Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 το πιο προσεγμενο απο αυτα μου φαινεται το : Ο σύνδεσμός μου απ' την αλλη εχει και σχεδον τα 4πλασια χιλιομετρα απ' τα υπολοιπα.. εκλασα στο γελιο με το αλλο που γραφει ειναι σαν καινουρια και ειναι και "INGEXTION" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 το πιο προσεγμενο απο αυτα μου φαινεται το : Ο σύνδεσμός μου απ' την αλλη εχει και σχεδον τα 4πλασια χιλιομετρα απ' τα υπολοιπα.. εκλασα στο γελιο με το αλλο που γραφει ειναι σαν καινουρια και ειναι και "INGEXTION" Και εγω και εμενα αυτο μου φαινεται καλυτερο αλλα τοσα χιλιομετρα μου φαινεται καπως. Καλα ο τυπος με το INGEXTION δεν παιζεται. Αν παω να το δω θα τον ρωτησω επιτηδες τι συστημα αναφλεξης εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φιλε πουλαει και ενας γνωστος μου ενα cbr 125 που το εχει στην πενα...το μηχανακι το ξερω αρκετα καλα και θα ρωτησω αν θες ποσο το δινει...Αα ξεχασα να σου πω οτι εχει συνεργειο με μηχανακια οποτε καταλαβαινεις την μηχανικη του κατασταση... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2011 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Φιλε πουλαει και ενας γνωστος μου ενα cbr 125 που το εχει στην πενα...το μηχανακι το ξερω αρκετα καλα και θα ρωτησω αν θες ποσο το δινει...Αα ξεχασα να σου πω οτι εχει συνεργειο με μηχανακια οποτε καταλαβαινεις την μηχανικη του κατασταση... σε ποια περιοχη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) σε ποια περιοχη; Μεγαρα Αν σε ενδιαφερει μπορω να μαθω παραπανω στοιχεια σε κανα δυο μερες Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2011 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μεγαρα Εχει αγγελια στο car.gr? αν οχι θα ηθελα να μαθω χρονολογια,χιλιομετρα,χρωμα και τιμη Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2011 από τον KennyDY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εχει αγγελια στο car.gr? αν οχι θα ηθελα να μαθω χρονολογια,χιλιομετρα,χρωμα και τιμη Νομιζω δεν εχει βαλει αγγελια,απλα ετσι στο μιλητο το εχει πει...θα μαθω στοιχεια και θα σου πω,αν οχι σημερα αυριο σιγουρα.... Το χρωμα του παντως ειναι μαυρο και εχει και καποια νικελ αν θυμαμαι καλα στο ψαλιδι και στα καλαμια... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2011 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Νομιζω δεν εχει βαλει αγγελια,απλα ετσι στο μιλητο το εχει πει...θα μαθω στοιχεια και θα σου πω,αν οχι σημερα αυριο.... Το χρωμα του παντως ειναι μαυρο και εχει και καποια νικελ αν θυμαμαι καλα στο ψαλιδι και στα καλαμια... ευχαριστω πολυ, περιμενω :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λοιπον φιλε μου εχουμε και λεμε...μοντελο 2005 με 13100 χιλιομετρα πραγματικα(το ξερω το μηχανακι),νικελ καλαμια, ψαλιδι,βασεις για τα πατητηρια και χειρολαβη συνεπιβατη....Το χρωμα του ειναι ολοκαινουργιο με μηδενικες γραντζουνιες και φοαρει λαστιχα michelin pilot sport....Η τιμη που ζηταει ειναι 1500 ευρω,αν σε ενδιαφερει και θες παραπανω πληροφοριες πες μου....παντως χωρις να θελω να σε επηρεασω γιατι δεν εχω κανενα συμφερον απο αυτο να ξερεις οτι ειναι απο τα λιγα μηχανακια που ειναι τοσο καθαρα απο αποψη τρακαρισματος και μηχανικης καταστασης που μπορεις να βρεις εκει εξω και ειδικα απο μαντραδες....Δεν χανεις τιποτα να του ριξεις μια ματια... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2011 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 με + 200 ευρω περνεις μοντελο του 07-08 (μασκα fireblade) με injection χωρις καγκουριες νικελ και κλπ! ψαξε κιαλο! εγω βρηκα καλα cbr 125 στο car.gr! στην τελικη 40,000 δεν ειναι πολλα χλμ! σκεψου πως πανω κατω ενας μεσος ορος χιλιομετρων ειναι 15.000 τον χρονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Καταρχην δυστυχως δεν ειδα σημερα το ποστ σου εδω στο θεμα για το cbr του φιλου σου μιας και ειχα παει απο πρωιας με τον πατερα μου Αθηνα να δουμε καποια ωραια που ειχα βρει. Υστερα απο αρκετο ψαξιμο βρηκαμε μια πολυ καλη προσφορα, αλλα δυστυχως ειναι με την παλια τη μασκα αλλα ποιος νοιαζεται. Θα δειτε συντομα στα "Ευχαριστα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες