MidNight 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Για dinamik εγω το προτεινω. Δεν το χω πειραξει μοτερ (παρολο που θελω να πω την αληθεια ) και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα. Αλλα να ξερεις οτι η συνοδηγος πισω θα μυριζει λαδι :P Το μονο που μου εβγαλε ειναι το slide στο καρμπιρατερ αλλα ειχα βαλει και εγω το χερακι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsakalos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 εγώ θα προτιμούσα dinamik αλλα πρεπει να είσαι προσεκτικός οταν μπλέκεις με δίχρονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Για dinamik εγω το προτεινω. Δεν το χω πειραξει μοτερ (παρολο που θελω να πω την αληθεια ) και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα. Αλλα να ξερεις οτι η συνοδηγος πισω θα μυριζει λαδι :P Το μονο που μου εβγαλε ειναι το slide στο καρμπιρατερ αλλα ειχα βαλει και εγω το χερακι μου. slide? Και εγω σκευτομαι μονο ενα Mikuni να βαλω και μια φιλτροχουανι και το πισω λεμο απο τι μκ στην μανισια λεει ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 πάρε Z...1.000 ευρώ yamaha Z... ΕΔΩYamaha Z 125 ευκαιρια!!! '00 - € 1.000 Παρόμοιες αγγελίες * Μεγαλύτερες Εικόνες Μεγαλύτερες Εικόνες * Εκτύπωση Εκτύπωση * Παρατήρηση Παρατήρηση * Μοίρασε με φίλους Μοίρασε με φίλους * Παρκάρισμα Νούμερο αγγελίας: 1046750 Τιμή: € 1.000 Κατηγορία: Μοτοσυκλέτα - Παπί Χιλιόμετρα: 3.000 χμ Κυβικά: 125 cc Ίπποι: 18 bhp Χρονολογία: 1 / 2000 Χρώμα: Μπλε (Μεταλλικό) Σασμάν: Χειροκίνητο Καύσιμο: Βενζίνη Τελευταία αλλαγή: 11 μέρες Εμφανίσεις αγγελίας: 825 Σύνδεσμος: www.car.gr/1046750 Τηλέφωνο: 6983028476 Ιδιαιτερότητες Δίχρονο, Εξάτμιση Επικοινωνία Προσοχή! Διαβάστε το Σύμβουλος Αγοράς πρίν κάνετε την αγορά σας. marios ΖΑΚΥΝΘΟΣ 29100 Τηλ.: 6983028476. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Φιλε δεν μου αρεσουν τα Ζ γιαυτο ψαχνω Dinamik γιατι με βολευει αυτο το μηχανακι! Ειναι τελειο το Modenas σε ομορφια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 ρε φίλε το dinamic ίσως σου βγάλει προβλήματα... ενώ το Ζ δύσκολα βγάζει πρόβλημα...δηλαδή τι καλύτερο έχει το dinamic από το Ζ ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) ρε φίλε το dinamic ίσως σου βγάλει προβλήματα... ενώ το Ζ δύσκολα βγάζει πρόβλημα... δηλαδή τι καλύτερο έχει το dinamic από το Ζ ??? εχω ακουσει πως τα dinamik σε καταπονηση σε σχεση με τα Ζ αντεχουν πολυ περισσοτερο..ισχυει? δεν εχει κατι καλυτερο, ολοι ξερουμε πως τα Ζ ειναι καλυτερα,σε γκαζι,σε βελτιωση και το εχω ακουσει και απο ατομα με dinamik, απλα το παλικαρι αυτο γουσταρει! πως να το κανουμε!:P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2010 από τον NiKhTaC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Φιλε μου το εχω ψαξει το θεμα Ζ μανισιο δεν υπαρχει αρα θα βγαλει χαλαρα προβλημα και τα ανταλακτικα ειναι πολυ ποιο ακριβα απο τα modenas αρα κουλ αν ηθελα πολυ γκαζι δν θα επερνα και παππι φιλε μ! :) .. Και οπως ειπε το φιλαρακι και τον ευχαριστω το γουσταρω το μηχανακι! ΤρεΛά!!! Φιλε μου το εχω ψαξει το θεμα Ζ μανισιο δεν υπαρχει αρα θα βγαλει χαλαρα προβλημα και τα ανταλακτικα ειναι πολυ ποιο ακριβα απο τα modenas αρα κουλ αν ηθελα πολυ γκαζι δν θα επερνα και παππι φιλε μ! :) .. Και οπως ειπε το φιλαρακι και τον ευχαριστω το γουσταρω το μηχανακι! ΤρεΛά!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΔΕΧΤΑ!!!!!! Και ξανα σας ευχαριστω απο την καρδια μου !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Κατι ακουσα οτι η μανισια εξατμιση ειναι καλυτερι απο ολες? οντως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Για dinamik εγω το προτεινω. Δεν το χω πειραξει μοτερ (παρολο που θελω να πω την αληθεια ) και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα. Αλλα να ξερεις οτι η συνοδηγος πισω θα μυριζει λαδι :P Το μονο που μου εβγαλε ειναι το slide στο καρμπιρατερ αλλα ειχα βαλει και εγω το χερακι μου. Φιλε το Dinamik Τι το εχεις κανει ?? Και πως παει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Κατι ακουσα οτι η μανισια εξατμιση ειναι καλυτερι απο ολες? οντως? το εχω ακουσει και εγω αυτο και μαλλον αληθευει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 εγω παλι μετα την μαμα εχω ακουσει πως η vampire ειναι ενα και ενα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beast 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 η μαμα εξατμιση ειναι η καλυτερη απο ολες γιατι δε κανει θορυβο.. δε μπορω να ακουω αυτο το πρι πρι συνεχεια απο τις διχρονες παπιοεξατμισεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 ΧαΧαΧαΧα.. Παιδια τωρα ειμαι σε απογνωση.. Εχθες κατι παιδια μου βαλαν ιδεες.. Το δικο μου παιρνει (daytona sprinter) μοτερ αστρεα γκραντ! Και μου λενε να βαλω (Cdi,Pistoni takegawa(54),Fuego kentroforo 50 stadio,anoixma karter diadromh 54 fusika,mia mpiela,mia motorsport 8t to mpegalo mpouri, kai granazia telikis,kai hlektronikh Cdi daytona)Τι να κανω μου λενε εκτος οτι πανω κατο ετσι θα πηγαινει σαν το Modenas??θα κρατισει πολυ περισοτερο?? Οντως θα πηγαινει σαν το dinamik? Και αν το μαμα το dinamik κρατισει ποιο πολυ γτ θα ειναι μαμα? και μου ειπαν ολα αυτα με 750 ευρω μαζι με το μοτερ κ με χαρτια το μοτερ??Αν οντως πηγαινει ετσι οπως το κανω σαν το dinamik αξιζει γιατι θα δωσω ποιο λιγα λευτα και θα εχω αποδοσει ιδια με το Dinamik?Αν κανω το Honda= ποιο λιγα λαδια ποιο λιγες βενζινες απ'οτι το dinamik? ετσι δν ειναι? ΧαΧαΧαΧα.. Παιδια τωρα ειμαι σε απογνωση.. Εχθες κατι παιδια μου βαλαν ιδεες.. Το δικο μου παιρνει (daytona sprinter) μοτερ αστρεα γκραντ! Και μου λενε να βαλω (Cdi,Pistoni takegawa(54),Fuego kentroforo 50 stadio,anoixma karter diadromh 54 fusika,mia mpiela,mia motorsport 8t to mpegalo mpouri, kai granazia telikis,kai hlektronikh Cdi daytona)Τι να κανω μου λενε εκτος οτι πανω κατο ετσι θα πηγαινει σαν το Modenas??θα κρατισει πολυ περισοτερο?? Οντως θα πηγαινει σαν το dinamik? Και αν το μαμα το dinamik κρατισει ποιο πολυ γτ θα ειναι μαμα? και μου ειπαν ολα αυτα με 750 ευρω μαζι με το μοτερ κ με χαρτια το μοτερ??Αν οντως πηγαινει ετσι οπως το κανω σαν το dinamik αξιζει γιατι θα δωσω ποιο λιγα λευτα και θα εχω αποδοσει ιδια με το Dinamik?Αν κανω το Honda= ποιο λιγα λαδια ποιο λιγες βενζινες απ'οτι το dinamik? ετσι δν ειναι? 5ο Σταδιο λαθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 ΧαΧαΧαΧα.. Παιδια τωρα ειμαι σε απογνωση.. Εχθες κατι παιδια μου βαλαν ιδεες.. Το δικο μου παιρνει (daytona sprinter) μοτερ αστρεα γκραντ! Και μου λενε να βαλω (Cdi,Pistoni takegawa(54),Fuego kentroforo 50 stadio,anoixma karter diadromh 54 fusika,mia mpiela,mia motorsport 8t to mpegalo mpouri, kai granazia telikis,kai hlektronikh Cdi daytona)Τι να κανω μου λενε εκτος οτι πανω κατο ετσι θα πηγαινει σαν το Modenas??θα κρατισει πολυ περισοτερο?? Οντως θα πηγαινει σαν το dinamik? Και αν το μαμα το dinamik κρατισει ποιο πολυ γτ θα ειναι μαμα? και μου ειπαν ολα αυτα με 750 ευρω μαζι με το μοτερ κ με χαρτια το μοτερ??Αν οντως πηγαινει ετσι οπως το κανω σαν το dinamik αξιζει γιατι θα δωσω ποιο λιγα λευτα και θα εχω αποδοσει ιδια με το Dinamik?Αν κανω το Honda= ποιο λιγα λαδια ποιο λιγες βενζινες απ'οτι το dinamik? ετσι δν ειναι? 5ο Σταδιο λαθος Κανενας?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beast 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 παρε το dynamic αφου το εχεις αποφασισει και ασ'το μαμα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. οσο για τις βενζινες πιο πολυ θα καει το astrea αν του κανετε ολα αυτα. γνωμη μου λοιπον: δεν ειμαι υπερ κανενος απο τις δυο λυσεις ομως εγω θα προτιμουσα ενα μηχανακι που ειναι απο τη μανα του 17/18 αλογα(τουλαχιστον ετσι λεει η μαμα του) παρα ενα κολοφτιαγμενο παπι που του εχει βαλει χερι ο "μαστρομητσος" κι ας ειναι και πιο γρηγορο. αν κατσεις και αρχισεις τα πειραγματα με το μοτερ του astrea θα εισαι συνεχεια με το χερι στην τσεπη. υ.γ. ασε που και ολα αυτα να του κανετε παλι καλυτερα πιστευω θα πηγαινει το dynamic 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MidNight 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Σωστος ο beast. Οτι μαμα και αξιοπιστο. Οτι πειραζεις θα σε πειραξει και αυτο. (Αυτο ειναι νομος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Ωραια θα παρω το dinamik τελικα.. MidNight μου ειπαν να αφισω μαμα την εξατμιση και στο τελος που τελειωνει το ματσουκι εκεινο να το βγαλω και να βαλω απο μκ για θορυβο και μια φιλτροχουανη.. Και μονο ενα μικυνη αξιζει μονο αυτα? Ωραια θα παρω το dinamik τελικα.. MidNight μου ειπαν να αφισω μαμα την εξατμιση και στο τελος που τελειωνει το ματσουκι εκεινο να το βγαλω και να βαλω απο μκ για θορυβο και μια φιλτροχουανη.. Και μονο ενα μικυνη αξιζει μονο αυτα? Και ευχαριστω για της γνωμες σας !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Μαλλον να μην βαλω εντελως τπτ ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Όποιος για μένα ρίχνει λεφτά σε 125cc είναι χαμένα λεφτά και χρόνος και στο τέλος μένει στο χέρι! Είχα γνωστούς τότε που το πήρα το Dinamik πήραν και αυτοί και του άλλαξαν τα φώτα από μετατροπές και επεμβάσεις και τα κατέστρεψαν! Αν θες πάρε λίγο μεγαλύτερο και μανίσιο δυνατό και αξιόπιστο παρά να ρίξεις λεφτά σε μικρό!Αυτή πρέπει να είναι η λογική! Πάρτε το χαμπάρι οι μετατροπές σε τέτοια μικρά κυβικά είναι χάσιμο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Δεν ειπα τπτ τρελο αδερφε... Ενα μικυνι μονο 28 δεν νομιζω να κανω τρελη μετατροπη. απλα βαζω κατι παρα πανω δεν το αλλαζω τα φωτα .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Εσύ ξέρεις... Εγώ άλλα βλέπω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Nαι φιλε μου θελω την γνωμη σ.. Ενα μικυνι θα το αλαξω τοσο πολυ θα πειραξει ενα μικυνι? αν ναι πες να μην το κανω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Nαι φιλε μου θελω την γνωμη σ.. Ενα μικυνι θα το αλαξω τοσο πολυ θα πειραξει ενα μικυνι? αν ναι πες να μην το κανω! ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 ? ???? KαΝεΝαΣ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες