g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Καλησπέρα και από εμένα ! Είμαι ο Γιάννης 22 χρόνων και διαβάζω αρκετό καιρό το forum μιας και έχει πολλά ενδιαφέροντα θέματα ! Οδηγάω μηχανάκια από πολύ μικρός αλλά ακόμα δεν έχω αποκτήσει δική μου αξιοπρεπή μηχανή.. Αυτή η ώρα έχει αρχίσει όμως και πλησιάζει...Νομίζω Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια για το forum σε εκείνους που το ξεκίνησαν αλλά και σε όσους συμμετέχουν ενεργά με όμορφα θέματα! Είναι πολύ βοηθητικό για οποιαδήποτε απορία μπορεί να μου έχει δημιουργηθεί μέχρι τώρα και κάθε μέρα διαβάζω και κάτι καινούριο ! Καλως σας βρήκα και καλές βόλτες σε όλους!! :rolleyes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 καλως ηρθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Welcome! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Καλως τον!!!! Κανα ευρω εφερες γιατι στεγνωσαμε!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Γουελ καμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Ευχαριστώ παιδιά ! ! Από ευρώ όσα θέλεις φίλε μου ! Λεφτά υπάρχουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 καλως τον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες