Jump to content
Sign in to follow this  
mafiozaki

ποσο κάνουν οι τσιμούχες?

Recommended Posts

Αυτο βοηθα;http://www.3pracing.com/listing-WISECO+CRANKSHAFT+SEALS-6836.html 15 ε λεει

Τροποποιήθηκε από τον middlevillager

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κάτσε κάντε το μονος σου... !!!

τι διάμετρο έχεις καλάμι 45. ή 50 ??

εγω για το husky πήρα original στα 8 ευρώ την μια.. υπολόγιζε τα μισά για το δικό σου.. μαζι αλλάξε και λαδάκια..

αλλα εαν πιάνει και λιγο το χερι σου καντό μονος σου !!

www.dirt-bike.gr εχει ενα σωρό tutorials !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι όμως που θα μάθω ποσο ποσότητα ακριβώς χρειάζεται να βάλω λάδι και πως θα περάσω τις τσιμούχες gt είχα δει ένα video που είχε ένα εργαλείο που τις χτυπούσε προς τα μέσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω για το XR τις πηρα 10 ευρω απο καταστημα με τσιμουχες και ρουλεμαν (μου τις ειπε "υδραυλικες τσιμουχες"), και 12 ευρω 1 λιτρο λαδι 5 νουμερο. Δεν ειναι δυσκολο αλλα ουτε και τοσο ευκολο. Λιγο προσοχη μονο χρειαζεται στην αποσυναρμολογηση για να θυμασαι μετα πως να τα ξαναβαλεις. Τις εξωτερικες τσιμουχες σκονης τις βγαζεις με ενα κατσαβιδακι εξωτερικα, εχουν μεταλλικο δαχτυλιδι, βαζεις το κατσαβιδακι αναμεσα στο μεταλλικο δαχτυλιδι και την μποτα του πιρουνιου και τη βγαζεις γυρω-γυρω. Για το εργαλειο που ανεφερες για να περασεις τις μεσα τσιμουχες μπορεις να χρισημοποιησεις μια PVC πλαστικη σωληνα. Εχει αρκετα παραδειγματα στο Youtube, και γω απο κει ειδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τις τσιμουχες μπορει να τις βρεις και με 4 ευρω και τις 2 στο εμποριο και μπορει να τις βρεις και με 60 ευρω στην αντιπροσωπεια ,τοσο ειχαν στο ttr 600 (δεν υπαρχουν ολες οι διαστασεις στο εμποριο)

απο κει και περα μια λογικη τιμη για εργατικα ειναι καπου στα 40-60 ευρω

και να το κανεις μονος σου ειναι εφικτο αν πιανουν τα χερια σου ,καλο θα ηταν να εχεις το service manual απο το μηχανακι σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσιμούχες απτη yamaha έχει 20€ η μία, όπως και οι ξύστρες, οπότε πάρτες από 3pracing τσιμούχες-ξύστρες 40€, και εγώ από κει τις πήρα, όσο για το λάδι 468ml πέρνει η κάθε μπουκάλα 5άρι.. Και στο youtube έχει πολλά βιντεάκια από yz πουναι ίδιο μπροστινό..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα