black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Περιεχει και ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Δεν ειχα ιδεα οτι η rolls royce ειναι στο bmw group Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Δεν ειχα ιδεα οτι η rolls royce ειναι στο bmw group Aμ.. Η εκπληξη ειναι οτι η VW απο 20% (που εχει τωρα), παει για το 40-49% της SUZUKI!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Η VW..μόνο αυτοκίνητα του λαού,δεν παράγει πλέον Έχει και την σκάνια..μια χαρά τους βλέπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 TATA MOTORS και τα μυαλά στα κάγκελα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Η ΒΜW εχει την Suzuki? Αααααααααααααα....για αυτο ο κουβας μου αποκτησε μια γκλαμουρια τελευταια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 TATA MOTORS και τα μυαλά στα κάγκελα... Χλιδη λεμε με jaguar και λαντ ροβερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Γιατί η Volvo που τρύπωσε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Εντάξη ακόμη Τορίνο είμαι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πως γίνεται η General Motors να κατέχει το 10% της Fiat και η Fiat Group να κατέχει το 100% της Fiat; Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2011 από τον Billanti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Πως γίνεται η General Motors να κατέχει το 10% της Fiat και η Fiat Group να κατέχει το 100% της Fiat; Είναι απλό η FIAT GROUP είναι εταιρία 110%. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Πως γίνεται η General Motors να κατέχει το 10% της Fiat και η Fiat Group να κατέχει το 100% της Fiat; Το 10%,το είχε (μάλλον) το 2005.Πλέον,μπορεί να μην έχει τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Aμ.. Η εκπληξη ειναι οτι η VW απο 20% (που εχει τωρα), παει για το 40-49% της SUZUKI!! Ακόμα και το αμάξι μου τείνει να γίνει ευρωπαϊκό!! Τυχαίο; Δε νομίζω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 ευρωπαϊκό αυτοκίνητο σου λέει ο άλλος , πάρτο λοιπόν από την νότια κορέα για να μάθεις χοχο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 δηλαδη θα γινει tsi το swift μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 δηλαδη θα γινει tsi το swift μου? ναι θα έχουμε τσαμπέ upgrade! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Ναι, όπως έγινε γερμανικό το Seat μου!.... Γερμανικές τιμές ανταλλακτικών αλλά ισπανική ποιότητα!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 δηλαδη θα γινει tsi το swift μου? TSI τέλος φίλε μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Η ΒΜW εχει την Suzuki? Αααααααααααααα....για αυτο ο κουβας μου αποκτησε μια γκλαμουρια τελευταια Να το κοιταξεις αυτο, μην τ'αφησεις!! :2funny: :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Αντίστοιχο για μοτοσυκλετοβιομηχανία υπάρχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες