bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 σημερα μετα απο τρεισ περιποθ βδομαδεσ μετα στην τουμπα ξαναπηρα το crypton x μου.παρατηρησα οτι στισ λακουβεσ κανει σαν να εχει σπασει το monoshock !κοπαναει παρα πολυ εντονα και ειναι καπωσ σαν να εχω λαμα αντι για μπουκαλα :S επισησ αμα εχω δικαβαλο και πεσουμε σε καμια λακουβα (μηλαμε για φυσιολογικεσ λακουβεσ οχι απιθμενεσ :P) το μηχανακι κανει ενα γκαπ και νιωθω σαν να το κοπαναει κατι κατω απο την σελα :/ τι μπορει να φταιει γι αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 εγώ όταν πατάω φρένο και πέσω σε λακκούβα ακούγετε ένα ντούκου που τερματίζουν οι μπουκάλες μπροστά... μήπως έχεις τίποτα εργαλεία κάτω από την σέλα και σου χτυπάει??? μήπως έχεις σφίξει πολύ το πίσω φρένο?? πες μας αν συμβαίνει τίποτα από αυτά... Υ.Γ. είδες που τελικά ξανά έκαστες στο μηχανάκι??? ή εσύ και η κοπέλα σου πως πάτε?? τίποτα ψυχολογικό σας έμεινε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 αντι για λακουβα,κατεβασετω με το χερι σου με δυναμη και δες τι γινετε,ψαξτω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 εργαλεια δεν εχω...επειδη μου εχει στραβωσει το ποδοφρενο το εχω τερμα σφυγμενο..παιζει να φταει αυτο? οι μπροστα μπουκαλεσ κομπλε ειναι με το monoshock κατι παιζει :S ΥΓ:εγω καλα ειμαι η κοπελα μου απο εκεινη την μερα εχει ενα θεμα με τισ στροφεσ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 ρε σι... όταν πέφτεις σε λακκούβα πιάνει το φρένο από μόνο του... εκεί είναι το πρόβλημα... καλύτερα βάλε καινούριους μαρσπιέδες ( πατιτήρες οδηγού ) ... αλλά κάνουν 20-30 ευρώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 εγω πιστευω η αναρτηση ειναι απ την μια,αν μας λες οτι χτυπανε ετσι στο ακυρο,αλα δοκιμασε αυτο που σου ειπα. nikos1993,το βιντεο κατω για ποιο λογο το εβαλες? να μας δειξεις πως ενα μηχανακι 135 κυβικων περναει ενα το οποιο ειναι κοντα στα 120 με 125 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 ρε σι... όταν πέφτεις σε λακκούβα πιάνει το φρένο από μόνο του... εκεί είναι το πρόβλημα... καλύτερα βάλε καινούριους μαρσπιέδες ( πατιτήρες οδηγού ) ... αλλά κάνουν 20-30 ευρώ... μασπιε εχω βαλλει καινουργιο και ξεσφυξα και το φρενο τωρα το βραδυ αλλα η ιδια ιστορια! ειναι πραγματικα πολυ αβολο σε καθε λακουβα ακομα και στην μικροσκοπικη κανει ενα τεραστιο ΓΚΑΠ ολο το μηχανακι :S εγω πιστευω η αναρτηση ειναι απ την μια,αν μας λες οτι χτυπανε ετσι στο ακυρο,αλα δοκιμασε αυτο που σου ειπα. nikos1993,το βιντεο κατω για ποιο λογο το εβαλες? να μας δειξεις πως ενα μηχανακι 135 κυβικων περναει ενα το οποιο ειναι κοντα στα 120 με 125 ? η αναρτηση τι μπορει να εχει παθει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 ξερω γω,να χαλαρωσε τιποτα ? απλα σου ειπα,ελενξε με το χερι καποια σημεια,τα οποια μπορεις να καταλαβεις αμα κουνιουντε η οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 @bsbs κατ'αρχας δοκιμασε να το κουνισεις λιγο με το χερι οπως ειπε ο pasxalis_evo. Αν "παιζει" εχεις θεμα. Δοκιμασε να κατσεις κανονικα στο μηχανακι και να χοροπηδησεις λιγο να δεις αν συμπεριφερεται η αναρτηση οπως πριν απο την τρακα. Αν τωρα τερματιζει πολυ ευκολα μαλλον θα πρεπει να πας να το δει καποιος μαστορας. εγώ όταν πατάω φρένο και πέσω σε λακκούβα ακούγετε ένα ντούκου που τερματίζουν οι μπουκάλες μπροστά... ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ;;;;;;;;;;; εμενα φτανουν λιγο μετα την μεση, φαινεται απο την μπιχλα που μαζευει στις μπουκαλες :P Αν οντως τερματιζουν μαλλον κατι δεν παει καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 εγώ όταν πατάω φρένο και πέσω σε λακκούβα ακούγετε ένα ντούκου που τερματίζουν οι μπουκάλες μπροστά... μήπως έχεις τίποτα εργαλεία κάτω από την σέλα και σου χτυπάει??? μήπως έχεις σφίξει πολύ το πίσω φρένο?? πες μας αν συμβαίνει τίποτα από αυτά... Υ.Γ. είδες που τελικά ξανά έκαστες στο μηχανάκι??? ή εσύ και η κοπέλα σου πως πάτε?? τίποτα ψυχολογικό σας έμεινε?? και εμενα το κανει αυτο και σε καθε ψιλοδυνατη λακουβα που πεφτω κανει εναν περιεργο θορυβο απο τις μπουκαλες μπροστα πρεπει να ειναι.... Της εχω ριμαξει το εχω βαλει στην πιστα του μοτοκρος 3 φορες κ λογικα θα τα εχουν φτυσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Σκευτικες να αλλαξεις μπουκαλες να τελειωνεις..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 εμενα φτανουν λιγο μετα την μεση, φαινεται απο την μπιχλα που μαζευει στις μπουκαλες :P Σακη, κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι βρωμικες εκει κατω αλλα απο την μεση και πανω...,μονο και μονο γιατι οι ξυστρες και τα τσιμουχακια κανουν αυτη την δουλεια...να καθαριζουν το καλαμι πρις μπει στην μποτα... (εκτος απο την μονωση την οποια προσφερουν) μηπως εχεις διαρροη απο τις τσιμουχες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Σακη, κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι βρωμικες εκει κατω αλλα απο την μεση και πανω...,μονο και μονο γιατι οι ξυστρες και τα τσιμουχακια κανουν αυτη την δουλεια...να καθαριζουν το καλαμι πρις μπει στην μποτα... (εκτος απο την μονωση την οποια προσφερουν) μηπως εχεις διαρροη απο τις τσιμουχες; μαλλον κανεις λαθος ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Σακη, κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι βρωμικες εκει κατω αλλα απο την μεση και πανω...,μονο και μονο γιατι οι ξυστρες και τα τσιμουχακια κανουν αυτη την δουλεια...να καθαριζουν το καλαμι πρις μπει στην μποτα... (εκτος απο την μονωση την οποια προσφερουν) μηπως εχεις διαρροη απο τις τσιμουχες; Την πρωτη φορα που το ειδα, αυτο ακριβως σκεφτηκα. Μετα απο συζητηση με τον μαστορα μου σε επισημο συνεργειο Yamaha, μου ειπε πως αυτο συμβαινει σε ολα τα Χ και πως ετσι εχει κατασκευαστει το πιρουνι, κατι που διαπιστωσα και εγω κοιτωντας οσα Χ ηταν εκει αλλα και οσα ηρθαν αργοτερα. Με βαση τα παραπανω, οντως χανει λιγο, αλλα ειναι σε λογικα πλαισια ακομη. Γενικοτερα παντως, συμβαινει αυτο που λες, απλα την συγκεκριμενη μερα βαρεσαν υπερωριες, η φωτο ειναι μετα απο τεραστια βολτα (γυρος 2ου ποδιου χαλκιδικης!!!!!). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Σακη εχθες δεν ειχα ανοιξει την φωτο γιατι νομιζα πως δεν θα ανοιγει σε μεγαλυτερη... ολα οκ εχεις δικιο, απλα αν την κοιταξεις ετσι οπως ειναι ποσταρισμενη (μικρο μεγεθος) θα δεις οτι δεινει πολυ χειροτερα.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 κανένα νέο από τις αναρτήσεις ??? τι θόρυβος ακούγετε μάθαμε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2020 Αν και πολύ παλιό, το ξανανοίγω γιατί είμαι ίδια περίπτωση. Το καλοκαίρι του 2019 είχα ένα ατύχημα με το παπί μου (Κymco Jetix 50). Ευτυχώς τη γλύτωσα φτηνά ο ίδιος με μάλλον επιπόλαιο τραυματισμό. Αναλογικά τη γλύτωσε φτηνά και το παπάκι. Το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα τότε ήταν ένας σχετικά έντονος θόρυβος που φαινόταν να προέρχεται από την πίσω ανάρτηση (μονοσόκ αμορτισέρ παρόμοιο με του Crypton X) σχεδόν απκλειστικά όταν πήγαινα δικάβαλο. Επίσης στράβωσε η σχάρα πίσω έχω βάλει για μια μπαγκαζιέρα μετά από το ατύχημα (εκεί που ήταν με μια κλήση προς τα πάνω προς τον συνεπιβάτη, λογικά λειτουργούσε με τη λογική της προφόρτισης για την μπαγκαζιέρα, έγινε επίπεδη η σχάρα μετά το ατύχημα). Επειδή το παπάκι το έχω σε νησί όπου το καβαλάω μια στο τόσο (περίπου 1500 χλμ/έτος γράφω για να καταλάβετε) δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα τότε πέρα από έναν οπτικό έλεγχο που έκανα σε ψαλίδι-αμορτισέρ όπου δεν φαινόταν κάτι (ράγισμα, στράβωμα κλπ). Επειδή ούτως ή άλλως το αμορτισέρ ήταν ταλαιπωρημένο (αφού έχει 23.000χλμ πάνω του συν το ότι το 95% των χλμ γίνεται δικάβαλο σε νησί με τσμεντόδρομους και άπειρες λακούβες) αποφάσισα να το αλλάξω. Εχτές λοιπόν το άλλαξα μόνος μου (ταλαιπωρήθηκα λίγο αλλά τελικά όλα καλά). Το μηχανάκι όπως ανεμενόταν βελτιώθηκε αρκετά σε απόσβεση, ωστόσο ενώ ο θόρυβος από πίσω σε δικάβαλο όταν περνάω από σχετικά έντονες λακούβες μειώθηκε αρκετά, εν τούτοις δεν εξαφανίστηκε. Ο θόρυβος αυτός είναι ένας ξερός μεταλλικός ήχος σαν 2 μέταλλα που κοπανάνε άγαρμπα το ένα στο άλλο, λογικά ανάλογος με του παιδιού που ανέφερε παρόμοιο πρόβλημα με το Crypton X σε αυτό το νήμα. Τον κάνει μόνο σε δικάβαλο και όταν περνάω από σχετικά έντονες λακούβες (πριν αλλάξω αμορτισέρ αρκετά συχνά, πλέον χοντρικά στο 1/3 των περιπτώσεων που τον έκανε πριν. Πριν το ατύχημα δεν θυμάμαι ποτέ να είχα τέτοιο θέμα. Η εντύπωση που μου δίνεται από τη μορφή του θορύβου αυτού είναι ότι κάτι σαν να τερματίζει στην ανάρτηση και βρίσκουν μέταλλο με μέταλλο ξερά. Το μόνο που πλέον μου μένει να σκεφτώ είναι μήπως τα σινεμπλόκ του πίσω ψαλιδιού τα έχουν παίξει με συνέπεια να αποσβένει πολύ πιο εύκολα το πίσω αμορτισέρ και για το λόγο αυτό να τερματίζει και πιο εύκολα τη διαδρομή του. Βέβαια χτες που έπαιξα το ψαλίδι πάνω - κάτω όταν έβγαλα το παλιό αμορτισέρ (το οποίο να πω επίσης ότι είχε μισοδιαλυμένα τα σινεμπλόκ του και από τις 2 πλευρές - είχαν σκιστεί και πεταχτεί έξω τα λάστιχα) είχε κάποια ελαστικότητα/αντίσταση στην κίνηση. Τι άλλο θα μπορούσε να ευθύνεται για αυτό τον θόρυβο παιδιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2020 Καμιά άποψη παιδιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες