Jump to content
marios25

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Recommended Posts

φιλε αν εχεις περασει εξετασεις μετα απο 20 μερες εχεις διπλωμα .

αλλα και να μην εχεις μην σκας .

πρωτον να ξερεις οτι δεν κοιτανε καν στο δικαστηριο τις ημερομηνιες .

δεν σκανε καθολου .

και να μην το εχεις βγαλει ζητα αναβολη και εισαι κομπλε .

στο δικαστηριο που ειχα παει βλεπουνε το διπλωμα μου οτι εχω την μικρη κατηγορια και μου λεει αμεσως αθοως .

ουτε αδεια ειδε να δει τι μηχανη οδηγουσα ουτε τιποτα ...

και μιλαγα με ενα παιδι με ενα Κ που εχει παρει ενα σορο φορες αναβολη και ακομα δεν εχει διπλωμα .

βεβαια ειναι το χειροτερο πραγμα να κυκλοφορεις χωρις διπλωμα και ποτε δεν θα το εκανα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

litespeed, δε το χω παρει στα χερια μου το διπλωμα ακόμα! εχω περάσει τις εξετάσεις! να ζητήσω αναβολή και να τους πω οτι δεν εχει εκδοθεί ακόμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε φιλε !

ακου μην σκας καθολου ! δεν ασχολουντε καν με τετοιες υποθεσεις .

θα πας στο δικαστηριο θα ακους αλλες υποθεσεις τρελες και σιγα μην ασχολιθουνε με εσενα .

εμενα με ειχανε γραψει με το ninja 250 ενω ειμουνα νομιμος .

και ειχα μαζεψει τοσα χαρτια για να τους αποδιξω οτι μπορω να το οδηγαω με το μικρο διπλωμα .

και μολις μου φοναζουνε το ονομα μου ζητανε ταυτοτητα και διπλωμα και δεν με αφησανε να πω τιποτα .

αθωος μου λεει φυγε ...

αναβολη μπορεις να παρεις .

αν δεν ειναι σιντομα το δικαστηριο πηγενε στο υπουγειο και ζητα ενα επισημο χαρτι και εχεις περασει τις εξετασεις και περιμενεις να παρεις το διπλωμα .

θα στο δωσουνε μετα απο κανα 2 μερες .

αν πας με αυτο στο δικαστηριο ισως να σε κρινουνε αθωο .

αν ζητησεις αναβολη θα πρεπει να ξαναχασεις μια μερα μετα απο πολυ καιρο και απλα να τους διξεις το διπλωμα .

παντος οτι και να κανεις μην σκας καθολου γιατι ουτε προστιμο θα πληρωσεις ουτε τπτ .

απλα χανεις τον χρονο σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε εμενα θα μου ζητησουνε ταυτότητα, οκ, θα εχω. μαζι μου . αυριο το πρωι θα πάω στο συγκοινονιών μπας και μου δώσουν καμια βεβαίωση! Αν δε τους ικανοποιούν αυτά στο δικαστήριο..θα ζητήσω αναβολή.. αναγκαστικά! Επειδη όμως το δικαστηριο είναι τη τριτη..και δε θα προλάβουν να μου βγαλουν το εν λόγω χαρτί/βεβαιωση..μηπως να ζητήσω κατευθεία αναβολή? Και μετα από πόσο καιρο θα χάσω αυτή τη μέρα ? αργούν πολύ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, βρες ότι χαρτιά μπορείς και πήγαινε στο δικαστήριο σου με σεβασμό και χωρίς φόβο!

Το δικαστήριο είναι για να δικαστείς! δεν έχεις κριθεί ένοχος ακόμα, οπότε μην συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι!

Πήγαινε, δείξε ότι έχεις να δείξεις, πες ότι έχεις να πεις, χωρίς μαγκιές! απλά, σεμνά και όμορφα.

Το πιο πιθανό είναι να αθωωθείς και σου το λέω αυτό μετά από 12 δικαστήρια!

Απλά θα τους εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους οδηγούσες χωρίς δίπλωμα, που στην περίπτωσή σου τα λόγια είναι περιττά.

Θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσες να βρεις βεβαίωση για το καινούριο σου δίπλωμα αλλά μην σκας αν δεν βρεις!

:cheers:

τζάμπα το άγχος!

edit: ΑΝ το δικαστήριο κρίνει απαραίτητο να προσκομίσεις τη βεβαίωση θα σου δώσουν αυτοί αναβολή!

Τροποποιήθηκε από τον spad

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λαθος σου που το ψαχνεις τελευταια στιγμη .

λογικα θα σου εχει ερθει καιρο το χαρτι .

πηγενε στο υπουργειο δεν χανεις τιποτα . εμενα σε μια μερα μου την βγαλανε αλλα πιεσε τους λιγο και πες οτι ειναι αναγκη .

μην κανεις απλα μια αιτηση και φυγεις .

αν δεν προλαβεις ζητα αναβολη και θα ξαναγινει το δικαστηριο μετα απο μηνες που θα εισαι οκ .

απλα σου λεω να παρεις κανενα χαρτι απο το υπουργειο μπας και τελειοσεις με αυτο το θεμα και να μην το σκεφτεσαι καν .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, βρες ότι χαρτιά μπορείς και πήγαινε στο δικαστήριο σου με σεβασμό και χωρίς φόβο!

Το δικαστήριο είναι για να δικαστείς! δεν έχεις κριθεί ένοχος ακόμα, οπότε μην συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι!

Πήγαινε, δείξε ότι έχεις να δείξεις, πες ότι έχεις να πεις, χωρίς μαγκιές! απλά, σεμνά και όμορφα.

Το πιο πιθανό είναι να αθωωθείς και σου το λέω αυτό μετά από 12 δικαστήρια!

Απλά θα τους εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους οδηγούσες χωρίς δίπλωμα, που στην περίπτωσή σου τα λόγια είναι περιττά.

Θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσες να βρεις βεβαίωση για το καινούριο σου δίπλωμα αλλά μην σκας αν δεν βρεις!

:cheers:

τζάμπα το άγχος!

edit: ΑΝ το δικαστήριο κρίνει απαραίτητο να προσκομίσεις τη βεβαίωση θα σου δώσουν αυτοί αναβολή!

αυτό θα κάνω, θα βρω οτι χαρτιά έχω και απλά θα πάω! πρώτη φορά δικάζομαι, εξού και το άγχος! οσο για τη κοσμια συμπεριφορά , αυτό το χω.. χε χε !!

λαθος σου που το ψαχνεις τελευταια στιγμη .

λογικα θα σου εχει ερθει καιρο το χαρτι .

πηγενε στο υπουργειο δεν χανεις τιποτα . εμενα σε μια μερα μου την βγαλανε αλλα πιεσε τους λιγο και πες οτι ειναι αναγκη .

μην κανεις απλα μια αιτηση και φυγεις .

αν δεν προλαβεις ζητα αναβολη και θα ξαναγινει το δικαστηριο μετα απο μηνες που θα εισαι οκ .

απλα σου λεω να παρεις κανενα χαρτι απο το υπουργειο μπας και τελειοσεις με αυτο το θεμα και να μην το σκεφτεσαι καν .

εχει έρθει εδω και καιρό το χαρτί, έχεις δίκιο! απλά ο δάσκαλος μου μου είχε πεί οτι δε θα κάνει περισσότερο απο 1 μισο μήγνα να εκδοθεί το δίπλωμα! και ευισιχάστικα οτι μεχρι το δικαστηριο..θα το χω στο χέρι το δίπλωμα! ελα όμως που πέρασαν 2μιση μηνες και δε το χω πάρει ακόμα! γι αυτό και το άγχος! όπως και να χει.. αυριο το πρωί θα πάω εκεί που λές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλα οπως και να εχει μην σκας γιατι αυτο που ειδα οταν ειχα παει (3-4 παιδια ειμασταν για διπλωμα) δεν ασχοληθηκαν καθολου με εμας . Ολοι αθωοι και ενας με αναβολη .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εύχομαι να είμαι και γώ ένας απο τους "με αναβολή" παθόντας !!

Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στη συζήτηση! η αλήθεια είναι οτι μου διώξατε το άγχος! θα ενημερώσω και αύριο για τη πορεία των πραγμάτων! καλο σας βράδυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε αν εχεις περασει εξετασεις μετα απο 20 μερες εχεις διπλωμα .

αλλα και να μην εχεις μην σκας .

πρωτον να ξερεις οτι δεν κοιτανε καν στο δικαστηριο τις ημερομηνιες .

δεν σκανε καθολου .

και να μην το εχεις βγαλει ζητα αναβολη και εισαι κομπλε .

στο δικαστηριο που ειχα παει βλεπουνε το διπλωμα μου οτι εχω την μικρη κατηγορια και μου λεει αμεσως αθοως .

ουτε αδεια ειδε να δει τι μηχανη οδηγουσα ουτε τιποτα ...

και μιλαγα με ενα παιδι με ενα Κ που εχει παρει ενα σορο φορες αναβολη και ακομα δεν εχει διπλωμα .

βεβαια ειναι το χειροτερο πραγμα να κυκλοφορεις χωρις διπλωμα και ποτε δεν θα το εκανα .

Ρε πουστη μου εμενα γιατι μου ειπανε μετα απο 6 μηνες θα βγει το διπλωμα? :(

εχω περασει τα θεωρητικα απο σαββατο ξεκιναω μαθηματα οδηγησης για το Α1.

αλλα μου ειπανε οτι περιμενω 6 μηνες να το παρω το διπλωμα :/

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Τροποποιήθηκε από τον ExTaCy1337

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε πουστη μου εμενα γιατι μου ειπανε μετα απο 6 μηνες θα βγει το διπλωμα? :(

εχω περασει τα θεωρητικα απο σαββατο ξεκιναω μαθηματα οδηγησης για το Α1.

αλλα μου ειπανε οτι περιμενω 6 μηνες να το παρω το διπλωμα :/

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Εμένα φίλε ο γιός μου πέρασε τις εξετάσεις απο τον Νοέμβριο και ακόμα να του έρθει το δίπλωμα !!!!!

Θεσσαλονίκη βλέπεις,άλλο κράτος :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ξερω απο την ημερα που εδωσες επιτυχως την πρακτικη και τα θεωρητικα απο την επομενη ειναι σαν να εχεις διπλωμα.

νομίζω ότι μέχρι να έρθει στα χέρια σου το κανονικό δίπλωμα δε δικαιούσαι να οδηγάς (εκτός κι αν σε καλύπτει προηγούμενης κατηγορίας που ήδη έχεις)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξει, το θεμα πλεον εχει λήξει. πήγα στη Θέρμη στο Συγκοινωνιών (Θεσσαλονίκη).. για να πάρω μια βεβαίωση οτι είμαι κάτοχος διπλώματος..για να μη πάω στο δικαστήριο έτσι απλά σαν τουρίστας.. και εκεί που περιμένω (στο συγκοινωνιών)..τρώω φλασιά.. και ρωτάω μια κυρία "μήπως έχει έρθει το δίπλωμα μου κτλ κτλ????" και αρχίζει το ψάξιμο... και μετα απο 5 λεπτά μου λέει.. "α, ναι, εδω είναι, σήμερα ήρθε". έκανα το σταυρό μου..το πήρα..και έφυγα. τη Τρίτη παρουσιάστηκα στο Δικαστήριο.. και αθώος!!!

Ελλαδάρα... αλλες φορές σε βρίζω και άλλες φορές σε λατρεύω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα