Jump to content
black_hawk

Με ΑΥΤΑ! θα εκανε ταξιδι κανεις??

Recommended Posts

DSC00230r.jpg

DSC00229r.jpgDSC00226r.jpg

ΟΛΗ

(κλπ..κλπ... Ειναι σε ΟΛΗ! την περιφερεια του ελαστικου (ΜΟΝΟ! μπρος! :wacko: Πισω ειναι ολα ΟΚ, παρ'οτι αλλαχτηκαν μαζι..)

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν και το πισω ειναι σε φαση να αλλαχτει καντο ενα burnout να το γουσταρεις κιολας και μετα με τα καινουρια πας οπου θελεις, παντως ειναι λιγο επικηνδυνο να πας ταξιδακι, κατ εμε οχι τοσο για το κρατημα οσο για να μην εχεις κανενα απροοπτο, εκει που πας με 80-100 σκασει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To γραφω στον τιτλο!! :P

ωπ, στραβομάρα, έχεις δίκιο!

και πάλι όμως, τέτοιο άνοιγμα στο πέλμα δεν δικαιολογείται απλά από 3+ χρόνια ζωής!

έχουν φάει μυστήρια χρήση?

γιατί άμα είναι μονο από normal χιλιόμετρα... ευτυχώς που πούλησα την μηχανή μόλις τα έβαλα πάνω! :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχουν φάει μυστήρια χρήση?

κανονικη "ταξιδιαρικη" χρηση, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ! (Μ'αρεσει που τα αλλαξα μαζι με το πισω, το οποιο ειναι ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!! :uglystupid2: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε συ, πριν τα στείλεις στην ανακύκλωση, έτσι από περιέργεια δες την ημερομηνία παραγωγής του μπροστινού!

πολύ παράξενο μου φαίνεται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λαθος πιεση στο μπροστινο δικαιολογει τοσο μεγαλη φθορα;( μονο εκει μπορει να παει το μυαλο μου.

Το κοψιμο βεβαια θα εχει γινει καπου πανω στην χρηση.

Θαναση; αυατ τα λαστιχα ειναι δικα σου στανταρ; δηλαδη εχεις σχεδον 3.5 χρονια τα ιδια λαστιχα;surrender.gif

Δεν σου το ΄χα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑι να σε ρωτησω ρε μαυρογερακα, ειχες τα ιδια λαστιχα για 18.000 και 39 μηνες κιολας? Δεν σκευτικες να τα αλλαξεις? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θαναση; αυατ τα λαστιχα ειναι δικα σου στανταρ; δηλαδη εχεις σχεδον 3.5 χρονια τα ιδια λαστιχα;surrender.gif

Δεν σου το ΄χα :P

Ναι, τα λαστιχα αυτα αλλαχτηκαν Μαρτη 2008, και απο τοτε εκαναν περιπου 15.000 χλμ (Ολα ταξιδια, κυριως μεγαλα αλλα και μικρα..)

Ξερεις, η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ μηχανη για μενα, ειναι μονο φορτωμα και ταξιδι!

(Εχουμε αλλες τρεις + το αυτοκινητο, για ολες τις αλλες "αστικες" δουλειες-μεταφορες-μετακινησεις..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερεις, η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ μηχανη για μενα, ειναι μονο φορτωμα και ταξιδι!

Ναι ρε παιδι μου γι αυτο κιολας μου κανει εντυπωση που τα εχεις αφησει τοσο καιρο... ποσο μαλλον που βγαινεις συχνα πυκνα μεγαλα ταξιδια.. οποτε θες φρεσκα λαστιχα και οχι ξερα και 2+χρονων.

πιο ''λογικο'' θα μου φαινοταν να ελεγες.. ελα μωρε την εχω μονο στην πολη για τσιγαρα ( ξερω ακραιο αλλα λεω) οποτε τι να αλλαξω αφου ουτε τρεχω ουτε στριβω κλπ...

τελος παντων..

Εγω ξαναλεω πως ή οπως ειπε ενα μελος παραπανω ηταν παλιοτερο απο οτι το πισω ( οταν στα τοποθετησαν) ή για καποιο λογο η πιεση του μπροστινου ηταν παντα χαμηλοτερη απο οτι επρεπεmeeting.gif

Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.. ( βεβαια η αιτια μπορει να ειναι και αλλη)

Οπως και να εχει ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, μην βγεις/βγειτε παλι με αυατ τα λαστιχα στο ταξιδακι που ετοιμαζετεvictory.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε παιδι μου γι αυτο κιολας μου κανει εντυπωση που τα εχεις αφησει τοσο καιρο... ποσο μαλλον που βγαινεις συχνα πυκνα μεγαλα ταξιδια.. οποτε θες φρεσκα λαστιχα και οχι ξερα και 2+χρονων.

πιο ''λογικο'' θα μου φαινοταν να ελεγες.. ελα μωρε την εχω μονο στην πολη για τσιγαρα ( ξερω ακραιο αλλα λεω) οποτε τι να αλλαξω αφου ουτε τρεχω ουτε στριβω κλπ...

τελος παντων..

Εγω ξαναλεω πως ή οπως ειπε ενα μελος παραπανω ηταν παλιοτερο απο οτι το πισω ( οταν στα τοποθετησαν) ή για καποιο λογο η πιεση του μπροστινου ηταν παντα χαμηλοτερη απο οτι επρεπεmeeting.gif

Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.. ( βεβαια η αιτια μπορει να ειναι και αλλη)

Οπως και να εχει ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, μην βγεις/βγειτε παλι με αυατ τα λαστιχα στο ταξιδακι που ετοιμαζετεvictory.gif

Ηλια, σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! δεν θα "περπατησουμε" ετσι, απλα μου'κανε εντυπωση γιατι πριν 1-2 μηνες που τα κοιταξαμε τα λαστιχα, το ενα ηταν μια χαρα! (το πισω) και το ιδιο και το μπροστινο!!

Τωρα, το τι μεσολαβησε, (σε 1-2 μηνες πρακτικα ακινησιας) ειναι αυτο που που κανει εντυπωση.. :wacko: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλια, σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! δεν θα "περπατησουμε" ετσι, απλα μου'κανε εντυπωση γιατι πριν 1-2 μηνες που τα κοιταξαμε τα λαστιχα, το ενα ηταν μια χαρα! (το πισω) και το ιδιο και το μπροστινο!!

Τωρα, το τι μεσολαβησε, (σε 1-2 μηνες πρακτικα ακινησιας) ειναι αυτο που που κανει εντυπωση.. :wacko: )

Σοβαρα μιλας σε 1-2 μηνες;surrender.gif... αρα δεν ειναι λογω λανθασμενης πιεσης... (λογικα)

Υ.γ. πεστα ολα απο την αρχη ρε συντροχε... με το τσιγκελι στα βγαζουμεtooth.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σοβαρα μιλας σε 1-2 μηνες;surrender.gif... αρα δεν ειναι λογω λανθασμενης πιεσης... (λογικα)

Υ.γ. πεστα ολα απο την αρχη ρε συντροχε... με το τσιγκελι στα βγαζουμεtooth.gif

Με τον Πανο τα κοιτουσαμε, πριν δυο μηνες, στη Καβαλα!.. (Και μου'λεγε και αυτος, "μια χαρα εισαι".. :surrender: )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τον Πανο τα κοιτουσαμε, πριν δυο μηνες, στη Καβαλα!.. (Και μου'λεγε και αυτος, "μια χαρα εισαι".. :surrender: )

mhtsotakis.jpg

πλακα κάνω :P δεν το ξέρω το παιδί! μην με παρεξηγήσει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαμάει το λάστιχο.. Εάν δεν το θέλεις μπορώ να το έχω; Έχουμε ανάγκη από θέρμανση τις δροσερές νύχτες στο Σύνταγμα. Κάνουν και γαμώ τις φωτιές αυτά τα λάστιχα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα τι διαβάζω;;;;

Θα αλλάξεις αυτά τα ωραία λαστιχάκια για να πας ταξίδι;;;;;

Απογοήτευση σκέτη!! Νόμιζα ότι είσαι adventure τύπος, ότι σου αρέσει η περιπέτεια!!!.... :sp_ike:

:tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θανάση τί ημερομηνία παραγωγής έχουν τα εμπρός και τα πίσω αντίστοιχα?

σε ρωταω γιατί και σε μένα το εμπρός εχει μεγαλυτερη φθορα απο το πίσω

και είδα οτι μου έχει βαλει 35η εβδομαδα του 2007 μπροστα και χ-εβδομάδα του 2009 πίσω

για τσέκαρε μία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το λαστιχάκι έχει ψωμί ακόμα ... μην τ αλλάξεις , ένα πλύσιμο θέλει και ντάξει :_zeppelin:

να τόφαγε η ακινησία μαζί με λάθος πίεση ;

πού κυρίως είναι σταθμευμένο ; θερμοκρασιακά ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θανασση εχω μια αλοιφη.... καινουργια θα γινουν λεμε!!!

:_zeppelin::uglystupid2:

Περα απο την πλακα, τα scorpion (αν τα καταλαβα καλα) εχουν θεματακι γενικα, μπορει να ειναι απο τα καλυτερα λαστιχα που μπορεις να βαλεις (για το δικο μου μιλαω).

Αλλα εμενα αυτες τις χαραμαδες μου τις εμφανιζει μετα 8-9.000. Εγω τα βαζω ει γνωσιν μου, γιατι μου προσφερουν αυτο που ζηταω απο το μηχανακι μου. Εσυ με την χρηση που τους κανεις ισως θα ηταν καλυτερα να πας σε κανενα Βrigestone TW, τα οποια ειναι πιο σκληρα αλλα θα αντεξουν για καιρο.

My opinion :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα