Jump to content
PanosKam

αξιζει να παρω modenas dinamik η τσαμπα το ενα χιλιαρικο?

Recommended Posts

εγω προχθες χαζευα στο καρο.γρ και πραγματικα επαθα κοκομπλοκο..λες και συνενοηθηκανε ολοι οι νταιναμικακιδες μαζι και τα πουλανε! επειξα να βλεπω μοντενας! λες να πουληθηκαν ολα?:surrender:

επισης αν θες ενα μαγαζι εχει στοκ ακυκλοφορητο με ζελατινες ενα του 08 με 2.500 ευρω απατητο! αλλα νομιζω βγαινει πολυ εξω απο το ποσο που διαθετεις ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ε δεν υπαρχουν Μοdenas dinamik εχου πουληθει ολα ετσι εχω ακουσει ενταξει 2.500 ευρω αν ηταν επαιρνα το crypton X.. Αλλα και παλι τπτ δεν βρηκα :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καναν δικο σου που να γνωριζει καλα δεν εχεις Αθηνα ωστε να παει να δει για σενα? αλλα να εισαι σιγουρος πως ξερει πραγματικα!

1000 νταν δινεις? κανα 200αρακι παραπανω?

βρηκα και κατι το οποιο δειχνει αξιολογο..βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι πραγματικα καλο..

τσεκαρε

Τροποποιήθηκε από τον NiKhTaC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου το ειδα αυτο θα χτυπισω τηλ φυσικα.. Αλλα 1.000 και φευγα εστω και 1.000 παλι πολλα ειναι γιατι σιγουρα ποιομενα ειναι απελπισια γαμισετα φιλε.. Ειναι ομως τελεια μηχανακια τα γουσταρει η ψυχη μ!!! Θα ψαξω κιαλο αν το βρω απο κανεναν παππου η μεγαλο θα ειναι σε καλη κατασταση!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα αλλος δεν ξερει τπτ γιατο Modenas? κριμα :pray:

κανε υπομονη! και αν οντως κανεις στο τελος και λεφτα παραπανω ισως μαζεψεις αλλα και με το αποτελεσμα της αγορας θα δικαιωθεις!

απο την αλλη ισως πω και βλακεια..αλλα οκ το διχρονο στο ζηταει το πιωμα να του το κανεις..δεν ειμαι και εγω υπερ του "γκαζι τερμα ανοιχτο συνεχεια" οπως διαφοροι σιδεροφαγοι..αλλα το γκαζι ειναι γλυκο και οταν το εχεις ολο και θα το ανοιξεις!

τωρα για το λευκο στην αγγελια..λεει πως ειναι αστερι ο τυπος..και για να λεει τοσα δεν μπορει να εισαι και τοοοοσο σαπιο!αλλα αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις σε εναν μηχανικο της προκοπης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα το 2008 dinamik φίλε μου, το γούσταρα τρελά, το έλιωνα πάνω κάτω, έτσι έσπασε το γρανάζι της 2ας μετά από αρκετά χιλιόμετρα, αλλα το φτιαξα μόνος μου και τα ανταλλακτικά δεν είναι ακριβά. πιστευω το αξίζει το χιλιάρικο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι 1.000 ευρώ πλέον για Dinamik είναι πολλά!

Κανα 800άρι καλά είναι!

Έτος παραγωγής 2004 και δεν είναι στην παραγωγή + ότι είναι πειραγμένα τα περισσοτερα και σε μαύρο χάλι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου με της κλανιες δεν βαφουμε αυγα :mB_kalo_e: οπως ειπες ασε τι λενε πρεπει να παω με εναν που γνωριζει αλλα δεν ξερω κανεναν απο εδω :beee: .. Και εγω λεω οτι δεν αξιζει το 1000 ευρω αλλα δυσκολα να βρεις ποιο κατο :lac: .. Τι να πω τωρα απο θεσσ ειμαι αλλα δεν ξερω ατομα την τυχη μου.. Φιλε δλδ αμα παθει ζημια σασμαν ποσο θα βγει γιατι ακουσα ευκολα μπορει να παθει ζημια εκει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει μερικά σαν αυτο:

Dinamik

που ειναι σαν καινούργιο πάνω κάτω πιστευω και με λίγα χιλιόμετρα, είχα βρει και άλλα παρόμοια, τώρα άμα έχει καμια breaking πάνω, ή καμια v-force δες τα σαν θετικά, εγώ το 2008, πήτα μοντέλο 2006 με breaking μπροστα, v-force, 26 carb 900Ε με παζάρια από 1200 που το δινε.. Ρίξε και καμια ματια εδώ:

Dinamik forum

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανε υπομονη! και αν οντως κανεις στο τελος και λεφτα παραπανω ισως μαζεψεις αλλα και με το αποτελεσμα της αγορας θα δικαιωθεις!

απο την αλλη ισως πω και βλακεια..αλλα οκ το διχρονο στο ζηταει το πιωμα να του το κανεις..δεν ειμαι και εγω υπερ του "γκαζι τερμα ανοιχτο συνεχεια" οπως διαφοροι σιδεροφαγοι..αλλα το γκαζι ειναι γλυκο και οταν το εχεις ολο και θα το ανοιξεις!

τωρα για το λευκο στην αγγελια..λεει πως ειναι αστερι ο τυπος..και για να λεει τοσα δεν μπορει να εισαι και τοοοοσο σαπιο!αλλα αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις σε εναν μηχανικο της προκοπης!

Για ποιον χτυπαει η καμπανα.. xAxAxAxA

P.S Κριμα εισαι μακρια ,πουλαω την Ζεταρα εγω..xaxa :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ειναι σαν αυτο που μου εδειξες αυτο που θα παρω θα ειμαστε βομβα! :_thumbsup: .. Τωρα κοιταω το λινκ που μου εδωσες αλλα δεν βλεπω να βγαινει τπτ απο εκει.. Αλλα χιλια ευχαριστω φιλε μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει μερικά σαν αυτο:

Dinamik

που ειναι σαν καινούργιο πάνω κάτω πιστευω και με λίγα χιλιόμετρα, είχα βρει και άλλα παρόμοια, τώρα άμα έχει καμια breaking πάνω, ή καμια v-force δες τα σαν θετικά, εγώ το 2008, πήτα μοντέλο 2006 με breaking μπροστα, v-force, 26 carb 900Ε με παζάρια από 1200 που το δινε.. Ρίξε και καμια ματια εδώ:

Dinamik forum

Καλημερα, Παλικαρι μου ευχαριστω γιαυτα που μου εδωσες!! απλα ενταξει στο δευτερο site γινοταν ενα μπαχαλο και δν εκατσα να ψαξω και εγω :whistling: παντως και παλι ευχαριστω :victory: .. Τωρα ακομα δεν ξυπνησα ψαχνω και θα παω στην θεσσαλονικη βολτα μηπως βρω τπτ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1029350/ μου το αφηνει 950 ευρω χωρις την MK μετραει το μηχανακι πιτε την γνωμη σας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1029350/ μου το αφηνει 950 ευρω χωρις την MK μετραει το μηχανακι πιτε την γνωμη σας..

τωρα δηλαδη σου αρεσει αυτο το πραγμα;

αντε ειναι βαμενο ενταξει λογικο,

αλλα ρε φουστη μου βαμενο διαφορετικα απο οτι ειναι μαμα; τι ειναι αυτα ρε;

βρες ενα μαμα μηχανακι για να μην εχουμε μετα κανενα τοπικ του τυπου,

ποσο κανει η στροφαλομπιελα του dynamic?

φιλικα παντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με το Γιάννη, αν και τοχω δει και απο κοντά γιατί Μάλγαρα/Χαλάστρα δουλεύω, εμένα δεν μαρέσει καθόλου και το βάψιμο, ας είναι βαμένο αλλά σε μαμα χρώμα, ή καπου εκει γύρω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο που εβαλες το βλεπω πολυ καγκουριστικο.

καλυτερα βαλε κανα ευρω παραπανο και κοιταξε τα παρακατω!

Modenas DINAMIK 125 '06

Modenas DYNAMIC 125 '06

Modenas DINAMIK 125 ARISTO

Modenas DINAMIK 125 '08

Modenas DINAMIK 125 ARISTH KATASTASH '05

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χιλια ευχαριστω γιατην βοηθεια σου αλλα μου ειχε δειξει ο νικητας αυτο modenas τον πηρα τηλ και θα το παρω 950 το μηχανακι πιστευω ειναι βομβα τι λετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χιλια ευχαριστω γιατην βοηθεια σου αλλα μου ειχε δειξει ο νικητας αυτο modenas τον πηρα τηλ και θα το παρω 950 το μηχανακι πιστευω ειναι βομβα τι λετε?

εγω προσωπικα δεν θα το περνα,μην το βλεπεις ετσι που ειναι ωραιο εξωτερικα μεσα μπορει να ειναι αχριστο,θελω να πω οπως ειπα πιο πανω μην παρεις μιχανακι απο πολυ καγκουρα,συνηθως ειναι γ@μ$μενα! :_thumbsup:

εκτος αυτου για κοιτα και τις 2 αγγελιες που εβαλες,εχουν σχεδον ιδια περιγραφη! :whistling: :whistling:

dynamic prasino

dynamic aspro

:lipssealed:

*εγω σου πρωτεινω το παρακατω φαινεται καινουργι(αν ειναι αληθινα τα χιλ)!!!

Modenas DINAMIK 125

επισης και αυτο φαινεται πολυ καλο! Modenas DINAMIK 125 '09

Τροποποιήθηκε από τον fragos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν εψαχνα να ξαναπαρω κρυπτον γιατι το αλλο που ειχα δυαληθηκε, μου ειχαν σπασει τα νευρα οι πιτσιρικαδες!

μα τι πραμα ειναι αυτο; paides to mixanaki einai pena.. to mixanaki ksirizei, to mixanaki einai telio,

λογω αναγκης 2000 ευρω και παει λεγοντας...

κανει μπαμ αν την αγγελια την εχει βαλει σωστος ανρθωπας μη καγκουρας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια το μηχανακι θα το βαλει μπρος.. Θα το ακουσω θα το παρω βολτα και θα δω.. Αν δω οτι δεν παει θα το δωσω ακυρο αλλα μιλησα με το παλικαρι δεν ξερω δεν μου φανηκε καγκουρας απλα προσεχει το μηχανακι τ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια, κανεις δεν γραφει στο κουτελο ειμαι καγκουρας και πινω συνεχεια το μηχανακι μου..εχω δει παλικαρακια που με μια ματια δεν σου παει ο νους πως αυτοι ειναι τετοιοι σιδεροφαγοι, και ομως ηταν!:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λεω φιλε μου καλε οτι εχεις αδικο αλλα modenas 2χρονο ειναι.. Ενα πιστονακι το αλλαζω και καθαρισε ετσι δν ειναι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα