GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Με αφορμή λοιπόν το τόπικ αυτό: ανοίγω θέμα για τον επόμενο βορειοκαφέ μας. Το ΠΟΥ, το ξέρουμε! Τhe Bikers Cafe. Το ΠΟΤΕ, ας το κανονίσουμε. Ακούω προτάσεις για μέρα... Σ/Κ ή καθημερινή ρε βρωμοχαρλευδόφιλοι? Άντε, γιατί τον κόβω για Mega-Cafe αυτόν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Μεσα απο Τεταρτη και μετα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Πότε πρόλαβες και απάντησες ρε ΘΗΡΙΟ? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Για καμιά μπύρα...τι καφέδες....λέτε.... και αργά το βραδάκι καμία Παρασκευή καλά είναι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Πότε πρόλαβες και απάντησες ρε ΘΗΡΙΟ? :) Εντελως απο τυχη ομως. Πατησα F5 και εμφανιστηκε το μυνημα σου!!! χα χα χα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Τι θα γινει θα τον κανουμε τον καφε? Παρασκευη ισως μετα τις 7-7.30? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Ι'm all in, καθώς έχω να εμφανιστώ καιρό σε καφέ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 μεσα κι εγω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2185 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Δύσκολο για μένα την Παρασκευή αλλά θα προσπαθήσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 ΚΑΦΕ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marooned.GSR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Ψηνομαι και εγω για καφεδακι ετσι να γνωριστουμε και απο κοντα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 763 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Παρασκευή είναι καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν κατσετε και πλακωσετε τις μπύρες μπορει και να σας προλαβω Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2011 από τον kleanthis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Μέσα και εγώ.. να σας μοστράρω το νεο σουπερ οπλο μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 23:00 με 00:00 εχω μονο κενο ολη τη Παρασκευη αναμεσα στις 2 δουλειες. Θα χτυπησω κανενα τηλ αν ειναι κ μπορει να σκασω για 7-8-9 μπυρες Βikers cafe?? Πιο random ονομα δεν υπηρχε. Κανονιστε κ για κανενα Moons' Cafe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carp82 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 το σαββατοκυριακο θα ειμαι μαλλον σαλλονικα. αν το κανονισετε και μπορεσω θα περασω για καμια μπυριτσα και καμια γνωρημια. μονο μια ερωτηση. αν -οταν κανονιστει " ο καφες" εδω θα γραψετε τη μερα και την ωρα? αν οχι ας στειλει καποιοσ πμ Σας ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ο καφές είναι σήμερα (Παρασκευή), από τις 7.30 και μετά στο Bikers Cafe. Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2011 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 ίσως αργήσω λίγο αλλά θα έρθω και θα κάτσω και για τη συναυλία που έχει αργότερα, τα λέμε το βράδυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Σε καμιά ώρα ξεκινάω! Μην αργήσετε ρεεεε! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1955 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Μπορει να περασω και εγω μια βολτιτσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Εγώ δεν θα μπορέσω...καλά να περάσετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carp82 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Ο καφές είναι σήμερα (Παρασκευή), από τις 7.30 και μετά στο Bikers Cafe. ΣΗΜΕΡΑ? δυστηχως δεν μπορω σημερα αυριο θα ειμαι θεσσαλονικη. καλα να περασετε :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Δυστυχως δουλευω σε 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Super ο σημερινος βορειοκαφες. Μαζευτηκαμε αρκετα ατομα, ειχαμε και νεους στην παρεα, και πολυ καλη εξυπηρετηση απο το μαγαζι. Απο μηχανακια χαμος, να χαιρεσαι να βλεπεις Harley :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες