nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Καλησπέρα! Καταρχας να πω οτι εχω ψαξει και εχω ψαξει πολυ και στο φορουμ και στο ιντερνετ γενικα.. εχω διαβασει παρα πολλα και τελικα κατεληξα.... οτι δεν θα βγαλω ακρη ποτε!! Δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα που να ρωταω τα ιδια παλι, οποτε αν νομιζετε οτι ειναι απλα αχρηστο κλειδωστε το! Λοιπον.... Προσφατα πηρα μια honda bros 400, με την οποια θα μετακινουμε καθε μερα χειμωνα-καλοκαιρι κυριως μεσα στην πολη (απο το σπιτι μου στη φιλαδελφεια μεχρι την πανεπιστιμιουπολη στου ζωγραφου) και ισως μερικα μικρα ταξιδακια (πχ αθηνα- πατρα) Ψαχνω να βρω κρανος, μπουφαν και γαντια και αν χρειαστει και κανενα ισοθερμικο.. παντως σιγουρα θα χρειαστω ισοθερμικα για τα γονατα απο οτι εχω καταλαβει το μπατζετ μου για τον εξοπλισμο ειναι καπου στα 500ε, αααααααντε 600 αν βρω κατι που αξιζει τα παραπανω λεφτα (καποιοσ φιλος ανοιξε ενα θεμα για αγορα gps.. να δω που θα τα βρω τα λεφτα γιατι μου το κανετε αυτο?? :ranting3: ) οσο αναφορα τωρα το κρανος, θελω να ειναι ελαφρυ, απο carbon αν δεν μας τα χαλαει με την τιμη του ενα που μου αρεσε ηταν το RSR2 της shark αν και καπως ακριβο.. γι' αυτο κοιταζα περισσοτερο το rsi παλι της shark για μπουφαν και γαντια δν εχω καταληξει καπου, μονο στο οτι θελω να ειναι αδιαβροχα επειδη δεν εχω μεγαλη εμπειρια, δεν ξερω πως να κοιταξω να μοιρασω τα λεφτα που θα διαθεσω... δηλαδη καπου στα 300 για κρανος και αλλα τοσα για μπουφαν? η περισσοτερα στο κρανος και μπουφαν στα 200? γι αυτο αν εχετε κατι να μου προτεινετε θα με βοηθησετε ΠΑΡΑ πολυ πραγματικα :thumbsup: ευχαριστω όλους οσους διαβασαν το σεντονι μεχρι εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Κοιτα.. Με 200-250 ευρω περιπου παιρνεις καλο κρανακι και συνθετικο (carbon). Τωρα με ενα 200αρι παιρνεις μια κορντουρα μουρλια (θα προτεινα κοντη συμφωνα με τη θεση οδηγησης που εχει το bros). Με καμια 50 εως 80 παιρνεις επισης γαντακι μουρλια και με τα ρεστα παρε και επιγονατιδες. Αν ψαχτεις καλα (στοκατζηδικα, internet, εξωτερικο) μπορει να τη βγαλεις και με 400ε και δεδομενου οτι θα χρειαστεις και μποτες μαλλον παιξτο ετσι και με 500ε θα εχεις και μποτες (εκτος αν εχεις) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 οχι μποτες δν εχω, αλλα σκευτομαι πρωτα να παρω καλο κρανος/ μπουφανακι/ γαντια και μετα να κοιταξω για ολα τα αλλα.. σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :) οτι αλλο εχετε να προτεινετε σε αυτα τα λεφτα ειναι καλοδεχουμενο οσο δεν περνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Φίλε μου καλέ θα σου πρότεινα να μην πάρεις SHARK, ένα πολύ ωραίο κρανάκι είναι το SCORPION EXO 1000 από FCMOTO έχει γύρο στα 250 ευρώ, μπουφανάκι θα σου πρότεινα BERING ή COLORI πολύ καλές τιμές και αξιόλογα μπουφάν, από γάντια εκεί θέλει ψαξιματάκι όχι τόσο σε τιμές που θα βρείς πάμπολες αλλά εάν σου εφαρμόζει στο χέρι καλά, (μουδιάσματα ενώ οδηγάς κ.λ.π) απλά θέλει προσοχή στην αγορά!!!! Την έχω πατήσει και ενώ μου κάνουν τα γάντια μετά στην οδήγηση είναι χάλια, πές του πωλητή να τα κάνεις τεστ ντράιβ.... εάν γίνεται.... Κράνος : http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Scorpion-Exo-1000-Air-Solid-Black/SubProducts/Scorpion-Exo-1000-Air-Solid-Black-0001 Μπουφάν : 1) http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Dragon-Jacket/SubProducts/Revit-Dragon-Jacket-0001 2) http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=965 3) http://www.motoexpert.gr/product_info.php?products_id=1754Και αυτό : http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/HJC-FG-15-Kynee-MC2/SubProducts/HJC-FG-15-Kynee-MC2-0001αυτά από εμένα πιστεύω να βοήθησα... Κάρμπον δεν βρήκα... τώρα ... θα επανέλθω !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 hjc hq-1 ακουγεται οτι στην αποθηκη της ηλιουπολης κοστιζει περιπου 240€ επισης για το συγκεκριμενο κρανακι εχω ακουσει τις καλυτερες κριτηκες... οσο για τα μπουφανακια θα σου προτεινα κατι απο colori(φτηνα κ ποιοτικα)... σε μπολικο νερακι που ειδα ενα μπουφανακι δεν ειχε μπασει απολυτως τπτ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Φίλε μου καλέ θα σου πρότεινα να μην πάρεις SHARK, ένα πολύ ωραίο κρανάκι είναι το SCORPION EXO 1000 από FCMOTO έχει γύρο στα 250 ευρώ, μπουφανάκι θα σου πρότεινα BERING ή COLORI πολύ καλές τιμές και αξιόλογα μπουφάν, από γάντια εκεί θέλει ψαξιματάκι όχι τόσο σε τιμές που θα βρείς πάμπολες αλλά εάν σου εφαρμόζει στο χέρι καλά, (μουδιάσματα ενώ οδηγάς κ.λ.π) απλά θέλει προσοχή στην αγορά!!!! Την έχω πατήσει και ενώ μου κάνουν τα γάντια μετά στην οδήγηση είναι χάλια, πές του πωλητή να τα κάνεις τεστ ντράιβ.... εάν γίνεται.... Κράνος : http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Scorpion-Exo-1000-Air-Solid-Black/SubProducts/Scorpion-Exo-1000-Air-Solid-Black-0001 Μπουφάν : 1) http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Dragon-Jacket/SubProducts/Revit-Dragon-Jacket-0001 2) http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=965 3) http://www.motoexpert.gr/product_info.php?products_id=1754 Και αυτό : http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/HJC-FG-15-Kynee-MC2/SubProducts/HJC-FG-15-Kynee-MC2-0001 αυτά από εμένα πιστεύω να βοήθησα... Κάρμπον δεν βρήκα... τώρα ... θα επανέλθω !!! γιατί όμως όχι το shark? το κοιταξα scorpionexo 1000.. αλλα πολυ βαρυ δεν θα ειναι αυτο? με τρομπα και την σκουρα ζελατινα απο μεσα?? :S νομζω δεν ειναι και απο carbon! hjc hq-1 ακουγεται οτι στην αποθηκη της ηλιουπολης κοστιζει περιπου 240€ επισης για το συγκεκριμενο κρανακι εχω ακουσει τις καλυτερες κριτηκες... οσο για τα μπουφανακια θα σου προτεινα κατι απο colori(φτηνα κ ποιοτικα)... σε μπολικο νερακι που ειδα ενα μπουφανακι δεν ειχε μπασει απολυτως τπτ! και εγω ειχαακουσει καλα λογια για το συγκεκριμενο αλλα απο κοντα δεν ετυχε να το δω ακομα! η αποθηκη που ειναι ακριβως?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Έχω ακούσει για τα SHARK κακά λόγια, Τέσπα ότι θες!! Όχι δεν είναι κάρμπον είναι περί 1500γρ.. Προχώρα σε εξοπλισμό και μην λυπηθείς τα λεφτά!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Μια χαρα ειναι τα shark και μια χαρα ειναι τα hjc και πολλα αλλα. Παρε κατι σε συνθετικο οπως προειπα (fiberglass, carbon, aramid). Mεχρι 250ε εχει παρα πολλα να διαλεξεις. Απλα εχε στο νου σου οτι διαφορετικες μαρκες εχουν διαφορετικη φορμα. Μη δοκιμασεις δηλαδη ενα shark και παρεις hjc με σκεπτικο το ιδιο νουμερο (αν ψωνισεις απο internet). Στο μπουφαν ξαναλεω οτι μαλλον θα χρειαστεις κοντο. Πηγαινε σε κανενα μαγαζι και δοκιμασε τις σε θεση οδηγησης στη μηχανη σου. Ριξε μια ματια εδω να παρεις ιδεες Ο σύνδεσμός μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 ! η αποθηκη που ειναι ακριβως?? Η αποθήκη είναι Κεφαλληνίας 44 Ηλιούπολη , η είσοδος είναι από την πίσω μεριά της πολυκατοικίας. Πήγαινε μια βόλτα από εκεί και ρίξε μια ματιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 οοοκ σε ευχαριστω!! θα παω αυτες τις μερες να ριξω μια ματια εκει γιατι αν δεν τα φορεσω δεν προκειται να καταληξω καπου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) εγω θα σου προτεινα μπουφανακι revit που ειναι κορυφη και στο fc moto τα εχει σε απαικτες προσφορες...Να με μια γρηγορη αναζητηση ενα ωραιο σετακι Μπουφαν Κραναρα Γαντια Ολα μαζι στα 410 ευρω...Και σου μενουν 90-190 ευρω για να παρεις παντελονι ή/και μποτες, ή ισοθερμικα ή οτι αλλο. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2010 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Προτεινω και γω colori για μπουφαν. ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος απο το δικο μου και ας τα χα σκασει χοντρα. x-lite επισης κρανακι ηταν μια χαρα με 250...με την εκπτωση 210. ΜΗΝ τυχον και δεν παρεις γαντια και μποτες. Απαραιτητα ολα. Επισης για το αδιαβροχο του ζητηματος κουβαλας και μια νιτσεραδα ή ενα απλο αδιαβροχο και εισαι αρχοντας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ta...SOS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 αγαπητε φιλε με το διαχρονικο και πανεμορφο μηχανακι αρχικα θα σου πω καλες βολτες! στη συνεχεια και σχετικα με το ερωτημα σου εχω να πω το εξης, εφοσον το budget σου ειναι περιορισμενο (αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο!) το κυνηγι προσφορων, οι αποθηκες - στοκατζιδικα και το ebay ειναι μονοδρομος για εσενα. σταμπαρε 3-4 κρανακια που θες στα χρηματα που σε βολευουν, δοκιμασε τα και αγορασε τα στη πιο φθηνη τιμη που μπορεις να βρεις. κλεινοντας θα ηθελα να σε συμβουλευσω να μην κανεις πολλες "θυσιες" στον εξοπλισμο σου, γιατι ειναι τα μοναδικα λεφτα που δε θελουμε ΠΟΤΕ να κανουν αποσβεση! παρε ενα καλο μπουφαν τωρα, και κρατησε το 10 (κυριολεκτικα 10) χρονια. Πιστεψε με με στοιχειωδη συντηρηση ειναι εφικτο. το δικο μου δευτερο δερματινο ειναι σχεδον 9 ετων και ειναι 1000 φορες πιο ανετο απο το ολοκαινουριο περσινο. καλες αγορες, καλες βολτες και παντα ορθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) εγω θα σου προτεινα μπουφανακι revit που ειναι κορυφη και στο fc moto τα εχει σε απαικτες προσφορες...Να με μια γρηγορη αναζητηση ενα ωραιο σετακι Μπουφαν Κραναρα Γαντια Ολα μαζι στα 410 ευρω...Και σου μενουν 90-190 ευρω για να παρεις παντελονι ή/και μποτες, ή ισοθερμικα ή οτι αλλο. +675 και επιπλέον: Μπότες: TCX GoreTEX €165.50 και μια ακόμα επιλογή για μπουφάν: Dainese Panama D-Dry €236,15 Edit: Αφού έχεις γυμνό πρέπει να προσέξεις το κράνος που θα πάρεις να έχει καλή αεροδυναμική κι ας είναι λίγο πιο βαρύ. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2010 από τον Harris_X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 να 'σαι καλα Τασο :_thumbsup: εγω θα σου προτεινα μπουφανακι revit που ειναι κορυφη και στο fc moto τα εχει σε απαικτες προσφορες...Να με μια γρηγορη αναζητηση ενα ωραιο σετακι Μπουφαν Κραναρα Γαντια Ολα μαζι στα 410 ευρω...Και σου μενουν 90-190 ευρω για να παρεις παντελονι ή/και μποτες, ή ισοθερμικα ή οτι αλλο. και επιπλέον: Μπότες: TCX GoreTEX €165.50 και μια ακόμα επιλογή για μπουφάν: Dainese Panama D-Dry €236,15 Edit: Αφού έχεις γυμνό πρέπει να προσέξεις το κράνος που θα πάρεις να έχει καλή αεροδυναμική κι ας είναι λίγο πιο βαρύ. :victory: το καταστημα το ειχα υποψιν αλλα δεν καθησα να ψαξω εκει να ξεστραβωθω!! Για το μπουφανακι και τα γαντια δεν εχω να πω κατι προς το παρον, ειπα να διαλεξω πρωτα κρανος τωρα που αρχισα να βρισκω μια ακρη! Ρε παιδια, ειχε εκει στο fcmoto το κρανος RSR2 της Shark απο 560+ που κανει στα 280-320 (αναλογα τα χρωματα) νομιζεις οτι ειναι αρκετα αεροδυναμικο για γυμνο? γιατι και ελαφρυ ειναι και ομορφο ειναι και γενικα αυτο που αρεσε απο την αρχη! Προτεινω και γω colori για μπουφαν. ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος απο το δικο μου και ας τα χα σκασει χοντρα. x-lite επισης κρανακι ηταν μια χαρα με 250...με την εκπτωση 210. ΜΗΝ τυχον και δεν παρεις γαντια και μποτες. Απαραιτητα ολα. Επισης για το αδιαβροχο του ζητηματος κουβαλας και μια νιτσεραδα ή ενα απλο αδιαβροχο και εισαι αρχοντας. για κρανος απο τα κολορι μιλαμε παλι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) νομιζεις οτι ειναι αρκετα αεροδυναμικο για γυμνο? γιατι και ελαφρυ ειναι και ομορφο ειναι και γενικα αυτο που αρεσε απο την αρχη! Κρίνοντας από τους αεραγωγούς του και την σχεδίασή του, θεωρώ πως είναι μια χαρά! Σίγουρα κάποιος που το έχει δοκιμάσει στον δρόμο θα έχει εγκυρότερη γνώμη. Καλό θα ήταν πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά κράνους (και όχι μόνο) να το δοκιμάσεις για να δεις αν σου κάθετε καλά στο κεφάλι. Δεν είναι όλα τα κράνη ίδια ούτε τα κεφάλια! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2010 από τον Harris_X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Μπουφαν Κραναρα Γαντια Αυτη ειναι η καλυτερη προταση. Ολα ποιοτικα και φτηνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 ευχαριστω ρε παιδια για την βοηθεια εχω αρχισει και ξεμπερδευω καποια πραγματα!! παντως εχω κολλησει με την προσφορα του fcmoto!! ρσρ2 με 250ε!! πολυ δελεαστικο ειναι και δεν μπορω να το διωξω απο το μυαλο μου ευκολα..! μηπως γνωριζει καποιος κανενα μαγαζι αθηνα που να το εχει για να το δοκιμασω?????? η να παρω ενα ενα τα μαγαζια και σε οποιο το βρω?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) δοκιμασα το rsr2 τελικα, λαρτζ (κεφαλας γαρ) :P στο 5λεπτο ουτε κοκκινιλες ουτε τιποτα, τα μαγουλα μου πιεζε λιγο αλλα νομιζω θα ανοιξει... οποτε μαλλον αυτο θα τσιμπισω :clapping2: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2010 από τον nnd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 ρε παιδια μια ακομα ερωτηξη πηγα πριν λιγες μερες σε μια αντιπροσωπεια της γιαμαχας και δοκιμασα ενα δερματινο της dainese το 54 μεγαλο μου ηταν, το 52 μου ειπε ο τυπας οτι μου ειναι καλο πανω μου ομως ειπα να δοκιμασω και το 50, το οποιο μου μπηκε, ηταν πιο κολλητο και λιγοτερο βολικο αν και θα ανοιξει το δερμα σε αγκωνες κτλ κτλ (δεν εχω δοκιμασει παλι μπουφαν για μηχανη, ποσο μαλλον δερματινο και δεν ξερω πως θα ανοιξει κτλ στο μελλον!) ο τυπος εκει μου ειπε οτι καλυτερο θα ηταν το 52, αντι για το 50 αλλα δν ξερω γιατι αυτο μεσα εχει μια επενδυση για το κρυο, η οποια φευγει το καλοκαιρι.. αν παρω το 52 λετε να εχει μεγαλη διαφορα στους καλοκαιρινους μηνες πανω μου? εσεις τι θα περνατε/ (σορρυ αν δεν βγαζω πολυ νοημα, ειμαι με ενα λαπτοπ μπροστα στο τζακι και εχω αποβλακωθει :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 επειδή ξέρω που πήγες... για να καταλάβεις αν σου είναι καλό πρέπει να δεις που φτάνει το μανίκι σου όταν λυγίζεις τον αγκώνα σου και θα πάρεις αυτό που σου φτάνει στον καρπό καλά, καθώς επίσης και στο στήθος σου να μην είναι χάρχαλο... για κράνος κοίτα και τα SUOMY κάνουν κάτι καλές προσφορές... αυτά είπα και τράβηξα για το δάσος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos fz8 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 φιλε μου το RSI CARBON ειναι πολυ καλο κρανος και πολυ ελαφρυ υσηχο...κανει 405 και με τγη εκπτςση 340... το ρσρ2 ειναι σιγουρα προηγουμενο μοντελο και σιγουρα οχι το rsr2 v+ απλα να ξερεις...τωρα για μπουφαν εγω σου προτεινς η alpinestars η dainese η αν θεσ κατι πιο φτηνο και καλο ισως το καλυτερο στα λεφτα του με 198 αρχικη τιμη ειναι το richa boomerang...3 σε 1 ..δοκιμασε το δεν θα το μετανιωσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 επειδή ξέρω που πήγες... για να καταλάβεις αν σου είναι καλό πρέπει να δεις που φτάνει το μανίκι σου όταν λυγίζεις τον αγκώνα σου και θα πάρεις αυτό που σου φτάνει στον καρπό καλά, καθώς επίσης και στο στήθος σου να μην είναι χάρχαλο... για κράνος κοίτα και τα SUOMY κάνουν κάτι καλές προσφορές... αυτά είπα και τράβηξα για το δάσος... αυριο θα με πανε ομως με αμαξι μην εχουμε και αλλα :P γκαντεμη! φιλε μου το RSI CARBON ειναι πολυ καλο κρανος και πολυ ελαφρυ υσηχο...κανει 405 και με τγη εκπτςση 340... το ρσρ2 ειναι σιγουρα προηγουμενο μοντελο και σιγουρα οχι το rsr2 v+ απλα να ξερεις...τωρα για μπουφαν εγω σου προτεινς η alpinestars η dainese η αν θεσ κατι πιο φτηνο και καλο ισως το καλυτερο στα λεφτα του με 198 αρχικη τιμη ειναι το richa boomerang...3 σε 1 ..δοκιμασε το δεν θα το μετανιωσεις... οοκ φιλαρακο ευχαριστω :_thumbsup: μαλλον για μπουφανακι δερματινο της dainese με βλεπω, ιδιο με του γεωλογου απο πανω για το κρανος δεν ξερω ακομα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 εγώ γκαντέμης?!? σήμερα τρακάρανε την μάνα μου μπροστά μου και είμαι 12 μέρες συνεργείο... τι λες τώρα? με προβάλεις!!! Υ.Γ. πήγαινε και στην dainese πιο πάνω για κρανάκι έχουν προσφορές ARAI και SUOMY... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 πλακα κανεις? ελπιζω να μην ηταν κατι σοβαρο και να ειναι καλα η γυναικα! τον μητσοτακη, τι τον εχεις? βασικα δεν εχω καταληξει στο κρανος, αλλα μου εχει κολλησει το ρσρ2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες