Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Την καλημερα μου... Επικειται τις επομενες μερες service - συμαζεμα και αλλαγη μπροστινων ελατηριων-τσιμουχων-λαδιων στο S10 μου..Ελατηρια εχω παρει τα προοδευτικα WP Pro Line και για λαδι ελεγα να βαλω της WP μεχρι που διαβασα αυτο που εγραψε ο φιλος innovas04 (στο θεμα του φιλου πανθεμαν για το super Sherpa), και προβληματηστικα ...και αν καταλήξεις στα WP, θα σου πρότεινα να μην προτιμήσεις τα λάδια της όχι γιατί δεν είναι καλά...ίσα-ίσα είναι πολύ καλά, αλλά...ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ! με λίγα λόγια, αλλαγή στο δίμηνο-τρίμηνο ! μετά πέφτει κατακόρυφα η απόδοση τους ! Θα θελα να ακουσω γνωμες επι των λαδιων wp ή αντιπροταση αλλων λαδιων!!! merci!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Δοκιμασε της BelRay. Στο ybr που ειχα εβαλα belray 20αρι στο μπροστινο και εμεινα ευχαριστημενος απο την αλλαγη. Βεβαια αλλο ybr αλλο super tenere... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Bel-Ray (οσο μπορουμε να βρουμε ακομα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 χμμ.....εγώ που έβαλα HyperPro ελατήρια και λάδια πριν 1 χρόνο πάνω κάτω...μια χαρά παίζει η ανάρτηση ακόμα. Δεν βλέπω να έχει κάποιο πρόβλημα ή να έχει μειωθεί η απόδοση τους. Στην θέση σου τις WP θα έβαζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 κοίτα... το ΚΤΜ που έχω (3ο στη σειρά) όπως και κάθε ΚΤΜ φοράει πάνω WP αναρτήσεις και φαντάζομαι λάδια WP. Ε λοιπόν εγώ σαν ιδιοκτήτης τριών ΚΤΜ δεν θα συμφωνούσα με τα λεγόμενα αυτά. Τώρα επιλογή σου το τι θα κάνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δοκιμασε της BelRay. Στο ybr που ειχα εβαλα belray 20αρι στο μπροστινο και εμεινα ευχαριστημενος απο την αλλαγη. Βεβαια αλλο ybr αλλο super tenere... Γενικα την αγαπω την bel ray, τα λαδια της βαζω αλλωστε στο μοτερ! Θα το σκεφτω!! Bel-Ray (οσο μπορουμε να βρουμε ακομα...) Αυτο πες το ψεμματα...Απ ολους τους αντιπροσωπους αυτος της bel ray βρηκε να χει προβλημα?? Να ναι καλα το εβαυ!!! χμμ.....εγώ που έβαλα HyperPro ελατήρια και λάδια πριν 1 χρόνο πάνω κάτω...μια χαρά παίζει η ανάρτηση ακόμα. Δεν βλέπω να έχει κάποιο πρόβλημα ή να έχει μειωθεί η απόδοση τους. Στην θέση σου τις WP θα έβαζα. κοίτα... το ΚΤΜ που έχω (3ο στη σειρά) όπως και κάθε ΚΤΜ φοράει πάνω WP αναρτήσεις και φαντάζομαι λάδια WP. Ε λοιπόν εγώ σαν ιδιοκτήτης τριών ΚΤΜ δεν θα συμφωνούσα με τα λεγόμενα αυτά. Τώρα επιλογή σου το τι θα κάνεις. Ευχαριστω! Ειναι ανακουφιστικο να ακουω καλα λογια απο χρηστες λαδιων wp....To πιθανοτερο να μεινω στην αρχικη μου επιλογη κι αν τυχον υπαρξει πτωση στην αποδοση κοιταω γι αλλου... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 απλά φρόντισε να βάλεις το σωστό ιξώδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) απλά φρόντισε να βάλεις το σωστό ιξώδες Ναι βεβαια! Μου χε χαρτακι η συσκευασια των ελατηριων και εγραφε να βαλω 15αρι (το μαμα ειναι 10αρι) και το διασταυρωσα και με το αγγλικο φορουμ του s10 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Βαλε τηγανολαδο φιλαρακι,τον αραπη και αν τον πλενεις................... :2funny: :sopase: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 κακε!!! :cry2: :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Γενικα την αγαπω την bel ray, τα λαδια της βαζω αλλωστε στο μοτερ! Θα το σκεφτω!! Αυτο πες το ψεμματα...Απ ολους τους αντιπροσωπους αυτος της bel ray βρηκε να χει προβλημα?? Να ναι καλα το εβαυ!!! Και εγω την αγαπω την bel-ray απο την εποχη της διχρονιλας μου, μεχρι και σημερα. Παντως εχε υπ οψιν σου οτι κακες γλωσσες λενε οτι η bel-ray εδω και ενα εξαμηνο νοθευει τα λαδια της με ανακυκλωμενα για περικοπη κοστους. Δεν γνωριζω τιποτα αλλο περι αυτου, μπορει να ειναι και ραδια αρβυλα. Το ρεζουμε ειναι οτι το συνεργειο μου πλεον εχει μονο απομειναρια, οποτε επι της ευκαιριας αν καποιος γνωριζει ας μας πει κανενα λογο για τα agip Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Εγω διαφωνω σε αυτη την αποψη... Ναι μεν τα wp ειναι καπως πιο ΄΄αγωνιαρικα΄΄ ελατηρια/λαδια σε σχεση πχ με τα ohlins για παραδειγμα, (σημειωση : αυτο δεν το λεω εκ περας εγω, το εχω ακουσει απο πολλα στοματα ομως) αλλα οπως και να εχει ειδικα για τα λαδια διαφωνω... Γιατι; Γιατι πολυ απλα η χρηση που θα τους κανεις θα ειναι καθαρα ερασιτεχνικη/καθημερινοτητας, αρα μικρες καταπονησεις στα λαδια, δεν θα τρεχεις σε πιστα ΜΧ να δουλευουν συνεχεια στα ορια, αρα υψηλες θερμοκρασιες-τριβες αρα απο εμενα βαλε τα WP μιας και τα ελατηρια σου ειναι ιδιας εταιριας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 σημερα αλλαξα στο εργαλειο μου λαδια μπροστινου ,τσιμουχες σε φιλαρακι που εχει συνεργειο.70 ευρω πληρωσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Ποσα χιλιομετρα εχεις κανει με αυτα τα λαδια στις μπουκαλες και πας για αλλαγμα ? Απλα να ακουσω και καποιον αλλων ναουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.938 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Την καλημερα μου... Ελατηρια εχω παρει τα προοδευτικα WP Pro Line και για λαδι ελεγα να βαλω της WP μεχρι που διαβασα αυτο που εγραψε ο φιλος innovas04 Θα θελα να ακουσω γνωμες επι των λαδιων wp ή αντιπροταση αλλων λαδιων!!! merci!!! Να διευκρινήσω κάτι. Όταν είχα αλλάξει ελατήρια στο DR, είχα ζητήσει απ' τον Τασούλη και λάδια. Μου εξήγησε ότι θα χρειαστούν πολύ σύντομα αλλαγή, λόγω της σύνθεσης τους. Παρ'όλα αυτά....ΤΑ αγόρασα τελικά ! ...και βέβαια σε 6 μήνες βρόνταγε το πηρούνι ! Άλλαξα σε Castrol και έπειτα κάθε 2 χρόνια αλλαγή. Ιξώδες 15. Απο 10 που είχε.... Όλα αυτά το 1997. Και αυτά ισχύουν για το δικό μου πηρούνι. Παρόλα αυτά σε άλλο μοτό, ίσως αποδίδουν καλύτερα τα WP. Ο πιο...αρμόδιος είναι ο Τασούλης. Κάνεις 1 τηλ. και σου απαντάει άμεσα ! Ρώτα και το ύψος της στάθμης λαδιού, είναι απαραίτητο ! υγ. πρόταση.... http://www.trade-wind.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=148&category_id=37&option=com_virtuemart&Itemid=57&lang=el Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 ...και βέβαια σε 6 μήνες βρόνταγε το πηρούνι ! Άλλαξα σε Castrol και έπειτα κάθε 2 χρόνια αλλαγή. Ιξώδες 15. Απο 10 που είχε.... Μαλιστα.... Αρα μαλλον εκανα λαθος ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 σημερα αλλαξα στο εργαλειο μου λαδια μπροστινου ,τσιμουχες σε φιλαρακι που εχει συνεργειο.70 ευρω πληρωσα! εχω βαλει syneco 20 fork oil και βελτιωθηκε αρκετα μαλλον θελουν 20αρι τα μπροστινα μας τι λαδι εβαλες και ειδες βελτιωση σε σχεση με την αρχικη κατασταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Ποσα χιλιομετρα εχεις κανει με αυτα τα λαδια στις μπουκαλες και πας για αλλαγμα ? Απλα να ακουσω και καποιον αλλων ναουμε 43.000 Αλλα το συγκεκριμενο μηχανακι τα θελει ουτως η αλλως γιατι το μπροστινο του ειναι Γ.τ.Π Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Τηλεφωνησα σημερα στον Τασουλη και μου ειπε οτι δεν εχουν θεμα λεει τετοιο τα WP.. Βεβαια επειδη εγω δεν τους πολυεμπιστευομαι τους αντιπροσωπους θα τα βαλω μεν αλλα θα τα προσεχω (πως λεει ο ΝτεΝιρο στο γαμπρο της συμφορας)...Αν δω μειωση αποδοσης συντομα θα δοκιμασω την προταση του φιλου ιννοβα04!!! Ευχαριστω πολυ ολους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 εγω δεν ξερω τι λαδια μου εβαλε .....θα τον ρωτησω!μου ειναι μαλακο ομως!στον τσοκο που τα ειχα αλλαξει στα 25000 χιλιομετρα ηταν πολλη πιο σκληρο το μπροστινο ,με ενοχλουσε!πρεπει να ειχε βαλει πιο παχυρευστα και ισως να ειχε βαλει περισσοτερη ποσοτητα γιαυτο και μου εσκασε την αριστερη τσιμουχα!λεω εγω τωρα αν και δεν το κατεχω το θεμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 μαλλον σου εβαλε 10αρι ,εγω εχω βαλει σε καθε μπουκαλα 382cc 20αρι τσιμουχες δεν εχω χρειαστη ακομα ειμαι 55000χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Λαδια στο πιρουνι; Αλλαγη;; Καθε δυο χρονια;;; Τι θελει να πει ο ποιητης ρε παιδια; Εγω δεν εχω ασχοληθει να αλλαξω λαδια σε αναρτηση ποτε... Η Αυρα εχει 80,000 χλμ και αναθεμα με αν ξερω αν αλλαχτηκαν ποτε τα λαδια η αν εγινε σερβις στις αναρτησεις... Οκ, ενταξει, μπορει να φταιει και το γεγονος οτι ειμαι και λιγο καφρος γενικα σε αυτο θεμα: της πινω το αιμα και δεν πα να ειναι και με σουστες... ΥΓ. Αγορασα απο το Ebay σε τρελη ευκαιρια (160 ευρω απο 650!) μια κορυφαια χειροποιητη αναρτηση της γερμανικης Wilbers καθως και προοδευτικα ελατηρια της ιδιας εταιριας εδω και ενα 4μηνο και δεν εχω αξιωθει να τα βαλω επανω.... Κανει ομως και για διακοσμητικο γραφειου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Ειναι πολυ καλες οι Wilbers...Εξω τις φορανε πολυ....Κι εγω θελω να μαζεψω κανα 500αρι να χτυπησω μια για την γρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.733 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 Να σε πω την αληθεια στο Transalp που ειχα ,ειχα βαλει μπροστα WP με τα λαδια της, δυο και χρονια μετα μεχρι που το πουλησα δεν ειδα κατι ανησηχητικο.Μπορει αυτο που λεει ο Innova04 να ισχυουν ,αλλα για το μακρινο 1997 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 αλλος ενας ικανοποιημενος χρηστης λαδιων-ελατηριων wp.τα ειχα περιπου ενα χρονο και ηταν μια χαρα(και σε χωμα).τωρα εχω βαλει spectro και ειναι εξισου καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες