blue_devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 Γεια σας παιδια!!Δε ξερω αν γραφω στο σωστο μερος(αν επρεπε να γραψω αλλου ας μεταφερθει).Εχω μια suzuki gs500f αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος απο το συνεργειο που την πηγαινω για σερβις κυριως λογω τιμων. Οποιος ξέρει απο προσωπικη εμειρια καποιον καλο και οικονομικο κυριως μάστορα στη θεσσαλονικη θα με βοηθουσε πολυ. Αν θεωρειται διαφημηση μπορει να μου τ στειλει με pm. ευχαριστω κάλες βολτες σε όλους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 απο Θεσσαλονικη δεν ξερω αλλα το μηχανακι μας ειναι απλο και ευκολο,γραψε αμα θες αν αντιμετωπιζεις καποιο τεχνικο προβλημα,στα ποσα χλμ εισαι?και τι εχεις πληρωσει μεχρι τωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blue_devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα..ψαχνω απλα οικονομικο συνεργειο να το πηγαινω για τα τακτικα σερβις. τη μηχανη την έχω 9 μηνες κ μεχρι στιγμης το μονο που χρειαστηκε ηταν αλυσιδα-γραναζια τα οποια στοιχισαν 220ευρω(τιμη τσιμπιμενη κατα τη γνωμη μου).την αγορασα με 19000χλμ κ τωρα εχω 22000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 να περιμενουμε καποιον συμφορουμιτη απο Θεσσαλονικη να πη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες