panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιές βίδες πρέπει να βγαλω; Πρέπει να προσέξω κάτι; Έχει σημασία αν έχει βενζίνη η όχι το ντεπόζιτο; Ευχαριστω :)Επίσης πόσα θα μου πάρει ο μάστορας για να το καθαρίσει; Μηπως τελικά αξίζει να βάλω καινούριο; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 από τον panelix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 δεν δουλευει καθολου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 Το μηχανάνι ήταν παρατημένο κάποια χρόνια και έτσι χρειάζεται τουλάχιστον καθάρισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_patra 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιές βίδες πρέπει να βγαλω; Πρέπει να προσέξω κάτι; Έχει σημασία αν έχει βενζίνη η όχι το ντεπόζιτο; Ευχαριστω :)Επίσης πόσα θα μου πάρει ο μάστορας για να το καθαρίσει; Μηπως τελικά αξίζει να βάλω καινούριο; το καρμπυρατέρ στο παπί σου στερεώνεται πάνω στον αυλό εισαγωγής με δύο βίδες από την άλλη με το φιλτροκούτι, αν ακόμα το χεις για να χεις σε όλα αυτά πρόσβαση πρέπει να βγάλεις την ποδιά, αν ακόμα την έχεις πρέπει να προσέξεις να μην τσακίσεις την ντίζα-συρματόσχοινο του γκαζιού και του τσόκ σημείοωσε ποιά είναι ποιά, αν και με ένα απλό έλεγχο αν τις μπερδέψεις θα βρείς ποιά πάει που κλείσε το ρουμπινέτο της βενζίνης, στη θέση Off και δεν σε νοιάζει αν έχει το ρεζερβουάρ βενζίνη, θα τρέξει ελάχιστη από το σωληνάκι τροφοδοσίας, αυτο και τέρμα βγάλε το σωληνάκι υπερχείλισης, αν και δεν είναι απαραίτητο μπόλικο καθαριστικό καρμπυρατέρ ή καθαριστικό κινητήρα, άδειασε το βερνίκι, τα χώματα και τα ζωύφια μέσα από το λεκανάκι καθάρισε τα ζιγκλεράκια πρόσεξε να μην σου περισσέψουν εξαρτήματα ή βίδες καλό είναι να καθαριστεί το καρμπυρατέρ, αν και θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος για να το κάνεις όπως δεν πετάμε ένα ρούχο αμα λερωθεί, έτσι δεν πετάμε το καρμπυρατέρ, πριν προσπαθήσουμε εμείς ή κάποιος έμπειρος μάστορας να το καθαρίσει ρυθμίσει πρώτα και αυτό δεν επιδέχεται ρύθμισης=πράγμα αδύνατο αν θες άλλο καρμπυρατέρ , θα πρέπει να σκεφτείς τους λόγους σου αδύνατο δεν είναι να το κάνεις μόνος σου, εξαρτάται από την τεχνογνωσία, την υπομονή, την επιμέλεια που θα δείξεις, τα εργαλεία του έχις δεν έχεις και τον λόγο που θές να το κάνεις. ο μάστορας θα σου πάρει κανα 40-50ε, μόνο για το μπελαλίδικο του θέματος της ποδιάς το λεκανάκι έχει βενζίνη μέσα που μολις το αναποδογυρίσεις με μαθηματική ακρίβεια θα σε κάνει χάλια για να βγεί πρέπει να λύσεις τις 4 βίδες του προσοχή στην φλάντζα του, αν και σίγουρα θα χεις προμηθευτεί το repair kit που περιλαμβάνει Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 από τον kostas_patra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 Ευχαρίστω πολύ για την άμεση και κατατοπιστική απάντηση, δεν είχα σκοπό να το καθαρίσω εγώ απλά για να μη το σέρνω μεχρι τον μηχανικό (εφόσον δέ λειτουργεί) και για να γλιτώσω και τα εξτρα ευρώ του μπελαλίδικου της ποδιάς έλεγα να λύσω το καρμπυρατέρ να του το πάω να το καθαρίσει και μετα να το ξανατοποθετήσω. Αν λερωθεί ένα ρούχο και για να το πλύνεις χρειάζεσαι περισσοτερο κόπο χρόνο και λεφτά απο ένα καινούριο τοτε σίγουρα αξίζει να πάρεις ένα καινούριο, και με αυτή τη λογική το ειπα! ;) Την ποδιά την έβγαλα, να σου πω την αλήθεια νομίζω οτι δεν έχει φιλτροκούτι αλλα φίλτρο αέρος;! (μπορεί να λέω και βλακείες)Θα κοιτάξω πάντως αυτά που μου είπες, ευχαριστώ και πάλι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 Το μηχανάνι ήταν παρατημένο κάποια χρόνια και έτσι χρειάζεται τουλάχιστον καθάρισμα αν μπορεις κανε τα εξης > αλλαξε τις βενζινες στο ρεζερβουαρ και στο καρμπυρατερ( προσεκτικα απο την βιδουλα στον πατο της λεκανης) μπουζι ελεγχος λαδιων κινητηρα και προσπαθησε να το βαλεις μπροστα αν δουλεψει πηγαινετο για σερβις και γρασο(ειδικο) yamaha για το διαφορικο απο μαμα πρεπει να εχει φιλτροκουτι και μεσα ενα φιλτρο αερα εκτος αν του εχουν βαλει φιλτροχοανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μήπως μπορεί κάποιος να μου δείξει πως θα το λύσω απο αύτο εδώ: http://62.5.189.98/yamahaeur/exist/moto/Scooter/T50/2FM%20(GBR)%201986%20[999]%20262FM-310E1/ Φιλε μου λεφ εχω αλλαξει μπουζι έχω βάλει καινούρια βενζίνη αλλα δεν παίρνει με τίποτα, στο άλλο μου thread τα παιδιά πρότειναν καθαρισμό καρμπυρατερ... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 από τον panelix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 τον σπινθηρα τον εχεις τσεκαρει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πως ακριβώς το κάνεις αυτό; Δεν το βρίσκω πουθενά. (Εννοώ δε βρίσκω πουθενά πως το κάνεις) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 από τον panelix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) βγαζεις την πιπα απο το μπουζι τραβωντας, την βγαζεις και απο το καλωδιο ξεβιδονωντας ,πλησιαζεις το καλωδιο πολυ κοντα στον κυλινδρο(3-4 χιλ.) και επιχειρης κοιτωντας αν βγαζει σπινθηρα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 από τον lef50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 Πάω να δοκιμάσω και θα σου πω, το οτι δεν έχει μπαταρία δεν παίζει ρόλο αφου δεν έχει μίζα σωστα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Έχει σπίθα, και επίσης όταν τραβαω μανιβελια με το μπουζι μεσα ανάβει το φωτάκι της νεκράς στιγμιαία, άρα παίρνει ρεύμα κάτι αλλο πρέπει να φταίει... (Παιζει ρόλο οτι έχω πάρει εναν αριθμό ψυχρότερο μπουζί απο αυτό που λέει στο μανουαλ επειδή δεν βρήκα αυτό που ήθελα στο συγκεκριμένο μαγαζι; )(Φιλτροκούτι δεν έχει σίγουρα το κοίταξα) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 από τον panelix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 ε τοτε μαλλον εχουν φραξει τα ζιγκλερ και δεν περναει καυσιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες