dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2011 Επειδή το έχω απορία θέλω να μου πείτε ποιό είναι το καλύτερο 50άρι 2χρονο απο τα ακόλουθα. Aprilia RS 50 Derbi GPR 50 Yamaha TZR 50 Rieju RS2 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaskk 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2011 εγω θα τα βαλω σε σειρα..πρωτο το aprilia..μετα το yamaha μετα το derby και τελος το rieju. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 το yamaha δεν εισάγεται στην Ελλάδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ploutarxos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Το rieju το αδικεις επρεπε να βαλεις φωτο να φαινοταν η μουρη του ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Ωπ, τι βλέπω;;; Κι'άλλος με Rieju;;; :) Το rieju το αδικεις επρεπε να βαλεις φωτο να φαινοταν η μουρη του ... Όντως το αδικεί γι'αυτο και θα προσθέσω μια απ'τις δικές μου ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2011 από τον NERRY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες