Jump to content
ALX™

Για να δουμε καταναλωσεις....

Recommended Posts

Piaggio Liberty 150 3v ie -> 2,7λ/100

μέση κατανάλωση μέσα στην πόλη.

Kymco Agility City 200i (163cc μόνο, μην παίρνουμε και αέρα) :laugh: ---> 3 - 3,5 lt / 100 km

Δεν κατεβαίνει κάτω από 3, δεν ξεπερνάει τα 3,5 με "σκίσιμο" (του καλσόν). :tooth:

Μία φορά τη βδομάδα βάζω μπιτζίνα, από 4,5 λίτρα και είμαι κομπλέ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για Ducati  SS έχουμε καμία ιδέα??

Ειχε ο Μπιλιτσος το 750. Αν θυμαμαι καλα, κοντα στα 5-6 εκαιγε σε χαλαρους ρυθμους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gsxr 600 K7 9 με 10 στα 100 με λιγο γεματο καρπο :thumbsdown: Γενικα καταπινει παρα πολυ ....

Το δε πραγμα δεν φυσιολογικο...

Το οδηγουσα με ραγισμα στο κεφαλη και τα μπουζια πρεπει να ταν του εργοστασιου 9 χρονων μηχανακι...Οποτε τωρα που θα βγει ας υποθεσω θα ναι ολα

πολυ καλυτερα :peep:(νεο κεφαλι ,νεα μπουζια,ΝΕΟ ΑΙΜΑ!!! :yahoo:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για Ducati  SS έχουμε καμία ιδέα??

Αν και ποτε δεν μετραω καταναλωση,θα σου δωσω τα στοιχεια και κανε τις πραξεις.

SS 800 φουλαρισμα Πατρα(με τις τιμες καυσιμων 2009)δικαβαλο και φορτωμενο,με επιασε ρεζερβα λιγο πριν την Παργα.Ρυθμοι ταξιδιωτικοι.εθνικη 140--160 και κανα 2 τελικιασματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kawasaki eliminator 125/2005

5€ βαζω και κανω δουλεια- σπιτι περιπου 12 χλμ καθε μερα

με βγαζει 100χλμ

Τροποποιήθηκε από τον johnstef33

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν το Modenas Kriss 125, μου καίει από 2.5 - 2.8 λίτρα ανά 100χλμ. Σήμερα μέτρησα και την Κυρία (Suzuki SV650A). Γέμισα το ντεπόζιτο στα πρώτα 100χλμ που έκανα, και ύστερα από άλλα 100, γέμισε (ξεχείλισε δηλαδή!) με μόλις 6€ (3.88λίτρα!!!) Πολύ καλά για άστρωτη μοτοσυκλέτα! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσο καίει το δικό μου πλέον που είναι μολις125

Τροποποιήθηκε από τον DIAMAPA

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα συγκεντρωτικό, δουλέυει το link ή πρέπει να έισαι registered?

http://www.fuelly.com/motorcycle/aprilia/tuono/2003/zerv87/451367

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

756 χλμ μαζι με v strom 650 εχουμε καψει ακριβως τα ιδια με το 80% του ρυθμου αναμεσα στα 130-170. Καλη φαση. Η επομενη προκληση ειναι να μεινει αυτο και οχι ο Ντουκος :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

756 χλμ μαζι με v strom 650 εχουμε καψει ακριβως τα ιδια με το 80% του ρυθμου αναμεσα στα 130-170. Καλη φαση. Η επομενη προκληση ειναι να μεινει αυτο και οχι ο Ντουκος :laugh:

Γιατι πειραζεις τα vstrom?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 λεπτά, το μέλος kouler έγραψε:

Γιατι πειραζεις τα vstrom?

Οπου να ναι θα μου το ζητησει και βολτα κατσε να δεις :laugh::laugh::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλάψτε αλλόθρησκοι (Λιάκο ibar) ....πόλη : 

f9zSZ7nLv35hjhwpzE26NS5NvaQgfIm62DYRJfQ-

cY2XYI-kD2zRWXaS1KD8N8g0G4-fFwr_XdWexZqq

Και ξανακλάψτε....έξω, βολτίτσα :

oTCGwrm0xLkabKqMNWR3uET6RvSt4vu-t3oZ34b_

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 11 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Οπου να ναι θα μου το ζητησει και βολτα κατσε να δεις :laugh::laugh::laugh:

Μα το vstrom ειναι καλυτερο ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 28/04/2017 at 8:28 ΜΜ, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Νούμερα δε μας λες ομως.... :tongue:

Το Σάββατο βολτίτσα (δικάβαλη και ψιλογρήγορη) Άργος-Ναύπλιο-Επίδαυρος και πίσω (περί τα 370χλμ) έκαψα γύρω στα 4.5 l/100km.

(Και 0 λίτρα ψυκτικού για να προλάβω τον kouler :tooth: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχα δεν το πιστευω:laugh:

Δεν σας βλεπω καν κυριοι απο πανω! Το δικο μου το μηχανακι εχει 1,5 μηνα να πατησει σε βενζιναδικο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την Τρίτη το απόγευμα έμεινα επίτηδες με την GP12 από βενζίνη για να δω κάτι. Το ντεπόζιτο του Crypton είναι 4,5 λίτρα. Στο γέμισμα πήρε 4,38 λίτρα με 6.50€. Έπαιρνε να το γεμίσει λίγο ακόμα.

Κατευθείαν πήγα σπίτι και Τετάρτη, Πέμπτη δούλεψα όπως και σήμερα μέχρι που το άφησα να ξαναμείνει.

Έβγαλε 226 χιλιόμετρα με αυτά τα 4,38 λίτρα. Το ξαναγέμισα σήμερα και στο βενζινάδικο πήρε 4,63 λίτρα με 7€.

Ερώτημα Α) Πόσα λίτρα ανά 100 χλμ καίει η GP12; :blush2:

Ερώτημα Β) Πόσα λίτρα ανά 100 χλμ με κλέβει ο 2ος βενζινάς; :thumbsdown:

Τροποποιήθηκε από τον Schumi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οδυσσεα σε προβληματισαν τα 250ml βενζινης; :think: 

Αρχικα λες οτι στο πρωτο γεμισμα επαιρνε να το γεμισει λιγο ακομα.. το λιγο ακομα ακομα και με λιγο πατημα στην μανικα ειναι ευκολα 100ml μην πω και παραπανω..

Δευτερον, τα 4.5 λιτρα που λεει η Yamaha οτι ειναι το ρεζερβουαρ του κρυφτοναρ δεν ειναι μεχρι η ταπα να βρεχεται απο βενζινη αλλα λιγο πιο κατω.. Δηλαδη ακομα και με δοσομετρητη να βαλεις την βενζινη, πιστευω ευκολα θα παρει 4.6-4.7 ακομα και 4.8 λιτρα βενζινης.

Τριτον, και χωρις να σε κλεβει επιτηδες ενας βενζινας, η ακριβεια που εχει η αντλια του ποσο διακριβωμενη μπορει να ειναι;; Οι διαφορες μεταξυ των δυο αντλιων μπορει να παιζουν λιγο.

Και τεταρτο και σημαντικοτερο, το οτι εμεινες την μια φορα απο βενζινη, εμεινες και την δευτερη δεν σημαινει οτι το ντεποζιτο σου και το σωληνακι της βενζινης ηταν εντελως στεγνο χωρις ιχνος βενζινης..

Διαφορετικες συνθηκες μπορει να το κανουν να "στερεψει" απο βενζινη ενω ακομα εχει καποια υπολοιπα. Πχ κλιση, ζητηση για παροχη αυξημενης παροχης (τερμα γκαζι ενω ειναι στα τελειωματα) κλπ κλπ.. 

Ειδικα στα καρμπυρατερατα, ειναι ευκολο να σβησει απο βενζινη, ενω αν το γυρεις λιγο, περιμενεις να κατσει (σε περιπτωση παρατεταμενης κλισης κλπ), ή γενικα το παιδεψεις λιγο να ξαναπαρει και να σε βγαλει μερικα χιλιομετρα ακομα..

Ειδικα αν σε αυτες τις 2 μερες, με τις εναλλαγες θερμοκρασιας του Μαϊου, ειχε 5-6-8 βαθμους διαφορα - κυριως αν το ενα γεμισμα ηταν απογευμα βραδυ και το αλλα νταλα μεσημερι- παιζει ρολο στην ποσοτητα της βενζινης λογω διαστολης...

Ξερω, τεραστια αναλυση για 250 ml βενζινης, αλλα αν τα συνυπολογισεις ολα αυτα μαζι, δεν νομιζω οτι βγαινει ακριβες πορισμα για το αν σε κλεβει ο δευτερος βενζινας... 

Πρακτικα, εγω κανοντας το ιδιο πειραμα ουτε που θα ειχα προσεξει την διαφορα στο βενζιναδικο! :tooth::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά και να κλέβει ο συγκεκριμένος δεν με πολυκαίει. Στα παπάκια μου. :tongue:

Πιο πολύ για το lol το έγραψα το θέμα και για την κατανάλωση που κάνει πλέον το παπί.

Το λίγο ακόμα που έπαιρνε να το γεμίσει είναι τα 120ml που έμενε για να γεμίσει τα 4,5l που λέει η Yamaha. Είχε φτάσει σχεδόν μέχρι το χείλος και είχε πάρει 4,38lt οπότε μου φαίνεται πιθανό το 4,5lt που λέει η Yamaha να είναι αληθινό και είναι και διασταυρωμένο και παλιότερα αρκετές φορές.

Αυτό έρχεται να απαντήσει και σε αυτό που λες για τη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ βάση λεγόμενων της Yamaha. Είναι τσεκαρισμένο αρκετές φορές ότι δεν παίρνει πάνω από 4,5lt. Έχει πάρει λίγες φορές (μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού) και πιθανολογώ ότι ήταν από βενζινάδικα που κλέβουν. Γιατί πως εξηγείς το ότι πήρε 4,38lt και ήταν σχεδόν τίνγκα, από τελείως άδειο τη μία φορά και την άλλη πήρε 4,63lt πάλι από τελείως άδειο και πάλι χωρίς να γλύψει το χείλος του ρεζερβουάρ; Είναι διασταυρωμένο κι άλλες φορές που μου έχει μείνει επίτηδες από βενζίνη, ότι δεν θα πάρει πάνω από 4,5lt, εκτός από τις 2-3 φορές που έχει γίνει και μάλλον κλέβουν.

Ο συγκεκριμένος ήταν και στη λίστα με τα βενζινάδικα με νοθευμένη βενζίνη που είχε βγει πριν μερικά χρόνια για βενζινάδικα σε όλη την Ελλάδα με βάση ελέγχους που είχαν γίνει από το κράτος. Αλλά υποτίθεται ότι από τότε άλλαξε η ιδιοκτησία και το βενζινάδικο το πήρε η μαμά εταιρεία και δεν είναι πλέον franchise.

Και τις δύο φορές ήταν τέρμα στεγνό όπως και τις άλλες φορές που το αφήνω να μείνει ή μου έχει μείνει γενικότερα. Την GP12, όπως ο καθένας τα μηχανάκια του, την ξέρω πολύ καλά.

Όταν μένει από βενζίνη κάνει τα μπερδεματάκια του και σβήνει μετά από σχεδόν 100 μέτρα. Αν πας να το ξαναβάλεις δεν ξαναπαίρνει. Αν τραβήξεις λίγο γκάζι ενώ είναι σβηστό ή τραβήξεις το τσοκ, θα πάρει για καμιά 200-300 μέτρα ακόμα και μετά θα κάνει άλλα 100-150 μέτρα τα μπερδεματάκια του και θα σβήσει μια και καλή και δεν ξαναπαίρνει όσο κι αν το γύρεις ή το αφήσεις λίγο να "κάτσει" η βενζίνη. Δηλαδή από τη στιγμή που θα αρχίσει τα πρώτα του μπερδέματα, σε βγάζει καμιά 500άρα μέτρα ακόμα. Αυτό είναι. Δεν έχει ίχνος βενζίνης μετά μέσα. Το σωληνάκι και το καρμπυρατέρ πόσο να έχουν σύνολο; 50ml;

Τεσπα, τεράστια ανάλυση για το αν κλέβει ένας μπαγλαμάς. :tongue:

Εγώ περισσότερο ήθελα να μου πείτε πόσα λίτρα στα 100 καίει η GP12 γιατί εγώ το βγάζω γύρω στα 2 λίτρα στα 100 χωρίς να κάνω πράξεις. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το χα κανει οταν το ειχες βαλει και μου χε βγει 1.938 αν θυμαμαι καλα :)

Τροποποιήθηκε από τον Αλομπαρ
ξανα εκανα την πραξη :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα