Viper4 3568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2013 3 λόγω μηδέν αξιοπιστίας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2013 αν και ειχα gsr αρα πρωην ομοσταβλος και ομοιδεατης το φ800.....το θεωρω λιγο βουνο. βαζω 6 και γενικα οταν ακουω μπε εμ βε μου ερχεται στο μυαλο αυτο: οσον αφορα τα κατεμια περασαν 2 απο τα χερια μου....το δευτερο το πινω καθε μερα....ποτε δε με προδωσαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8190 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 7 για το superduke. αν και ειχα gsr αρα πρωην ομοσταβλος και ομοιδεατης το φ800.....το θεωρω λιγο βουνο. βαζω 6 και γενικα οταν ακουω μπε εμ βε μου ερχεται στο μυαλο αυτο: οσον αφορα τα κατεμια περασαν 2 απο τα χερια μου....το δευτερο το πινω καθε μερα....ποτε δε με προδωσαν. Άστον αυτόν μη του δίνεις σημασία. Είναι από αυτούς με τις παρωπίδες που οτιδήποτε έρχεται εκτός Ιαπωνίας είναι για πέταμα λόγω μη αξιοπιστίας. :P :P Βέβαια ποτέ δεν είχε κάτι άλλο για να μπορέσει να κρίνει με τα δικά του. :P Μιχαλάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 7 για το superduke. Άστον αυτόν μη του δίνεις σημασία. Είναι από αυτούς με τις παρωπίδες που οτιδήποτε έρχεται εκτός Ιαπωνίας είναι για πέταμα λόγω μη αξιοπιστίας. :P Βέβαια ποτέ δεν είχε κάτι άλλο για να μπορέσει να κρίνει με τα δικά του. :P Μιχαλάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :P Έφαγες ποτέ σκατά; πως ξέρεις ότι δεν θα σου αρέσουν; δεν δοκιμάζεις όμως... αρκείσαι στο τι λένε οι άλλοι... :P Η προσωπική εμπειρία δεν είναι προαπαιτούμενο για να μπορεί να εκφέρει κάποιος γνώμη Σουμάκο... :P Αν μου πεις ότι όποιος έχει ΚΤΜ δεν κοιτάει συνέχεια την στάθμη των λαδιών του ή ότι το χρησιμοποιεί καθημερινά και έχει περάσει πάνω από χρόνο χωρίς να επισκεφθεί συνεργείο ή να φτιάξει κάτι ο ίδιος (πέρα από τα προβλεπόμενα σέρβις) θα σου πω ότι κάνω λάθος! Για το Απρίλια τώρα θα βάλω ένα 6άρι για τον ίδιο λόγω με το ΚΤΜ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8190 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Άκυρο και το παράδειγμα και αυτό που είπες. Εσύ ξέρεις κάποιον που έχει φάει σκατά και σου είπε ότι δεν είναι ωραία; Η προσωπική εμπειρία είναι προαπαιτούμενο στις περισσότερες περιπτώσεις πιστεύω. Και εγώ μπορεί να ξέρω άτομα που είχαν Honda και τους χαλούσαν. Πάει να πει ότι τα Honda δεν είναι αξιόπιστα; Όχι. Έτσι και τα ΚΤΜ. Και πάω στοίχημα ότι έχεις ακούσει πολλούς εδώ μέσα να σου λένε ότι με τα ΚΤΜ τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Γιατί δεν τους πιστεύεις; Και άιντε πες ότι δεν τους ξέρεις. Εμένα που με ξέρεις και ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σου πω ψέμματα δεν με πιστεύεις ότι είχα 2 Aprilia και δεν κάναν κιχ για όσο καιρό τα είχα; Αρκείσαι στο τι λέω εγώ ώστε να σου αλλάξω τη γνώμη; Πάλι όχι... Για το F800GS θα σου βάλω 7. Όχι γιατί σπάει, ή γιατί καίει λάδια ή γιατί χαλάει, όπως ακούμε για πολλά BMW, αλλά γιατί πολύ απλά δεν μου αρέσει η κατηγορία των ON-OFF. Βάλε ένα R1200RT και θα τσακώσεις 9-10άκι. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1240 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 1 δεν μου αρέσει με την καμία όμως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8190 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Βάζω τη βάση. Ένα 5 δηλαδή, γιατί υπάρχουν Honda και Honda... Υπάρχουν Honda που παίρνουν 1 και Honda που παίρνουν 10. Οπότε... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2185 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 11 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8190 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 1 εκατομμύριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2096 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 1. Γιατι ειναι ευρωπαικο αρα μηδεν αξιοπιστια. Τι με νοιαζουν τα πλαισια,οι αναρτησεις τα φρενα? 1 και πολυ σου ειναι.(και ενα μηδενικο διπλα για παρεα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 10 γιατι ειναι ΚΤΜ, 8 γιατι δεν ειναι σκυφτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 10 ετσι γιαιτ μαρεσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2096 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 10. Υπαρχουν πολλα που θα εδινα 10ρακι,αλλα αυτο πραγματικα το αξιζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8190 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korago10 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) 9 για τον SCHUMI Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 3 , 2013 από τον korago10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 7 γιατί το αισθάνομαι αρκετά αντιγραφή από Adventure... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 7 γιατι δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 7. Ποσο να του βαλω αν βαζω στο Panigale 9? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis8695 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) 5 SYM=CHINA Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2013 από τον giannis8695 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΚΗΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 7. Προτιμώ το δικό μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 10, είναι ένα από τα 2 δικά μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες