nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 Το tc570 ειναι με πινακιδα ? oxi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 oxi Nαι κανονικα οχι γι'αυτο ρωταω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex46 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Για το husqvarna το smr 450 τί γνώμη έχετε; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καθημερινή χρήση ως ένα βαθμό ή να μην το σκέφτομαι καν; Γενικά είναι αξιόπιστο και απο συντήρηση ζητάει κάτι το ιδιαίτερο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Εγώ είχα για κανένα 6μηνό το sm 610...τώρα για το smr 450 δεν έχω ιδέα. Πάντως τα husqvarna δεν είναι για κάθε μέρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Για το husqvarna το smr 450 τί γνώμη έχετε; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καθημερινή χρήση ως ένα βαθμό ή να μην το σκέφτομαι καν; Γενικά είναι αξιόπιστο και απο συντήρηση ζητάει κάτι το ιδιαίτερο; Κοιτα καλυτερα κανενα wr450 αν θελεις ντε και καλα καθαρο sm/enduro , οχι οτι θελει λιγοτερη συντηριση αλλα εχει βγει απ'τα πλεον αξιοπιστα 450 που σηκωνει και καποια καθημερινη μετακιηση . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Tο συγκεκριμενο μοντελο Husqy SM 610 κανει και για καθημερινη μετακινηση..δεν σημαινει οτι επειδη εχει το αυτοκολλητο "Husqvarna" αμεσως μεταφραζεται ως "αφιλοξενο","τερμα πολεμικο" και ακαταλληλο για καθε μερα Εαν το γουσταρεις παραβλεπεις και την σελα του, και τον νευρικο χαρακτηρα που εχει (σε συγκριση με κατι διτροχες μαουνες βλ. XT,FMX).Γιατι απο συντηρηση δεν θελει κατι τρελο απο συντηρησηTο συγκεκριμενο μοντελο Husqy SM 610 κανει και για καθημερινη μετακινηση..δεν σημαινει οτι επειδη εχει το αυτοκολλητο "Husqvarna" αμεσως μεταφραζεται ως "αφιλοξενο","τερμα πολεμικο" και ακαταλληλο για καθε μερα Εαν το γουσταρεις παραβλεπεις και την σελα του, και τον νευρικο χαρακτηρα που εχει (σε συγκριση με κατι διτροχες μαουνες βλ. XT,FMX).Γιατι απο συντηρηση δεν θελει κατι τρελο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 To 630 ειναι πραγματικα πανεμορφο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Tο συγκεκριμενο μοντελο Husqy SM 610 κανει και για καθημερινη μετακινηση..δεν σημαινει οτι επειδη εχει το αυτοκολλητο "Husqvarna" αμεσως μεταφραζεται ως "αφιλοξενο","τερμα πολεμικο" και ακαταλληλο για καθε μερα Εαν το γουσταρεις παραβλεπεις και την σελα του, και τον νευρικο χαρακτηρα που εχει (σε συγκριση με κατι διτροχες μαουνες βλ. XT,FMX).Γιατι απο συντηρηση δεν θελει κατι τρελο απο συντηρηση +610 Το 610 και το νεο 630 ειναι καθαρα πολιτικα μηχανακια , καμια σχεση με τα 450-510 κ.ο.κ και βεβαια αν στη βαρεσει μπαινεις και σε ενα πιστακι να κανεις το κεφι σου μιας και το μηχανακι για την κατηγορια του ειναι δυνατο και τα κιλα του ειναι κατι λιγοτερο απο 150 γεματο αν θυμαμαι καλα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Tο συγκεκριμενο μοντελο Husqy SM 610 κανει και για καθημερινη μετακινηση..δεν σημαινει οτι επειδη εχει το αυτοκολλητο "Husqvarna" αμεσως μεταφραζεται ως "αφιλοξενο","τερμα πολεμικο" και ακαταλληλο για καθε μερα Εαν το γουσταρεις παραβλεπεις και την σελα του, και τον νευρικο χαρακτηρα που εχει (σε συγκριση με κατι διτροχες μαουνες βλ. XT,FMX).Γιατι απο συντηρηση δεν θελει κατι τρελο απο συντηρηση Παίδες επειδή εγώ το είχα (καλά για σέλα δεν κάνω σχόλια), για εμένα δεν κάνει για κάθε μέρα.Καίει τα κέρατά του,ζητάει συνέχεια λάδι.Δεν λέω ότι είναι τέρμα "πολεμικό",αλλά για κάθε μέρα δεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 κατι αλλο που εχω παρατηρησει τους τελευταιος μηνες σχετικα με τα Husqvarna.Μιας και κοιταω διαφορα 125 διχρονα κυριως dt και husqvarna wre και sm βλεπω τις τιμες στα husky σχετικα χαμηλες με τα υπολοιπα χρονια.πχ μοντελο 2005 με πρωτη αδεια 2007 1200ε και φαινεται καινουριο...με εχει βαλει σε σκεψεις και δυστυχως με απωθει η αγορα τους. Αν ξερετε κατι, .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Μα ρε συ αυτό είναι φυσιολογικό.Όπως και τα απριλία..είναι μερικές μηχανές που χάνουν την μεταπωλητική τους αξία.Για εμένα δεν πρέπει να σε απασχολεί αυτό.Αν πάρεις τέτοια μηχανή 1. την παντρεύεσαι ή 2. για να την πουλήσεις πρέπει να την σκοτώσεις. Εγώ θα κοιτούσα κάτι καινούργιο,μιας και έχει κινητήρες BMW. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosohli 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) aprilia,berg,husgvarna,ktm,δεν εχουν μεταπωληση.η λυση ειναι μια xt660,τι και αν δεν ειναι σουπερμοτο?τουλαχιστον μοιαζει ασε που πωλειται και σε καλη τιμη..... και στο πολυ κεφι xr 650,τι και αν δεν εχει φρενα?τι και αν συμπεριφερετε σαν εντουρο?ειναι honda ομως................ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 από τον panosohli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Μα ρε συ αυτό είναι φυσιολογικό.Όπως και τα απριλία..είναι μερικές μηχανές που χάνουν την μεταπωλητική τους αξία.Για εμένα δεν πρέπει να σε απασχολεί αυτό.Αν πάρεις τέτοια μηχανή 1. την παντρεύεσαι ή 2. για να την πουλήσεις πρέπει να την σκοτώσεις. Εγώ θα κοιτούσα κάτι καινούργιο,μιας και έχει κινητήρες BMW. κανενα πολιτικο-καθημερινο μηχανακι δεν εχει μοτερ BMW...μονο τα χωματινα της και συντομα και τα πολεμικα της μοταρ ...δλδ η κατηγορια 450-510 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 κανενα πολιτικο-καθημερινο μηχανακι δεν εχει μοτερ BMW...μονο τα χωματινα της και συντομα και τα πολεμικα της μοταρ ...δλδ η κατηγορια 450-510 Ναι ρε νομίζω και το wre πρέπει να έχει,για αυτό έγραψα και για τους κινητήρες bmw. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Επαναφέρω το θλεμα για να ρωτήσω κάτι. όταν λέμε ότι τα husaberg χρειάζονται service ανάλογα με τις ώρες χρήσης και όχι με τα χιλιόμετρα για πόσο συχνά μιλάμε. Στις πόσες ώρες χρειάζεται ας πούμε έλεγχο και τι έλεγχο χρειάζεται? Εγώ κοιτάζω προς αυτές τις δύο εταιρείες για αγορά μηχανής αυτόν τον καιρό και πραγματικά δεν μπορώ να τα συγκρίνω με κανένα άλλο μηχανάκι από οποιαδήποτε εταιρεία.Σίγουρα πρώτη επιλογή είναι το husky sm610 αλλά όταν βλέπω το berg fs650 Σίγουρα θα πληρώσω και θα μάθω θα μου πείτε αλλά έτσι έγινε και όταν πήρα αμάξι.. Δύσκολα καταπολεμάς τα νεανικά πάθη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Το FS650 σε πολιτική χρήση θέλει λάδια κάθε 15 ώρες και έλεγχο/ρύθμισμα βαλβίδων κάθε 20-25 ώρες. Φίλτρο αλλάζεις σε κάθε αλλαγή ή σε κάθε δεύτερη, αναλόγως. Σε γενικές γραμμές, κοίτα για FS650 από 07 και μετά (αυτά με τα μαύρα πλαστικά και την ακτινική δαγκάνα). Μην διανοηθείς ούτε καν να κοιτάξεις για παλιότερο 650, ειδικά αν είναι της γενιάς 01-03, πραγματικά αμαρτωλά μοτέρ με πολλές ασθένειες. Αν έχεις όρεξη, λεφτά και χρόνο για μελέτη, κάνεις όλες τις απαραίτητες εργασίες και το στρώνεις το μοτέρ, αλλά τα λεφτά και ο κόπος, ίσως βγούν περισσότερα από το να πάρεις ένα 07/08. Για το χασκι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αυτό που ξέρω μόνο είναι ότι το 510 smr είναι πιο αγωνιάρικο από το 610 που έχει πιο πολιτική φιλοσοφία. Πάντως, σε άμεση σύγκριση στη δύναμη, ροπή, επιδόσεις και fun factor, το μπέργκ είναι πολύ μπροστά από τα περισσότερα σουπερμοτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Το FS650 σε πολιτική χρήση θέλει λάδια κάθε 15 ώρες και έλεγχο/ρύθμισμα βαλβίδων κάθε 20-25 ώρες. Νομιζω πως οι 15 ωρες που αναφερεις ειναι παρα πολλες..... Αυτη την εντυπωση εχω, αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Η αλήθεια είναι πως με βάζεις σε σκέψεις για τον αν τελικά αξίζει να την πληρώσω για να μάθω... Οταν λες ότι 15 ώρες είναι πολλές εννοείς ότι θέλει πιο συχνά ? Λογικά στην πολιτική χρήση δεν θα είναι το ίδιο με το να το σκίζεις στην πίστα. Υποθέτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Για πολιτική χρήση συνήθως λένε ανά 300 μίλια, που δεν τα κάνεις σε 15 ώρες. Και μιλάμε πάντα για τα 07+ μηχανάκια. Στο δικό μου, αλλάζω λάδια κάθε 5 ώρες και ελέγχω βαλβίδες κάθε 10, αλλά η χρήση του είναι καθαρά πίστα ή χώμα. Επίσης, το μηχανάκι μου είναι μοντέλο 2000 με το μοτερ προηγούμενης γενιάς. Στο manual πάντως λέει 15 ώρες για τα λάδια και συγχρόνως τσεκάρεις και βαλβίδες http://www.husaberg.com/fileadmin/user_upload/06_3802007_EN_OM_20.pdf Αυτά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και το manual ! Εχει να πεσει μελέτη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 Δεν ξερω, μπορει να το λεει το μανουαλι, αλλα και παλι μου φαινονται πολλες... Και γω, 3-4 ωρες λαδι, 10 βαλβιδες το παω, αναλογια 3-1. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες