Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Εμμ άμα αλλάξεις τώρα το καρμπ. αυριο μεθαυριο καμιά εξάτμιση, μετά σίγουρα κάτι άλλο, μετά δεν θα μπορείς να το λές μαμα .. Να σου πω την αλήθεια εγώ που τοχα και τοχα κάνει και 56χιλ. σε γνωστό μάστορα, άσχετα που το λιωνα βγήκε πολύ αξιόπιστο και δεν με πρόδωσε όσο το είχα, άλλα είχε και τη φροντίδα που του άξιζε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Αν αλλάξεις το καρμπυρατέρ θα πρέπει να αλλάξεις και εξάτμιση και να βάλεις πιο ελεύθερη,γιατί αν δεν την αλλάξεις θα σε κόβει!Οπότε αν αρχίσεις να αλλάζεις δεν τελειώνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Nαι ε?.. Φιλε κανενα προβλημα ειπες δεν σε εβγαλε?? αρα μαλακιες λενε γιατο μηχανακι.. Και φυσικα θα εχει την φροντιδατου ολα τα μηχανακια ετσι πρεπει να ειναι.. Οχι μονο το 2χρονοΜα φιλε τπτ αλλο δεν παιζει να αλλαξω ουτε θελω.. Αυτα τα 2 μονο απο αυτα τα 2 ερχονται κιαλα ε ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Τοχα φτιάξει και στο Ζαβαλιάνη όμως τότε στη Θεσσαλονίκη, και μου πήρε όσο αγόρασα το μηχανάκι, άλλα τόσα σχεδον μου πήρε αυτος (εντάξει μου βαλε και καινούργιες ζάντες και μου άλλαξε και ένα γρανάζι στο σασμαν) και όταν μουπε το κοστολόγιο ψιλοέπαθα εγκεφαλικό, αλλά πλάκα πλάκα πιστευω άξιζε γιατί ήταν αστέρι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Nαι ειναι εχω ακουσει ειναι απο τους καλυτερους γιαυτο της τσουζει τις τιμες.. Εχω φιλο που μπορει να μου βαλει 2-3πραγματα.. Ειχε Ζ 3 χρονια μονος του το εφτιαξε και πηγαινε ακουσα τρελα... Και μου ειπε οτι θες σε εμενα ελα να τα βαλουμε.. Οποτε εχω ατομα να του βαλω οτι θελω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beast 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 μην εμπιστευεσαι το μηχανακι σου στον οποιονδηποτε!!! οτι προβλημα βγαλει μετα θα το πληρωσεις ΕΣΥ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ!!! πηγαινε σε καποιον γνωστο ή φτιαξ'το μονος σου αν ξερεις... δηλαδη οποιος σου πει ξερω τον εμπιστευεσαι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 To Z μονος του το εκανε.. Ο Πατερας ειναι μηχανικος για μηχανακια κ εμαθε πολλα απο τον πατερα τ.!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 αν ξεκινησεις τις μετατροπες ειτε μικρες ειτε μεγαλες δεν σταματας ευκολα..ειναι σαν μικροβιο πολλες φορες! και οπως σου ειπαν και παραπανω το μηχανακι σου δεν θα το εμπιστευτεις ποτε και με τιποτα σε κανεναν φιλο σου, γιατι αν πχ γινει μια στραβη και παθει κατι..θα αρχισουν τα "ααα εγω δεν φταιω..σου ειπα να το κανεις ετσι, κατι λαθος θα εκανες......." και σουξου μουξου μανταλακια βγαλε ακρη...παρε αυτο που θες...ξεκινα να μαζευεις λεφτα στην ακρη για την στιγμη που θα γινει το δυσαρεστο..καταλαβαινεις τι εννοω δυσαρεστο πιστευω!:P και επισης οταν πειραξεις ενα διχρονο, δηλαδη του ανεβασεις χιλιοστα..οσο ανεβαινεις ολο και περισσοτερη φροντιδα θελει..και ειναι και αρκετα ακριβη η φροντιδα του! για να μην σου πω βενζινες κλπ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 E τοτε ρε αδερφε να κανω το xonda που ειπα ποιο πανω.. Αν ειναι να γινει το δυσαρεστο ασε που σκευτικα κατι καλο!!.. θα το παρω θα το ευχαριστιθω κανενα μηνα και μετα τραπα με Crypton X πολυ το κανουν.. Και με 250 ευρω στο Crypton X θα βγαζει 170 χλμ στο κοντερ ετσι ακουσα τουλαχιστον ε? το λετε? Μετραει πιστευω να το κανω αυτο..!!! E τοτε ρε αδερφε να κανω το xonda που ειπα ποιο πανω.. Αν ειναι να γινει το δυσαρεστο ασε που σκευτικα κατι καλο!!.. θα το παρω θα το ευχαριστιθω κανενα μηνα και μετα τραπα με Crypton X πολυ το κανουν.. Και με 250 ευρω στο Crypton X θα βγαζει 170 χλμ στο κοντερ ετσι ακουσα τουλαχιστον ε? το λετε? Μετραει πιστευω να το κανω αυτο..!!! Ξεχασα να πω βρηκα το προγραμμα 250ευρω για Crypto X στο ματακο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amilitos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) E τοτε ρε αδερφε να κανω το xonda που ειπα ποιο πανω.. Αν ειναι να γινει το δυσαρεστο ασε που σκευτικα κατι καλο!!.. θα το παρω θα το ευχαριστιθω κανενα μηνα και μετα τραπα με Crypton X πολυ το κανουν.. Και με 250 ευρω στο Crypton X θα βγαζει 170 χλμ στο κοντερ ετσι ακουσα τουλαχιστον ε? το λετε? Μετραει πιστευω να το κανω αυτο..!!! Συμφωνώ με 250ευρο. 170χλμ θα βγάζει στο κοντέρ αλλα όταν σε περνάνε αμάξια που πάνε με 150 μην αναροτιθεις γιατι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2010 από τον Amilitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 XaXa στο κοντερ 150 χλμ αυτοκινιτου θα βγαζει το Χ ετσι μου εχουν πει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amilitos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Απο τα 170 πήγαμε στα 150 πραγματικά? Αυτο πιο λογικό ακούγετε αλλα τα χιλιόμετρα δεν ανεβαίνουν τόσο εύκολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 170 στο κοντερ απο το μηχανακι! 150 στην πραγματικοτιτα αδερφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Ti 150χλμ/ώρα ρε παιδιά,ηρεμήστε λίγο! Εσύ παλικάρι μου δεν το θες το μηχανάκι και να μην σου βγάζει πρόβλημα? Αν το πηγαίνεις 120+ συνέχεια το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου βγάλει πρόβλημα!Αυτές οι ταχύτητες δεν είναι για να τις πιάνουμε συνέχεια!Είναι απλώς για να δούμε την τελική μια-δυο φορές!Αν το σκοτώνεις το μηχανάκι θα σου μείνει στο χέρι!Εγώ αυτό ξέρω! Δεν σε βλέπω να το κρατάς για πολύ αν σκέφτεσαι από τώρα για τέτοιες ταχύτητες! Πολύ το λιβανίζεις το θέμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Αδερφε δεν λεμε γιατο Dinamik λεμε γιατο Crypton X οταν θα το κανω τραπα και θα το βαλω το προγραμμα Αδερφε δεν λεμε γιατο Dinamik λεμε γιατο Crypton X οταν θα το κανω τραπα και θα το βαλω το προγραμμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
intruderas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 γεια σας παιδια.ενδιαφερομαι και εγω για το dinamik.μηπως ξερει καποιος να μου πει ποση καταναλωση εχει?γιατι ετσι οπως εχει παει η βενζινα............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Εγώ πάντα βάζω Shell V-Power Racing fullάρω και πληρώνω 3,5 ευρώ και μου βγάζει 80-100χλμ σε νορμάλ ταχύτητες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Ναι ρε συ ,αμα το προσεχεις δυσκολα θα βγαλει προβλημα..αν το προσεχεις θα σε προσεχει και αυτο.. :P Εγω με το Runner ειχα 25k km και μοτερικα εκτος απο μια τσιμουχα στην αντλια λαδιου δεν μου εβγαλε τιποτα αλλο..και το ειχα τερμα συνεχεια.. Αρρωστεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) E τοτε ρε αδερφε να κανω το xonda που ειπα ποιο πανω.. Αν ειναι να γινει το δυσαρεστο ασε που σκευτικα κατι καλο!!.. θα το παρω θα το ευχαριστιθω κανενα μηνα και μετα τραπα με Crypton X πολυ το κανουν.. Και με 250 ευρω στο Crypton X θα βγαζει 170 χλμ στο κοντερ ετσι ακουσα τουλαχιστον ε? το λετε? Μετραει πιστευω να το κανω αυτο..!!! Ξεχασα να πω βρηκα το προγραμμα 250ευρω για Crypto X στο ματακο! Πες μου ποιος "μαγκας" φτιαχνει Crypton X με 250ε και βγαζει 170 στο κοντερ, να του παω το δικο μου ρε φιλε!!!!! αν το Χ με 250 εκανε αυτα που λες, δεν θα το 'χαμε κανει ολοι;;;;;;;; Πανε βρες αυτον που στο "΄πε" και το "ακουσες" και αρχισε τον στις φαπες. Οσο για το dinamik, αποψη μου ειναι να μην το παρεις. Γνωστη λερα του φορουμ (:P) που εχει yamaha Z (διχρονο δηλαδη σαν το dinamik), το δινει γιατι συμφωνα με τις φημες εχει γινει κολλητος με τον βενζινα και η νεα του κολωνια αντι για HUGO BOSS, λεγεται Castrol :P Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 από τον sakis_the_fraud Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beast 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 και η νεα του κολωνια αντι για HUGO BOSS, λεγεται Castrol :P σε μερικους αρεσει :D οσο για την καταναλωση που ειπες εχεις δικιο σε σχεση με τα τετραχρονα ειναι λιγο αυξημενη αλλα οχι τοσο τραγικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Nαι το ξερω παιδια.. Σακι μου ειπαν απο οτι 250 ευρω κανει το προγραμμα απο τον Ματακο αν ξερεις ποιος ειναι στην θεσσαλονικη και οτι το προγραμμα δινει παρα πολλα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Γεια σας παιδια εχω ενα daytona spirnter αλλα θελω κατι ποιο γρηγορο και εχω καταληξει στο μοντενας ντιναμικ αξιζει να βρω ενα μανισιο και να δωσω τα λευτα να το παρω? η μανισιο θα μου βγαλει προβλημα μην πεταξω τσαμπα 1.000 ευρω δεν ειναι γτ καθολου λιγα περιμενω απαντησεις απο οποιον μπορει ευχαριστω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Παλι το ιδιο βιντεο? Ειπαμε δεν γινεται τετραχρονο να περασει διχρονο ( στα ιδια κυβικα ) οσο κουλος και να ειναι ο οδηγος Παρτε το χαμπαρι Σκεψου μονο οτι οταν ο κινητηρας του τετραχρονου συμπληρωνει 1 κυκλο, το διχρονο συμπληρωνει 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 διχρονιλα dream team ρεεεεε!:P το κροταλισμα του διχρονου κινητηρα, μακραν σκετη ταυλα! οσο για την καταναλωση αν εχεις μεγαλα καρμπ. αυτα παθαινεις!:P ριντιερες θυριδωματα και ολα τα σχετικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Nαι το ξερω παιδια.. Σακι μου ειπαν απο οτι 250 ευρω κανει το προγραμμα απο τον Ματακο αν ξερεις ποιος ειναι στην θεσσαλονικη και οτι το προγραμμα δινει παρα πολλα!!!! εισαι σοβαρος;;;;; πιστευεις οτι με ενα προγραμμα θα ανεβασεις την τελικη απο τα 130 (με το ζορι) σε 170;;; (μιλαμε για διαφορα 50 χιλιομετρων ετσι;;;;; ) Υ.Γ. φυσικα και τον ξερω, απο 'κει το πηρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες