st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2006 (τροποποιήθηκε) Οποιος το εχει ας το καταθεσει παρακαλω εδω γιατι οταν την πηρα την μηχανη δεν το ειχε...!!! Ευχαριστω προκαταβολικα... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Είναι τρελοί οι άνθρωποι... Θα ήθελα να μου δευκρινήσετε κάτι γιατί το κοιτάω και το ξανακοιτάω και προσπαθώ να γελάσω ή να κλάψω... Η μηχανή μου είναι αγορασμένη τον Απρίλιο του 2005 κανούργια.Ο εισαγωγέας του Modenas ήταν και είναι ο Γκοργκολής! Αυτές τις μέρες θέλω να κάτσω να ασχοληθώ για ελέγχους και συντηρήσεις της μηχανής μιας που φτάνει ο καιρός των 2 χρόνων για αντικατάσταση και συντήρηση/έλεγχος των κατατόπους μερών της! Μιας που μαζί με την αγορά της μηχανής τα μόνα που πήρα ήταν, την μηχανή της ίδια, ένα τσαντάκι με τα εργαλεία/κλειδιά της, ένα 10σέλιδο βιβλιαράκι με την περιγραφή του μοντέλου που μέσα έχει -εκτός από την περιγραφή- και έναν πίνακα συντήρησης συνοπτικά κάθε πόσα χλμ και πόσο καιρός οφείλεις να κάνεις συντήρηση/έλεγχο/αντικατάσταση! Service Manual δεν μου έχουν δώσει! Το λοιπόν, χθες το απόγευμα έστειλα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Γκοργκολής για να μάθω αν παρέλειψαν να μου δώσουν το Service Manual της μηχανής ή δεν το είχαν να μου το δώσουν! Η απάντηση ήρθε -αρκετά γρήγορα μπορώ να πω- σήμερα το πρωί ρωτώντας με να πω την τοποθεσία μου καθώς και τον αριθμό πλαισίου της μηχανής μου (προφανώς για να ψάξουν με ακρίβεια)!Έτσι και έγινε, τους στέλνω μένω Θεσσαλονίκη και από δίπλα τον αριθμό πλαισίου μου...και πάλι η απάντηση ήρθε αστραπιαία πίσω, λέγοντας ότι το Service Manual της μηχανής μου είναι διαθέσιμο στην Αγγλική γλώσσα στην απίστευτη τιμούλα των 65 ευρώ(μαζί με τα μεταφορικά)! Βρε καλά μου παιδιά πέστε μου ότι μου κάνουν πλάκα, γιατί είμαι ικανός να στείλω και στην Modenas στην Μαλαισία mail και στην Kawasaki...πεσ'τε μου ότι εσάς τα service manual από τις μηχανούλες σας σας τα δώσανε δωρεάν μαζί με την απόκτηση της μηχανούλας σας! Πεσ'τε το μου γιατί έχω πρόχειρα μπινελίκια να στείλω στο Γκοργκολή... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Owner's manual το δινουν μαζι με την μοτο που εχει μεσα διαφορα βασικα , το service manual ξερω οτι ειναι κατι εξτρα . 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 το ιδιο επαθε ο πατερας μου οταν πηρε το vtr 250 πριν δυο χρονια του ειχαν μονο δωσει το αγγλικο manual.....στην συνεχεια που μας παραπεμψαν κατευθειαν στο Σαρακάκη και σε λιγες μερες μας το φεραν μεταφρασμενο δωρεαν κανονικα επρεπε να σου το ειχαν δωσει οταν το πηρες και αφου δεν στο εδωσαν να το ζητουσες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 SERVICE MANUAL δεν περιλαμβανετε ποτε σε καμια μοτο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Ωραία Βασίλη, προφανώς εγώ έχω το Owners Manual που έχει μέσα πολύ μπλα μπλα και ένα Πίνακα Συντήρησης! Το Manual που έχει ανάλυση μηχανικών μερών δεν το δίνουν μαζί με την μοτοσυκλέτα?Το ζητάς ξεχωριστά και το πληρώνεις(τόσο ακριβά)? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Οτί πάει έξτρα το ξερά, αλλά έπαθα πλάκα με τη τιμή... Το βρήκες πουθενά τουλάχιστον να το κατεβάσεις? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Όχι δυστυχώς δεν το έχω βρει σε αρχείο για να το κατεβάσω! Έχω ρωτήσει και σε Μαλαισιανό forum ως Kawasaki Leostar, γιατί έτσι έχει κυκλοφορήσει στην Μαλαισία, αλλά δεν το έχει κανείς! Μπορώ να πω ότι άσχετα αν δίνετε με την αγορά μοτοσυκλέτας ή όχι η τιμή σαν έξτρα είναι τραγική... Θα στείλω στην μαμά Kawasaki ένα mail μπας και το στέλνουν αυτοί από εκεί αν και δεν νομίζω...τι να πω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2013 To service manual είναι έξτρα δυστυχώς.Η τιμή που σου είπε είναι μην υψηλή,αλλά δεν μου κάνει εντύπωση.Τόσο τα χρεώνουν,και κάποιες εταιρίες ακόμα ακριβότερα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ πριν ανοιξετε καντε αντιγραφη το password http://users.uoa.gr/...ss-OneHalfR.pdf http://users.uoa.gr/...ss-OneHalfR.pdf Password: OneHalfR πηγη: www.modenas-dinamik.gr 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες