gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 η θεση και η φυση του λειτουργηματος του δεν του επιτρεπει να συμπεριφερετε σαν μικρο παιδακι και να κανει σουζες παντιλικια ,να περναει με κοκκινα χωρις λογο και γενικα αυτα που ο ιδιος κανει μετα στον πολιτη να του επιβαλει προστιμα!!! ας κανει τον ταριφα τον φορτηγατζη κλπ παντως αν δεν μπορει να συμπεριφερθει αναλογα της θεσης του ας αλαξει επαγγελμα η καποιος προισταμενος του να τον μαζεψει... εγω τον θελω σοβαρο,ευγενικο ,υπευθυνο,να δινει το παραδειγμα συμπεριφορας οταν ειναι με την στολη του.και βεβαιως εχει δικαιωμα να καθισει να πιει και τον καφε του,να φαει και το τοστ του αλλα δεν ειναι αναγκη να πιασει πρωτη μουρη στην καφετερεια και να παιζει σφαλιαρες με τον συναδελφο του.... ευτυχως οι περισοτεροι δεν προκαλουν αρνητικα σχολια αλλα ειναι και ορισμενοι πιτσιρικαδες που ακομα μπεμπεκιζουν και μαλακιζονται ασυστολως!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) edit Ο αστυνομικός πρεπει να είναι 8 ωρες πανω στην μηχανη αν κατέβει ειναι μπατσος ο αστυνομικός πρεπει να μην μας γραφει οταν κανουμε μια μαλακια γιατι καπου καποιος εκανε χειροτερη μαλακια και δεν τον γραψανε αν μας γραψει ειναι μπατσος ο αστυνομικος πρεπει να σταματαει για ελενχω μονο εγγληματιες αν σταματησει εμας ειναι μπατσος μ@λ@κες υπαρχουν παντου! αλλα κουτσομπολες ειναι πολες παραπανω :_zeppelin: Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2011 από τον A.K.A. SonIC 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 Ο αστυνομικός πρεπει να είναι 8 ωρες πανω στην μηχανη αν κατέβει ειναι μπατσος ο αστυνομικός πρεπει να μην μας γραφει οταν κανουμε μια μαλακια γιατι καπου καποιος εκανε χειροτερη μαλακια και δεν τον γραψανε αν μας γραψει ειναι μπατσος ο αστυνομικος πρεπει να σταματαει για ελενχω μονο εγγληματιες αν σταματησει εμας ειναι μπατσος μ@λ@κες υπαρχουν παντου! + 1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 Οποτε για σκεφτητε εχει τοσο πολυ σημασια η σουζα (δε λεω λαθος ειναι) οσο αν αυτος ο ανθρωπος ειναι διατεθημενος να βαλει σε κινδυνο την ζωη του για την ζωη την δικια μας ??? και να ειστε σιγουροι για αυτο οτι οσο και αν εσεις αυτον τον αποκαλειτε μπατσο .. αυτος μπορει να βαλει σε κινδυνο την ζωη του για μας... Αν ήταν όλοι έτσι καλά θα ήταν αλλά έχω ακούσει αρκετούς να λένε..."Σιγά μην πάω την ώρα που γίνεται η ένοπλη ληστεία. Θα καθυστερήσω λίγο και θα πάω μόλις φύγουν." Και οκ κι αυτοί οικογένειες έχουν και κανείς μας δεν θέλει να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή άδικα αλλά δεν έχουν δεί τη δουλειά τους σαν ένα πολύ σοβαρό λειτούργημα με όλα τα ρίσκα του, αλλά σαν μία υπέροχα βολική εργασία ενός δημοσίου υπαλλήλου. Αλλά βλέπουν μόνο τα καλά πριν μπουνε κι αφού μπούνε μετά βλέπουν πόσο δύσκολο είναι αυτό που επέλεξαν και κάνουν πίσω. Άσε που πόση εμπειρία και πόσο κασταλαγμένο μπορεί να είναι ένα παιδί 18χρονών τη στιγμή που μπαίνει στο σώμα. Κι από την άλλη μόλις αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να χειριστεί δύσκολες καταστάσεις θα είναι σε κάποιο γραφείο λίγο πριν τη συνταξιοδότηση με οικογένεια και παιδιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billxt660 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 Αν ήταν όλοι έτσι καλά θα ήταν αλλά έχω ακούσει αρκετούς να λένε..."Σιγά μην πάω την ώρα που γίνεται η ένοπλη ληστεία. Θα καθυστερήσω λίγο και θα πάω μόλις φύγουν." Και οκ κι αυτοί οικογένειες έχουν και κανείς μας δεν θέλει να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή άδικα αλλά δεν έχουν δεί τη δουλειά τους σαν ένα πολύ σοβαρό λειτούργημα με όλα τα ρίσκα του, αλλά σαν μία υπέροχα βολική εργασία ενός δημοσίου υπαλλήλου. Αλλά βλέπουν μόνο τα καλά πριν μπουνε κι αφού μπούνε μετά βλέπουν πόσο δύσκολο είναι αυτό που επέλεξαν και κάνουν πίσω. Άσε που πόση εμπειρία και πόσο κασταλαγμένο μπορεί να είναι ένα παιδί 18χρονών τη στιγμή που μπαίνει στο σώμα. Κι από την άλλη μόλις αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να χειριστεί δύσκολες καταστάσεις θα είναι σε κάποιο γραφείο λίγο πριν τη συνταξιοδότηση με οικογένεια και παιδιά. Αν ηταν ετσι που λες φιλε μου δε θα ειχαμε καθε τοσο και νεκρους αστυνομικους ... καλα δε μιλαω για τραυματιες ... που φυσικα ποτε δεν αναφερουν στην τηλεοραση ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 . . . Σε τετοιες περιπτωσεις τι θα μπορουσαμε να κανουμε??? . . . κέρνα τους ένα τσάι να δεις πως στρώνουνε . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 Αν ηταν ετσι που λες φιλε μου δε θα ειχαμε καθε τοσο και νεκρους αστυνομικους ... καλα δε μιλαω για τραυματιες ... που φυσικα ποτε δεν αναφερουν στην τηλεοραση ... Αυτά που λέω είναι από συζητήσεις και περιστατικά που ακούω συχνά από φίλους στυνομικούς. Δεν είναι όλοι έτσι βέβαια αλλά όταν στέλνεις μια ομάδα 20 ατόμων και οι 10 ή 8 λακίζουν υπάρχει πρόβλημα και γι αυτούς που βάζουν το σώμα τους μπροστά κι έχουν τα @@ να πράξουν όπως ορίζει το καθήκον τους αλλά και ο πολίτης που μπορεί να κινδυνεύει. Έτυχε να βρεθώ μάρτυρας μιας σύληψης ενός κλέφτη τη στιγμή που περπατούσα αμέριμνος στο κέντρο και από τους πρώτους 6 που φτάσανε τη δουλειά την έκανε μόνο ο ένας και μάλιστα φώναζε και στους συναδέλφους του να σταματήσουν να τον κοιτάνε και να τον αρπάξουν. Αν δεν ήταν αυτός ο ένας ο κλέφτης ίσως να είχε ξεφύγει πραγματικά μέσα από τα χέρια τους μιας και οι υπόλοιποι τα πρώτα κρίσιμα δευτερόλεπτα απλά τον κοιτούσαν να προσπαθεί να ξεφύγει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Ρε παιδιά, εντάξει, δεν πρέπει να κάνουν σούζες κλπ, αλλά, μεταξύ μας τώρα, αν κάποιος απο σας ήταν στη θέση τους, δεν θα τραβούσε καμιά σουζίτσα; Γιατί πιά τόση εμπάθεια; Όλα τα άλλα δηλαδή δουλεύουν ρολόι, και εδώ έσταξε η ουρά του γαϊδάρου. Να τους καταγγείλουμε, και να στείλουμε τις πινακίδες στον προϊστάμενό τους.......... Και ναι, να το κάνετε, αλλά επίσης να είστε έτοιμοι να καταγγείλετε και τον κάθε ένα απο εσάς - εμάς, αν - όταν κάνει τα ίδια............... Οταν ο καθενας απο εμας κανει κατι τετοιο τρωει ενα προστιμο ΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΕΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sn7per 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Η αλλη διαφορα ειναι οτι εγω δεν πληρωνομαι για να κανω μαλακιες στον δρομο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Την ρουφιανια ολοι την θελουν, αλλα τον ρουφιανο κανενας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Ακομη σουζες κανουνε............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billxt660 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Ακομη σουζες κανουνε............. Ενταξει ρε παιδια δε το πανε και συνεχεια λαμπαδα ... εγω τα τελευταια χρονια 2-3 φορες εχω πετυχει να το πανε καντηλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FullUp 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Eγώ δεν έχω πετύχει παρά μια φορά να κάνουν καγκουριλίκια αλλά είχα δεί ένα άρθρο πριν κανά 2 χρόνια νομίζω που ο τότε υπουργός είχε βγάλει ανακοίνωση προς όλο το αστυνομικό σώμα να προσέχουν την οδήγησή τους καθώς ο αριθμός των περιπολικών αυτοκινήτων και μηχανών που εμπλέκονταν σε ατυχήματα είχε αυξηθεί κατακόρυφα! Κοινώς κόφτε τις γιατί σας πήραμε χαμπάρι ! L O L Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsoulinos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Εχω πετυχει κι εγω απειρες φορες Ζηταδες να κανουν μαλακιες,σουζες και να περνανε αδιακοπα κοκκινα φαναρια...Ενταξει ρε φιλαρακι..Υποτιθεται οτι εισαι ο νομος και το καλο παραδειγμα στο δρομο..Αν εμενα με δεις να κανω το παραμικρο θα κλαιω ενα μηνιατικο!!!Εσυ υποτιθεται οτι εισαι μαγκας??Ανεβαινα πριν λιγους μηνες την Ακαδημιας στο κεντρο και περναει απο διπλα μου Ζητας με στολη,κρανος δικο του με αερογραφιες νεκροκεφαλες,στον ενα τροχο και απο φαναρια δεν το συζηταμε...δεν σταματησε ουτε σε ενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Κοίτα, το Σώμα είναι μυστήριο συνάφι - αυτός ο ίδιος Ζητάς μπορεί να πλακώσει στις φάπες πιτσιρικάδες με Ζετάκια γιατί έχουν μαλί μοϊκάνα ή να κυνηγάει λυσσασμένα χωρίς αύριο και υπό σφαίρες αυτούς που μπουκάρανε το μαγαζί σου και σε πυροβολήσανε στο πόδι για να φάνε τις εισπράξεις... Πάντως ο συγκεκριμμένος μάλλον δύσκολα θα καθότανε ήσυχη φιλιππινέζα του κάθε ανθυπογραμματέα υπουργείου ή του μαμάουα τηλεοπτικού @ρψιδογράφου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Τα παλιοπαιδα!!!!Ο διοικητης τους το ξερει;:D:D:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Ενταξει ρε παιδια δε το πανε και συνεχεια λαμπαδα ... εγω τα τελευταια χρονια 2-3 φορες εχω πετυχει να το πανε καντηλι ε ρε σεις δεν παιζεστε με τιποτα!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LLucky24 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 τα πραγματα παντος αυτο που εχω να πω εδω στην αθηνα ειναι πραγματικα χαλαρα.. μεγαλωσα χαλκιδα..δεν εχετε ιδεα για τι κληση μιλαμε.. η πινακιδα μου ειναι απο κατω, το μηχανακι κανει τη σχετικη βαβουρα, τα τελευταια 2 χρονια εχω φαει μονο μια κληση..ουαο β.σοφιας, ενα φαναρι πριν το χιλτον κατηφοριζοντας.. με το που ανοιγει το πρασινο ορθιος ο Ζ για μερικα μετρακια ακολουθω το παραδειγμα (φυσικα), με κοιταζει απο τον καθρεφτη ανοιγει κ φευγει.. ps αγαπω αθηνα:))) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) τα πραγματα παντος αυτο που εχω να πω εδω στην αθηνα ειναι πραγματικα χαλαρα.. μεγαλωσα χαλκιδα..δεν εχετε ιδεα για τι κληση μιλαμε.. η πινακιδα μου ειναι απο κατω, το μηχανακι κανει τη σχετικη βαβουρα, τα τελευταια 2 χρονια εχω φαει μονο μια κληση..ουαο β.σοφιας, ενα φαναρι πριν το χιλτον κατηφοριζοντας.. με το που ανοιγει το πρασινο ορθιος ο Ζ για μερικα μετρακια ακολουθω το παραδειγμα (φυσικα), με κοιταζει απο τον καθρεφτη ανοιγει κ φευγει.. ps αγαπω αθηνα:))) Εγώ πρόσφατα [κανά χρόνο και λίγο] ήρθα Χαλκίδα και διαμένω μόνιμα... Το μηχανάκι μου κάνει βαβούρα της πτανας, τις σουζίτσες μου τις κάνω, τα παντηλίκια μου όποτε μπορώ (εδώ δεν είναι δύσκολο, άσφαλτος για να φτιάχνεις το μαλλί). Μήπως είσαι πιο "άγριος" [κάφουρας ήθελα να γράψω, αλλά δεν μου κάθεται καλά] απ'ότι τα "χρητσά ήθη" επιτρέπουν; [Υ.Γ.: Την ημέρα που θα περάσω "κατσίκι" μετά την Καστέλλα και μέχρι το Προκόπι, το οποίο οδηγά παπί, θα είμαι περηφανος ή νεκρός] Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2011 από τον DrEvil Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themisdero 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 λόγω δουλειάς είμαι όλοι μέρα στους δρόμους(taxi) έχω δει κ τις δυο κατηγορίες αστυνομικών η μπάτσων!!κάνουν μα@@ες κάποιοι απο αυτούς αλλά πολλές φορές βάζουν φράγκα απο την τσέπη τους για να συντηρούν τα μηχανάκια ώστε να μην τους τα πάνε για servise κ τα πάρουν πίσω 2-3 μήνες μετά λόγω ελλείψεις χρημάτων!όπως σε ολα τα επαγγέλματα έτσι κ στην αστυνομία υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες κ άχρηστοι!!κ έμενα πιτσιρικά μου αλαξαν τα φώτα στο μπινελίκι κ στην φωνή άντε κ καμιά κλείσει καμιά φορά αλλά κάποιες φορές μου φέρθηκαν απίστευτα καλά παρόλο τις ταρζανιες πο έκανα.......παιδιά είναι κ εκεί πατάνε οι ανώτεροί σην κ@λα τους κ στην απειρία τους ώστε να ρισκάρουν κ να τολμήσουν περισσότερο....καλούς δρόμους σε όλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 κέρνα τους ένα τσάι να δεις πως στρώνουνε . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ενταξει ρε σεις,παιδια ειναι και αυτα...να μην παιξουν? Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2011 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες