hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 ετσι πως χαζευα στο youtube ειδα αυτο και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.ετσι γινονται αυτες οι δουλειες,γιάυτο θελει προσοχη http://www.youtube.com/watch?v=Bh1q_lqqMO8 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Στο τσακ την γλύτωσε το παληκαράκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 καλα ο αλλος τους ειδε στο τελος και καθισε στο χαλαρο να κοιταζει? ελπιζω μετα την καταγραφη απο τις καμερες αυτοι οι 2 να ειναι σε καμια σουιτα του κορυδαλλου, παντως δεν δειχνουν και τοσο νεαροι, η ωρα 7 παρα 20 το απογευμα και φρεσκο το συμβαν πριν 6 ημερες.. να σχολιασω τωρα για αστυνομευση σε μια περιοχη γκεττο οπως η πλατεια αμερικης? θα γινω γραφικος και κυριως κακος..οποτε το αφηνω..πυρωμενο σιδερο αν ειχα τους ξετρυπουσα και τους 2 ευχαριστως απο την μια μπαντα ως την αλλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Κοιτα θρασος τα μπασταρδα ρε....... 5 λεπτα γυροφερναν,με κινηση,με πεζους,και ουτε 7 η ωρα το απογευμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Τυχερός ο μάγκας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 sorry άλλα δεν κατάλαβα! Έσπασαν την κλειδαριά του τιμονιού; Πάντως ευτυχώς που βγήκε το παιδί και τους είδε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 ε!για να μην φανω κωλοπαιδο...θα πω μονο οτι ενα flober ηθελε...μονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 τυχερο το παλικαρι αλλα και τυχεροι και αυτοι που δεν τους επιασε κανεις απογευματιατικα alex derbi και εγω αυτο καταλαβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) τυχερο το παλικαρι αλλα και τυχεροι και αυτοι που δεν τους επιασε κανεις απογευματιατικα alex derbi και εγω αυτο καταλαβα παιδια τι να λεμε τωρα.αμφισσα το 2009 10 το πρωι εξω απο το ικα πηγαν να μου παρουν τις εξατμισεις...για καλη μου τυχη δεν τα καταφεραν απλα εκαναν ζημια... μετα απο 2 μερες,ο diver βρισκει το xt που ειχε κατω...γειτονας ειδε τυπους με φορτιγακι να προσπαθουν να το φορτοσουν και τους απετρεψε λογικα το ιδιο βραδυ εχω αφησει τη μαχανη εξω απο το σπιτι και καθομαι στο αμαξι να μιλησω στο τηλ και βλεπω ενα παπι με αλλοδαπο για την ακρηβια γυφτο να εχει σταματησει και να τσεκαρει τη μηχανη μου...και που στην επαρχια σε ενα ησχυχο χωριο...οχι στην αθηνα και σε καποιο μεγαλο αστικο κεντρο φυσικα μετα απο αυτα ειχε τρελο πανηγηρι Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από τον dim_gal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από το 2,50 και μετά νομίζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Πολύ χαλαρό τον είδα τον τυπά στο πρώτο βιντεο, έτσι και έβλεπα να απλώνουν χέρι στην καλή μου ούτε θα φώναζα ούτε τίποτα. Κατευθείαν high jump kick και παρ τον κάτω! ΠΡΩΤΑ βαράς και μετά όλα τα άλλα... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mathios 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Παιδια δυστυχως ετσι ειναι, δυστυχως εχουν αποθρασυνθει τελειως!!! Οτι ωρα και να ειναι μπορουν να κανουν δουλεια τους.Εμενα μου εφαγαν το παπι πριν 2 χρονια Σαββατο μεταξυ 09:00-11:00 το πρωι με τιγκα κοσμο γιατι ειχε λαικη. Οταν βγηκα απο το σπιτι ειχε κανει φτερα. Τωρα που το σκεφτομαι αναρωτιεμαι αν το φωρτωσαν σε Datsun η το πηραν καβαλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis01 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) ε!για να μην φανω κωλοπαιδο...θα πω μονο οτι ενα flober ηθελε...μονο βρε 45acp θέλουνε μια κ έξω... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από τον akis01 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Great 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Προσοχη παιδες...εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα... Παντως πιστευω με ενα απλο κλειδωμα στο δισκοφρενο..κατι τετοιους τυχαρπαστους τους αποτρεπεις... Συμφωνειτε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Προσοχη παιδες...εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα... Παντως πιστευω με ενα απλο κλειδωμα στο δισκοφρενο..κατι τετοιους τυχαρπαστους τους αποτρεπεις... Συμφωνειτε? ναι τους αποτρεπεις κατα καποιο ποσοστο.εχε και ενα φλομπερ μαζι σου.:D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από τον Anubis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billismatador 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 βρε 45acp θέλουνε μια κ έξω... καλύτερα μονοβολο... πάντα σε πάντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Παιδιά ζορίζουν τα πράγματα. Προσοχή. Τις μηχανές ή σε μέρος που τη βλέπουμε ή σε γκαράζ. Όπως είδατε δε θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Κλειδαριές για δισκοφρενα, συναγερμοί, ασφάλεια ζωής και αλυσίδα σε σταθερό σημείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Το αγαπάς τόσο το R6 που το θεωρείς ζωντανό και του κάνεις ασφάλεια ζωής; (ή μήπως εννοούσες ασφάλεια κλοπής;... ) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Κλοπής εννοούσε προφανώς αλλά εγω το μηχανάκι δεν το αφήνω ποτέ απο τα μάτια μου όταν το βγάζω. Δευτερόλεπτα θέλει να γίνει το κακό και αν στο έχουν βάλει στο μάτι δεν σε σώζει καμία κλειδαριά... Ασφάλεια κλοπής και άγιος ο θεός κατ' εμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Ουτε για αστειο δε θελω να το σκεφτομαι...παλιομ@λ@κες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apostolis xtx660x 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Σου βγαινει ο πατος να μαζεψεις τα λευτα για την καλη σου να την χαρεις και να γουσταρεις....και στην γωνια να σε περιμενουν οι *μαγκες*πρεζακιδες,κλεφτρονια ,*μαμωπαιδα* :( τρυβοντας τα χερια τους.....τι να πω βρε παιδια...μακρια απο ολους μας :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Δεν υπάρχει κατιτις σε στυλ συναγερμου βρε παιδί μου αλλά αντί να κάνει θόρυβο να κάνει ηλεκτροσόκ η να πετά φλόγες να τους κάνει ψητούς την ώρα που απλώνουν χέρι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Τους αλητες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Αν ο ιδιοκτήτης της μηχανης ειναι ο τυπος που κοιτάει απο μακρια ειναι μεγαλη κλανιαρα!Εκεινη την στιγμη παίρνεις φορα και ανοίγεις κεφάλια σπας ποδια χερια κτλ.αλλιως κατεβάζεις τα βρακιά σου ωστε να εκσπερματώσουν οι κλέφτες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες