kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 πρεπει να εινα για τρελο σκισημο το εργαλειο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 πρεπει να εινα για τρελο σκισημο το εργαλειο!!!! αυτο πιστευω κ γω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 τι?ειναι μ*λακία το εργαλειο?μαπα το καρπουζι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Το μηχανακι ειναι παρα πολυ ομορφο! Περα απο εμφανησιακα εχεις βαλει aftermarket αναρτησεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 :wub: (και fz1 και απο τα αγαπημενα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 πολυ ωραιο φιλε μπραβο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 πολύ ωραία η μοτοσυκλέτα αλλά είναι το να ανοίγεις ένα θέμα εδώ πέρα χωρίς ούτε μια λέξη.... πολύ "μόστρα έξω από καφετέρια όταν ήμουν 15 χρονών" μου κάνει.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Κυριακο εβγαλες το κεντρικο σταντ να το αλαφρηνεις? τουλαχιστον 0,2 sec στο μπραλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 πολύ ωραία η μοτοσυκλέτα αλλά είναι το να ανοίγεις ένα θέμα εδώ πέρα χωρίς ούτε μια λέξη.... πολύ "μόστρα έξω από καφετέρια όταν ήμουν 15 χρονών" μου κάνει.... ακριβως αυτο....ετσι μου τη βαρεσε κ την ειδα μοστρα κ poserας αν σε χαλαει εχει κ αλλες παραλιες sakis mar, μπροστα εχω ohlins ελατηρια/λαδια κ ειναι στο προγραμμα ohlins για πισω albandy, ναι το κεντρικο stand εχει βγει :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 178 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 οταν λες "Edition" ειναι κατι που εβγαλε η Yamaha σε περιορισμενα κομματια? γιατι μου θυμιζει τις αγγελιες που βλεπω...."VESPA προπολεμικια απο ενδοξες εποχες ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ " Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Εύγε φίλε μου έχεις πολύ μεράκι...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 οταν λες "Edition" ειναι κατι που εβγαλε η Yamaha σε περιορισμενα κομματια? γιατι μου θυμιζει τις αγγελιες που βλεπω...."VESPA προπολεμικια απο ενδοξες εποχες ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ " αισθηση του χιουμορ δεν υπαρχει? :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Μεσα στην κ@υλ@ ειναι το εργαλειο! Φτου φτου μην την ματιασουμε την μουν@ρ@! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Τα χουμε πει κ απο κοντα!!Το πιο προσεγμενο fazer που εχω δει! . . . . . .Το ρυθμισες καθολου ή ακομα <<πυροβολαει>> ασταματητα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Τα χουμε πει κ απο κοντα!!Το πιο προσεγμενο fazer που εχω δει! . . . . . .Το ρυθμισες καθολου ή ακομα <<πυροβολαει>> ασταματητα???? ακομη πυροβολαει...μην το δενεις κ κομπο ομως οτι θελει ντε κ καλα ρυθμιση.....ειναι η εξατμιση τετοια που ακουγεται σε τετοιο εντονο βαθμο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 κουκλί κουκλί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 ακομη πυροβολαει...μην το δενεις κ κομπο ομως οτι θελει ντε κ καλα ρυθμιση.....ειναι η εξατμιση τετοια που ακουγεται σε τετοιο εντονο βαθμο.... ιδιου τυπου εξατμιση εχουμε!ριχνει κ μενα αλλα οχι κ ετσι!! :_zeppelin: Μια μερα μονο εκανε σα το δικο σου οταν ειχα περασει λαθος χαρτη!!εκει επρεπε να σε ειχα να καναμε διαγωνισμο! :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 ιδιου τυπου εξατμιση εχουμε!ριχνει κ μενα αλλα οχι κ ετσι!! :_zeppelin: Μια μερα μονο εκανε σα το δικο σου οταν ειχα περασει λαθος χαρτη!!εκει επρεπε να σε ειχα να καναμε διαγωνισμο! :uglystupid2: ναι αλλα εγκω δεν εκω κομμαντερ καρντια μου ουτε φιλτρο αερα ελευθερο..... μονο εξατμα....οσο για το οτι εχουμε ιδιου τυπου εξατμιση θα θελες!!!! αλλο arrow αλλο racefit Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 ναι αλλα εγκω δεν εκω κομμαντερ καρντια μου ουτε φιλτρο αερα ελευθερο..... μονο εξατμα....οσο για το οτι εχουμε ιδιου τυπου εξατμιση θα θελες!!!! αλλο arrow αλλο racefit εχω εγω PC???....Τune ECU,τσαμπε για ολους της Triumph,KTM,Aprilia :thumbsup: Τυπο δεν εννοουσα την εταιρεια.4->1 3->1 low Τεσπα,να τα χαιρομαστε!! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 εχω εγω PC???....Τune ECU,τσαμπε για ολους της Triumph,KTM,Aprilia :thumbsup: ωπ!!το ειχα ξεχασει Τυπο δεν εννοουσα την εταιρεια.4->1 3->1 low η δικια μου ειναι τελικο μονο.....αλλα με την αφαιρεση καταλυτη εχω κ λαιμους ελευθερους....μην το πεις πουθενα εδω μεσα ομως γιατι θα μας φανε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Εφοσον εχεις αφαιρεσει καταλυτη, τραβα για καυσαναλυση που ρωτας σε αλλο θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 καυλαMachine,πανεμορφο κυριακο,εισαι πολυ ερωτευμενος παντως και καλα κανεις κερασεις βολτα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες