tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 η συγκεκριμένη η seria oro πόσα € εχει? θα μεταναστεύσω για να βγάλω λεφτά να την παρω Όσο για την έκδοση Serie Oro που θα παραχθεί συνολικά σε 200 αντίτυπα η τιμή της θα ανέρχεται κοντά στα απαγορευτικά για τον μέσο αναβάτη 25.000 ευρώ! Πηγή : Μότο Τρίτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capt_Jo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Το Άπιαστο Ονειρο Μου....... .....MV Agusta F4CC !!!!!!!!!!! Uploaded with IIIUploader Φυσικα και την MV AGUSTA F3 να ειχα δε θα με χαλαγε καθολου !!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Όσο για την έκδοση Serie Oro που θα παραχθεί συνολικά σε 200 αντίτυπα η τιμή της θα ανέρχεται κοντά στα απαγορευτικά για τον μέσο αναβάτη 25.000 ευρώ! Πηγή : Μότο Τρίτη μα καλά, τι εχει η seria oro και κοστίζει όσο δύο agusta f3? αλλά 13000€ ως προς τι? με αυτα πέρνεις την F4 ρε μαστορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 μα καλά, τι εχει η seria oro και κοστίζει όσο δύο agusta f3? αλλά 13000€ ως προς τι? με αυτα πέρνεις την F4 ρε μαστορα! Πανω απο τη φωτο στο αρχικο ποστ μου εχει λινκ για αρθρακι....Εκει λεει αναλυτικα τι εξτρα εχει πανω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 μαλιστα! δηλαδή για τα 13000€ επιπλέον κοστίζουν οι αναρτήσεις ohlins (προφανως state of the art), η χρυσή βαφή σε ζάντες και μονόμπρατσο ψαλίδι, και κάποια carbon στοιχεία πανω της (που ουτε καλα καλά τα βλέπω που ειναι) ρε μας δουλεύουν? αυτά τα πράγματα κοστίζουν παραπανω απο ολόκληρη την βασική μηχανή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κατ αρχην η τιμη της απ οτι διαβαζω θα ειναι 12000 στην αγγλια για την απλη και 22700 για την ορο. Εχουμε διαφορα 9000ε. Περαν της συλλεκτικης αξιας (μπουρδες για μενα), η ορο θα εχει μπρος πισω ohlins, με κοστος αυτων περιπου 5000ε. Επισης θα εχει μονομπλοκ brembo με κοστος περι τα 2000ε. Επισης θα εχει καρμπον κοστουμι το οποιο παει κανενα εναμισοχιλιαρακι και αυτο. 8500 γιουργια περιπου εξτρα συν τη χρυση βαφη και τα αριθμημενα κομματια, οριστε τα +10 χιλιαρικα. Φυσικα οπως ολες οι εταιριες που σεβονται τον εαυτο τους δεν αφαιρουν το κοστος των sachs και marzocchi απο την αναρτηση και των ακτινικων nissin στα φρενα που δε θα παρεις Ενιγουεϊ αν ερθει στην Ελλαδα κατω απο 13500 η απλη, εγω φχαριστημενος θα ειμαι. Ενταξει μη κοροιδευομαστε κιολας. Μιλαμε για MVAgusta Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2011 από τον Messer 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Αμ δεν παει ετσι, με απλη προσθετική. για τις αναρτήσεις αν εσύ υπολογίζεις οτι κανουν 5000, θα πρέπει να αφαιρέσεις το κόστος που αναλογεί για τις αναρτήσεις στην εργοστασιακή version το οποίο δεν θα είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. ας πούμε τουλάχιστον 2000-2500. αν εσύ κυριε μου προσθέτεις 5000 πανω σε ενα κοστος που περιλαμβάνει θεωρητικά και τις αναρτήσεις ΑΛΛΑ που πλέον δεν υπάρχουν, τότε μας δουλέυεις κανονικά. το ίδιο και για τις δαγκάνες brembo που φοράει και η απλή version πανω της. να δεις ποσο κατεβαίνει το πραγματικό κοστος! το υπόλοιπο λοιπον που πάει? στην βιτρίνα θα ελεγα εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikevbb 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Η μη αφαιρεση της αξιας του αρχικου οταν μπαινει το extra ισχυει παντου απ'οσο θυμαμαι. Αλλα νομιζω οτι οταν κατι χρεωνεται σαν εξτρα μπορεις να ζητησεις και το standard. Μου το εχει πει φιλαρακι που δουλευει σε εταιρεια με leasing.Οταν ο αλλος τελικα αγοραζει μια carrera turbo με κεραμικα φρενα(των 10.000) σπανια θα ζητησει να παρει τα standard γιατι απλα και πρακτικα δεν εχει καπου να τα φορτωσει! Καποιοι ομως το κανουν και τα παιρνουν. Τωρα για μηχανες δεν ξερω τι ισχυει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Αμ δεν παει ετσι, με απλη προσθετική. για τις αναρτήσεις αν εσύ υπολογίζεις οτι κανουν 5000, θα πρέπει να αφαιρέσεις το κόστος που αναλογεί για τις αναρτήσεις στην εργοστασιακή version το οποίο δεν θα είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. ας πούμε τουλάχιστον 2000-2500. αν εσύ κυριε μου προσθέτεις 5000 πανω σε ενα κοστος που περιλαμβάνει θεωρητικά και τις αναρτήσεις ΑΛΛΑ που πλέον δεν υπάρχουν, τότε μας δουλέυεις κανονικά. το ίδιο και για τις δαγκάνες brembo που φοράει και η απλή version πανω της. να δεις ποσο κατεβαίνει το πραγματικό κοστος! το υπόλοιπο λοιπον που πάει? στην βιτρίνα θα ελεγα εγώ. To ιδιο λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Κατ αρχην η τιμη της απ οτι διαβαζω θα ειναι 12000 στην αγγλια για την απλη και 22700 για την ορο. Εχουμε διαφορα 9000ε. Περαν της συλλεκτικης αξιας (μπουρδες γ.......................................................... Ενιγουεϊ αν ερθει στην Ελλαδα κατω απο 13500 η απλη, εγω φχαριστημενος θα ειμαι. Ενταξει μη κοροιδευομαστε κιολας. Μιλαμε για MVAgusta Εχεις απολυτο δικιο, ειναι τερραστια τα κοστη αν βαλουμε κατω 1-1 part... Και μονο απο τα περιφερειακα εχουμε βρεθει με ενα μεγαλο κοστος, χωρις να βαλουμε μεσα R&D κτλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μετά την επετειακή νίκη της ΜV στα WSBK εΚτές...Aυτο εδώ έχει παίξει ? http://youtu.be/yy_T25CkVHA Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 από τον Red1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες