Jump to content
PanosKam

αξιζει να παρω modenas dinamik η τσαμπα το ενα χιλιαρικο?

Recommended Posts

Για dinamik εγω το προτεινω. Δεν το χω πειραξει μοτερ (παρολο που θελω να πω την αληθεια :2funny: ) και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα. Αλλα να ξερεις οτι η συνοδηγος πισω θα μυριζει λαδι :P Το μονο που μου εβγαλε ειναι το slide στο καρμπιρατερ αλλα ειχα βαλει και εγω το χερακι μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για dinamik εγω το προτεινω. Δεν το χω πειραξει μοτερ (παρολο που θελω να πω την αληθεια :2funny: ) και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα. Αλλα να ξερεις οτι η συνοδηγος πισω θα μυριζει λαδι :P Το μονο που μου εβγαλε ειναι το slide στο καρμπιρατερ αλλα ειχα βαλει και εγω το χερακι μου.

slide? Και εγω σκευτομαι μονο ενα Mikuni να βαλω και μια φιλτροχουανι και το πισω λεμο απο τι μκ στην μανισια λεει ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρε Z...

1.000 ευρώ yamaha Z... ΕΔΩ

Yamaha Z 125 ευκαιρια!!! '00 - € 1.000

Παρόμοιες αγγελίες

* Μεγαλύτερες Εικόνες Μεγαλύτερες Εικόνες

* Εκτύπωση Εκτύπωση

* Παρατήρηση Παρατήρηση

*

Μοίρασε με φίλους Μοίρασε με φίλους

*

Παρκάρισμα

Νούμερο αγγελίας: 1046750

Τιμή:

€ 1.000 

Κατηγορία:

Μοτοσυκλέτα - Παπί

Χιλιόμετρα:

3.000 χμ

Κυβικά:

125 cc

Ίπποι:

18 bhp

Χρονολογία:

1 / 2000

Χρώμα:

Μπλε­ (Μεταλλικό)

Σασμάν:

Χειροκίνητο

Καύσιμο:

Βενζίνη

Τελευταία αλλαγή:

11 μέρες

Εμφανίσεις αγγελίας:

825

Σύνδεσμος:

www.car.gr/1046750

Τηλέφωνο:

6983028476

Ιδιαιτερότητες

Δίχρονο, Εξάτμιση

Επικοινωνία

Προσοχή! Διαβάστε το Σύμβουλος Αγοράς πρίν κάνετε την αγορά σας.

marios

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 29100

Τηλ.: 6983028476.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε δεν μου αρεσουν τα Ζ γιαυτο ψαχνω Dinamik γιατι με βολευει αυτο το μηχανακι! Ειναι τελειο το Modenas σε ομορφια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φίλε το dinamic ίσως σου βγάλει προβλήματα... ενώ το Ζ δύσκολα βγάζει πρόβλημα...

δηλαδή τι καλύτερο έχει το dinamic από το Ζ ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φίλε το dinamic ίσως σου βγάλει προβλήματα... ενώ το Ζ δύσκολα βγάζει πρόβλημα...

δηλαδή τι καλύτερο έχει το dinamic από το Ζ ???

εχω ακουσει πως τα dinamik σε καταπονηση σε σχεση με τα Ζ αντεχουν πολυ περισσοτερο..ισχυει?

δεν εχει κατι καλυτερο, ολοι ξερουμε πως τα Ζ ειναι καλυτερα,σε γκαζι,σε βελτιωση και το εχω ακουσει και απο ατομα με dinamik, απλα το παλικαρι αυτο γουσταρει! πως να το κανουμε!:P

Τροποποιήθηκε από τον NiKhTaC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου το εχω ψαξει το θεμα Ζ μανισιο δεν υπαρχει αρα θα βγαλει χαλαρα προβλημα και τα ανταλακτικα ειναι πολυ ποιο ακριβα απο τα modenas αρα κουλ αν ηθελα πολυ γκαζι δν θα επερνα και παππι φιλε μ! :) .. Και οπως ειπε το φιλαρακι και τον ευχαριστω το γουσταρω το μηχανακι! ΤρεΛά!!!

Φιλε μου το εχω ψαξει το θεμα Ζ μανισιο δεν υπαρχει αρα θα βγαλει χαλαρα προβλημα και τα ανταλακτικα ειναι πολυ ποιο ακριβα απο τα modenas αρα κουλ αν ηθελα πολυ γκαζι δν θα επερνα και παππι φιλε μ! :) .. Και οπως ειπε το φιλαρακι και τον ευχαριστω το γουσταρω το μηχανακι! ΤρεΛά!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΔΕΧΤΑ!!!!!! :na_mB:Και ξανα σας ευχαριστω απο την καρδια μου !! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε το Dinamik Τι το εχεις κανει ?? Και πως παει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι ακουσα οτι η μανισια εξατμιση ειναι καλυτερι απο ολες? οντως?

το εχω ακουσει και εγω αυτο και μαλλον αληθευει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μαμα εξατμιση ειναι η καλυτερη απο ολες γιατι δε κανει θορυβο..

δε μπορω να ακουω αυτο το πρι πρι συνεχεια απο τις διχρονες παπιοεξατμισεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧαΧαΧαΧα.. Παιδια τωρα ειμαι σε απογνωση.. Εχθες κατι παιδια μου βαλαν ιδεες.. Το δικο μου παιρνει (daytona sprinter) μοτερ αστρεα γκραντ! Και μου λενε να βαλω (Cdi,Pistoni takegawa(54),Fuego kentroforo 50 stadio,anoixma karter diadromh 54 fusika,mia mpiela,mia motorsport 8t to mpegalo mpouri, kai granazia telikis,kai hlektronikh Cdi daytona)Τι να κανω μου λενε εκτος οτι πανω κατο ετσι θα πηγαινει σαν το Modenas??θα κρατισει πολυ περισοτερο?? Οντως θα πηγαινει σαν το dinamik? Και αν το μαμα το dinamik κρατισει ποιο πολυ γτ θα ειναι μαμα? και μου ειπαν ολα αυτα με 750 ευρω μαζι με το μοτερ κ με χαρτια το μοτερ??Αν οντως πηγαινει ετσι οπως το κανω σαν το dinamik αξιζει γιατι θα δωσω ποιο λιγα λευτα και θα εχω αποδοσει ιδια με το Dinamik?Αν κανω το Honda= ποιο λιγα λαδια ποιο λιγες βενζινες απ'οτι το dinamik? ετσι δν ειναι?

ΧαΧαΧαΧα.. Παιδια τωρα ειμαι σε απογνωση.. Εχθες κατι παιδια μου βαλαν ιδεες.. Το δικο μου παιρνει (daytona sprinter) μοτερ αστρεα γκραντ! Και μου λενε να βαλω (Cdi,Pistoni takegawa(54),Fuego kentroforo 50 stadio,anoixma karter diadromh 54 fusika,mia mpiela,mia motorsport 8t to mpegalo mpouri, kai granazia telikis,kai hlektronikh Cdi daytona)Τι να κανω μου λενε εκτος οτι πανω κατο ετσι θα πηγαινει σαν το Modenas??θα κρατισει πολυ περισοτερο?? Οντως θα πηγαινει σαν το dinamik? Και αν το μαμα το dinamik κρατισει ποιο πολυ γτ θα ειναι μαμα? και μου ειπαν ολα αυτα με 750 ευρω μαζι με το μοτερ κ με χαρτια το μοτερ??Αν οντως πηγαινει ετσι οπως το κανω σαν το dinamik αξιζει γιατι θα δωσω ποιο λιγα λευτα και θα εχω αποδοσει ιδια με το Dinamik?Αν κανω το Honda= ποιο λιγα λαδια ποιο λιγες βενζινες απ'οτι το dinamik? ετσι δν ειναι?

5ο Σταδιο λαθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5ο Σταδιο λαθος

Κανενας??????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε το dynamic αφου το εχεις αποφασισει και ασ'το μαμα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

οσο για τις βενζινες πιο πολυ θα καει το astrea αν του κανετε ολα αυτα.

γνωμη μου λοιπον: δεν ειμαι υπερ κανενος απο τις δυο λυσεις ομως

εγω θα προτιμουσα ενα μηχανακι που ειναι απο τη μανα του 17/18 αλογα(τουλαχιστον ετσι λεει η μαμα του)

παρα ενα κολοφτιαγμενο παπι που του εχει βαλει χερι ο "μαστρομητσος" κι ας ειναι και πιο γρηγορο.

αν κατσεις και αρχισεις τα πειραγματα με το μοτερ του astrea θα εισαι συνεχεια με το χερι στην τσεπη.

υ.γ. ασε που και ολα αυτα να του κανετε παλι καλυτερα πιστευω θα πηγαινει το dynamic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστος ο beast. Οτι μαμα και αξιοπιστο. Οτι πειραζεις θα σε πειραξει και αυτο. (Αυτο ειναι νομος)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια θα παρω το dinamik τελικα.. MidNight μου ειπαν να αφισω μαμα την εξατμιση και στο τελος που τελειωνει το ματσουκι εκεινο να το βγαλω και να βαλω απο μκ για θορυβο και μια φιλτροχουανη.. Και μονο ενα μικυνη αξιζει μονο αυτα?

Ωραια θα παρω το dinamik τελικα.. MidNight μου ειπαν να αφισω μαμα την εξατμιση και στο τελος που τελειωνει το ματσουκι εκεινο να το βγαλω και να βαλω απο μκ για θορυβο και μια φιλτροχουανη.. Και μονο ενα μικυνη αξιζει μονο αυτα?

Και ευχαριστω για της γνωμες σας :worshippy: !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος για μένα ρίχνει λεφτά σε 125cc είναι χαμένα λεφτά και χρόνος και στο τέλος μένει στο χέρι!

Είχα γνωστούς τότε που το πήρα το Dinamik πήραν και αυτοί και του άλλαξαν τα φώτα από μετατροπές και επεμβάσεις και τα κατέστρεψαν!

Αν θες πάρε λίγο μεγαλύτερο και μανίσιο δυνατό και αξιόπιστο παρά να ρίξεις λεφτά σε μικρό!Αυτή πρέπει να είναι η λογική!

Πάρτε το χαμπάρι οι μετατροπές σε τέτοια μικρά κυβικά είναι χάσιμο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειπα τπτ τρελο αδερφε... Ενα μικυνι μονο 28 :meeting: δεν νομιζω να κανω τρελη μετατροπη. απλα βαζω κατι παρα πανω δεν το αλλαζω τα φωτα ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι φιλε μου θελω την γνωμη σ.. Ενα μικυνι θα το αλαξω τοσο πολυ θα πειραξει ενα μικυνι? αν ναι πες να μην το κανω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι φιλε μου θελω την γνωμη σ.. Ενα μικυνι θα το αλαξω τοσο πολυ θα πειραξει ενα μικυνι? αν ναι πες να μην το κανω!

?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα