Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Χαιρετω ολους στο φορουμ , πως να πλυνω το κρανος (full face) , τα μαξιλαρακια απο μεσα δεν αφαιρουνται, κατα καιρους εχω διαβασει εδω στο φορουμ αλλα ειμαι μπερδεμενος. Τι προτεινεται ; Ευχαριστω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Γεμισε μια λεκανη νερο. Βαλτης λιγο σαμπουαν για τα μαλια. Στη συνεχεια κανε ενα μπανακι το κρανος σου σαν τα μικρα παιδακια μεσα στην κολυμπιθρα. Ξεβγαλε με καθαρο νερο και τελος ασε το κρανος να στεγνωσει μονο του μακρια απο πηγες θερμοτητας (τζακι, καλοριφερ, κτλπ). 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Γεμισε μια λεκανη νερο. Βαλτης λιγο σαμπουαν για τα μαλια. Στη συνεχεια κανε ενα μπανακι το κρανος σου σαν τα μικρα παιδακια μεσα στην κολυμπιθρα. Ξεβγαλε με καθαρο νερο και τελος ασε το κρανος να στεγνωσει μονο του μακρια απο πηγες θερμοτητας (τζακι, καλοριφερ, κτλπ). Δεν θα "παθει καμια ζημια" το κρανος; Ειναι σιγουρος αυτος ο τροπος; δεν εχω αλλα + να σου δωσω .... αλλα μολις μπορεσω θα βαλω ενα + .. Σε ευχαριστω !!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Αφαιρεσε και την ζελατινα. οχι δεν παθαινει τιποτα το κρανος. Και εγω το κ-3 ετσι το φροντιζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 άμα δε βγαίνουν τα μαξιλαράκια δεν υπάρχει άλλος τρόπος απλά στο στέγνωμα θέλει μόνο προσοχή, να στεγνώσει μόνο του και όχι με καλοριφέρ, τζάκια, αναπτήρες, φλογοβόλα ξέρω γω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Γεμισε μια λεκανη νερο. Βαλτης λιγο σαμπουαν για τα μαλια. Στη συνεχεια κανε ενα μπανακι το κρανος σου σαν τα μικρα παιδακια μεσα στην κολυμπιθρα. Ξεβγαλε με καθαρο νερο και τελος ασε το κρανος να στεγνωσει μονο του μακρια απο πηγες θερμοτητας (τζακι, καλοριφερ, κτλπ). ο,τι λέει παραπάνω + μακρυά από ήλιο και σε καλά αεριζόμενο μέρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Παιδια σας ευχαριστω ολους!!! Θα το δοκιμασω και θα σας πω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Έτσι έπλενα και εγώ το πρηγούμενο μου κράνος και δεν είδα να έπαθε τπτ, βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι παθαίνουν οι κόλλες, τα υλικά κτλ, αλλά γενικά και από φίλους δεν έχω ακούσει ποτέ τπτ. Πάντως να ξέρεις οτι κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει αρκετούτσικες μέρες να στεγνώσει. Μην περιμένεις δηλ. τη μία να το πλύνεις και την άλλη να βγεις βόλτα. Στο λέω γιατί την έπαθα μια φορά! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Εγω δε θα το εκανα ποτε με αυτο τον τροπο, υπαρχει στο εμποριο ειδικο σπρευ που σκοτωνει ολα τα μικροβια, ριχνεις μια στο τοσο και εισαι ΟΚ, το αφηνεις μια νυχτα να στεγνωσει απο την υγρασια και εισαι ετοιμος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Εγω δε θα το εκανα ποτε με αυτο τον τροπο, υπαρχει στο εμποριο ειδικο σπρευ που σκοτωνει ολα τα μικροβια, ριχνεις μια στο τοσο και εισαι ΟΚ, το αφηνεις μια νυχτα να στεγνωσει απο την υγρασια και εισαι ετοιμος.... Θανο μπορεις να πεις λογους γιατι οχι ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Εγω δε θα το εκανα ποτε με αυτο τον τροπο, υπαρχει στο εμποριο ειδικο σπρευ που σκοτωνει ολα τα μικροβια, ριχνεις μια στο τοσο και εισαι ΟΚ, το αφηνεις μια νυχτα να στεγνωσει απο την υγρασια και εισαι ετοιμος.... και η λιγδα πως φευγει ρε θανο Εγω δε θα το εκανα ποτε με αυτο τον τροπο, υπαρχει στο εμποριο ειδικο σπρευ που σκοτωνει ολα τα μικροβια, ριχνεις μια στο τοσο και εισαι ΟΚ, το αφηνεις μια νυχτα να στεγνωσει απο την υγρασια και εισαι ετοιμος.... και η λιγδα πως φευγει ρε θανο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λεκάνη Ζεστό νεράκι Σαμπουάν Παίρνεις την λεκάνη και την γεμίζεις ζεστό νεράκι και στην συνέχεια βουτάς το κράνος μέσα . Πιέζεις τα μαξιλάρια για να πάρουν και αυτά νεράκι μέσα . Θα δεις το νερό να μαυρίζει . Αδειάζεις την λεκάνη . Βάζεις νέο ζεστό νεράκι , ρίχνεις το σαμπουάν και κάνεις αφρό . Βουτάς το κράνος μέσα και κάνεις όπως πριν , δηλαδή σαν μασάζ και ξαναπιεζεις τα σφουγγάρια . Τώρα θα βγάλει τρελή μαυρίλα . Πάλι γεμίζεις νερό το αφήνεις λίγο μέσα και μετά ξεβγάζεις πολύ καλά ! Ριχτου κ λίγο με το τηλέφωνο ώστε να φύγει όλη η σαπουνάδα γιατί εάν μείνει μέσα σαμπουάν παίζει να έχεις πρόβλημα με την φαγούρα μετά .Για το στέγνωμα εγώ βάζω μια πετσέτα στο πάτωμα και βάζω το κράνος . Εάν είναι καλοκαιράκι το αφήνω μπροστά από κάποιο παράθυρο τον χειμώνα το αφήνω λίγο μακριά από το καλοριφέρ Καλύτερα να αποφύγεις τα πολλά πολλά χημικά Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 από τον pistajunkie Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η αληθεια ειναι οτι κανενας δεν ξερει τι επιπτωση θα εχει στα υλικα και στην σκληροτητα τους αυτος ο τροπος. Το πιο σωστο ειναι να εχει ολοκληρη αφαιρουμενη επενδυση αλλα αν δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα και πρεπει να το πλυνεις τοτε καντο οπως σου ειπαν τα παιδια... Αλλα αναρωτιεμαι, τι κρανος ειναι αυτο που δεν βγαινουν ουτε τα μαγουλα? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 από τον sakis_mar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Η αληθεια ειναι οτι κανενας δεν ξερει τι επιπτωση θα εχει στα υλικα και στην σκληροτητα τους αυτος ο τροπος. Το πιο σωστο ειναι να εχει ολοκληρη αφαιρουμενη επενδυση αλλα αν δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα και πρεπει να το πλυνεις τοτε καντο οπως σου ειπαν τα παιδια... Αλλα αναρωτιεμαι, τι κρανος ειναι αυτο που δεν βγαινουν ουτε τα μαγουλα? Πρακτικά , καμία , θεωρητικά κάνεις δεν ξέρει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δηλαδη παιζει το κρανος να παει μετα το πλυσιμο σκουπιδια ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δηλαδη παιζει το κρανος να παει μετα το πλυσιμο σκουπιδια ; Άσχετο,αλλά για τι κράνος μιλάμε ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 AGV GP-Tech 5 Continents Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 χθες επλυνα το κρανος μου με μπανακι οπως ειπωθηκε παραπανω ,λιγο πιεση στα σφουγγαρακια για να απορροφανε και να βγαζουν το νερο και μαζι τους τις τοξινες και τα αλατα απο τον ιδρωτα ,εγω χρησιμοποιησα σαμπουαν για μωρα που διαβασα οτι ειναι πολυ "αθωο". Τελος παλι πατημα στα σφουγγαρακια για να στραγγιξουν και το αφησα για κανα 5ωρο μπροστα σε ανεμιστηρα ,μετα το εβαλα σε μια αποσταση καμια 60αρια ποντους σχεδον πανω απο καλοριφερ ωστε να περναει λιγο ρευμα ζεστου αερα ,24 ωρες μετα το κρανος ειναι σχεδον στεγνο.Απλα αν ακολουθησεις μια λυση σαν την δικη μου πανω απο καλοριφερ βεβαιωσου οτι δεν παει μεγαλο ποσο θερμοτητας στο κρανος ,ισα ισα λιγος ζεστος αερας ,αλλα και η λυση με τον ανεμιστηρα κανει πολυ καλη δουλεια Κανε και μια ερευνα στο youtube ,θα σε βοηθησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Θανο μπορεις να πεις λογους γιατι οχι ; Δεν θα ηθελα να ρισκαρω την οποιαδηποτε αλλοιωση στο εσωτερικο του κρανους, μιλαω για το υλικο πισω απο τα υφασματα, το σπογγωδες αυτο υλικο με το να παπαριαζει πολυ πιθανον να χανει τον πλουσιο "αφρωδες" ογκο του, εδω με το δαχτυλο το πιεζεις λιγο και αμεσως μπαινει μεσα....γιατι λοιπον να ποτησει νερο αυτο;;;; ειναι σα το σφουγγαρι που "μαζευει" οταν ειναι βρεγμενο, θα μου πεις θα στεγνωσει, και ποιος μου εγγυαται εμενα οτι μετα το στεγνωμα δε θα εχει χασει εστω και λιγο απο τον ογκο του - αποροφητικοτητα του; Δεν ειναι τυχαιο που υπαρχουν ειδικα σπρευ στην αγορα για τα κρανη που δεν βγαινουν τα εσωτερικα τους... οσο για την λιδγα....οπου σε περνει το κανεις με πανακια, κυριως στο μπροστα μερος που ειναι η μυτη μας...στα υφασματα επανω την δουλεια την κανει πολυ καλα το σπρευ....και μιλαμε για 5-6 ευρω αγορα τωρα...ειναι αντιβακτηριακο κτλ κτλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonisa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΦΙΛΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΝΤΖΙ-ΝΤΖΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Κι εγώ το κάνω μπάνιο αλλά με πράσινο σαπούνι και μετά το αφήνω μπροστά απ'το πιστολάκι για τα μαλλιά με κρύο αέρα. Σε 2-3 ώρες είσαι κομπλέ ;) Αλλά το καλύτερο για μένα έιναι να πάρεις μπαλακλάβα και να τη φοράς ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Μετά πλένεις μόνο την μπαλακλάβα κι είσ'άρχοντας!! Εγώ το έχω αρχίσει και δεν έχω μετανοιώσει... προστατεύει και τα μαλλιά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Γεμισε μια λεκανη νερο. Βαλτης λιγο σαμπουαν για τα μαλια. Στη συνεχεια κανε ενα μπανακι το κρανος σου σαν τα μικρα παιδακια μεσα στην κολυμπιθρα. Ξεβγαλε με καθαρο νερο και τελος ασε το κρανος να στεγνωσει μονο του μακρια απο πηγες θερμοτητας (τζακι, καλοριφερ, κτλπ). ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΕΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ,ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ ΚΙ'ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!! +1 ΛΟΙΠΟΝ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Αντε να το δοκιμασουμε και οτι γινει.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos_CB1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Για πες αποτελεσματα , γιατι αρχισε να με τρωει η περιεργια Αφου σκεφτομαι να ανοιξω πλυντηριο για κρανη !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Για πες αποτελεσματα , γιατι αρχισε να με τρωει η περιεργια Αφου σκεφτομαι να ανοιξω πλυντηριο για κρανη !!!!! Πειραματα στο δικο μου ε;;;; χαχχαχαχαχα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες