μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Αρα το κλεινουμε οριστικα για Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 10.30-11.00 το πρωι και οσοι θελουμε θα ειμαστε εκει...Και για καμμια βολτα για τη βδομαδα μετα το Πασχα το συζηταμε απο κοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Santaros21 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Ναι αμε. Μ.Σαββατο 10 κ 30 με 11 Σι για δεαρ ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Μαλλον δεν θα μπορεσω για καφεδακι το Μ.Σαββατο (εκτος αν φυγω σαββατο μεσημερι για χωριο, θα προσπαθησω να το κανονισω, anyway αν δεν τα καταφερω καλα νε περασετε) για την βδομαδα μετα το πασχα οτι και να κανονισετε κομπλε θα ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 κοιτα και λιγο πισω σου,χθες πριν κατεβεις τις σκαλες της γεροκωστοπουλου.... μεγαλο σαββατο πρωι μεσα κι εγω, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Πωπω, καλά κανείς δεν κοιμάται Σαββάτο πρωί????......χαχαχαχα Που είναι αυτό το ΝΕΟΝ, refresh my memory..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Santaros21 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 GKS θα μιλησουμε μεσω τηλ. στην τελικη δινουμε καπου που να ξερεις συναντηση και ερχομαι και σε παιρνω να παμε ΝΕΟΝ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Πωπω, καλά κανείς δεν κοιμάται Σαββάτο πρωί????......χαχαχαχα Που είναι αυτό το ΝΕΟΝ, refresh my memory..... Πλατεια 3ων Ναυαρχων...αναμεσα σε Ρηγα Φεραιου και Μαιζωνος,οπως ανεβαινεις δεξια...θα δεις και μοτο-ρέκλες να καθονται απ'οξω...οχι myBike σημαια δεν αναρτουμε Με το καλο να σε δουμε κι απο κοντα ρεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Thx Κωστή.....θα τα πούμε εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 κοιτα και λιγο πισω σου,χθες πριν κατεβεις τις σκαλες της γεροκωστοπουλου.... μεγαλο σαββατο πρωι μεσα κι εγω, βαλε καμια φωνη αφου σαν χαζομενο παω συνεχεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 μαλλον μεσα για σαβατο, να γνωριστουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Καλό Πάσχα Εγω δεν θα μπορεσω να ερθω. Την επομενη φορά ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 970 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Δυστυχώς για Σάββατο δεν το έχω και ήθελα πολύ να γνωρίσω τους Πατρινούς mybikers. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά. Αν κανονισθεί πάντως καμιά βόλτα για την βδομάδα μετά το Πάσχα είμαι μέσα με τα χίλια και θα φροντίσω και να μην υπάρχει και καμία υποχρεωση από νωρίς. Καλή Ανάσταση σε όλους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2011 βαλε καμια φωνη αφου σαν χαζομενο παω συνεχεια και που σου βάζουν δεν ακούς... σε έχω πετύχει να περνάς κόκκινο, να κοντεύεις να πάρεις σβάρνα έναν γεράκο και συν της άλλης αράζεις το ΑΧ σε μια θέση που χορούσε Μερσεντα Ε κλας... αλλά στον κόσμο σου, λέξη από το μπινελίκι δεν άκουσες... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2011 και που σου βάζουν δεν ακούς... σε έχω πετύχει να περνάς κόκκινο, να κοντεύεις να πάρεις σβάρνα έναν γεράκο και συν της άλλης αράζεις το ΑΧ σε μια θέση που χορούσε Μερσεντα Ε κλας... αλλά στον κόσμο σου, λέξη από το μπινελίκι δεν άκουσες... :P Με μπερδευεις με αλλον Ον τοπικ: σε λιγακι την κανω για χωριο οποτε δεν θα μπορεσω να ερθω στον καφε, ευχομαι καλες γιορτες σε ολους και θα τα πουμε απο δευτερα (παντως σοβαρα παιζει να με μπερδευεις με αλλο, ειπαμε κανουμε καμια μαλακιουλα αλλα με μετρο ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
restless 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 Καλησπέρα παίδες και εγώ πάτρα μένω. Ας κανονίσουμε κανα καφεδάκι να γνωριστούμε από κοντά. Έρχομαι πάτρα στις 30/4 Σαββατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2011 ^ Ότι είπε, +1 ^ Απόγευμα όμως μετά τις 6... Γιατί δουλεύω :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Παιδια η συναντηση για την οποια ανοιξε το Τοπικ εχει ηδη πραγματοποιηθει,το Μεγ.Σαββατο.Παμε γι'αλλα πλεον :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Ε τότε να κανονίσουμε μία ακόμα το σαββατοκύριακο, απόγευμα κατά προτίμηση ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Ε τότε να κανονίσουμε μία ακόμα το σαββατοκύριακο, απόγευμα κατά προτίμηση ;) Δεν παιζει Γιωργο ΣΚ...λογω δουλειάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
restless 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 οποτε κανονιζουμε από βδομάδα? ποστάρετε πότε μπορείτε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Τη καλημερα μου,γεια σας φιλες κ φιλοι Πατρινοι. Τι μου κανετε πουλακια μου???? Σημερα επεστρεψα Ελλαδα απο τις ποτανες Βρυξελλες,κ σε μερικες μερες θα πρεπει να ερθω Πατρα για κατι επαγγελματικ(ι)ες υποχρεωσεις. Για την ακριβεια θα ερθω να βοηθησω στο στησιμο ενος (κωλο)μαγαζιου εκει στα μερη σας να βγαλω ενα πενιχρο μεροκαματακι κ εγω ο καρμοιρης-ο πεταμενος. So(σόου),Κατεμας θα τριγυρναει γραβατακιας,πουκαμισια ανοιξιατικο χρωμα,ΧΩΡΙΣ σακακι,με προλογιαρικο καφε μοκασινι,παντελονι λινο κ ετσι Δηλαδη θα προκαλεσω ζημιες στο γυναικειο (κ οχι μονο...) φυλο. Ευελπιστω πως θα τελειωσω νωρις,οποτε ισως προλαβω να με κερασετε καμια 7-8-9 μπυρες. (Ολα αυτα ισχυουν αν δεν με μας μαζεψουν καθως στηνουμε το (κωλο)μαζαγι κ μας δεσουν χειροποδαρα.) Να στησω καμια μαζωξη η παλι θα κανω Jack-pot (τζακ ποτ)??? Κατεμας ως γνωστον εχει ελεεινη προιστορια στην Πατρα. 1)Στηνω καφεδακι.Ατομα 0(μηδέν). Την αλλη μερα στην Αθηνα ημασταν 31 2)Στηνω μπυρομαζωξη.Ατομα 0.(μηδέν) Την προηγουμενη μερα στην Αθηνα ημασταν 27 ατομα 3)Αλκυονιδες ηταν να παμε εκδρομη "Κατεμας κ το μπαλετο του"(αποτελουμενο απο 7 Πατρινους που ελεγαν θα ερθουν) Ατομα 0(μηδέν) 4)Ειμαι Πατρα απροοπτα,σηκωνω θεμα για μπυρες,λεω πως ο πρωτος που θα τηλεφωνησει στο κιν μου(9011******) εχει δωρο ενα σετ μανικιουρ κ μια TV 21 ιντσων LSD. Ατομα 0(μηδεν) Δεν πουλαει η ασχημοφατσα μου εκει μαλλον.3 jack-pot εχω κανει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Να στησω καμια μαζωξη η παλι θα κανω Jack-pot (τζακ ποτ)??? Κατεμας ως γνωστον εχει ελεεινη προιστορια στην Πατρα. 1)Στηνω καφεδακι.Ατομα 0(μηδέν). Την αλλη μερα στην Αθηνα ημασταν 31 2)Στηνω μπυρομαζωξη.Ατομα 0.(μηδέν) Την προηγουμενη μερα στην Αθηνα ημασταν 27 ατομα Δεν κανονιζεις με τους Αθηναιους...Πιο σιγουρος εισαι ετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Santaros21 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 ΚΑλημερα παιδες... Κανονιστε οποτε γουσταρετε να μπορειτε και οι αλλοι. εγω μεσα ειμαι.. Αλλα αμα κανει καιρο καλο, παμε σε καμια παραλια στυλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
restless 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 οπότε κανονίζουμε από βδομάδα για καθημερινή απογευματάκι για να μπορούμε όλοι? τρίτη 3/5 απόγευμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Κατεμας δεν μπαινει σε λιστες,οι λιστες μπαινουν στον Κατεμα. Κατεμας δεν δηλωνει συμμετοχη γιατι δεν ξερει ποτε θα ερθει ακομη. Κατεμας δεν επηρρεαζει καμια κατασταση οποτε κ αν ερθει,οποτε κ αν κανονιστε. Ετοιμαστε να κερασετε μπυρες τον Κατεμα Chill θα σκασω μυτη εκει στο μαγειριο για test drive Whatevier ομορφο αγορι μαλλον θα σκασω μυτη με αμαξι,θα μου δωσεις το ΑΧ-1 να τριγυρναω Μαθοσαλα με σενα εχουμε κατι καρβουνα σε εκκρεμοτητα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες