Jump to content
hondakiasss

αποπειρα κλοπης μοτοσυκλετας

Recommended Posts

ετσι πως χαζευα στο youtube ειδα αυτο και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.ετσι γινονται αυτες οι δουλειες,γιάυτο θελει προσοχη

http://www.youtube.com/watch?v=Bh1q_lqqMO8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλα ο αλλος τους ειδε στο τελος και καθισε στο χαλαρο να κοιταζει? ελπιζω μετα την καταγραφη απο τις καμερες αυτοι οι 2 να ειναι σε καμια σουιτα του κορυδαλλου, παντως δεν δειχνουν και τοσο νεαροι, η ωρα 7 παρα 20 το απογευμα και φρεσκο το συμβαν πριν 6 ημερες.. να σχολιασω τωρα για αστυνομευση σε μια περιοχη γκεττο οπως η πλατεια αμερικης? θα γινω γραφικος και κυριως κακος..οποτε το αφηνω..πυρωμενο σιδερο αν ειχα τους ξετρυπουσα και τους 2 ευχαριστως απο την μια μπαντα ως την αλλη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα θρασος τα μπασταρδα ρε....... :lipssealed: 5 λεπτα γυροφερναν,με κινηση,με πεζους,και ουτε 7 η ωρα το απογευμα... :knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sorry άλλα δεν κατάλαβα!

Έσπασαν την κλειδαριά του τιμονιού;

Πάντως ευτυχώς που βγήκε το παιδί και τους είδε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τυχερο το παλικαρι αλλα και τυχεροι και αυτοι που δεν τους επιασε κανεις απογευματιατικα

alex derbi και εγω αυτο καταλαβα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τυχερο το παλικαρι αλλα και τυχεροι και αυτοι που δεν τους επιασε κανεις απογευματιατικα

alex derbi και εγω αυτο καταλαβα

παιδια τι να λεμε τωρα.αμφισσα το 2009 10 το πρωι εξω απο το ικα πηγαν να μου παρουν τις εξατμισεις...για καλη μου τυχη δεν τα καταφεραν απλα εκαναν ζημια...

μετα απο 2 μερες,ο diver βρισκει το xt που ειχε κατω...γειτονας ειδε τυπους με φορτιγακι να προσπαθουν να το φορτοσουν και τους απετρεψε λογικα

το ιδιο βραδυ εχω αφησει τη μαχανη εξω απο το σπιτι και καθομαι στο αμαξι να μιλησω στο τηλ και βλεπω ενα παπι με αλλοδαπο για την ακρηβια γυφτο να εχει σταματησει και να τσεκαρει τη μηχανη μου...και που στην επαρχια σε ενα ησχυχο χωριο...οχι στην αθηνα και σε καποιο μεγαλο αστικο κεντρο

φυσικα μετα απο αυτα ειχε τρελο πανηγηρι

Τροποποιήθηκε από τον dim_gal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ χαλαρό τον είδα τον τυπά στο πρώτο βιντεο, έτσι και έβλεπα να απλώνουν χέρι στην καλή μου ούτε θα φώναζα ούτε τίποτα. Κατευθείαν high jump kick και παρ τον κάτω! ΠΡΩΤΑ βαράς και μετά όλα τα άλλα... :bruce_h4h::bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια δυστυχως ετσι ειναι, δυστυχως εχουν αποθρασυνθει τελειως!!! Οτι ωρα και να ειναι μπορουν να κανουν δουλεια τους.Εμενα μου εφαγαν το παπι πριν 2 χρονια Σαββατο μεταξυ 09:00-11:00 το πρωι με τιγκα κοσμο γιατι ειχε λαικη. Οταν βγηκα απο το σπιτι ειχε κανει φτερα. :wallbash::wallbash::ranting3: Τωρα που το σκεφτομαι αναρωτιεμαι αν το φωρτωσαν σε Datsun η το πηραν καβαλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε!για να μην φανω κωλοπαιδο...θα πω μονο οτι ενα flober ηθελε...μονο

βρε 45acp θέλουνε μια κ έξω...

Τροποποιήθηκε από τον akis01

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσοχη παιδες...εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα...

Παντως πιστευω με ενα απλο κλειδωμα στο δισκοφρενο..κατι τετοιους τυχαρπαστους τους αποτρεπεις...

Συμφωνειτε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσοχη παιδες...εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα...

Παντως πιστευω με ενα απλο κλειδωμα στο δισκοφρενο..κατι τετοιους τυχαρπαστους τους αποτρεπεις...

Συμφωνειτε?

ναι τους αποτρεπεις κατα καποιο ποσοστο.εχε και ενα φλομπερ μαζι σου.:D

Τροποποιήθηκε από τον Anubis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά ζορίζουν τα πράγματα. Προσοχή. Τις μηχανές ή σε μέρος που τη βλέπουμε ή σε γκαράζ. Όπως είδατε δε θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Κλειδαριές για δισκοφρενα, συναγερμοί, ασφάλεια ζωής και αλυσίδα σε σταθερό σημείο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αγαπάς τόσο το R6 που το θεωρείς ζωντανό και του κάνεις ασφάλεια ζωής;

(ή μήπως εννοούσες ασφάλεια κλοπής;... :mB_kalo_e: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλοπής εννοούσε προφανώς αλλά εγω το μηχανάκι δεν το αφήνω ποτέ απο τα μάτια μου όταν το βγάζω. Δευτερόλεπτα θέλει να γίνει το κακό και αν στο έχουν βάλει στο μάτι δεν σε σώζει καμία κλειδαριά... Ασφάλεια κλοπής και άγιος ο θεός κατ' εμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου βγαινει ο πατος να μαζεψεις τα λευτα για την καλη σου να την χαρεις και να γουσταρεις....και στην γωνια :whistling: να σε περιμενουν οι *μαγκες*πρεζακιδες,κλεφτρονια :mB_faskelo: ,*μαμωπαιδα* :ranting3: :( :ranting3: τρυβοντας τα χερια τους.....τι να πω βρε παιδια...μακρια απο ολους μας :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει κατιτις σε στυλ συναγερμου βρε παιδί μου αλλά αντί να κάνει θόρυβο να κάνει ηλεκτροσόκ η να πετά φλόγες να τους κάνει ψητούς την ώρα που απλώνουν χέρι... :tooth::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ο ιδιοκτήτης της μηχανης ειναι ο τυπος που κοιτάει απο μακρια ειναι μεγαλη κλανιαρα!Εκεινη την στιγμη παίρνεις φορα και ανοίγεις κεφάλια σπας ποδια χερια κτλ.αλλιως κατεβάζεις τα βρακιά σου ωστε να εκσπερματώσουν οι κλέφτες.:thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα