flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 CSS Level 1 Στα Σερρας σας αφισανε να μπιτε με κορντουρες ?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αυτο με την κορντουρα ας μην το σχολιασω( δε μιλαω για τον φιλο Τσαγκο ) γιατι τη Δευτερα που μπηκα, στο τελευταιο 20', εβγαλα τα δερματα και φορεσα κορντουρα ,εκανα μια χαλαρη βολτα στην πιστα κι ακουσα τα 1000 μοιρια απο εναν παραγοντα της πιστας. Σκεφτηκα να τον ρωτησω, οταν στο css καποια ατομα μπηκαν με κορντουρες γιατι δεν ειπες τιποτα αλλα δεν ηθελα να χαλασω την καλη διαθεση της ημερας. Ας φροντισει ο κυριος παραγοντας να μην κανει διακρισεις και να βαλει ενα μπαρομετρο να μετραμε πιεσεις + να φτιαξουν σωστα την πιστα και να μην κοιτανε τις τσεπες των αναβατων μονο. Παραυτα, μπραβο Τσαγκο, ωραιος :) Ποτε θα παμε Ρυσιο; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2013 από τον stakhs 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Το χρωστούμενο βιντεακι... :D http://youtu.be/3zHI7qYnfSI Επαγγελματικά πράγματα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 σας αφισανε να μπιτε με κορντουρες ?????? Στο CSS μπαίνεις γιατί οι ασκήσεις γίνονται με 1-2 ταχύτητες και χωρίς φρένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 CSS Level 1 Στα Σερρας φιλαρακι ,σαν πανω-κατω αδιαβροχο μου κανει αυτο που φορας ..Κανω λαθος ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 false alarm! @ΩΡΙΩΝ Νόμιζα ότι έβαλες φωτό από το ΜΠΙΣΤΟΛΙ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 ελα μη μου στεναχωριεσαι... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Ανα μπράβο! Κσέρς τι λένε: 1= κανένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 ρε ειναι δυο μερες που το εχω αγορασει η φωτο...Δεν γυριζω χρονομετρο εδω .αλλα με ημερολογιο 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Αυτο με την κορντουρα ας μην το σχολιασω( δε μιλαω για τον φιλο Τσαγκο ) γιατι τη Δευτερα που μπηκα, στο τελευταιο 20', εβγαλα τα δερματα και φορεσα κορντουρα ,εκανα μια χαλαρη βολτα στην πιστα κι ακουσα τα 1000 μοιρια απο εναν παραγοντα της πιστας. Σκεφτηκα να τον ρωτησω, οταν στο css καποια ατομα μπηκαν με κορντουρες γιατι δεν ειπες τιποτα αλλα δεν ηθελα να χαλασω την καλη διαθεση της ημερας. Ας φροντισει ο κυριος παραγοντας να μην κανει διακρισεις και να βαλει ενα μπαρομετρο να μετραμε πιεσεις + να φτιαξουν σωστα την πιστα και να μην κοιτανε τις τσεπες των αναβατων μονο. Παραυτα, μπραβο Τσαγκο, ωραιος :) Ποτε θα παμε Ρυσιο; Πολύ σωστή η θέση σου απέναντι στον παράγοντα του αυτοκινητοδρομίου αλλά παρ'ολα αυτά τα σχόλια του ήταν για το καλό όλων των συμμετεχόντων . Στην πίστα μπαίνουμε ΜΟΝΟ με δερμάτινα.. Κάποια σχολή που κλείνει την εκάστοτε πίστα είναι ΑΥΤΗ η μόνη υπεύθυνη για την ασφάλεια των αναβατών - χρηστών της πίστας..Οπότε όπως καταλαβαίνεις για να μην χάσει τα χρήματα της συμμετοχής μπορεί να τους βάλει ακόμα και με πυτζάμες μέσα αν το θελήσει.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 φιλαρακι ,σαν πανω-κατω αδιαβροχο μου κανει αυτο που φορας ..Κανω λαθος ; Cordura oπως προείπαν... Δεν υπάρχει αρκετα μεγάλο ζώο για με καλυψουν με δέρμα :( 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Πολύ σωστή η θέση σου απέναντι στον παράγοντα του αυτοκινητοδρομίου αλλά παρ'ολα αυτά τα σχόλια του ήταν για το καλό όλων των συμμετεχόντων . Στην πίστα μπαίνουμε ΜΟΝΟ με δερμάτινα.. Κάποια σχολή που κλείνει την εκάστοτε πίστα είναι ΑΥΤΗ η μόνη υπεύθυνη για την ασφάλεια των αναβατών - χρηστών της πίστας..Οπότε όπως καταλαβαίνεις για να μην χάσει τα χρήματα της συμμετοχής μπορεί να τους βάλει ακόμα και με πυτζάμες μέσα αν το θελήσει.. Καλά ναι Εδώ υπήρχαν "σχολές" που έκαναν "μαθήματα" στον δρόμο. Τι να λέμε τώρα...... Ολά για το χρήμα βρε παιδί μου 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Καλά ναι Εδώ υπήρχαν "σχολές" που έκαναν "μαθήματα" στον δρόμο. Τι να λέμε τώρα...... Ολά για το χρήμα βρε παιδί μου Σχολές που κάνουν μαθήματα σε δημόσιο δρόμο υπάρχουν ακόμα .... δεν καταλαβαίνω τον υπαινιγμό.. ενημερώσου για τα πρακτικά μαθήματα του ελληνικού αλλά και ευρωπαϊκού ινστιτούτου οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας και μετά γράψε ότι θες... Αλλά μην γράφεις ανοησίες γιατί παραπληροφορείς τα υπόλοιπα μέλη που διαβάζουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Αναρωτιεμαι αν αυτες οι παλιοσχολες (φτου φτου μακρια απο εμας) που κανουν μαθηματα στον δρομο υποχρεωνουν στην χρηση δερματος - κορντουρας ή συνισταται το της καθημερινης μετακινησης του guru, δηλαδη ακρανοβιτς - παντοφλιτσα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Σχολές που κάνουν μαθήματα σε δημόσιο δρόμο υπάρχουν ακόμα .... δεν καταλαβαίνω τον υπαινιγμό.. ενημερώσου για τα πρακτικά μαθήματα του ελληνικού αλλά και ευρωπαϊκού ινστιτούτου οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας και μετά γράψε ότι θες... Αλλά μην γράφεις ανοησίες γιατί παραπληροφορείς τα υπόλοιπα μέλη που διαβάζουν... Δεν έχω ακούσει για σχολές οι οποίες κάνουν μαθήματα στον δρόμο. Αν σου είναι εύκολο ανέφερε μερικές. Ειλικρινά δεν ξέρω. Δεν ειρωνεύομαι. Από την άλλη, εσύ το βλέπεις σωστό ας πούμε να κάνουν "μαθήματα ασφαλούς οδήγησης" σε δημόσιο δρόμο? Δεν νομίζω να υπήρχε λογικός άνθρωπος ο οποίος θα αναλάμβανε την ευθύνη να σε μάθει να στρίβεις σε δρόμο στον οποίο έτσι και φύγεις από την στροφή υπάρχει κίνδυνος να σε κάνει νεράκι ο απέναντι που πάει την βολτούλα του. Θα προτιμούσες να πας σε μια τέτοια σχολή από το να μπεις στα μέγαρα με κορντούρα?(Λες και οι κορντούρες δεν προσφέρουν ασφάλεια αλλά τέσπα) Αναρωτιεμαι αν αυτες οι παλιοσχολες (φτου φτου μακρια απο εμας) που κανουν μαθηματα στον δρομο υποχρεωνουν στην χρηση δερματος - κορντουρας ή συνισταται το της καθημερινης μετακινησης του guru, δηλαδη ακρανοβιτς - παντοφλιτσα Δεν πέφτουν αυτοί ρε Στεφ :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 http://www.rospa.com/training/ & μοτοθεσις κάνουν τα πρακτικά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης σε δημόσιο δρόμο... Ελπίζω να ανακαλέσεις τα γραφόμενά σου.. εκτός και αν εσείς οι πατρινοί που γράφετε ξέρετε καλύτερα και από τους από πάνω οργανισμούς.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 http://www.rospa.com/training/ & μοτοθεσις κάνουν τα πρακτικά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης σε δημόσιο δρόμο... Ελπίζω να ανακαλέσεις τα γραφόμενά σου.. εκτός και αν εσείς οι πατρινοί που γράφετε ξέρετε καλύτερα και από τους από πάνω οργανισμούς.. Από κάποιες φωτογραφίες που είδα πάντως και αυτοί με κορντούρες είναι χαχααχαχαχαχαχχααχαχχαχα Επειδή το αρχικό "θέμα" ήταν το css και επειδή το μοτοθέσις δεν είδα να έχει κάποιο κοινό στοιχείο με αυτό πιστεύω πως είναι άδικο να το συγκρίνουμε. Όχι ότι τους δικαιολογώ που κάνουν κάποια μαθήματα εκτός πίστας αλλά τελοσπάντων. Απλά προσανατολίζεται σε άλλου είδους μάθημα και όχι στην εκμάθηση γρήγορης και ασφαλούς οδήγησης όπως είναι το css αλλά και το κάθε css. Το θέμα μου είναι: Υπάρχουν "σχολές" σαν το css που κάνουν μαθήματα εκτός πίστας? ΑΑ και δεν έχω να ανακαλέσω κάτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 πάλι γιατί χάθηκε το είδα σήμερα και το είχα ξεχάσει :D :D :D click me κάθε φορά είναι και πιο αστείο :vv: 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Μερικές παλιές που τις πήρα σήμερα όμως. :D :D 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Εισ ωραιος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Ταπα το Fazer!!!!!! XA XA XAXA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Ειναι απο κεινη τη μερα που ηταν 2παιδια με 1fazer600 κι 1 gixxer600 ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Ναι και ένα Busa, ένα GSXR 1000 K4 κλπ Σταύρο, έχω δει fazer 600 όταν είχα το GSR στην πίστα, 10 φορές πιο τάπα. Εκείνος ο τυπάς έξυνε τα πάντα, παντού. Νομίζω τον ξέρει ο Snow. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες