SYGREEK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 Απορία πρώτη: με το μικρό διπλώμα μπορώ να οδηγώ νόμιμα TMAx,ή Nexus 500? Απορία δεύτερη: αν δεν μπορώ νομιμα, τι γίνεται αν με πιάσουν? Απορία τρίτη: Το ABS είναι πολύ σημαντικό για τα σκούτερ που έχουν μικρούς τροχούς και είναι βαριά? (η έλλειψη ABS απο το Nexus 500 είναι ο μόνος λόγος που με αποτρέπει να το πάρω.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 Απορία πρώτη: με το μικρό διπλώμα μπορώ να οδηγώ νόμιμα TMAx,ή Nexus 500? Δε γνωριζω :) Απορία δεύτερη: αν δεν μπορώ νομιμα, τι γίνεται αν με πιάσουν? Αστο καλυτερα.... απο οτι καταλαβα εισαι και ''μεγαλος δεν εισαι πιτσιρικας οποτε ξεχνατο απο τωρα :) Απορία τρίτη: Το ABS είναι πολύ σημαντικό για τα σκούτερ που έχουν μικρούς τροχούς και είναι βαριά? (η έλλειψη ABS απο το Nexus 500 είναι ο μόνος λόγος που με αποτρέπει να το πάρω.) Το abs ειναι παντα σημαντικο σε ολα ειναι η γνωμη μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Στο πρώτο η απάντηση είναι όχι. Στα άλλα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FullUp 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Επίσης εγώ θα στο χαλάσω αλλά μην πάρεις scooter , είναι σκοτώστρες. . + _ [aka--> τελεία και παύλα!] Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2011 από τον FullUp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Επίσης εγώ θα στο χαλάσω αλλά μην πάρεις scooter , είναι σκοτώστρες. . + _ [aka--> τελεία και παύλα!] Σκοτώστρα είναι ο κάλος στο μυαλό του αναβάτη που καταλήγει στο δεξί χέρι και ανοίγει το γκάζι χωρίς να σκεφτεί τίποτα και κανέναν! Ας προσέχουμε τι λέμε γιατί διαμορφώνουμε την αγορά έτσι... Αν είναι να πούμε κάτι ας το πούμε σωστά και τεκμηριωμένα... Στο ερώτημα του φίλου μας λοιπόν η απάντηση είναι όχι, δεν μπορείς να οδηγήσεις αυτές τις μηχανές με το μικρό δίπλωμα, θα πρέπει να έχεις το δίπλωμα απεριόριστων κυβικών! Στην ερώτηση σου αν οδηγήσεις έτσι τι θα σε κάνουν αν σε πιάσουν δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να απαντήσω γιατί είναι λάθος σκεπτικό από την αρχή και κακώς το σκέφτεσαι έτσι!Αντί αυτού λοιπόν σκέψου αν πέσεις σε κανέναν επάνω ή χτυπήσεις κάποιον πεζό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες