HLIAS 7.579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Εχουμε τιποτα αυτο το ΣΚ? θα βγουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 μέσα για σ ..11.30; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) αν έρθεις με τρειλερ γιατί δεν βάζεις και το 675 πάνω να το κάνουμε μία βολτούλα; :)))))))))) καλά θα ήταν αλλά πάει το 675, επωλήθη λόγω του ότι δεν υπάρχουν πίστες :( ... και για να έρθω θα πρέπει πρώτα να μπει κοτσαδόρος... πότε θα μπει;; άγνωστο Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 από τον Harris_X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Κάτι πρέπει να κάνω κι εγώ αυτό το ΣΚ καθότι τα επόμενα 2 θα μείνω όπως φαίνεται μακριά από το κίτρινο χρέπι μου. Σάββατο ή Κυριακή και η ακριβής ώρα είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης οπότε περιμένω να δω και από τον υπόλοιπο κόσμο για να κάνω τα κουμάντα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) μέσα για σ ..11.30; Κάτι πρέπει να κάνω κι εγώ αυτό το ΣΚ καθότι τα επόμενα 2 θα μείνω όπως φαίνεται μακριά από το κίτρινο χρέπι μου. Σάββατο ή Κυριακή και η ακριβής ώρα είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης οπότε περιμένω να δω και από τον υπόλοιπο κόσμο για να κάνω τα κουμάντα μου. TO λοιπον.. εγω γενικοτερα ειμαι μεσα. ΘΑ ελεγα καλυτερα Σαββατο, αλλα οκ.. επισης απο ωρα ειμαι free.. γενικοτερα ειμαι free εδω που τα λεμε :rotfl: Aλλα.. το μεγαλο αλλα.. Υπαρχει το ενδεχομενο να πρεπει Σαββατο να παω εκτακτως στην Ευβοια για δουλεια. Και η αληθεια ειναι οτι θα γνωριζω αυριο το βραδυ.. ( ειμαι ο βαρυς πυροβολικος, τι να κανω... ) οποτε κανονιστε εσεις και κατα 85% θα ερθω Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Ειμαι με ποπκορν και σας παρακολουθω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 :popcorn: ωραία....κρατάμε το Σάββατο 11.30, το συνηθισμένο ραντεβού μας και βλέπουμε.. (την παρασκευή μάλιστα θα βρέχει...) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Κάτι πρέπει να κάνω κι εγώ αυτό το ΣΚ καθότι τα επόμενα 2 θα μείνω όπως φαίνεται μακριά από το κίτρινο χρέπι μου. Σάββατο ή Κυριακή και η ακριβής ώρα είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης οπότε περιμένω να δω και από τον υπόλοιπο κόσμο για να κάνω τα κουμάντα μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 την κυριακη εχει Σαλαμυκονο...!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Αν δεν κανονιστει κατι για Σαββατο, τοτε σιγουρα αξιζει να οργανωθειτε για Σαλαμινα. Εχει υπεροχα μερη, φανταστικη θεα και ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ^_^ Οσοι δν μπορουν Κυριακη ομως... να το πουνε να ξερουμε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 στα κανάκια έχω κάνει enduro.. εντάξει,καλά είναι αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας! (αν παίξει μεταφορά το βλέπω σαν καλή βόλτα και χαβαλέ) τώρα στα πιστάκια σκέφτομαι να κάνω τον ironman cycle.. δηλαδή το πέταλο από δεξιά και στο κατέβασμα δεξιά το μονοπάτι πάνω στο λόφο....ανάποδα,δηλ ανηφόρα! άντε να δούμε.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 δν καταλαβα την διαδρομη, θα ερθω να την δω ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Ωραίο ρε συ αλλά δεν με παίρνει χρονικά. Με βλέπω λοιπόν Σάββατο πρωί στα πιστάκια για διαλογισμό γύρω γύρω όλοι και μία πάνω στο πέταλο και μετά πάλι απ΄ την αρχή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 έλα,αν έρθει και η Αθηνά φέρε τον πυροσβεστήρα μαζί.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για μένα, επιφυλλάσσομαι (κάτι διπλό που δεν χρειαζόταν έγραψα νομίζω...) αρκετά, γιατί είμαι ακόμα με κλειστό λαιμό κ αντιβίωση. Αν όμως τα καταφέρω να περάσω έστω για βόλτα να σας δω αύριο, για τι ώρα λέτε? 11.30 στα πιστάκια? Ποιους να ψάξω? Motoris, Tzoutz και Mariner που βλέπω οτι διαβάζει τώρα? ^_^ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 από τον dirty_girl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 θα δεις και άλλους πιστεύω... Enduro Therapy Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ και ενώ όλα ήταν έτοιμα!!!! Το ENDURO therapy ακυρώνεται .........επειδή κάποια άτομα του εξωραϊστικου συλλόγου οικιστών Κανακιων,με τον πρόεδρο τους Ανδρέα Κονσολενα θεωρούν ότι η περιοχή τους ανήκει,ότι αγαπουν και προστατεύουν το δάσος ,περισσότερο απο όλους εμάς, Και με συνεχείς επιστολές τους στο δασαρχείο,αστυνομία ,τροχαία,ΓΑΔΑ,και όπου αλλού μπορούσαν δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα ,που παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου ,και του αντιδημάρχο...υ Σαλαμινος,που υπό την αιγίδα του δήμου ήταν η εκδήλωση,να συνεχίσουμε ,οι πληροφορίες μας ήταν ότι θα δημιουργειτο πρόβλημα και δεν θέλαμε σε καμμιά περίπτωση να σας υποβάλλουμε σε τέτοια διαδικασία και ταλαιπωρία !!!!. Η ΛΕ.Μ.Σ ο δήμος Σαλαμινος και εγώ,σας ζητάμε συγνώμη για την χαρά που δεν μπορέσαμε να σας χαρίσουμε,θα ήταν πραγματικό ENDURO therapy ,η διαδρομή τα είχε όλα!!!!(στη διάθεση οποίου θέλει να την οδηγήσουμε σε προσωπικό επίπεδο),ειλικρινά δεν στεναχωρήθηκα για τον χρόνο που χάλασα στο βουνό στήνοντας όλο αυτό (μου άρεσε εξάλλου ) ούτε για τα έξοδα που κάναμε,στεναχωριέμαι για την γιορτή που θα χάσουμε και για την απόλαυση που θα στερηθητε.......... Συγνώμη ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mariner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Aloha, λογικά μέσα αν ίσως όχι για πολλά πολλά γιατί υπάρχει περίπτωση για βόλτα και την κυριακή :) btw το enduro therapy μαλλον ακυρώθηκε.. edit: με πρόλαβανε.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 από τον Mariner 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 δεν πειραζει.... αστους να φυλανε το δασος τους μην το παρει κανεις... ΠΟΠΑΡΑ ερχομαστε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Αυριο κατα τις 11+ θα ειμαι στα πιστακια!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Για προθέρμανση ανεβάζω τις αγαπημένες μου φωτό από αυτές που με τράβηξε ο Motoris το περασμένο ΣΚ.... Αυριο κατα τις 11+ θα ειμαι στα πιστακια!!! :clapping: Έλα ρε, χρόνια και ζαμάνια.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Θα είναι και η Αθηνά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Θα είναι και η Αθηνά :) Ε ρε φέρτε τον πυροσβεστήρα..... ....μάλλον όχι, έχω καλύτερη ιδέα..... http://youtu.be/NNf1P8pCQlo 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Δυστυχώς, δεν θα χρειαστεί :( αλλά θα φέρουμε το καφεδάκι και την πρόθεση να σας φωτογραφίσουμε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Παιδιά εγώ τελικά δεν θα τα καταφέρω . Καλά να περάσετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 κρίμα Λια.. οι άλλοι με τις λαδιέρες που νάναι? καλά τον μπου δεν τον περιμένω μετά τον γολγοθά του σκράμπλ.. like it! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες