Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Πολλά χιλιόμετρα, ρε πο@στη μου... Μπράβο Ψηλέ! Και του χρόνου, βρε νταμάρι! Μπράβο και στα άλλα παιδιά, Γιάννη και Αγγελο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mascarita 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 μπραβο στους Guzzεους Μπραβο και στα ξαδερφια ΝΙΚΟ ΚΚΚ και ΠΑΝΑΗ ΚΚΚ οργανωση και καθοδηγηση super !! φοβερα τοπια!!!Το μυαλο γεματο με παρα πολες πανεμορφες εικονες που αποζημιωνουν την οποια κουραση(νομιζω ο κωλος μου ειναι πλακέ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) εγω πηγαινα πολυ σιγα την πρωτη μερα αλλα με ρυθμο ωστε να μη με κουραζει η χοντρουλα μου και τα εκανα ολα απλα με το πασο μου τη δευτερη μερα ξεκινησα 'παθιασμενα' και εφαγα το μπροστα λαστιχο μειναμε με το Διονυση με το sprint st να σκεφτομαστε πως θα τελιωσουμε χωρις λαστιχα αφου το πισω του και το μπροστινο μου δεν πολυειχαν ψωμι ο ρυθμος ηταν εξαιρετικα αργος οποτε και μετα την 10η φωτο και μετα απο λιγο σκεψη ειπαμε οτι χωρις λαστιχα στα βουνα με κατολισθησεις βραδυ δε θα ηταν διασκεδαστικο σε καμια περιπτωση οποτε δεν ειχε λογο και να γινει αν ειχαμε λαστιχα θα ειχαμε και ενα ποιο νορμαλ ρυθμο και ΙΣΩΣ το βγαζαμε οποτε βγαλαμε την πρωτελευταια φωτο και πισω Μουζακι Καρδιτσα Δομοκο Καμενα Βούρλα με ταχυτητες εως 120 λογο ελαστικων για να φτασουμε πισω με ασφαλεια και να βγαλουμε φωτο τερματισμου με μια φωτο λιγοτερη. περασαμε απο πολλα ομορφα μερη και εμαθα οτι οι πηγες πανω στην Αργιθεα βγαζουν μαμω τα παιδια mascarita τα κανατε ολα κανονικα φανταζομαι με το ΝικοδεπρολαβαινουμεΚΚΚ και τον ΠαναηΚΚΚ ειστε οικογενεια μοτοσακοβιων Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2011 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mascarita 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 εγω πηγαινα πολυ σιγα την πρωτη μερα αλλα με ρυθμο ωστε να μη με κουραζει η χοντρουλα μου και τα εκανα ολα απλα με το πασο μου τη δευτερη μερα ξεκινησα 'παθιασμενα' και εφαγα το μπροστα λαστιχο μειναμε με το Διονυση με το sprint st να σκεφτομαστε πως θα τελιωσουμε χωρις λαστιχα αφου το πισω του και το μπροστινο μου δεν πολυειχαν ψωμι ο ρυθμος ηταν εξαιρετικα αργος οποτε και μετα την 10η φωτο και μετα απο λιγο σκεψη ειπαμε οτι χωρις λαστιχα στα βουνα με κατολισθησεις βραδυ δε θα ηταν διασκεδαστικο σε καμια περιπτωση οποτε δεν ειχε λογο και να γινει αν ειχαμε λαστιχα θα ειχαμε και ενα ποιο νορμαλ ρυθμο και ΙΣΩΣ το βγαζαμε οποτε βγαλαμε την πρωτελευταια φωτο και πισω Μουζακι Καρδιτσα Δομοκο Καμενα Βούρλα με ταχυτητες εως 120 λογο ελαστικων για να φτασουμε πισω με ασφαλεια και να βγαλουμε φωτο τερματισμου με μια φωτο λιγοτερη. περασαμε απο πολλα ομορφα μερη και εμαθα οτι οι πηγες πανω στην Αργιθεα βγαζουν μαμω τα παιδια mascarita τα κανατε ολα κανονικα φανταζομαι με το ΝικοδεπρολαβαινουμεΚΚΚ και τον ΠαναηΚΚΚ ειστε οικογενεια μοτοσακοβιων Κανονικοτατα χαχαχα φτασαμε κ τις 2 μερες γυρω στις 11(σβέλτα οχι γρηγορα ουτε διχως αυριο) αν δεν ηταν ο Νικ να ειμαστε στην πιεση,δε νομιζω... (ΟΙ φωτο φαινονται ή εχω κανει μ@λ@κι@) ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Μπράβο ρε παίδες σε όλους. Ασχέτως αν δεν τα καταφέρατε όλοι. Πάνω απ' όλα η ασφάλεια. Αν κρίνατε ότι δεν μπορούσατε και θα συνέτρεχε λόγος κινδύνου από κούραση ή από τελειωμένα λάστιχα πχ, καλά κάνατε και πήρατε εύκολο δρόμο επιστροφής. Στο Διονύση του το είπα στο ραντεβού όταν είδα το λάστιχό του.. Είσαι ρε πστη μου της ταλαιπωρίας του είπα. Πάλι την πάτησε. Κάθε φορά κάτι πάει στραβά. Πάντως μπράβο που δεν πτοείται! :D Pe Mascarita δεν ήξερα ότι ήσουν εσύ ο ξάδερφος του Νίκου και Παναγιώτη! Δεν το είπες! Ελπίζω να σου είπε ο Νίκος γιατί έφυγα. Στο 36ωρο πρέπει να έχεις το ρυθμό σου για να το βγάλεις σωστά χωρίς να κουραστείς πολύ. Γι αυτό έφυγα. Έχω γενικώς λίγο πιο γρήγορο ρυθμό όταν οδηγώ και κουραζόμουν με αυτόν τον πιο αργό που πηγαίνατε. Χαίρομαι πάντως που τα καταφέρατε κι εσείς! Σήμερα εμαθα ότι ο φίλος και συνάδελφος για πρώτη φορά στα 10 36ωρα δεν κατάφερε να το κάνει όλο. Έμεινε λέει από τακάκια μπροστινού κάπου στο ερωτηματολόγιο και πήγε κούτσα κούτσα μέχρι τη Λάρισα όπου και βρήκε κάποια μεταχειρισμένα για να γυρίσει στα Καμένα και να τερματίσει με αυτές τις φωτό που έβγαλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Σύνολο του 3ημέρου μαζί με τα χιλιόμετρα από σπίτι μέχρι σπίτι 2118 πραγματικά (2254 στο κοντέρ) Ήρωες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Ενα πραγμα που εμαθα κανωντας δυο 36ωρα...οτι αν εχεις σκοπο να το βγαλεις και οχι να πας χαλαρα για βολτα και οτι κατσει... Πας ΜΟΝΟΣ σου.. εκτος αν ο αλλος οδηγος εχει και αυτος τους ιδιου ρυθμους και αντοχες μαζι σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Μπράβο ρε παιδιά !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 ...νταξ. Και το ένα ισχύει και το άλλο. Αν επιλέξεις για παρέα αργότερο αναβάτη από σένα, (ή με μικρές αντοχές) δεν βγαίνει. Εγώ έχω κάνει και με παρέα και μόνος 36ωρα. Όλα τα έβγαλα. Όμως όταν είχα παρέα, ήταν του δικού μου ρυθμού! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Ενα πραγμα που εμαθα κανωντας δυο 36ωρα...οτι αν εχεις σκοπο να το βγαλεις και οχι να πας χαλαρα για βολτα και οτι κατσει... Πας ΜΟΝΟΣ σου.. εκτος αν ο αλλος οδηγος εχει και αυτος τους ιδιου ρυθμους και αντοχες μαζι σου! Ετσι, και εγω μονος μου το ειχα κανει, την δευτερη μερα θυμαμαι το ειχα κανει βεβαια με τον baba αλλα ηταν λιγο παραξενα τα πραγματα, ενω μπορουσαμε να εχουμε σχετικα ιδιο ρυθμο περασανε ωρες που αν ημουν μονος μου δεν θα ειχαν φυγει και θα ειχα τελειωσει πιο νωρις.... Πραγματικα, για να το κανεις με παρεα πρεπει η παρεα να ειναι πολυ δεμενη...αλλιως παιζει πιο πολυ ταλαιπωρεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Εγώ το έλεγα σε όλους όσους είχαν σκοπό να κάνουν εξτρίμ μέρα με δύσκολα χιλιόμετρα ΚΑΙ την Παρασκευή. Αυτό φαινόταν ότι θα είναι δύσκολο και δεν χρειαζόταν έξτρα κούραση. Εσυ το ελεγες...εγω δεν ακουγα.. Δεν μπορω να πω οτι κουραστικα την Παρασκευη αν εξαιρεσω το κομματι στο χωμα που ηταν μεσα στο λασπουριο και τα ρυακια μισου μετρου, βεβαια αυτα ηταν 15 χλμ. με ενα SM Αλλα μαλλον ολα αυτα συσσωρευονται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 ωραία περιγραφή ALX.. Εγώ τερμάτισα κανονικά την 1η μέρα με τα προβλεπόμενα. Στην ζωή μου δεν είχα περάσει μια μονη μέρα πάνω απο 8-9 ώρες πάνω στη σέλα και βρέθηκα να περνάω αυτό το σάββατο 15 ώρες.. Τα συναισθήματα που σε καταβάλλουν αυτές τις ώρες είναι απο μόνα τους μια εμπειρία ζωής.. ξεκίνησα το πρωί με εκδρομική διάθεση, δεν ήξερα τι παίζει.. ρυθμός καλός αλλά κανένα άγχος. Μετά απο μερικές ώρες προς το μεσημεράκι τα μαθηματικά άρχισαν να μην βγαίνουν. 970Km σύνολο κι εγώ έχω κάνει 350. WTF.. Δεν υπήρχει περίπτωση να μην βγάλω την διαδρομή. Τη τρέλα μου λέω.. Εκεί με κατέβαλλε ένα συναίσθημα γλυκού πανικού. Μπήκα σε κατάσταση Panick mode, χάιδεψα στοργικά το CBF να την παλέψει και ανέβασα 20% τον ρυθμό. Οδήγηση στο maximum και άφιξη στο Νυμφαίο κατα τις 6.30. Δυστυχώς άργησα πολύ για εκεί απο τις πρωινές καθυστερήσεις (έφυγα και απο τα τελευταία γκρούπ 8,30) Εκεί έκανα και το πρώτο λάθος και έχασα την διασταύρωση για Νυμφαίο και έκανα 30km λάθος. Ήταν τόσα τα νευρα μου σε εκείνο το σημείο που βρέθηκα να ανεβαίνω στο Νυμφαίο και να βλέπω στο κοντέρ 140-150 σε μια διαδρομή που και γαϊδαρος θα πρόσεχε περισσότερο. Πάρτο αλλιώς λέμε, ΦΡΕΝΟΟΟΟΟ... Παίρνω το 2ο Roadbook στο Νυμφαίο και η διαδρομή προς το χιονοδρομικό του Βερμίου ΠΟΛΥΥ σφιχτή. Δώσε κι εμένα μπαρμπα! Μέχρι 1800m υψόμετρο είδα στο GPS και τα κακκάβια άρχισαν να την ακούνε.. Βγαίνω στον κεντρικό για Πρέσπες και ανασαίνω βαθιά, λέω αυτό ήταν.. Πάμε καλά! Θα προλάβω και το φως λέω στους Ψαράδες για να βγω κούκλος στη Foto και πάμε πίσω στο ξενοδοχείο για χαλαρωτικό μπανάκι και μπουφές με απ'όλα, μη φας κρεμμύδια έχει κόσμο.. Άσε μεγάλε πάρτο αλλιώς.. Εκεί που λέω θα δω μπροστά καμιά Εγνατία, τσουπ ανάβαση προς Πεντάλοφο OMG.. Φουλάρισμα βενζίνης και δώστα όλα να περάσουμε το βουνό. Τα δάχτυλα πονάνε, , μαχαιριές στην πλάτη απο τα ατελείωτα φρεναρίσματα-επιταχύνσεις και η υγρασία αρχίζει να κάνει την εμφάνιση της. Αυτό το κομμάτι μέχρι να βγούμε Γιάννενα κράτησε στην πραγματικότητα 2,5 ώρες αλλά στο μυαλό μου μέσα 2 μέρες περίπου.. Έπειτα απο 12 ώρες οδήγησης η προσπάθεια να πείσεις το μυαλό σου να συγκεντρωθεί 100% και το κορμί να ακολουθήσει βρίσκει τοίχο. Και έχω και το άδειο στομάχι να φωνάζει -Φιλαράκι πέτα κάτι μέσα, αραχνιάσαμε.. Εναλλαγή κατάστασης: πανικός-ελπίδα-αυτοσυγκέντρωση-ζαλάδα-πόνος-εγωισμός-παράδοση-τσαντίλα... Είχα βγάλει την επένδυση απο το παντελόνι και δεν τη πάλεψα. Σταμάτησα στη μέση του δρόμου και ξεβρακώθηκα να την ξαναβάλω, σιχτίρ για υγρασία στο κωλοβουνό. Απο τα νεύρα μου ξέχασα να βάλω και την ζώνη μέσης και έμεινε κάπου στο βουνό. Θα την βρεί ο τσοπάνης να τη βάλει λουράκι στο τσοπανόσκυλο.. Πέτρες απο δω-πέτρες απο κει-τρύπες παραπέρα. Που να το ξερα να βάλω επάνω φώτα σαν τα παλιά τα Citroen που γυρίζουν στην στροφή. Δεν βλέπω τη ΤΥΦΛΑ μου, Fuck.. Βγαίνω στο τελευταίο κομμάτι, βρίσκω τον Al Bandy να κάνει τσιγαράκι. Ο καπνός σκοτώνει μεγάλε, φέρε κι εμένα καμιά τζούρα πήγα να του πω μπας και απαλλαχθώ απο τα υπόλοιπα χιλιόμετρα.. Κάπου εκεί σκάνε πάλι μύτη ο mesastou με τον ArisXJ που όλη την ημέρα ήθελε με τον Αντώνη να ξύνουν κράνος στο στροφιλίκι αλλά λίγο βενζίνη στο άλογο ο Άρης δεν έβαλε. πολύ πλάκα με τον mesastou και τον Άρη. Πήγαμε πολλά χιλιόμετρα μαζί και όταν δεν πηγαίναμε μαζί, κάπου ξανακαταλήγαμε μαζί!! Αυτό είναι ενδοεπικοινωνία, τί τα θες τα γουόκι τόκι να ούμε.. :lol: Έλα αδερφέ μια κατηφόρα είναι και φτάσαμε Γιάννενα. Άφιξη στα Γιάννενα και ούτε ένας μπουφές δεν παίζει, πήγε για ύπνο ο σεφ.. Ρε άντε γεια ρε, πάω σε κάνα σουβλατζίδικο γιατί δε την παλεύω.. Μετά στο δωμάτιο, ανακάλυψα πως όταν οδηγείς τόσες όρες και παλεύεις με το μηχανάκι έχεις θέμα. Είχαν μελανιάσει χέρια-πόδια και επειγόντως ένα μπανάκι και ύπνο!! Την άλλη μέρα, το αίσθημα της αυτοσυντήρησης δεν με άφησε να ξαναπεράσω το ίδιο, όσο περήφανος και αν ήμουν που τα κατάφερα την πρώτη μέρα. Πήρα ψαλίδι και έκοψα τα πρώτα 200Km και έπιασα το Roadbook απο παρακάτω. Είδα τοπία, ήπια καφεδάκι με θέα τις κορυφές στα Τζουμέρκα, τα είπα με ντόπιους, έπιασα κουβέντα με τον μπάρμπα με το παπάκι προς Μουζάκι που πήγαινε σβηστός για οικονομία, έφαγα μπριτζολίκι για να μην με χωρίσει το στομάχι μου και τα φτιάξω με κάναν ορό, γενικώς αγάπησα λίγο και το εαυτό μου την κυριακή.. :lol: Ωραία ήταν η πίεση στα άκρα αλλά κάτι μέσα μου έλεγε:το δίς εξαμαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού! Είναι είπαμε σπουδαίο θέμα για κουβέντα. Σίγουρα δεν μετανιώνω για την συμμετοχή μου, έμαθα πολλά για τον εαυτό μου και είχα σπουδαίο συνοδοιπόρο το χοντάκι που ακολούθησε χωρίς να γκρινιάξει. Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Θα βάλω και foto 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 [ Λίγο πριν τον Αετό, συνεχίζω ευθεία και γράφω γύρω στα 10-15χιλ λάθος (+ άλλα τόσα να επιστρέψω στο σωστό σημείο) Είχα χαθεί και νωρίτερα, καθώς δεν έβρισκα τη διασταύρωση για Σέρβια, γράφοντας κι εκεί καμιά 10χιλ λάθους. Σε εκεινο το σημειο ο θεος με λυπηθηκε!!! Καθως κοιτουσα την διχαλα και εριχνα το κερμα, εμφανιστηκε ο θεος σε ενα ασπρο μαλλον Toyota του '80 και μου λεει απο μονος του το νυμφαιο δεξια!... δεν θελω να φανταζομαι 15χλμ επιπλεον...ουτε μετρο επιπλεον!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Μπράβο κι απ'εδώ στους συμμετέχοντες! Πάντα γεροί να είστε και του χρόνου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aris xj 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 ....aaaaaaa ξεχασα να πω.... την μια γραφεις με καποιον ''αγνωστο'' στο νετ,και την αλλη μοιραζεσαι οχι μονο το ιδιο δωματιο αλλα το ιδιο κραβατι.... οχι οχι δεν καναμε κατι..... :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 ....aaaaaaa ξεχασα να πω.... την μια γραφεις με καποιον ''αγνωστο'' στο νετ,και την αλλη μοιραζεσαι οχι μονο το ιδιο δωματιο αλλα το ιδιο κραβατι.... οχι οχι δεν καναμε κατι..... :D :D :D :D φαγαμε κρυο δειπνο μαζι (αισχος νυστηκους μας αφησε το ξενοδοχειο) χαρηκα :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Ο Διαμαντής έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσει τον μπουφέ ανοιχτό πάντα λίγο και λίγο παραπάνω όσο έβλεπε πως ο κόσμος αργούσε. Ήταν όμως θέμα γιατί το προσωπικό σχολούσε. Κράτησε μέχρι κάποια ώρα 2 υπαλλήλους ο διευθυντής μετά από υπόσχεση που έδωσε, αλλά κι αυτοί δεν μπορούσαν να καθίσουν μέχρι μετά τις 12. :( Κρίμα που δεν φάγατε γιατί ΚΑΙ πληρωμένο ήταν το φαγητό και ωραίο. Μάλλον ή δεν υπολόγισαν καλά οι guzαιοι το πόσο θα κάνουν την πρώτη μέρα οι συμμετέχοντες, ή οι συμμετέχοντες δεν υπολόγισαν σωστά την διαδρομή και τον χρόνο που χρειαζόντουσαν για να φτάσουν ανθρώπινη ώρα. Βέβαια, ήθελε όντως ελάχιστες και μικρές στάσεις και ρυθμό σβέλτο, που δυστυχώς δεν τον έχουν όλοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Εσυ το ελεγες...εγω δεν ακουγα.. Δεν μπορω να πω οτι κουραστικα την Παρασκευη αν εξαιρεσω το κομματι στο χωμα που ηταν μεσα στο λασπουριο και τα ρυακια μισου μετρου, βεβαια αυτα ηταν 15 χλμ. με ενα SM Αλλα μαλλον ολα αυτα συσσωρευονται.. Έτσι. Μπορεί να νομίζεις ότι μπορείς, αλλά η κούραση συσσωρεύεται και μέρα με την μέρα μεγαλώνει. Κανένας άνθρωπος νορμάλ δεν μπορεί να κάνει πχ τρεις και τέσσερις τέτοιες 36ωρες ημέρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) το γνωριζω γι αυτο λεω το ξενοδοχειο το κρυο πιατο μετα απο καποια ωρα ειναι λογικο και ειμασταν ενημερωμένοι εξαλλου. Τι ηταν το κρυο πιατο ηταν το προβλημα (2 αντε 2,5 δαγκωνιές) :P Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2011 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 μπράβο , μπράβο και του χρόνου ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Μετά απο μερικές ώρες προς το μεσημεράκι τα μαθηματικά άρχισαν να μην βγαίνουν. 970Km σύνολο κι εγώ έχω κάνει 350. WTF.. Με αποκαρδιώνει μόνο που το διάβαζω. Καλά έκανες την Κυριακή και το έγραψες στα τέτοια σου. Του χρόνου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Ποναει η μεση μου μονο που σας διαβαζω.. Ηρωες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 απο το σπιτι και πισω 1314 μιλια εγραψε το κοντερ (2114.6 χλμ) στη διαδρομη ολες οι αποστασεις του road book για μενα ηταν στο περιπου αφου δουλευα σε μιλια αλλα δε χαθηκα γενικα τα μαθηματικα εν κίνηση παντως ειναι δυσκολο κολπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Με αποκαρδιώνει μόνο που το διάβαζω. Καλά έκανες την Κυριακή και το έγραψες στα τέτοια σου. Του χρόνου... Βασίλη να σου πω κάτι. Σέβομαι τα παιδιά που έχουν την νοοτροπία του 36ωρίτη. Πάνε δηλαδή και λένε θα βγάλω το 36ωρο και τέλος. Δοκιμασία-αντοχή. Όπως έβγαλα την πρώτη μέρα θα μπορούσα να βγάλω και την δεύτερη. Απλά ξυπνώντας το πρωί της Κυριακής έφαγα φλασιά και λέω απο μέσα μου. Εγώ δεν ήρθα εδώ να κάνω αγώνα. Είχα πάει με την νοοτροπία του τουρισμού, καταλαβαίνεις. Τέλειωσε η πρώτη μέρα και δεν θυμόνουνα καλά καλά τα μέρη που είχα περάσει. Στο ξενοδοχείο που είχα πληρώσει στα Γιάννενα κάθισα 7 ώρες. Δεν πρόλαβα ούτε να φάω στον μπουφέ, έψαχνα έξω για κάνα σουβλάκι! Όλη μέρα έβλεπα μόνο στροφές και τα όργανα του Honda οτι όλα είναι καλά στο μοτέρ. Είναι απλά θέμα νοοτροπίας, σεβαστές όλες οι απόψεις. Δεν μπορείς να δώσεις άδικο σε κάποιον. ΆΛλος κάνει ελεύθερη πτώση, άλλος περπατάει πάνω σε κάρφιά. Απλά εμένα ίσως δεν με εξέφρασε το συγκεκριμένο 36ωρο. Αν είχε κάθε μέρα 200km λιγότερα θα ήταν τέλειο (για μένα) αλλά για όποιον το βλέπει σαν IRON MAN διοργάνωση ήταν ιδανικό, τέλειο! Για μένα που το είδα σαν μια ευκαιρία για εκδρομή, περιήγηση και τουρισμό, δεν είχε καμία σχέση με αυτό το πράγμα. Για ένα καφέ είπαμε να σταματήσουμε σε ένα σημείο και αυτός στα όρθια λες και μας κυνηγάγανε. Αν ξανασυμμετέχω θα το κάνω επιλέγοντας απο την αρχή τί θα κάνω. Αν το δώ σαν αγώνα θα το τρέξω σαν αγώνα αλλιώς θα πάω τουρίστας εξ'αρχής και όταν δω οτι νυχτώνει GPS και ξενοδοχείο. Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2011 από τον TC-drift 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Βασίλη να σου πω κάτι. Σέβομαι τα παιδιά που έχουν την νοοτροπία του 36ωρίτη. Πάνε δηλαδή και λένε θα βγάλω το 36ωρο και τέλος. Δοκιμασία-αντοχή. Όπως έβγαλα την πρώτη μέρα θα μπορούσα να βγάλω και την δεύτερη. Απλά ξυπνώντας το πρωί της Κυριακής έφαγα φλασιά και λέω απο μέσα μου. Εγώ δεν ήρθα εδώ να κάνω αγώνα. Είχα πάει με την νοοτροπία του τουρισμού, καταλαβαίνεις. Τέλειωσε η πρώτη μέρα και δεν θυμόνουνα καλά καλά τα μέρη που είχα περάσει. Στο ξενοδοχείο που είχα πληρώσει στα Γιάννενα κάθισα 7 ώρες. Δεν πρόλαβα ούτε να φάω στον μπουφέ, έψαχνα έξω για κάνα σουβλάκι! Όλη μέρα έβλεπα μόνο στροφές και τα όργανα του Honda οτι όλα είναι καλά στο μοτέρ. Είναι απλά θέμα νοοτροπίας, σεβαστές όλες οι απόψεις. Δεν μπορείς να δώσεις άδικο σε κάποιον. ΆΛλος κάνει ελεύθερη πτώση, άλλος περπατάει πάνω σε κάρφιά. Απλά εμένα ίσως δεν με εξέφρασε το συγκεκριμένο 36ωρο. Αν είχε κάθε μέρα 200km λιγότερα θα ήταν τέλειο (για μένα) αλλά για όποιον το βλέπει σαν IRON MAN διοργάνωση ήταν ιδανικό, τέλειο! Για μένα που το είδα σαν μια ευκαιρία για εκδρομή, περιήγηση και τουρισμό, δεν είχε καμία σχέση με αυτό το πράγμα. Για ένα καφέ είπαμε να σταματήσουμε σε ένα σημείο και αυτός στα όρθια λες και μας κυνηγάγανε. Αν ξανασυμμετέχω θα το κάνω επιλέγοντας απο την αρχή τί θα κάνω. Αν το δώ σαν αγώνα θα το τρέξω σαν αγώνα αλλιώς θα πάω τουρίστας εξ'αρχής και όταν δω οτι νυχτώνει GPS και ξενοδοχείο. Eσύ θα έπρεπε να είχες έρθει στο περσινό (στα μέρη σου κιόλας) Θα έλιωνες στη ρακί και στο μεζέ. :D Χρόνος? Άπλετος στη Κρήτη γιατί οι διοργανωτές φοβόντουσαν μην χάσουν το καράβι της Κυριακής οι συμμετέχοντες κι έτσι έβαλαν λίγα χιλιόμετρα την δεύτερη μέρα (κι η πρώτη λίγα είχε σχετικά. 6 η ώρα τερμάτισα. Ήταν νομίζω 550 ή 600χιλ η πρώτη και καμιά 450άρα το πολύ η δεύτερη) Λιώσαμε στο καθισιό, στο μεζέ και στον καφέ. Μ' άρεσε όμως κι αυτό γιατί ήταν... διαφορετικό απ' ότι είχαμε συνηθίσει. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες