Jump to content
Αήρ

Νέα CB600F Hornet

Recommended Posts

imagejhb.jpg

Έρχεται το επανασχεδιασμένο και βελτιωμένο CB600F Hornet. To προηγούμενο μοντέλο είχε ήδη το κοινό του, όμως για την καλύτερη αεροδυναμική κάλυψη του αναβάτη προστέθηκε και fairing, το οποίο σχεδιάστηκε προσωπικά από τον Valerio Aiello, τον Ιταλό σχεδιαστή του ιαπωνικού εργοστασίου, με γνώμονα την αεροδυναμική βελτίωση της μοτοσικλέτας, ώστε να μπορεί να ελίσσεται σε περισσότερες συνθήκες αλλά και να είναι σταθερότερο στις ευθείες. Αλλαγές έχουν υποστεί και το πλαίσιο αλλά και η εμπρός ανάρτηση, καθώς επίσης έχει αλλάξει και το σχήμα του ρεζερβουάρ.

Ο κινητήρας είναι ίδιος με του CBR600RR του 2007, παράγει 100 ίππους και για να φρενάρει χρησιμοποιεί διπίστονες δαγκάνες και δισκόφρενα 296 χιλιοστών, που κοσμούν τους τροχούς των 17 ιντσών.

Από zougla.gr

Τροποποιήθηκε από τον Air

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν μου αρεσει, εχασε τον χαρακτήρα που ειχε. Παραπέμπει σε αλλη κατηγορία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου αρεσει, εχασε τον χαρακτήρα που ειχε. Παραπέμπει σε αλλη κατηγορία.

Αυτό. Επίσης, γιατί clip-ons ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω ότι θέλει να γίνει λίγο GT αλλά η σέλα και το τιμόνι δεν δίχνουν κάτι τέτοιο, κατα τη γνώμη μου προσπαθεί να κινηθεί σε πολλά μονοπάτια αλλά τελικά δεν είναι σε κανένα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το MCN το έχει ως νέο CBR600F. Βλέποντας το έτσι, είναι πιο ενδιαφέρον μιας και απ'ότι ξέρω το cbr600f το παλιό το είχε ερωτευτεί πολύς κόσμος ως SS που τα κάνει όλα.

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι και ιταλός ο κάγκαρος...βάλε ρε πιο μουράτο φεριγκάκι ρε γκασμά να κλάψουν μάνες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για CBF δεν μ' αρεσει καθολου αλλα δεν νομιζω αυτο να ειναι CBF. Οπως ειπε και ο Le Flwr μαλλον για CBR600 F το κοβω. Αν δειτε και στην φωτο στο πλαι CBR γραφει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπισης ξεχασες ενα R! CBR(να το κανει ο θεος) 600 F. Το μηχανακι εχει παρουσιαστει απο το Νοεμβριο σε μια εκθεση στο Μιλανο νομιζω.

Τροποποιήθηκε από τον streetwise

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για CBF δεν μ' αρεσει καθολου αλλα δεν νομιζω αυτο να ειναι CBF. Οπως ειπε και ο Le Flwr μαλλον για CBR600 F το κοβω. Αν δειτε και στην φωτο στο πλαι CBR γραφει.

Κάτσε επειδή νομίζω σε μπέρδεψε η μαμά Honda.

CBF = street, λίγο απ'όλα

CB600F = Hornet

CBR600F = Το παλιό CBR, πριν το RR, του οποίου φέρεται ως διάδοχος αυτό.

CBR600RR = Το παρόν 600άρι SS

(2 πράγματα ξέρω όλα κι όλα για μοτό, είπα να τα αραδιάσω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το cbr600f ήταν μια μηχανή αξιώσεων γενικής και καθημερινής χρήσης, με αξιοπρεπές κράτημα.

Το νέο cbr600f έχει ίδιο πλαίσιο-κινητήρα με hornet, διπίστονες δαγκάνες φρένων. Αυτά οριοθετούν πιο ήπιες καταστάσεις.

Το hornet είναι πολύ καλό για καθημερινό, άντε με το φέρινγκ να πηγαίνει και ταξίδι. Σαν κράτημα πάντως, το hornet, δεν λέει τίποτα, όπως και οι περισσότεροι εκπρόσωποι της κατηγορίας.

Πιστεύω ότι πάμε σε υποδεέστερο μοντέλο λοιπόν, έστω κι αν φέρουν το ίδιο όνομα. Το θετικό της υπόθεσης κι απολύτως αναγκαίο λόγω των εποχών που ζούμε, θα είναι το κόστος απόκτησης. :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτσε επειδή νομίζω σε μπέρδεψε η μαμά Honda.

CBF = street, λίγο απ'όλα

CB600F = Hornet

CBR600F = Το παλιό CBR, πριν το RR, του οποίου φέρεται ως διάδοχος αυτό. Λάθος! Τα 2 αυτά μοντέλα συνυπήρχαν

CBR600RR = Το παρόν 600άρι SS

(2 πράγματα ξέρω όλα κι όλα για μοτό, είπα να τα αραδιάσω)

Κάποιο λάθος έγινε εδώ σ'αυτό το θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιο λάθος έγινε εδώ σ'αυτό το θέμα.

w00t, ομολογώ πως είναι από τα "facts" που είχα στο μυαλό μου χωρίς να στοιχειοθετείται κάπως. Γράψτε λάθος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει ξαναανοιχτει θεμα για το νεο CBR600F . Σιγουρα το μηχανακι αυτο μονο ST δεν μπορει να χαρακτιριστει οπως ο προκατοχος του... Εμφανισιακα και μονο φαινεται πως δεν ειναι και για πολυ touring καταστασεις αλλα για πιστα. Οποτε -1 ποντος απο εμενα στην honda... Το παλιο CBR600F το εχω οδηγησει και πραγματικα μπορεις να κανεις ανετα 2καβαλος παρα πολλα χιλιομετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα