PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Γεια σας παιδια εχω ενα daytona spirnter αλλα θελω κατι ποιο γρηγορο και εχω καταληξει στο μοντενας ντιναμικ αξιζει να βρω ενα μανισιο και να δωσω τα λευτα να το παρω? η μανισιο θα μου βγαλει προβλημα μην πεταξω τσαμπα 1.000 ευρω δεν ειναι γτ καθολου λιγα περιμενω απαντησεις απο οποιον μπορει ευχαριστω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 θα παρεις που θα παρεις αλλο... θα παρεις ενα ιδιο με αυτο π εχεις τωρα στην εμφανισει??? δεν ειχα ποτε δυχρονο... αλλα λενε να μην μπλεκεις... απο εκει και περα δν ξερω... εγω παντος δεν θα επερνα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τι εχουν τα διχρονα ρε παιδια ? :S Αν ειναι μανησιο δυσκολα θα βγαλει προβλημα..αμα το γουσταρεις τσιμπα το.. ! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2010 από τον ChriC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 ναι φιλαρακια μου μανισιο δεν θα το πειραξω.. Απλα φιλε μου καλε το μοντενας εχει αλλη καβλα οδηγασα και αρρωστησα σοβαρα ομως.. και σχετικα μου αρεσει σε ομορφια το νταιτονα γιαυτο θα παρω μοντενας γτ. οτι μοτερ να βαλω στο νταιτονα δλδ χοντα αν βαλω cdi και αλλες ιστοριες ξανα πισω του θα ειμαι.. Και μου ειπαν πολλα ατομα αν το προσεχω το συμπεριφερομαι σωστα δεν θα μου βγαλει προβλημακι.. Παντως ευχαριστω που ασχοληθηκατε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Ναι ρε συ ,αμα το προσεχεις δυσκολα θα βγαλει προβλημα..αν το προσεχεις θα σε προσεχει και αυτο.. :P Εγω με το Runner ειχα 25k km και μοτερικα εκτος απο μια τσιμουχα στην αντλια λαδιου δεν μου εβγαλε τιποτα αλλο..και το ειχα τερμα συνεχεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 ενα χιλιαρικο ειναι καπως πολυ, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beast 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) αν ειναι να παρεις διχρονο(τα προτιμω χιλιες φορες απο τετραχρονα για διαφορους λογους) γιατι δεν παιρνεις ενα dt125 (τα τελευταια μοντελα του '04 '05) που ειναι πιο ωραιο?? η τελος παντων κατι σε οχι παπι... τοσα ωραια διχρονα 125αρια υπαρχουν.. θα δοσεις μεν κατι παραπανω αλλααα... anyway... γνωμη μου ειναι.. υ.γ. ποτε δεν τα συμπαθησα ετσι κι αλλιως τα dynamic,z και τα σχετικα διχρονα παπια υ.γ.2 κοιτα και για τιποτα ΤΕΤΟΙΟ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2010 από τον beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 αν ειναι να παρεις διχρονο(τα προτιμω χιλιες φορες απο τετραχρονα για διαφορους λογους) γιατι δεν παιρνεις ενα dt125 (τα τελευταια μοντελα του '04 '05) που ειναι πιο ωραιο?? η τελος παντων κατι σε οχι παπι... τοσα ωραια διχρονα 125αρια υπαρχουν.. θα δοσεις μεν κατι παραπανω αλλααα... anyway... γνωμη μου ειναι.. υ.γ. ποτε δεν τα συμπαθησα ετσι κι αλλιως τα dynamic,z και τα σχετικα διχρονα παπια φιλε δν μου αρεσουν αυτα τα μηχανακια το ειχα σκευτη αλλα με τρελενουν.. ο καθενας εχει την καβλα του.. απλα δεν το θελω γιατα βουνα :P υπεροχα μηχανακια αλλα δεν ειναι για εμενα :) φυσικα χιλια ευχαριστω γιατην γνωμη σ :) ενα χιλιαρικο ειναι καπως πολυ, φιλε μου γιαννη τοσο πανε απο οσο εχω δει.. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 δες το nsr που σου δειχνει το παιδι, αν ειναι οπως τα λεει στην αγγελια αξιζει με τα χιλια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beast 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) δεν σου ειπα για εντουρο.. κοιτα και τα μοταρντακια http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1008459/ αυτο π.χ. ειναι στα λεφτα σου κα πολυ καλυτερο απο dynamic γνωμη μου βεβαια ξαναλεω... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2010 από τον beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 δεν σου ειπα για εντουρο.. κοιτα και τα μοταρντακια http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1008459/ αυτο π.χ. ειναι στα λεφτα σου κα πολυ καλυτερο απο dynamic γνωμη μου βεβαια ξαναλεω... φιλε μου καλε οντως μετραει το μηχανακι και ομορφο και σιγουρα ποιο πολυ νευρο αλλα δεν το θελω γιατα βουνα :P δεν ειναι το styll μου αδερφε.. αλλιος σοβαρα θα επερνα κατι τετοιο γτ μετραει και τα λευτα πολυ καλα!! και παλι ευχαριστω ποιος ξερει αν δεν βρω αυτο που θελω μπορει να ψαξω για κατι τετοιο αλλα λιγο δυσκολο :) να'σαι καλα :) δες το nsr που σου δειχνει το παιδι, αν ειναι οπως τα λεει στην αγγελια αξιζει με τα χιλια! ναι φιλε μετραει η αγγελια ! θα δειξει με βαζετε σκεψεις :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 μετραει και μαλιστα πολυ, καταρχην ειναι μηχανη κατα δευτερον θυμαμαι ενα παιδι ειχε παρει ενα rs 125 αρχαιο και δε τον εφτανα ουτε για πλακα με το παπι.. αλλα ενα πραμα θα σου πω, αν παρεις κατι τετοιο η οτιδηποτε να εχεις διπλομα, δε ροταω απλα ειναι συμβουλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 ευχαριστω φιλε μου γιατην σωστη σου συμβουλη ξεκιναω να βγαλω το διπλομα μου δεν ειχα και μεχρη στιγμης παρολο τις σουζες τα παντιλικια της παρανομιες δεν με εχουν σταματισει εδω και 5 μηνες.. τωρα θα ειμαι νομιμος οτι και να παρω γιατι θα παω για 250.. και ξανα ευχαριστω παλικαρια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 1.000 ευρώ το Dinamik? Λείπω τόσο καιρό από εδώ και ακόμα τόσο κάνει?Δεν έπεσε η τιμή του? Τότε να το πουλήσω και εγώ... :D Γιατί τι έχει ρε παιδιά το μηχανάκι,μια χαρά δυνατό μηχάνημα είναι! Εμένα προσωπικά 5,5 χρόνια και δεν έχει βγάλει κιχ...ακόμα μανίσιο είναι! Χαιρετίσματα στα παιδιά του φόρουμ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Γεια σου φιλε καινουργιος ειμαι αλλα χαρηκα που σε γνωρισα καλος ηρθες.. Τοσο εχω δει πως πανε στο Car.gr φιλε θεσσ ακομα εξω δν εψαξα αλλα αυριο θα παω στο βαρδαρη γιατι ειχα δει ενα μεταχειρισμενο καθοταν ειχαν σκουριασει τα δισκοφρενα φαντασου..! ξερω οτι ειναι τελειο μηχανακι και δυνατο και αλλη λενε βγαζει προβλημα στο sasmhan σου ετυχε κατι τετοι εσενα φιλε μ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Όχι δεν μου έτυχε τίποτα τέτοιο! Σασμάν και βλακίες βγάζει σε αυτόν που δεν το προσέχει και το λιώνει,σε αυτόν ναι θα βγάλει πρόβλημα! Ψάξε καλά γιατί τα περισσότερα είναι ξεζουμισμένα!και όχι κατά Βαρδάρη μεριά είναι όλα άστα να πάνε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Οκ φιλε ευχαριστω.. Αλλα δν ξερω που αλλου να ψαξω.. :( αν ειμαι βρω κανενα που να το εχουν πιει το αιμα αλλαζω ενα πιστονη και ειναι οκ ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Οκ φιλε ευχαριστω.. Αλλα δν ξερω που αλλου να ψαξω.. :( αν ειμαι βρω κανενα που να το εχουν πιει το αιμα αλλαζω ενα πιστονη και ειναι οκ ε? θα σου το πει ο μηχανικος αυτο, δε μπορουμε να ξερουμε απο τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Ωραια ευχαριστω παλικαρια μου παω για υπνο τωρα αυριο θα παω καμια γυρα να δουμε και τπτ :P σας ευχαριστω για της συμβουλε σας ας ελπισουμε να βρω τπτ καληνυχτα σας και καλη σας ξεκουραση !!Και αν καποιος αλλος εχει καποια γνωμη ελευθερα να δουμε τι θα γινει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beast 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 you too mate Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 καλημερα παιδια σημερα θα βγω στην γυρα ας ελπισω να βρω τπτ καλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 φίλε πάνο καλημέρα:) λοιπόν, ως πρώην κάτοχος του εξαιρετικού dynamik και όπως σου είπε και ο στέλιος, το μηχανάκι από θέμα αξιοπιστίας είναι άψογο, χωρίς δεύτερη κουβέντα. μιλάμε για μαμίσιο πάντα. για πειραγμένο δεν έχω άποψη. τη συντήρησή του κανονικά να κάνεις και δε θα σε κρεμάσει ποτέ!!! σε ότι κατάσταση και να το πάρεις πάντως, η ανακατασκευή ενός δίχρονου κινητήρα είναι πιο οικονομική από ενός τετράχρονου, καθώς έχει λιγότερα κινούμενα μέρη... ΑΛΛΑ!!! ο γιάννης έχει ένα δίκιο στο θέμα δίχρονης μηχανής και όχι δίχρονου παπιού το dynamik έχει δυνατό κινητήρα, και πιάνει αρκετά χιλιόμετρα για παπί, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να φρενάρει. όχι ότι έχουν κάτι τα φρένα του, αλλά σαν παπί δε μπορεί να φρενάρει από τα χιλιόμετρα που μπορεί να μαζέψει. όπως επίσης όταν πιάνεις τις τελικές σου, νοιώθεις ότι πετάς... πολύ καλό και πανέμορφο το dynamik, αλλά η μηχανή σου προσφέρει άλλη ασφάλεια, και θα σου επιτρέπει να κινείσαι πιο γρήγορα ελπίζω να σε βοήθησα :) ΥΓ: γειά σου βρε στέλιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Ευχαριστω φιλε μου! Ναι ο καθενας με την γνωμη του βοηθαει.. περνω παππι γιατον εξης λογο οτι με ειχε τρακαρει ενας παππους εβγαλε φλας να στριψει δεξια εκανα προσπεραση απο αριστερα και τελικα εστριψε αριστερα με πηρε παραμαζομα.. ετσι ωστε η γονεις μου στεναχωριουνται φοβονται να το πω οχι οτι μου εχουν πει τπτ και εγω το σεβομαι γιαυτο δεν περνω κατι ποιο μεγαλο παππι μου λενε παρε μην παρεις ποιο μεγαλο στο ταφο θα μας στειλεις :P .. Θα μπορουσα φυσικα να δωσω ενα 150ευρω να βαλω καλυτερα φρενα? Και αν σκευτον για μεγαλη ενας φιλος μου μου πουλαει 900rr 98 μοντελο 900 ευρω το μηχανακι δεν το πολυ κυκλοφορουσε γτ ειχε πεσει με το παππι κ δν ξανα καβαλησε αλλα δεν θελω να το παρω γτ σασ ειπα το λογο :). και εχω και ενα ξαδερφο που ασχολητε με μηχανακια και εχει ενα tdr σκελετο με rd 350cc και μου το πουλαει 400 ευρω το μοτερ χωρις χαρτια αυτο ισως το παρω γιατο χωριο.. :P ευχαριστω φιλε μου καλε γιατις συμβουλε σ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις κάτι ώστε να φρενάρει καλύτερα. μία χαρά είναι τα φρένα του, αλλά λόγω του ότι τα παπιά είναι σχετικά ελαφριά, λόγω του ότι έχουν λεπτά λάστιχα και λόγω γεωμετρίας, δε μπορούν να σταματήσουν με ασφάλεια. αν πάρεις ένα dt ή μία άλλη μηχανή 125 2χρονο θα έχεις πάλι το γκάζι του 2χρονου με τα κρατήματα και τα φρεναρίσματα μιας μηχανής ;) 900rr όχι ακόμα (πάρ'το λίγο αργότερα όταν θα έχεις γράψει κάποια παραπάνω χλμ με μηχανή) tdr πολύ καλή λύση (τη σκεφτόμουν και εγώ παλαιότερα), αλλά χωρίς πατέντες όπως αυτή που προαναφέρεις :) βρες ένα με τον κινητήρα της μαμας του, και καν'του ανακατασκευή :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Ενταξει ειμαι και 95 κιλακια θα παταει καλα :P πηγα κατω δν βρηκα τπτ εφαγα ξενερα :( στο car.gr δν εχει κανενα με σχετικα καλι τιμη και να ειναι θεσσαλονικι :( Ενταξει ειμαι και 95 κιλακια θα παταει καλα :P πηγα κατω δν βρηκα τπτ εφαγα ξενερα :( στο car.gr δν εχει κανενα με σχετικα καλι τιμη και να ειναι θεσσαλονικι :( α βρηκα ενα που εχει μονο προβλημα στο σασμαν.. ποσο ζημεια παιζει να εχει το σασμαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες