Jump to content
Sign in to follow this  
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΜΕΓΑΡΑ

ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΑΠΑΚΙ ΜΕΤΑΞΥ 50 ΚΑΙ 125CC;

53 ψήφοι

1. 1. ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΑΠΑΚΙ ΜΕΤΑΞΥ 50CC KAI 125CC?

• HONDA GLX
    • HONDA ASTREA GRAND
    • HONDA ASTREA
    • KAWASAKI KAZER
    • DAYTONA SPRINTER
    • HONDA INNOVA

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ 15 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΠΑΠΙ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

γεια σου φίλε μου.... το καλύτερο μηχανικά παπάκι είναι το honda αλλά αυτό που 8α σου πρωτινά στην ηλικία σου είναι το daytona, πολύ πιο όμορφο και δεν έχει και μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα με το honda...τα 3 πρώτα είναι πιο παλιά και όσο για το kawasaki δεν ξέρω πολλά για αυτό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου εισαι 15(και λογικα θα βγαλεις διπλομα οταν γινεις 16) παρε κατι που να ειναι 50αρι τουλαχιστον στα χαρτια.

Αν θες παλιο μεταχειρισμενο παρε κανα c50/glx αλλιος παρε sprinter η dv.

Τροποποιήθηκε από τον gh0st

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου εισαι 15(και λογικα θα βγαλεις διπλομα οταν γινεις 16) παρε κατι που να ειναι 50αρι τουλαχιστον στα χαρτια.

Αν θες παλιο μεταχειρισμενο παρε κανα c50/glx αλλιος παρε sprinter η dv.

το 50αρακι ομως θα πηγαινει;η θα σερνεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενα 50αρι τετραχρονο δεν παει καλα.Αν εισαι μονος θα πηγενει αλλα αν παρεις δικαβαλο δυσκολα.

Μπορεις ομος να το παρεις και να ανεβασεις κυβικα η να βαλεις αλλο μοτερ αλλα αν κανεις ατυχημα μπορει να εχεις προβλημα με την ασφαλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλέ εχω την ιδια ηλικια με εσενα και σκεφτομαι και εγω να παρω παπι αλλα 125.. αν μπορεις καλυτερα να παρεις 125 τα 50ρια σερνονται 2χρονα 4χρονα...

Τροποποιήθηκε από τον xarosXXX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε φιλε αλλα αν παρεις ενα 125(και ειναι και στα χαρτια 125) και σε σταματησουν θα εχεις εσυ και ο πατερας σου δικαστηριο(εσυ για διπλωμα και ο πατερας σου γιατι σε αφηνε να οδηγας χωρις διπλωμα).Εκτος αν μενεις σε κανα χωριο η καπου που δεν εχει αστυνομια.Αλλα και παλι αν κανεις ατυχημα...αστο.

Για αυτο παρε ενα 50αρι και αργωτερα αν θες το ανεβαζεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε φιλε αλλα αν παρεις ενα 125(και ειναι και στα χαρτια 125) και σε σταματησουν θα εχεις εσυ και ο πατερας σου δικαστηριο(εσυ για διπλωμα και ο πατερας σου γιατι σε αφηνε να οδηγας χωρις διπλωμα).Εκτος αν μενεις σε κανα χωριο η καπου που δεν εχει αστυνομια.Αλλα και παλι αν κανεις ατυχημα...αστο.

Για αυτο παρε ενα 50αρι και αργωτερα αν θες το ανεβαζεις.

μενω μεγαρα και δεν εχει και πολυ αστηνομια,απο την αλλη ομως το 50αρακι ι το sprinter εχει γυρο στα 40 ευρο διαφορα με το 125 το sprinter!

Τροποποιήθηκε από τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΜΕΓΑΡΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μενω μεγαρα και δεν εχει και πολυ αστηνομια,απο την αλλη ομως το 50αρακι ι το sprinter εχει γυρο στα 40 ευρο διαφορα με το 125 το sprinter!

Φίλε μου πραγματικά πιστεύεις πως μπορείς να πάρεις 125 μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει αρκετή αστυνόμευση ??

Αν και έχουν παίξει εδώ χιλιάδες φορές, θα το ξαναπώ.

Μήπως έχεις αναλογιστεί ποιές θα είναι οι συνέπειες σε κάποια περίπτωση ατυχήματος ???

Και μην σκεφτείς ότι επειδή θα προσέχεις, δεν πρόκειται να συμβεί ΚΑΙ σε σένα.

Δεν λέει να καταστρέψεις τη ζωή σου για μια περίοδο ανυπομονησίας.

Φιλικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου πραγματικά πιστεύεις πως μπορείς να πάρεις 125 μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει αρκετή αστυνόμευση ??

Αν και έχουν παίξει εδώ χιλιάδες φορές, θα το ξαναπώ.

Μήπως έχεις αναλογιστεί ποιές θα είναι οι συνέπειες σε κάποια περίπτωση ατυχήματος ???

Και μην σκεφτείς ότι επειδή θα προσέχεις, δεν πρόκειται να συμβεί ΚΑΙ σε σένα.

Δεν λέει να καταστρέψεις τη ζωή σου για μια περίοδο ανυπομονησίας.

Φιλικά.

σωστα τα λες απλος το 50αρακι το sprinter εχει γυρο στα 40 ευρο διαφορα με το 125 το sprinter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε αν θες την γνωμη μου περι sprinter 50-125 για μενα ειναι για πεταμα γιατι η αξιοπιστια τους ειναι μηδενικη τωρα αν θες υπαρχουν καλυτερες λυσεις με 50-125 scooter στις ιδιες τιμες με το sprinter που ειναι πιο αξιοπιστα αν παλι θελεις αποκλειστηκα παπι 125 σκεψου για honda innovai ή για yamaha crypton r ή x μπορει να ειναι πιο ακριβα αλλα οπως θα ακουσεις και απο αλλους εχουν τρομερη αξιοπιστία και δεν συγκρινονται με το sprinter...αν παλι θες κατι οικονομικο το sprinter ειναι μια καλη μεση λυση στο προβλημα σου... ολα αυτα κατα την γνωμη μου :) :) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε αν θες την γνωμη μου περι sprinter 50-125 για μενα ειναι για πεταμα γιατι η αξιοπιστια τους ειναι μηδενικη τωρα αν θες υπαρχουν καλυτερες λυσεις με 50-125 scooter στις ιδιες τιμες με το sprinter που ειναι πιο αξιοπιστα αν παλι θελεις αποκλειστηκα παπι 125 σκεψου για honda innovai ή για yamaha crypton r ή x μπορει να ειναι πιο ακριβα αλλα οπως θα ακουσεις και απο αλλους εχουν τρομερη αξιοπιστία και δεν συγκρινονται με το sprinter...αν παλι θες κατι οικονομικο το sprinter ειναι μια καλη μεση λυση στο προβλημα σου... ολα αυτα κατα την γνωμη μου :) :) :)

Και για πες φιλε τι καλητερο μπορεις να βρεις με 1300-1400€?(για καινουριο ετσι)

Και το sprinter μια χαρα αξιοπιστο ειναι.Καλα σαν τα honda,yamaha κτλ δεν ειναι αλλα σε αυτα τα λευτα δεν νομιζω να βρεις τιποτα καλητερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και για πες φιλε τι καλητερο μπορεις να βρεις με 1300-1400€?(για καινουριο ετσι)

Και το sprinter μια χαρα αξιοπιστο ειναι.Καλα σαν τα honda,yamaha κτλ δεν ειναι αλλα σε αυτα τα λευτα δεν νομιζω να βρεις τιποτα καλητερο.

σε scooter fly 50 και αν βρεις εχουν και προσφορα τα 100 με 1450 ευρω... ή ακομα liberty 50-125 stis idies times kai ligo parapanw.... :) :) :) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε scooter fly 50 και αν βρεις εχουν και προσφορα τα 100 με 1450 ευρω... ή ακομα liberty 50-125 stis idies times kai ligo parapanw.... :) :) :) :)

δεν ενδιαφερομε για scouter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε τοτε στις τιμες αυτες παρε το κινεζικο (φιλικα) :) :) :) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε τοτε στις τιμες αυτες παρε το κινεζικο (φιλικα) :) :) :) :)

ενοεις το daytona;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαράκι η δική μου γνώμη είναι αν έχεις φράγκα ! πάρε ένα Dinamik θα βγάλεις πολλά γούστα ! αυτά κάνουν 1000 ευρό όχι πολλά δλδ... αν μένεις σε πόλη όμως πάρε ένα Daytona Dv που είναι και φτηνό... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα