Jump to content
ALX™

Aγορά μεταχείρο παπιού για delivery

Recommended Posts

Σιγουρα ειναι 115 και οχι 125 ( 120 κανονικα) ;

εκτος αν εβγαινε 115 και δεν το γνωριζω..

Γενικα φοραει το ιδιο μοτερ με το δικο μου παπι... 33000 χλμ τωρα δεν μου εχει κανει κιχ Αλεξανδρε...

Η θεση οδηγισης ομως ειναι λιγο περιεργη σε σχεση με το δικο μου, εγω δεν βολευομαι στο kristar...

εισαι πολυ ψηλα εσυ και πολυ χαμηλα το τιμονι, στο δικο μου καθεσαι λιγο πιο μεσα

το kristar εχει 1 ωραιο ''κολπακι'' σε σχεση με τα υπολοιπα... εχει σινιαλο φωτων.... αρκετα χρησιμοwinking.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παίδες... τα cryptonάκια που βρίσκω είναι όλα καγκουρεμένα (σέλες με φωτιές, χωρίς ποδιές, εξατμίσεις και τα τοιαύτα. ) :uglystupid2:

Εγώ θέλω ένα όσο πιο μαμά κατάσταση μπορεί να βρεθεί, αλλά δεν βρίσκω.

Τέλος, είδα τα Modenas cristar 115. (μάλιστα βρήκα ένα μοντέλο του 08 σε ένα μαγαζί σήμερα πολύ μαμά κατάσταση στο 1000άρικο ) Είναι καλά τα modenas για την δουλειά που το θέλω?

Πσηλε,γιατι δεν παιρνεις ενα Eηταρσή Xόνδα Sh 150 να εισαι απλας???

1,200 δινουν τα πρωτα με ψεκασμο του 2005,τα 150i.

Σκασε μυτη με 20 πενηνταρικα κ θα το παρεις.

Με παπι ρε αγορι θα συχτηριζεις σε καθε φρεναρισμα που θα βρισκουν τα γονατα σου στις ποδιες.Κ σκεψου οτι θα φορας κ το κουτι του delivery αρα θα καθεσαι κ πιο μπροστα,αρα θα βρισκεις κ χωρις φρενα

Ειχα Sh 150 κοντα 1,5χρονο,θα ξαναγοραζα παλι.

3 λιτρα στα 100,με εμενα 130 κιλα πανω κ το κουτι 5-6 κιλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[

Με παπι ρε αγορι θα συχτηριζεις σε καθε φρεναρισμα που θα βρισκουν τα γονατα σου στις ποδιες.Κ σκεψου οτι θα φορας κ το κουτι του delivery αρα θα καθεσαι κ πιο μπροστα,αρα θα βρισκεις κ χωρις φρενα

σιγα ρε Γιωργο, το μισο στην σχαρα το αλλο μισο στην πισω σελα και εισαι αρχοντας..angel_not.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγα ρε Γιωργο, το μισο στην σχαρα το αλλο μισο στην πισω σελα και εισαι αρχοντας..angel_not.gif

EΣΥ χωρας ετσι που εισαι 40 κιλα,σαν κοκαλιαρα ανορεξικια γκομενα.

Εγω που ειμαι chubby δεν χωραω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ενδειαφέρει και εμένα άμεσα το θέμα αφού το κινεζάκι που αγόρασα δεν βγήκε τελικά άξιο τών προσδοκιών. Για το συγκεκριμένο Crypton που μιλάτε έχω ακούσει τα καλύτερα. Όσο καλά αντίστοιχα έχω ακούσει και για το Innova και το οτι είναι το μηχανάκι που συμφέρει πραγματικά για delivery. Προσωπικά έχω κάνει delivery με Innova αλλά για μερικά μεροκάματα μόνο (καμιά βδομάδα το πολύ) και από όσο θυμάμαι το πολύ 2-3 γεμίσματα να το έιχα κάνει. Τώρα θα μου πείς αναλόγως και την δουλειά που έιχε και το πώς το πάς. Δεν θυμάμαι όμως ειλικρινά.

Έχω αρχίζει ήδη και ψάχνομαι για μεταχείρα ένα από τα 2 παπάκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα καιγω κανω κατι σκεψεις απο τοτε που εδωσα το runner(τετραχρονο 200),να παρω κανα παπι για οικονομοια και για δουλειες μεσ το κεντρο,και συμφωνω για crypton,παντως και το πιο παλιο αυτο που ειναι 105 μια χαρα πρεπει ναναι!!!!

ασχετο ρε παιδια μια ερωτηση,εγω δουλευω πακετας τα τελευταια 5+ χρονια(αυτη ειναι η δουλεια μου μεχρι να τελειωσω τις σπουδες),και ποτε δεν δουλεψα με δικο μου μηχανακι!!!γιατι να αγοραζει καποιος μηχανακι για ντελιβερι αφου 9 στα 10 μαγαζια εχουν δικα τους μηχανακια????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα