PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Oχι φιλαρακια μου το μοτερ δουλευει ρολοι ειναι μια χαρα αυτος απλα ανοιξε την αντλια γιανα ανοιγει καλυτερα.. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Oχι φιλαρακια μου το μοτερ δουλευει ρολοι ειναι μια χαρα αυτος απλα ανοιξε την αντλια γιανα ανοιγει καλυτερα.. :) Τελικα παιδια το μηχανακι ειναι μια χαρα το κυκλοφορο παρολο που εχει κρυο και το γουσταρω!!! Τωρα ενα θεματακι εχει αλλον τα 2 χρονα με την 1η μανιβελα να περνει μπρος εμενα περνει στην 3η ας πουμε με 4η Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 σημερα στην 10 μανιβελια πηρε μπρος γτ??????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 μηπως ειναι στα τερματα μπουκωμενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Σήμερα χιόνισε αν το κατάλαβες... ...που σημαίνει ότι είχε μείον... ...που σημαίνει ότι είχε κρύο... ...που σημαίνει ότι παίρνει δύσκολα μπρος... ...που σημαίνει ότι ανοίγεις το τσόκ και πατάς όσες φορές χρειαστείς την μανιβέλα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 καταλαβα εγω χωρις τσοκ προσπαθουσα..... μην με αποπερνεις ρε φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 μην στεναχωριέσαι... δεν έχει τίποτα... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beast 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 μια χαρα δηλαδη ετσι?? παντα τσοκ το πρωι με κρυο το αφηνεις 10-15 δευτερολεπτα με τσοκ και το κλεινεις.. καλοριζικο και παλι και καλες βολτες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Να εισται καλα αδερφια και ευχαριστω και για της γνωμες σας και για τα καλα σας λογια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 άλλαξε το εικονιδιάκι ( που έχεις βάλει το παλιό μηχανακι ) άλλαξε το μηχανάκι σου ( έχεις γράψει Αλλος sprinter (125cc) ) και γράψε dinamic βάλε φωτογραφείς από το Dinamic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 φιλε panoskam ανταλαζεις το dinamik σου με x ή λαθος ειδα στο car.gr? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) φίλε Γιάννη ( Daytonass ) τι και τι έβαλες στο παπί σου??? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Ναι αν κατσει κανενα crypton X γιατι οχι?..dinamikνα'το το μηχανακι :P Ναι αν κατσει κανενα crypton X γιατι οχι?..dinamikνα'το το μηχανακι :P Δεν μπορεσα αλλιως να'το ανεβασω φοτο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Robert Dan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Αλλα να ξερεις οτι η συνοδηγος πισω θα μυριζει λαδι Σοβαρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Robert Dan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Παιδια ξερει κανενας αν ισχυει αυτο που λενε οτι τα διχρονα αν τα οδηγας για ωρα μετα βρωμας λαδι? εσυ και ο/η συνοδηγος ?? (Συγνωμη που ειμαι ακυρος αλλα και εγω Yamaha Z λεω να παρω ή Modenas Dinamik και θελω να ξερω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 οχι δεν ισχυει οποιος τα λεει δεν ειχε ποτε 2χρονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 ναι βρωμαει λαδιλα ο ελαχιστα ο οδηγος σε βαθμο που δεν το καταλαβαινεις καν κ πιο πολυ ο 2καβαλος.Τουλαχιστον ετσι ειναι στο δικο μου το husky Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Από τη δικιά μου εμπειρία ως "ο πίσω", ΟΧΙ. Καλό λάδι όμως ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Έχω ανέβει ως συνοδηγός σε modenas για μισή ώρα ταξίδι και δεν μύριζα..γενικά ντάξει δεν νομίζω να μυρίζει λαδίλα ούτε ο οδηγός αλλά ούτε και ο συνοδηγός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 οταν βαζεις λαδι με 3-5 ευρω θα μυριζει ολο το μενιδι, οχι μονο ο οδηγος και ο συνοδηγος. αν βαζεις καλο λαδι πχ motul η οτι λεει ο κατασκευαστης δεν εχεις κανενα προβλημα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Robert Dan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κατι ακομα.. γνωριζεται ποιο λαδι κανει για το Dinamik? Ετσι ωστε να μην βρωμαει διχρονιλα κανενας απο τους επιβατες? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2013 από τον Robert Dan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Castrol 2t και θα είσαι κομπλέ.http://www.castrolmoto.com/en/products/power1_racing_2t.php 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες