατά 80% πάω Gilera Runner ή Piaggio NRG, άλλα ούτως ή άλλως έχω ακούσει ότι φοράν το ίδιο μοτέρ! Απλά δεν είμαι σίγουρος αν θα βρω με τα χρήματα που διαθέτω! Καταρχήν το μηχανάκι θέλω να είναι μανήσιο, να έχει λίγα χιλιόμετρα έως 8.000-9.000! Και να είναι μοντέλο σαν αυτό παράδειγμα :) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1610191 Αυτό όμως έχει 1400ευρώ, άλλα έχει όλα όσα ζητάω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Φιλε δες και το yinxiang yx50 που βγενει 100αρι απο το εργοστασιο και 50αρι στα χαρτια. Και ενας φιλος μου πηρε sprinter καινουργιο και το μετανιωσε γιατι με τα ιδια λεφτα μπορουσε να παρει 100αρι χωρις να χρειαστει να το πειραξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kwstasmybike 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Μπα, δεν μου πολυάρεσε αυτό :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Για να μην χάσεις τζάμπα τα λεφτάκια σου, αν είναι να πάρεις κάποιο από αυτά καλύτερα να μην το πειράξεις! Επίσης η προσωπική μου γνώμη είναι ότι σε 50cc καλύτερα να πάρεις αυτόματο παρά με ταχύτητες!Οι ταχύτητες στο 50άρι είναι μόνο για να υπάρχουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NapoleoN 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Για να μην χάσεις τζάμπα τα λεφτάκια σου, αν είναι να πάρεις κάποιο από αυτά καλύτερα να μην το πειράξεις! Επίσης η προσωπική μου γνώμη είναι ότι σε 50cc καλύτερα να πάρεις αυτόματο παρά με ταχύτητες!Οι ταχύτητες στο 50άρι είναι μόνο για να υπάρχουν! δηλαδη δεν βοηθανε και πολυ ? ι καθολου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
athiktosmc 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 τζι ελ εκσ σκιλι ι τοουν ματε το κινεζικο θα μινει στα χερια παρε ενα τζι ελεκσ δν καει ομορφενει σκιλαρα καρασκιλοσ γριγορο τραβαει τησ μοδασ μπορεισ να το τουμπανιασεισ φτινα ανταλακτικα κοιτα μερικα ομορφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) τζι ελ εκσ σκιλι ι τοουν ματε το κινεζικο θα μινει στα χερια παρε ενα τζι ελεκσ δν καει ομορφενει σκιλαρα καρασκιλοσ γριγορο τραβαει τησ μοδασ μπορεισ να το τουμπανιασεισ φτινα ανταλακτικα Φιλε χωρις παρεξηγηση αλλα μαθε πρωτα να γραφεις και που ειναι το τελικο Σ και μετα πες οτι το κινεζικο θα του μεινει στα χερια. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2011 από τον gh0st Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kwstasmybike 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Ευχαριστώ που γράφετε την γνώμη σας! Φίλε για GLX το σκέφτηκα και ξέρω ότι είναι πολύ δυνατό και ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ σε παπάκι 50cc, αλλά εξωτερικά δεν μου αρέσει, το θεωρώ παλιομοδήτικo:P Όπως είπε και ο St3li0s μάλλον θα πάρω δίχρονο! Gilera ή NRG! Ξέρει κανείς αν κάποιο από τα δύο είναι καλύτερο? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Για προσεχετε λιγακι πως μιλατε μερικοι Εδω δεν ειναι παιδικη χαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NapoleoN 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Παρε ρανερ,θα σου πω τον λογο,κοιτα μερικα ρανερακια που αξιζουνε.... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1690475/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1236922/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1696348/ Ακου την ιστορια μου και γιατι αξιζει περισσοτερο ενα ρανερ απο το 72αρι μου σπριντερ,ισως κουραστεις να διαβαζεις αλλα αξιζει τον κοπο Μαμα το σπριντερ ειναι 39 χιλιοστα με 14αρι καρμπ,ειναι τραγικα αργο και το εννοω....το εκανα 47 χιλιοστα αλαζοντας γραναζι μπροστινο απο 11 σε 13,αλυσιδα μιας και η παλια δεν εφτανε,πιστονι κυλινδροπιστονο καθως και μια εξατμιση προτεκ,ολα μαζι με την εργασια μου κοστισαν 200 ευρο.Ο κυβισμος της παπιας ανεβηκε,καθως και η δυναμη του κατα μεγαλο βαθμο χωρις καν να εχω βαλει καρμπυρατερ,οταν λοιπον εστρωσα το μηχανακι αρχησα τις αποτομες γκαζιες,εκει καταλαβα πως το καρμπυρατερ μπουκονει ασχημα επειδη ειναι πολλη μικρο,εβαλα ενα 20αρι καρμπυρατερ το μηχανακι πηρε αρκετη δυναμη ακομα αλλα μπουκωνει περισσοτερο μιας και τωρα μπουκωνει η κεφαλη,το καρμπυρατερ μεγαλοσε αλλα η ισαγωγη-εξαγωγη καυσιμου τις κεφαλης εμεινε μικρη με αποτελεσμα να μην μπορει να περναι οσο βενζινη χρειαζετε το πιστονι,τωρα αυτο που πρεπει να κανω ειναι να βαλω μια κεφαλη απο αστρα η να ανιξω αυτην που ιδη εχω(μαλλον το πρωτο)Μονο που αμα βαλω κεφαλη η θα παρω στα χερια μου την στροφαλομπιελα πολλη συντομα..δηλαδη πρεπει να αλλαξω και στροφαλομπιελα και δεν ξερω και εγω τι αλλο χρειαστει....με λιγα λογια στο μηχανακι μου το οποιο πειρα 1250 ευρο,εβαλα αλλα 200 ευρο και τι καταλαβα?εχει δυναμη αλλα θελει σιγα σιγα το γκαζι για να μην μπουκωσει(οταν λεω σιγα σιγα μην το χεσουμε κιολας το θεμα....απλα δεν το ανοιγεις ολο το γκαζι αποτομα) Με λιγα λογια φιλε μου εχω τελικη 90 χλμ ενω το ρανερ μαμα 50αρι με μια εξατμιση νομιζω πως εχει καμια 80αρια τα οποια πιανει πολλη πιο γρηγορα,δεν τρελενομε να ανεβοκατεβαζω ταχυτητες στις ανηφορες λογω του κοντου σασμαν(λογω των μικρων κυβικων εκατοστων...)εχω την ιδια καταναλωση ισως ελαχιστα λιγοτερο απο ενα ρανερ.....περιπου 130 χλμ με φτανει το ντεποζιτο φουλ,και με το ρανερ ανοιγεις φουλ γκαζι και μενω πισω.....και ολα αυτα.....1500 εδωσα για το μηχανακι μου +οτι το πειραξα μηχανικα ολοκαινουριο μηχανακι.....ενω με 2000 επερνα ενα ρανερακι κενουριο,θα του εβαζα μια εξατμιση και θα ημουν τζετ, Με λιγα λογια αν θελεις να παρεις ενα μηχανακι και να το πειραξεις περνεις ενα glxaki η ενα σπριντερ και του κανεις οτι θες οπως και εγω σιγα σιγα....αν θες να κρατησεις το μηχανακι μαμα περνεις ενα ρανερ(κατι το οποιο πιστευε με δεν θα γινει.....με τον καιρο θα το βαρεθεις και θα θες να το πειραξεις :) ) ευχαριστω οσους κανανε τον κοπο να διαβασουν το κειμενο μου και ελπιζω να μην σας κουρασα.....οτιδιποτε αλλο θες εδω ειμαι να σου απαντησω... ουα ... εκανες ολοκληρη διαδικασια ? γιατι δεν επερνες Λιφαν 110 ι 125 ? τουλαχιστον θα ειχε πολυ ποιο πολυ δυναμη ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Γιατι αν βαλει αλλο μοτερ μπορει να εχει προβλημα με τη τροχεα η την ασφαλεια αν τρακαρει γιατι εχει αλλους αριθμους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες