Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 σε είδα το πρωί με το ΚΤΜ 1290 Super Duper Duper Duke,στην Εγνατία με δωδεκανήσου, με φορά προς τα τρένα. Μάλλον είσαι από το forum γιατί ήσουν προβλεπέ,σε κόρναρα αλλά δεν με είδες...Καλούς δρόμους με το θυρίο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l@mpros dy 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Παιδιά συγνώμη αλλά τώρα μου ήρθε φλασια...Ήμασταν Λίμνη Μπελετσι σήμερα στις 11 το πρωί (είμαι αυτός με το μαύρο cbf) και όπως μιλάγαμε άκουσα που είπατε σε μια γυναίκα ότι είστε από το mybike αλλά έχοντας αδειάσει το μυαλό μου εντελώς δεν το συγκράτησα εκείνη την ώρα και δεν μου'κοψε να σας συστηθω...Να στε καλά, γεροί και πάντα με όμορφα χιλιόμετρα! Εύχομαι να σας ξαναπετυχω κάπου και γιατί όχι να γνωριστούμε καλύτερα και από κοντά κάποια στιγμή! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Εθεαθησαν σημερα στην Θεσ/νικης-Καβαλας 2 γκρουπ μηχανοβιων με διαφορα γυρω στο 15λεπτο μεταξυ τους. Επεσαν και οι καθιερωμενες χαιρετουρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Εθεάθη zετακι300 χρωματος πράσινο παρκαρισμένο σε πεζοδρομιο επι της Βουλιαγμενης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Εθεαθη το Σαββατο το μεσημερι κατα τις 3:30 (νομιζω) πανω στην εγνατια (στο υψος της καμαρας) ο Στελαρας (Snow) με το R1... Αχ, αυτες οι ακραπες σου αγορι μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keleki 216 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Εθεάθη χθες στην πόλη της Καβάλας mt 09 παρέα με άλλες δύο μηχανές . Πινακίδες Θεσσαλονίκης . Κανείς από εδώ ?? via τάπα - talk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.513 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Εθεάθη Honda CB1000R στην αντιπροσωπεία εδώ κάτω,κούτα,ασημί και κούκλα. Έτσι μου 'ρχεται να μπουκάρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 εθεάθει πεφταστέρι στον βραδυνό ουρανό νωρίς τα ξημερώματα χθες βράδυ . Του ευχήθηκα και περίμένω. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Εθεάθη μεσήλικας με BMW GS 1200, ξεκράνωτος, με κοτσίδα και τριβάλιτσο στο κωλονάκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Εθεάθη innova με τον αριθμό "04" να έρχεται προς το τόπικ.... Κράταγε και κάτι λουκέτα με τα κλειδιά τους.... Κανείς από εδώ ??? 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Εθεαθη ο Παναγιώτης Κ. με την κουκλα την Africa σημερα στις 14:00 στην Τσολακη , κλασικα ντυμενος σαν αστακος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εθεάθη ο σωστός MyBiker, τη σωστή στιγμή (ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν!) έξω από το σωστό μαγαζί Γιώργο Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2015 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Εθεάθη μεσήλικας με BMW GS 1200, ξεκράνωτος, με κοτσίδα και τριβάλιτσο στο κωλονάκι... Συνήθης περιγραφή χωρίς εκπλήξεις..... :lol: :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 Εθεάθη ax_ena_honda 13:25 φανάρι Ούλωφ Πάλμε και Παπάγου. Τόσο βιαστικός και αχόρταγος που ούτε γεια δεν προλάβαμε να του πούμε :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 που πάει ο ταλιμπάν...ξαναστήνουν το μαγαζί ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 Εθεάθη (πριν κανένα μήνα,Χεχε) γκρι μτ-09 με άκρανωτο γκριζομαλλη με επίσης ακρανωτη συνοδεία στην πίσω θέση.στην Αγίας Σοφίας,βραδάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 Εθεάθη (πριν κανένα μήνα,Χεχε) γκρι μτ-09 με άκρανωτο γκριζομαλλη με επίσης ακρανωτη συνοδεία στην πίσω θέση.στην Αγίας Σοφίας,βραδάκι. Γκρι μαλλί γκρι μηχανή...έχω ήμουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εθεάθη ax_ena_honda 13:25 φανάρι Ούλωφ Πάλμε και Παπάγου. Τόσο βιαστικός και αχόρταγος που ούτε γεια δεν προλάβαμε να του πούμε :P Δεν είμαι βιαστικός, απλά τον τελευταίο καιρό πάσχω απο σύνδρομο καταδίωξης, νιώθω ότι με κυνηγάνε να με σκοτώσουνε για να μου πάρουν το δίπλωμα Την επόμενη φορά τράβα πέτρα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2015 από τον ax_ena_honda 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Δεν είμαι βιαστικός, απλά τον τελευταίο καιρό πάσχω απο σύνδρομο καταδίωξης, νιώθω ότι με κυνηγάνε να με σκοτώσουνε για να μου πάρουν το δίπλωμα Την επόμενη φορά τράβα πέτρα Που να σε προλαβουμε.... :Ρ Τραβαει τα βλεματα το κοσμημα να ξερεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Τραβαει τα βλεματα το κοσμημα να ξερεις Κάτσε, για πιο κόσμημα λες; Το ΑΧ, το CBR ή εμένα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.500 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Υπάρχει κάποιος από εδώ που να είχε tiger 1050,να πήρε πρόσφατα μια καινούρια κόκκινη multistrada και να δουλεύει σε τράπεζα του Κορυδαλλού; Μας έχεις πετάξει τα μάτια έξω αδερφέ μου,να τη χαίρεσαι την κούκλα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Πέτυχα προχθές παλληκαρι με πράσινο περιποιημένο (Arata, Hyperpro, κ.α.) ΖΧ-10R Αλιμου κ Ποσειδωνος, πιάσαμε συζήτηση στο φανάρι, κανεις απο εδώ?? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2015 Εθεάθη χθες το απόγευμα παρκαρισμένο στο θησείο μαύρο ψηλόφτερο yamaha (xt ητανε? κατι άλλο? άσχετος γαρ) με logo mybike.gr και ''ride it like you stole it'' . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2015 εθεάθη χθες το βράδυ ο geochris994 με το νιντζακι και την τερμινιόνι του να κάνει φασαρία στην Αιμιλίου Βεάκη στο περιστέρι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2015 Εθεάθη χθες το απόγευμα παρκαρισμένο στο θησείο μαύρο ψηλόφτερο yamaha (xt ητανε? κατι άλλο? άσχετος γαρ) με logo mybike.gr και ''ride it like you stole it'' . Χαίρετε. ΤΤ είναι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες