Jump to content
Harris_X

Φωτογραφίες μας από τις πίστες...

Recommended Posts

Αυτο με την κορντουρα ας μην το σχολιασω( δε μιλαω για τον φιλο Τσαγκο ) γιατι τη Δευτερα που μπηκα, στο τελευταιο 20', εβγαλα τα δερματα και φορεσα κορντουρα ,εκανα μια χαλαρη βολτα στην πιστα κι ακουσα τα 1000 μοιρια απο εναν παραγοντα της πιστας. Σκεφτηκα να τον ρωτησω, οταν στο css καποια ατομα μπηκαν με κορντουρες γιατι δεν ειπες τιποτα αλλα δεν ηθελα να χαλασω την καλη διαθεση της ημερας. Ας φροντισει ο κυριος παραγοντας να μην κανει διακρισεις και να βαλει ενα μπαρομετρο να μετραμε πιεσεις + να φτιαξουν σωστα την πιστα και να μην κοιτανε τις τσεπες των αναβατων μονο.

Παραυτα, μπραβο Τσαγκο, ωραιος :) Ποτε θα παμε Ρυσιο;

Τροποποιήθηκε από τον stakhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το χρωστούμενο βιντεακι... :D

http://youtu.be/3zHI7qYnfSI

Επαγγελματικά πράγματα... :worshippy::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας αφισανε να μπιτε με κορντουρες ?????? :pray::shock:

Στο CSS μπαίνεις γιατί οι ασκήσεις γίνονται με 1-2 ταχύτητες και χωρίς φρένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

_MG_4886.jpg_MG_4896.jpg

CSS Level 1 Στα Σερρας

φιλαρακι ,σαν πανω-κατω αδιαβροχο μου κανει αυτο που φορας ..Κανω λαθος ; :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε ειναι δυο μερες που το εχω αγορασει η φωτο...Δεν γυριζω χρονομετρο εδω .αλλα με ημερολογιο :crazy:

1234510_10202093129868583_629327617_n.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο με την κορντουρα ας μην το σχολιασω( δε μιλαω για τον φιλο Τσαγκο ) γιατι τη Δευτερα που μπηκα, στο τελευταιο 20', εβγαλα τα δερματα και φορεσα κορντουρα ,εκανα μια χαλαρη βολτα στην πιστα κι ακουσα τα 1000 μοιρια απο εναν παραγοντα της πιστας. Σκεφτηκα να τον ρωτησω, οταν στο css καποια ατομα μπηκαν με κορντουρες γιατι δεν ειπες τιποτα αλλα δεν ηθελα να χαλασω την καλη διαθεση της ημερας. Ας φροντισει ο κυριος παραγοντας να μην κανει διακρισεις και να βαλει ενα μπαρομετρο να μετραμε πιεσεις + να φτιαξουν σωστα την πιστα και να μην κοιτανε τις τσεπες των αναβατων μονο.

Παραυτα, μπραβο Τσαγκο, ωραιος :) Ποτε θα παμε Ρυσιο;

Πολύ σωστή η θέση σου απέναντι στον παράγοντα του αυτοκινητοδρομίου αλλά παρ'ολα αυτά τα σχόλια του ήταν για το καλό όλων των συμμετεχόντων . Στην πίστα μπαίνουμε ΜΟΝΟ με δερμάτινα.. Κάποια σχολή που κλείνει την εκάστοτε πίστα είναι ΑΥΤΗ η μόνη υπεύθυνη για την ασφάλεια των αναβατών - χρηστών της πίστας..Οπότε όπως καταλαβαίνεις για να μην χάσει τα χρήματα της συμμετοχής μπορεί να τους βάλει ακόμα και με πυτζάμες μέσα αν το θελήσει..

z2x5.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαρακι ,σαν πανω-κατω αδιαβροχο μου κανει αυτο που φορας ..Κανω λαθος ; :shock:

Cordura oπως προείπαν... Δεν υπάρχει αρκετα μεγάλο ζώο για με καλυψουν με δέρμα :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ σωστή η θέση σου απέναντι στον παράγοντα του αυτοκινητοδρομίου αλλά παρ'ολα αυτά τα σχόλια του ήταν για το καλό όλων των συμμετεχόντων . Στην πίστα μπαίνουμε ΜΟΝΟ με δερμάτινα.. Κάποια σχολή που κλείνει την εκάστοτε πίστα είναι ΑΥΤΗ η μόνη υπεύθυνη για την ασφάλεια των αναβατών - χρηστών της πίστας..Οπότε όπως καταλαβαίνεις για να μην χάσει τα χρήματα της συμμετοχής μπορεί να τους βάλει ακόμα και με πυτζάμες μέσα αν το θελήσει..

Καλά ναι

Εδώ υπήρχαν "σχολές" που έκαναν "μαθήματα" στον δρόμο.

Τι να λέμε τώρα......

Ολά για το χρήμα βρε παιδί μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ναι

Εδώ υπήρχαν "σχολές" που έκαναν "μαθήματα" στον δρόμο.

Τι να λέμε τώρα......

Ολά για το χρήμα βρε παιδί μου

Σχολές που κάνουν μαθήματα σε δημόσιο δρόμο υπάρχουν ακόμα .... δεν καταλαβαίνω τον υπαινιγμό..

ενημερώσου για τα πρακτικά μαθήματα του ελληνικού αλλά και ευρωπαϊκού ινστιτούτου οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας και μετά γράψε ότι θες...

Αλλά μην γράφεις ανοησίες γιατί παραπληροφορείς τα υπόλοιπα μέλη που διαβάζουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναρωτιεμαι αν αυτες οι παλιοσχολες (φτου φτου μακρια απο εμας) που κανουν μαθηματα στον δρομο υποχρεωνουν στην χρηση δερματος - κορντουρας ή συνισταται το της καθημερινης μετακινησης του guru, δηλαδη ακρανοβιτς - παντοφλιτσα :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχολές που κάνουν μαθήματα σε δημόσιο δρόμο υπάρχουν ακόμα .... δεν καταλαβαίνω τον υπαινιγμό..

ενημερώσου για τα πρακτικά μαθήματα του ελληνικού αλλά και ευρωπαϊκού ινστιτούτου οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας και μετά γράψε ότι θες...

Αλλά μην γράφεις ανοησίες γιατί παραπληροφορείς τα υπόλοιπα μέλη που διαβάζουν...

Δεν έχω ακούσει για σχολές οι οποίες κάνουν μαθήματα στον δρόμο. Αν σου είναι εύκολο ανέφερε μερικές. Ειλικρινά δεν ξέρω. Δεν ειρωνεύομαι.

Από την άλλη, εσύ το βλέπεις σωστό ας πούμε να κάνουν "μαθήματα ασφαλούς οδήγησης" σε δημόσιο δρόμο?

Δεν νομίζω να υπήρχε λογικός άνθρωπος ο οποίος θα αναλάμβανε την ευθύνη να σε μάθει να στρίβεις σε δρόμο στον οποίο έτσι και φύγεις από την στροφή υπάρχει κίνδυνος να σε κάνει νεράκι ο απέναντι που πάει την βολτούλα του.

Θα προτιμούσες να πας σε μια τέτοια σχολή από το να μπεις στα μέγαρα με κορντούρα?(Λες και οι κορντούρες δεν προσφέρουν ασφάλεια αλλά τέσπα)

Αναρωτιεμαι αν αυτες οι παλιοσχολες (φτου φτου μακρια απο εμας) που κανουν μαθηματα στον δρομο υποχρεωνουν στην χρηση δερματος - κορντουρας ή συνισταται το της καθημερινης μετακινησης του guru, δηλαδη ακρανοβιτς - παντοφλιτσα :bye:

Δεν πέφτουν αυτοί ρε Στεφ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.rospa.com/training/ & μοτοθεσις κάνουν τα πρακτικά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης σε δημόσιο δρόμο...

Ελπίζω να ανακαλέσεις τα γραφόμενά σου.. εκτός και αν εσείς οι πατρινοί που γράφετε ξέρετε καλύτερα και από τους από πάνω οργανισμούς..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.rospa.com/training/ & μοτοθεσις κάνουν τα πρακτικά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης σε δημόσιο δρόμο...

Ελπίζω να ανακαλέσεις τα γραφόμενά σου.. εκτός και αν εσείς οι πατρινοί που γράφετε ξέρετε καλύτερα και από τους από πάνω οργανισμούς..

Από κάποιες φωτογραφίες που είδα πάντως και αυτοί με κορντούρες είναι χαχααχαχαχαχαχχααχαχχαχα

Επειδή το αρχικό "θέμα" ήταν το css και επειδή το μοτοθέσις δεν είδα να έχει κάποιο κοινό στοιχείο με αυτό πιστεύω πως είναι άδικο να το συγκρίνουμε.

Όχι ότι τους δικαιολογώ που κάνουν κάποια μαθήματα εκτός πίστας αλλά τελοσπάντων. Απλά προσανατολίζεται σε άλλου είδους μάθημα και όχι στην εκμάθηση γρήγορης και ασφαλούς οδήγησης όπως είναι το css αλλά και το κάθε css.

Το θέμα μου είναι: Υπάρχουν "σχολές" σαν το css που κάνουν μαθήματα εκτός πίστας?

ΑΑ και δεν έχω να ανακαλέσω κάτι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ktm2.jpg

πάλι γιατί χάθηκε

562875_272753579472488_1405517674_n.jpg

το είδα σήμερα και το είχα ξεχάσει :D :D :D

click me :afro:

th_3254654654ad54.jpg

κάθε φορά είναι και πιο αστείο :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι και ένα Busa, ένα GSXR 1000 K4 κλπ

Σταύρο, έχω δει fazer 600 όταν είχα το GSR στην πίστα, 10 φορές πιο τάπα. Εκείνος ο τυπάς έξυνε τα πάντα, παντού. Νομίζω τον ξέρει ο Snow.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα