Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Your image can turn a soul to stone Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Με ποζεραδες(Βλ. Θανο)δεν ασχολουμαστε,οποτε παμε παρακατω...!! Δυσκολος ο χωρος της "σκοτεινης" μουσικης ελεγα κ ας τεκμηριωσω. Μουσικη παντελως αντιεμπορικη που για το εξειδικευμενο αυτι ειναι το επιζητουμενο,αλλα το "ποζεραδικο" (πχ του θανου...!!)δεν εχει προσβαση Μουσικη παντελως αντιραδιοφωνικη.Ειλικρινα ποτε δεν εχω ακουσει σε ραδιοσταθμο της πολης ηχους των Paradise Lost.Κ γενικα οι rock ραδιοσταθμοι εχουν ενα θεματακι με την dark.Oxι κ αδικα καθως δεν μπορεις να βαζεις μουσικες για μειοψηφιες Μουσικη αντιβιντεοκλιπικη καθως δεν μπορεις να βαζεις μερα-μεσημερι κλιπακια οπως το Once Solemn πιο πανω κ να βλεπουν παιδακια πως ενας τυπος βγαζει κομματια απο το δερμα αλλου.Κ μετας ενας με ενα ξιφος του κοβει το μισο κεφαλι Μουσικη που ακροβατει μεταξυ του Νormal και του Paranormal. K το πιο σημαντικο μουσικες με σαφεστατες αναφορες στον Σατανισμο.Οχι τοσο απο τους Paradise Lost ομως.Εναν Σατανισμο που ειναι κατακριτεος κ απο εμενα που ειμαι αθεος κ αντιχριστιανος οσο δεν παει. Λατρευω dark,gothic,darkwave αλλα δυστυχως ειμαστε συντριπτικη μειοψηφια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 ...συνεχιζουμε να φρεσκαρουμε την μνημη μας με το φοβερο FEAR απο το δευτερο single που κυκλοφορισαν για το dragonian times.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 οι μέρες πλησιάζουν λέτε να παμε μια απο tickethouse να πάρουμε τα εισιτήρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v-stromas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Θεσσαλονικη θα ειμαι και εγω......με τη γυναικα μου.....μαλλον....τους ειχα δει πριν χρονια στο μυλο οταν πρωτοηρθαν με το one second νομιζω.... ελπιζω να βρω εισιτηρια.....γιατι στο ticket house θεσσαλονικης πρεπει να κανω αιτηση να βρω πρωτα αυτον εκει Αντε να δουμε.. Ξερει κανεις αν εμειναν εισιτηρια???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) οι μέρες πλησιάζουν λέτε να παμε μια απο tickethouse να πάρουμε τα εισιτήρια? Γουατεμαλα δεν παιζουν! Μονο Αθηνα, Θεσσαλονικη!!!! :P Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2011 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Θα εχει ρε εισητηρια.Εμεις κ εμεις θα ειμαστε.Δεν πουλανε οι Paradise Lost Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Δεν πουλανε οι Paradise Lost :mB_faskelo: :mB_faskelo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 :mB_faskelo: :mB_faskelo: Ρε Yamahakia,η αληθεια ειναι οτι δεν πουλανε. Ξερω οτι τους λατρευεις αλλα αυτη ειναι η αληθεια, Κ εγω ηθελα να βλεπω καθε χρονο Motorhead Ελλαδα,αλλα δεν γινεται.Αναγκαστικα τους βλεπω στην Ευρωπη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Γουατεμαλα δεν παιζουν! Μονο Αθηνα, Θεσσαλονικη!!!! :P ΤΙ? σοβαρά τώρα...? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 156 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 οι μέρες πλησιάζουν λέτε να παμε μια απο tickethouse να πάρουμε τα εισιτήρια? Γιαννη εχω παρει εισητηριο απο την πρωτη μερα... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Ρε Yamahakia,η αληθεια ειναι οτι δεν πουλανε. Ξερω οτι τους λατρευεις αλλα αυτη ειναι η αληθεια, Αντιθετως αδερφε, η Ελλαδα ειναι η πιο δυνατη αγορα τους. Παντα στις συναυλιες τους ειναι πιττα. Αυτος ειναι κι ο λογος που 3 απο τις 7 "συλλεκτικες" συναυλιες γινονται Ελλαδα...Να μου λεγες Αγγλια, Αμερικη ναι οκ δεν πουλανε...Στην πολη τους δεν τους ξερει κανεις....Αλλα εδω φιλαρακι μια χαρα πουλανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Εχεις δικιο yamahakia 666 εκτος απο την συναυλια που δωσανε τον ιουλιο του 2007 μαζι με type o negative και rotting christ (στο γηπεδο baseball) ολες οι αλλες σε ροδον και gagarin ηταν sold out εδω στην αθηνα πουλανε τρελλα τα παντα που κυκλοφορουν απο την εποχη του gothic γιατι το lost paradise ηταν τοτε (1990 αν θυμαμε καλα ) underground κυκλοφορεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v-stromas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Τα πηρα....τα πηραααααα :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Και γω τα πηρα, στο κρανιο γιατι δε μπορω να παω λογω δουλειας( ο τονος στο γιωτα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ....FUZZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 αφού θα πάμε κάμποσοι απο εδώ, να είναι ένας στην είσοδο με ένα πλακάτ που να γράφει mybike για να μαζευτούμε και να μπουκάρουμε όλοι μαζί μεσα B) και κατά δεύτερον να γνωριστούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αντιθετως αδερφε, η Ελλαδα ειναι η πιο δυνατη αγορα τους. Παντα στις συναυλιες τους ειναι πιττα. Αυτος ειναι κι ο λογος που 3 απο τις 7 "συλλεκτικες" συναυλιες γινονται Ελλαδα...Να μου λεγες Αγγλια, Αμερικη ναι οκ δεν πουλανε...Στην πολη τους δεν τους ξερει κανεις....Αλλα εδω φιλαρακι μια χαρα πουλανε. Εγω σαν Γιωργος ποτε δεν εχω ακουσει να παιζουνε Paradise Lost σε μεγαλη ευρωπαικη πολη. Μotorhead 17-11-2007 στο Wembley 95.000 κοσμο. Iron maiden Μαλακασα 2009 35,000 κοσμο Depeche mode 1-9-2007 Μαλακασα 40,000 κοσμο Σου μιλαω για live που ημουν παρων κ εχω αποψη. Κ να μην πουλανε,αυτο δεν ακυρωνει τη λατρεια μου για τους Paradise Lost Και γω τα πηρα, στο κρανιο γιατι δε μπορω να παω λογω δουλειας( ο τονος στο γιωτα). Kaλα ρε,εσυ στο νησι δεν εισαι??? αφού θα πάμε κάμποσοι απο εδώ, να είναι ένας στην είσοδο με ένα πλακάτ που να γράφει mybike για να μαζευτούμε και να μπουκάρουμε όλοι μαζί μεσα B) και κατά δεύτερον να γνωριστούμε Οσοι ενδιαφερονται(Βλ.Guru) να μπουνε με ντου η φωτοτυπημενο εισητηριο ας μην το διανοηθουν καν εδω στη Σαλονικη. Στειλανε φυλαξη ενα φιλαρακι μου Ρωσοποντιο κ δυσκολα τρωει μανουρες Υamahakia ισως τον ξερεις,δουλευει delivery στα γυραδικα Λαμπρακη.Ο Διονυσης με ενα Ιnnova. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2011 Ναι και η αδεια μου κοπηκε grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr γιατι ενας συναδελφος περνει 18 Μαρτιου και μετα για να κανει μια εγχειρηση η γυναικα του. Εγω βασικα ηθελα να παω στους wire, αλλα δεν εψησα κανενα απο την παρεα, στους paradise lost εχω και παρεα και φιλικο σπιτι να με φιλοξενησει στην Αθηνα. Αλλα δεν εχω αδεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 UP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 up in the air tonight oo yeee! πείτε βρε ρεμάλια μαλιάδες μεταλάδες μηχανόβιοι, θα παει κανεις συναυλία, και ποια μερα απο τις δύο? εμένα θα με φτιάξει καποιος απο δω μεσα για σαββατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 κι εγώ ήταν να ανέβω αλλά ο κολλητός μου ξέμεινε από λεφτά και μου το ακύρωσε.... σνιφ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 1)Γεμισαμε ποζεραδες... 2)Αθηναιοι περιμενω εντυπωσεις να ξερω με τι mοοd Θα σκασω Κυριακη. 3)Υamahakias666 και Κατεμας Κυριακη κατα τις 20:30 θα ειναι στην εισοδο του Ρrinciρal.Στριβουμε ενα τσιγαρο,πινουμε μια μπυρα κ μπαινουμε.Αν ερει κανενας παρεα μας κ δεν αφηνει τα λαρυγγια του σε καθε τραγουδι,θα πεφτει σφαλιαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες