hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Μιας και ο υπολογιστης μου ειναι αρκετα καλος (εως και υπερβολικα καλος θα ελεγα, Phenom2 x6 1055T, 8Gb ram 1600ΜΗz, 9800gtx καρτα γραφικων) το μονο που ειχε μεινει ηταν ενας SSD, κατι που ζαχαρωνα αρκετο καιρο. Τι κι αν ειχα το raid, ενας SSD στο "ρελαντι" του ριχνει στα αυτια στο raid. Δεδομενου οτι πια δεν εχω "ερωμενη", τα λεφτα μου τα τρωω στον υπολογιστη. Ειδου το νεο μου αποκτημα: Για εναν πηγαιναμε, ζευγαρακι μας προεκυψαν! Βλεπετε ειπα να δοκιμασω raid με SSD! Μεγιστη ταχυτητα αναγνωσης 285ΜΒ/s και μεγστη ταχυτητα εγγραφης 275ΜΒ/s. Στο raid (stripe) θεωρητικα διπλασιαζεται, αν δω κανενα 450ΜΒ/s θα ειμαι υπερ-ευχαριστημενος. Εντυπωσεις μετα τις πρωτες δοκιμες! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Πες μου σε παρακαλώ από την στιγμή που πατάς το κουμπί για να ανοίξει ο υπολογιστής σε πόσα δευτερόλεπτα μπαίνεις στα windows... Αυτοί οι SSD δίσκοι γ@μ@νε!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 αν τρέχεις windows σε αυτό το κτήνος θα σε πυροβολήσω!!! χαχαχαχαχαχαχαχαα με'γειες!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Ειχα βαλει σε Ι7 920 με 6Gb DDR3 RAM εναν Intel SSD X-25 80Gb και το μηχανημα πετουσε. Δεν θελω να φανταστω τι θα γινει αν τους βαλεις σε raid0 αυτους τους 2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 ρε, τίποτα δεν κατάλαβα;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Για να δουμε τι καναμε... Για να εχουμε μετρο συγκρισης, ο "φτωχος", πλην ομως τιμιος, HDD seagate: O ενας SSD σε "ρελαντι-mode": Oι δυο SSD σε "γκαζι-mode": Αι παρατηρησεις: οι SSD πρακτικα εχουν μηδενικο access time, το διαπιστωσα ετσι κι αλλιως! Η αντιγραφη αρχειων γινεται για χαβαλε και μονο, εκανα copy-paste μια ταινια (σε αλλο directory απλα) σε μερικα δευτερολεπτα. Τα windows 7 ultimate 64 φορτωνουν (απ'την ωρα που περασει το raid utility της μητρικης σε... 7 δευτερολεπτα! Η αξιολογηση στα 7αρια δινει 7.9 σε επεξεργαστη, 7.9 στο δισκο, 7.9 στη μνημη με μεγιστο το............................... 7.9! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Αχ και εγώ νόμιζα ότι πήρες mac. Τέέέέέέέέέέλος πάντων, με γειές :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 ρε, τίποτα δεν κατάλαβα;;;; Σσσσσ ουτε εγω αλλα δεν ειναι αναγκη να μας κανεις ρομπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 πωπω...έχω μείνει πίσω...ποοολύ πίσω! Να φανταστείς για desktop έχω ένα AthlonXP2400+ (758mb αν θυμάμαι καλά μνήμη) και κάτι western digital JB σκληρούς... ΘΕΛΩ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ PC ΤΩΩΩΡΑ!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 ωραια πλαματα και εξυπνη αναβαθμιση οταν ειχα παρει το πισι ειχα βαλει ενα raptor με 10000 rpm αντι 7400 και ποτε δε το μετανιωσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Εγώ έχω έναν φορητό 2.8 Ghz επεξεργαστή με 1 γίγα ram 256 MB κάρτα γραφικών και πλέον τρέχει windows xp!(Φορούσε για 2 χρόνια και διάφορα λινουξάκια......ε ρε εποχές που έπεφτε partitioning) Σας προκαλώ σε αντιπαθάρεση για τον πιο καθυστερημένο υπολογιστή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Εγώ έχω έναν φορητό 2.8 Ghz επεξεργαστή με 1 γίγα ram 256 MB κάρτα γραφικών και πλέον τρέχει windows xp!(Φορούσε για 2 χρόνια και διάφορα λινουξάκια......ε ρε εποχές που έπεφτε partitioning) Σας προκαλώ σε αντιπαθάρεση για τον πιο καθυστερημένο υπολογιστή! Ούτε συζήτηση.Κέρδισες! Φιλε Χαγιαμπούζα συγχαρητήρια για το τερατάκι που έφτιαξες! Πιο γρήγορο κι απο τον ίσκιο του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Εγώ το μετάνιωσα... κάηκε ο raptor. Τώρα πήρα ένα western 1ΤΒ που αποδίδει πολύ καλύτερα από raptor, ειδικά σε native sata mode. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ SSD ΜΑΖΕΥΩ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Πολύ ωραίος! Τα SSD σκίζουν! 2-3 ερωτήσεις: 1) Τιμή? 2) Έχεις Hardware ή Software Raid? Και αν το 2ο, χρειάστηκες drivers ή τα win την παλαίψανε? 3) Έκανες clean install τα windows από την αρχή ή άφησες να γίνει μεταφορά από το Raid? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 1) Τιμή? Οι δισκοι ειναι απο εδω 2) Έχεις Hardware ή Software Raid? Και αν το 2ο, χρειάστηκες drivers ή τα win την παλαίψανε? Software για αυτο και η ταχυτητα δεν ηταν η αναμενομενη. :/ Παρηγγειλα ομως ηδη αλλον sata controller! :) 3) Έκανες clean install τα windows από την αρχή ή άφησες να γίνει μεταφορά από το Raid? Οχι, φρεσκια εγκατασταση. Δεν εχω αποφασισει μονο το λειτουργικο γαμωτεν, απο τη μια τα 7αρια (64x) εκμεταλλευονται πληρως το μηχανημα αλλα δεν τα πολυδουλευω καθως οι περισσοτερες εφαρμογες που χρησιμοποιω δεν ειναι συμβατες με αυτην την αρχιτεκτονικη κι απ την αλλη τα ΧΡ (x86) δε βλεπουν καν ολη τη μνημη. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμμα δλδ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Άντε και στα δικά μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicolasmyrl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Ούτε συζήτηση.Κέρδισες! Φιλε Χαγιαμπούζα συγχαρητήρια για το τερατάκι που έφτιαξες! Πιο γρήγορο κι απο τον ίσκιο του! Πιστεύω πως σας έχω όλους σε αυτό το θεματάκι.... Mac SE 30 του 1988 με ελληνικό λειτουργικό...(specs δεν θυμάμαι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Το πισακι ειναι ακομα ιδιο και απαραλαχτο, με κυρια διαφορα οτι εχθες που δουλευα μετα απο πααααααααρα πολυ καιρο, κανει μια ζουυυυυυυπ και σβηνει οθονη αλλα τα βεντιλατερια δουλευαν ακομα. Ρισετ, τιποτα. Απο δω σε εχω, απο κει σε εχω, πηρε μπρος. Μετα απο λιγο, παλι τα ιδια. Σημερα δεν εκανε ουτε μπιπ για να ξεκινησει, αν και τα βεντιλατερια επαιρναν μπρος. ΕΠισης, στα seven segment display (οθονουλες που λενε το status της μητρικης) εκανε κυκλους συνεχεια. Σκεφτομαι τον ηπιε η μητρικη... Μετα λεω αν εφταιγε η μητρικη, δε θα αναβαν τα display και θα εκανε καποιο διαγνωστικο μπιπ. Σκεφτομαι τροφοδοτικο ή καρτα γραφικων. Βγαζω την 9800 (εχει 2 τροφοδοσιες επανω της) και βαζω μια της πλακας τελειως PCI που ειχα κρατησει απο μηχανημα του 90-κατι (S3). Απο κεινη την ωρα, το πισακι ανοιξε κατευθειαν κι ουτε εσβησε παλι. Σημειωνω εδω οτι, παρα τα χρονια του, το εν λογω μηχανημα (εξαιτιας οτι α. υπαρχουν λαπτοπ β. υπαρχουν tablet γ. παρατησα τα παιχνιδια κι αγορασα playstation) αν εχει δουλεψει 100 ωρες, ζητημα ειναι. Και τις μισες να εγραφα, ισως παλι πολλες ηταν. Επειδη δεν περισσευει καρτα γραφικων αναλογη ουτε ενα δευτερο 850αρι τροφοδοτικο, εσεις τι πιστευετε απ'τα δυο οτι φταιει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilko 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Απο τη στιγμή που κάποια μέρη ανάβουν μου φαίνεται λίγο περίεργο να είναι το τροφοδοτικό, εκτός αν είναι κάποιο βραχυκύκλωμα και άλλα περνούν ρεύμα και άλλα οχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Η καρτα γραφικων τραβαει πολυ ρευμα και ισως "κωλωνει" το τροφοδοτικο απο προβληματικο εξαρτημα. Μιας και η πλειοψηφια ( :tooth: ) των απαντησεων συμφωνει με αυτο, θα παρω σημερις ενα αλλο να δοκιμασω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 σε παρόμοιο θέμα, (δουλευαν τα ανεμιστηρακια ανεξελεγκτα) είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Εγω λεω το τρφοδοτικο και μενα ετσι μου εκανε μολις δουλευε η καρτα γραφικων παραπανω εσβηνε και εκανε μαλκιες το αλλαξα, εβαλα ενα ocz 750 watt και ησυχασα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Άλαλα τα χειλη των ασεβών! Ετσι οπως παμε το κουτι του τροφοδοτικου θα ιεναι πιο μεγαλο απο το κουτι του υπολογιστη! Το απογευμα θα εχουμε νεοτερα για την εγχειριση. Ελπιζω να μη βαλω αγγελια μονο "πωλειται τροφοδοτικο καινουργιο" γιατι ηταν ακριβουτσικο το ποστικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 ...Και δυνατούτσικο θα συμπλήρωνα εγω... Δεν πειράζει, ένα καλό τροφοδοτικό είναι πάντα απο τις καλύτερες επενδύσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Αυτα τα corsair νομιζω κανουν λιγο σαν τρακτερ αν και δεν ξερω για αυτην την σειρα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες