mafiozaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2011 έχω wr 200 και θέλω να αλλάξω τσιμούχες ποσο κοστίζουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mafiozaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2011 κανεις δεν ξερει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αυτο βοηθα;http://www.3pracing.com/listing-WISECO+CRANKSHAFT+SEALS-6836.html 15 ε λεει Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2011 από τον middlevillager Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2011 Τσιμουχες...κεφαλης? Αναρτησης...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios25 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2011 Λογικά θα εννοεί τις μπουκάλες μπροστά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mafiozaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2011 ναι για τις μπουκάλες λέω μαστορικά ποσο περνούν κανένα 100 αρίκο?μαστορικά 100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2011 Κάνα 100άρικο για σέρβις μπροστινού, μέσα είναι τσιμούχες - λάδι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios25 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2011 να αλλάξεις και τις 2 μπροστα, οχι μονο τη μια !! περιπου κανα 100ρικο.. 120.. τοσο περιπου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 κάτσε κάντε το μονος σου... !!! τι διάμετρο έχεις καλάμι 45. ή 50 ?? εγω για το husky πήρα original στα 8 ευρώ την μια.. υπολόγιζε τα μισά για το δικό σου.. μαζι αλλάξε και λαδάκια.. αλλα εαν πιάνει και λιγο το χερι σου καντό μονος σου !! www.dirt-bike.gr εχει ενα σωρό tutorials !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mafiozaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 ναι όμως που θα μάθω ποσο ποσότητα ακριβώς χρειάζεται να βάλω λάδι και πως θα περάσω τις τσιμούχες gt είχα δει ένα video που είχε ένα εργαλείο που τις χτυπούσε προς τα μέσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.960 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Εγω για το XR τις πηρα 10 ευρω απο καταστημα με τσιμουχες και ρουλεμαν (μου τις ειπε "υδραυλικες τσιμουχες"), και 12 ευρω 1 λιτρο λαδι 5 νουμερο. Δεν ειναι δυσκολο αλλα ουτε και τοσο ευκολο. Λιγο προσοχη μονο χρειαζεται στην αποσυναρμολογηση για να θυμασαι μετα πως να τα ξαναβαλεις. Τις εξωτερικες τσιμουχες σκονης τις βγαζεις με ενα κατσαβιδακι εξωτερικα, εχουν μεταλλικο δαχτυλιδι, βαζεις το κατσαβιδακι αναμεσα στο μεταλλικο δαχτυλιδι και την μποτα του πιρουνιου και τη βγαζεις γυρω-γυρω. Για το εργαλειο που ανεφερες για να περασεις τις μεσα τσιμουχες μπορεις να χρισημοποιησεις μια PVC πλαστικη σωληνα. Εχει αρκετα παραδειγματα στο Youtube, και γω απο κει ειδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 τις τσιμουχες μπορει να τις βρεις και με 4 ευρω και τις 2 στο εμποριο και μπορει να τις βρεις και με 60 ευρω στην αντιπροσωπεια ,τοσο ειχαν στο ttr 600 (δεν υπαρχουν ολες οι διαστασεις στο εμποριο) απο κει και περα μια λογικη τιμη για εργατικα ειναι καπου στα 40-60 ευρω και να το κανεις μονος σου ειναι εφικτο αν πιανουν τα χερια σου ,καλο θα ηταν να εχεις το service manual απο το μηχανακι σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Τσιμούχες απτη yamaha έχει 20€ η μία, όπως και οι ξύστρες, οπότε πάρτες από 3pracing τσιμούχες-ξύστρες 40€, και εγώ από κει τις πήρα, όσο για το λάδι 468ml πέρνει η κάθε μπουκάλα 5άρι.. Και στο youtube έχει πολλά βιντεάκια από yz πουναι ίδιο μπροστινό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες