foten21 1372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 λοιπον εχω αποφασισει να ασχοληθω λιγο με το χωμα και θα ηθελα την γνωμη σας για το τι να παρω εχω στο μυαλο μου να παρω διχρονο λογω ευκολοτερης συντηρησης αφου αρκετα πραγματα θα τα κανω μονος μου σκεφτομαι λοιπον κατι σε ΚΤΜ EXC 200 η 250 η κατι αντιστοιχο ας πουμε κατι τετοιο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1454820/ οχι πανω απο 2000 ευρω περιμενω γνωμες ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Το Husqvarna WR 250 το είχε ένα φίλος μου πολύ καλό μηχανάκι το έχει για 2 χρονιά και δεν έβγαλε το παραμικρό στο προτείνω !!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Το Husqvarna που βαλες φαίνεται πολύ καλή ευκαιρία, και πολύ καλό σαν εργαλείο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Σαν παλιός κάτοχος husky θα σου έλεγα να το σκεφτείς λίγο καλύτερα.. δεν υπάρχουν aftermarket parts.. και ειναι δύσκολο στην μεταπώληση... σαν μηχανάκι μια χαρά ειναι το wr δεν θα έχεις προβλήματα.. αλλα προτείνω το ΚΤΜ πιο εμπορικό και το exc ειναι σαν να έχεις ποδήλατο !! μιας και ειναι πρώτο σου κοιτα σε μικρά cc... ρώτα και τους experts ! http://forum.dirt-bike.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Αν παρεις EXC ψαξε για 250, το 200 θα ειναι λιγο για σενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Oραιο το husky. Aλλα προτεινω το kTmακι, για τον λογο οτι βρισκεις ποιο ευκολα ανταλακτικα. Τωρα δεν ξερω αμα βρεις με 2 χιλιαρικα exc σε καλη κατασταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες