Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Αφού ψάχτηκα λίγο τώρα ψωνίζω από το ΜΟΤΟ Αράθυμος Λαμπράκη Γρηγορίου 459 Κερατσίνι, με πολύ καλές τιμές τις οποίες τις τσεκάρω πριν, γιατί πλέον εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο μας,και έχει τα πάντα και ιμιτασιόν και αυθεντικά.Βέβαια το μεγαλύτερο προτέρημα είναι ότι είναι φιλικός και σε κερδίζει με τη συμπεριφορά του γιατί δε σε βλέπει σαν € αλλά σαν πελάτη που θέλει να ξανάρθει στο μαγαζί του και να μείνει ευχαριστημένος κι όχι να κάνει την αρπαχτή.Περιτό να πω βέβαια ότι το μαγαζί κάθε μέρα είναι σαν την Παναγία της Τήνου ,γίνεται προσκύνημα από τον κόσμο. Βέέέέέβαιααα... Τον ρώτησα για 2πλο σταντ και μου είπε 150 ευρώ και ο ακατανόμαστος, (Σαρα-μαλα-κάκης), μου είπε 46+φ.π.α, δηλαδή 56 ευρώ... Τα υπόλοιπα 100 σχεδόν ευρώ, πως τα δικαιολογεί, ο συμπαθής κατά τα άλλα, Γιάννης Αράθυμος...??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
greekarmy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Παιδιά, αυτό το ATS Moto στο νέο Ηράκλειο το έχει επισκεφτεί κάποιος από σας τώρα τελευταία? Ρωτάω γιατί πήγα τη μηχανή εκεί για πέρασμα αλυσίδας και κάποια μικροπραγματάκια που ήθελα και έμεινα με πολύ κακές εντυπώσεις (με τον Βασίλη συνεννοήθηκα, τον Παναγιώτη δεν τον γνώρισα). Πάνω που αποφάσισα πού να πάω το Honda μου για πρώτο service σκάει αυτό! Έψαξα γενικά τα θέματα στο forum αλλά τελικά δε βρήκα κάτι που να με ικανοποιεί! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;; Θέλω να πάω για το πρώτο service(1000χλμ) το Hornet σε εξουσιοδοτημένο! Μένω Περισσό και δουλεύω Χαλάνδρι μεριά, αλλά φυσικά δε με νοιάζει να κάνω και μια διαδρομή για να το πάω σε κάποιο καλό αν εσείς μου το προτείνετε! Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας γιατί έφτασα ήδη 900+χλμ και από Δευτέρα θέλω να το πάω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Τελικά εγώ έχω προς το παρόν καταλήξει στον Σάκη Κόντη, στο πολύγωνο, Φτιάχνει Triumph, αλλά ασχολείται και με κανένα γιαπάνικο άμα λάχει. έχει καλές τιμές και μου άρεσε σαν τύπος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Συμφωνω με τα παιδια απο πανω, πηγα και εγω το στρωμα μου για το service των 6000, και η κοπελα στο γραφειακι και ο σταθοπουλος ηταν ευγενεστατοι και εξυπηρετικοτατοι. Οταν πηγα να το παρω μου εξηγησε οτι απορια ειχα με χαμογελο και χωρις βιασυνες. Επισης μου ειπε τι να προσεξω απο ενα μικροπροβληματακι που του εβγαλαν μερικα Κ7 μοντελα σαν το δικο μου στο ρελαντι και αν δω κατι που με ανησυχησει να περασω για τσεκαρισμα χωρις χρεωση, αλλα χωρις να με αγχωσει. Αλλοι θα σου ελεγαν οτι εχεις προβλημα, και να το αλλαξουμε, μπλα μπλα για να τα πιασουν. Απ'οτι βλεπω απο το 2008 οι τιμες του ειναι σχεδον σταθερες, μου πηρε 83 ευρω για το service. Εν ολιγοις, εμεινα απολυτα ευχαριστημενος και θα τον προτεινα ανεπιφυλακτα για οποιον θελει να παει την καλη του. παιδια συμφωνω κ γω απολυτα!πηγαινω το δικο μου απο τα 1,000χλμ κ εχω αισιως φτασει τα 15,000. σωστος επαγγελματιας με λιγα λογια. α!δειτε κ τυχον αξεσουαρ που μπορει να εχει,εγω εβαλα μπαγκαζιερα σχαρα σε πολυ καλη τιμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xrated 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Eχουμε μαγαζι(με τον πατερα μου δηλαδη οπου δουλευω και εγω)και ειναι εξουσιοδοτημενο piaggio,gilera,vespa με αρκετα καλες τιμες.(για εξουσιοδοτημενο τουλαχιστον,ολοι ξερουν πως τα μη εξουσιοδοτημενα συνεργεια ειναι πιο φθηνα αλλα δεν καλυπτουν εγγυηση)Απο οσον αντικειμενικος μπορει να ειναι κανεις με το καταστημα του πιστευω οτι η δουλεια που γινεται ειναι σωστη και επαγγελματικη.Δεν ειμαι ο καταλληλος ανθρωπος να γραψει τη γνωμη του γιαυτο αν καποιο μελος εχει ερθει στο μαγαζι μπορει να συπμπληρωσει με τη γνωμη του.Η διευθυνση ειναι:Α.Διαμαντόπουλος Έκθεση:Λ.Βουλιαγμένης 108, Service-Aνταλλακτικα:Ερμού 6 Ελληνικό απο Βουλιαγμένης 100.(Το σερβις ειναι ενα στενο διπλα απο την εκθεση)Τηλέφωνα:2109617554 και 2109640096.Επισης συνεργαζομαστε με διαφορα καταστηματα οπως motomarket http://www.motomarket.gr/ ,Μπαξεβανη http://www.baxevanismoto.com/main/index.php ,Αλεξοπουλο http://www.alexopoulos.gr/www/ ,intramoto http://www.intramoto.gr/και αλλους.Τα παραπανω περιλαμβανουν αρκετα επωνυμα αξεσουαρ μοτο οπως κρανη,μπουφαν,ελαστικα,αλυσιδες,τιμονια,μπουζι,κλπ κλπ.Οποιος θελει μπορει να επικοινωνησει μαζι μου με ενα πμ για μια καλυτερη τιμη σε οτι απο τα παραπανω χρειαστει η απλα για οποιαδηποτε απορια. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2010 από τον Xrated Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Πάνω που αποφάσισα πού να πάω το Honda μου για πρώτο service σκάει αυτό! Έψαξα γενικά τα θέματα στο forum αλλά τελικά δε βρήκα κάτι που να με ικανοποιεί! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;; Θέλω να πάω για το πρώτο service(1000χλμ) το Hornet σε εξουσιοδοτημένο! Μένω Περισσό και δουλεύω Χαλάνδρι μεριά, αλλά φυσικά δε με νοιάζει να κάνω και μια διαδρομή για να το πάω σε κάποιο καλό αν εσείς μου το προτείνετε! Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας γιατί έφτασα ήδη 900+χλμ και από Δευτέρα θέλω να το πάω! παρε με ενα τηλ στο 6977222018 κ θα σου πω... (δεν το αναφερω εδω για λογους διαφημησης) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasath 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 καλησπέρα, θέλω όποιος ξέρει να μου συστήσει μοτο-συνεργείο για Αμπελόκηποι-Αθήνα, αν γίνεται κοντά στην Πανόρμου και αν γίνεται να ξέρει απο honda, ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_cbf 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παιδια εχει παει κανεις στο πλυντηριο http://www.dirtymotowash.gr/ στην Καισαριανη για να μου πει εντυπωσεις? Το cbfακι μου ειναι πενταβρωμικο και ο συγκεκριμμενος ειναι στη γειτονια μου και σκεφτομαι να παω. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2010 από τον kostas_cbf 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 καλησπέρα, θέλω όποιος ξέρει να μου συστήσει μοτο-συνεργείο για Αμπελόκηποι-Αθήνα, αν γίνεται κοντά στην Πανόρμου και αν γίνεται να ξέρει απο honda, ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση Πηγαινε στην Μιχαλακοπούλου 166 (Αθήνα) ,τηλ 210 77.89.866 και ζητα τον Τάκη,εντιμος και σωστος μηχανικος και ισως το καλυτερο μαγαζι βελτιωσεων στην Αθηνα (EXTREME). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 Παιδια εχει παει κανεις στο πλυντηριο http://www.dirtymotowash.gr/ στην Καισαριανη για να μου πει εντυπωσεις? Το cbfακι μου ειναι πενταβρωμικο και ο συγκεκριμμενος ειναι στη γειτονια μου και σκεφτομαι να παω. πηγαινε αφοβα.ο Μπαμπης ειναι αριστος στην δουλεια του, θα το δεις κ μονος σου... τον γνωριζω 3 χρονια. παρε ομως τηλ πρωτα για ραντεβου.ζητα φουλ περιποιηση,πλυσιμο,βερνικι,σιλικονη..κτλ...δεν θα το γνωριζεις μετα... πες του οτι εγω σε εστειλα.(Γιωργος απο Λουτσα με το Transalp) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_cbf 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 πηγαινε αφοβα.ο Μπαμπης ειναι αριστος στην δουλεια του, θα το δεις κ μονος σου... τον γνωριζω 3 χρονια. παρε ομως τηλ πρωτα για ραντεβου.ζητα φουλ περιποιηση,πλυσιμο,βερνικι,σιλικονη..κτλ...δεν θα το γνωριζεις μετα... πες του οτι εγω σε εστειλα.(Γιωργος απο Λουτσα με το Transalp) Ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex46 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 παιδια συμφωνω κ γω απολυτα!πηγαινω το δικο μου απο τα 1,000χλμ κ εχω αισιως φτασει τα 15,000. σωστος επαγγελματιας με λιγα λογια. α!δειτε κ τυχον αξεσουαρ που μπορει να εχει,εγω εβαλα μπαγκαζιερα σχαρα σε πολυ καλη τιμη. Λόγω περιοχής με βολεύει το συγκεκριμένο συνεργείο, ασχολείται και με honda? Έχω κάποιο θέμα με τα αλυσιδογράναζα, αν του το πάω θα μπορέσει να το κοιτάξει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Λόγω περιοχής με βολεύει το συγκεκριμένο συνεργείο, ασχολείται και με honda? Έχω κάποιο θέμα με τα αλυσιδογράναζα, αν του το πάω θα μπορέσει να το κοιτάξει; Ναι , χαλαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει και που καλό πλυντήριο μοτό σε Περιστέρι, Αιγάλεω, Ίλιον, Κολωνό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 θελω εν καιρο να κανω ανακατασκευη σε ενα honda xl 250 r του '83 που θα μου προτεινατε να απευθυνθω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 Λοιπον, μετα απο παροτρυνση του Jav, θελω να αναφερω το συνεργειο που για εμενα ειναι το καλυτερο στην Αθηνα. Ειναι το ATS moto στο Νεο Ηρακλειο. 1. Μιλοντας αποκλειστικα και μονο απο δικη μου εμπειρια, εχω να πω ΜΟΝΟ τα καλυτερα. Καταρχας, ολες τις μηχανες τις επιμελλουνται προσωπικα τα δυο παιδια που εχουν το συνεργειο, που για εμενα ειναι μεγαλη υποθεση. Δεν εχουν υπαλληλους στο συνεργειο και ουτε προκειται να αποκτησουν. 2. Οταν ειχα πρωτοπαρει την μηχανη ειχα ενα σοβαρο ατυχημα στην Αττικη Οδο, οταν ενας ανοητος οδηγος με εκλεισε και με εριξε επανω στο μεσαιο τσιμεντενιο κρασπεδο του δρομου. Η μηχανη ειχε παθει καποιες ζημιες στην αριστερη πλευρα, αλλα οδηγιοταν. Εγω ομως σε καμια περιπτωση δεν ημουν σε θεση να την παω εκει να την δουν. Ηρθε στο σπιτι ο Παναγιωτης (ο εταιρος των δυο), ειδε την μηχανη και προσεφερθη να φερει γερανο να την παμε στο συνεργειο. Οταν με το καλο ετοιμαστηκε, εγω λογω τελος μηνα δεν ειχα να πληρωσω και ηταν Παρασκευη. Ετσι λοιπον, παιρνω τηλεφωνο και λεω "σορρυ παιδια, θα ερθω να την παρω Δευτερα διοτι δεν εχω πληρωθει ακομα οποτε..." Απαντηση: "Μην το συζητας! Ελα παρε την μηχανη, να απολαυσεις το Σαββατοκυριακο και περνα απο βδομαδα και τα βρισκουμε τα λεφτα. Θα μενεις τωρα χωρις μηχανη ΣΚ; Δεν λεει!" Ε, αυτο για εμενα λεει πολλα! Επαγγελματιες αλλα και φιλοι! 3. Ο Βασιλης (ο ενας εκ των ιδιοκτητων) ειχε Ζ και το δικο μου το φροντιζει καθε φορα σαν να ειναι το δικο του. Οταν πηγα πριν μερικες ημερες για τις δυναμομετρησεις, μου πηρε 40 ευρω (το κοστος για ΜΙΑ μετρηση), ενω καναμε τουλαχιστον 6. Επισης στο τελος επεμενε να την παει για πλυσιμο πριν μου την "παραδωσει". Εγω ελεγα, αστο ρε συ δεν ειναι αναγκη, αλλα τελικα την πηγε. Και την εφερε πισω πλυμενη και περασμενη κερι!!!! Κοστος; 0 ευρω! 4. Οσον αφορα τη δουλεια τους, που ειναι και το πιο σημαντικο, η λεξη που τους περιγραφει ειναι "μερακληδες". ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ με παθος αυτο που κανουν και φαινεται. Εδω για λαδια ειχα παει και κατσανε και τσεκαρανε ολη τη μηχανη και σφιξανε ολες τις βιδες επανω στην μηχανη επειδη θελανε. Για να μην μιλησω που καθονται και σφουγγαριζουν ολο το συνεργειο 2 φορες τη μερα (ενω ειναι πεντακαθαρο! Δειτε τις φωτο μου απο την μετρηση). Εχουν σφραγιδα και ειναι εξουσιοδοτημενοι για Kawasaki, Yamaha και Honda, ενω για Suzuki θα ερθει συντομα. Τωρα που μιλαμε θα επεκτεινουν το συνεργειο τους σε καθετη μοναδα Honda (αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εξυπηρετουν αλλες μαρκες). Μαλιστα ο Βασιλης εχει βαλει καμερα μεσα στο συνεργειο και θελει να την συνδεσει με τηλεοραση στην αιθουσα αναμονης των πελατων για να βλεπει ο πελατης τι ακριβως γινεται στην μηχανη του ενω πινει το καφεδακι του! (ειναι τρελο αυτο το παιδι!) Τελοσπαντων, αν σας ενδιαφερει η διευθυνση τους ειναι: ATS Moto Λ. Πλαπουτα 48 Ηρακλειο Αττικης 210 2832.104 δεν ξερω για σας παιδια αλλα εγω δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος . εκανα αλλαγη λαδιον και φιλτρου λαδοιυ , γενικο ελεγχω στη μηχανη και δυναμομετριση 1ον. παραφουσκομενα ελαστικα (40psi εμπρος και 38psi πισω ) :ranting3: 2ον. κακη ρυθμιση ντιζας αμπραγιαζ 3ον. τα σωλινακια που κρεμωνται κατω απο την ποδια ηταν μαγκομενα στην ποδια ( φενετε οταν εωαλε την ποδια δεν προσεξε να περασει απο τιν θεσει τους τα σωλινακια ) 4ον. στο δυναμομετρο δεν εσβισε τα φωτα αλλα το μετρισε με αναμενα , οποτε απολιες . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Προφανώς από το 2006 έχουν αλλάξει τα πράγματα... Κρίμα γιατί ακουγόντουσαν πολλά υποσχόμενοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LLucky24 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) ενα + γ. φοτομαρας λεσβου 57 κυψελη ενα - γ. μητσος κ.παλαμα ν.ψυχικο* *το συνεργειο ειναι restoring norton λεγεται το μηχανακι οταν το πηρα πρεπει να δουλευε με τρεις κυλινδρους..το ειχα παει για λαδια φιλτρα κ μπουζι αναφερω οτι ειναι restoring για να δειξω τη δικια μου μερια του λαθους, ''γλυτωσα'' μερικα ευρο.. τρομαρα μου την αλλη μερια του λαθους δεν τη βρηκα ποτε, περα απο ενα τσακισμενο σωληνακι στο καρμπυρατερ το οποιο κ αλλαξα διορθονωντας το προβλημα(εντονο μπερδεμα σε ολες τις rpm),κατα 20-30%.. φανταζομαι αυτο εγινε επανατοποθετοτας το ρεζερβουαρ.. θα σας μοιραζομουν κ την υπολοιπη ιστορια αλλα μου φαινεται οτι εχω βγει εκτος..:) εχει κανεις εμπειρια απο το παρακατω? moto wash gogas αχαρνων 453 + αγ αναργυρων 2 ν χαλκιδονα Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2011 από τον LLucky24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos ag.stef.13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 κανενα μαγαζακι στην αθηνα για αξεσουαρ αναβατη και μηχανης και λοιπα μπορειτε να μου πειτε παιδια ,εννοω π.χ σαν το stelpet αληθεια για αυτο τι λετε αξιζει ή ειναι μουφα το μαγαζακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Να συμπληρώσω και εγώ. Μέχρι πρότινος service έκανα στο "γ. φοτομαρας λεσβου 57 κυψελη" ο οποίος είναι πολύ καλός και άψογος. Δυστηχώς μετά την μετακόμιση προς Κερατσίνι μεριά αναγκαστηκά έψαξα για άλλο συνεργείο. Προχθές λοιπόν πήγα στο "Μοτο Ιωαννιδης Αγ. Δημητρίου 64 Πειραιάς, 2104628778" ο οποίος μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hawk13 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 CHS.........μονο για harley Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavroskaz 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Καλημερα σε ολους Επειδη σκοπευω στο κοντινο μελλον, να αγορασω μεταχειρισμενο μηχανακι (μαλλον χτχ 660) και θελω καποιον αξιοπιστο μηχανικο να το δει-εγκρινει και μετα να κανω τα service εκει ,αν εχετε να προτινεται καποιον. thx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) http://www.yamaha-mo...rue&search=true βρες εναν εξουσιοδοτημενο στην περιοχή σου, ωστε σε περιπτωση που την αγορασεις να μπορεις να την πηγαινεις εκει. προσεξε τη διαφορα σε αδεια/μοντελο. συχνα ειτε σκοπιμα ειτε επειδη δεν ξερουν μοντελα αλλης χρονολογιας βαφτιζονται μεταγενεστερα. τα μοντελα μεχρι το 06 ειναι αυτα με τα μεγαλα πλαινα πλαστικα τα μοντελα απο το 07 και μετα ειναι αυτα με τα μικρα πλαστικα , με ψαλιδι αλουμινιου και προδιαγραφες γιουρο 3 αντι 2, συν κατι διαφορες ακομα σε πλαστικα [κατα τα αλλα ειναι ιδια]. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2012 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Παιδια εχει παει κανεις στο πλυντηριο http://www.dirtymotowash.gr/ στην Καισαριανη για να μου πει εντυπωσεις? Το cbfακι μου ειναι πενταβρωμικο και ο συγκεκριμμενος ειναι στη γειτονια μου και σκεφτομαι να παω. Άπαιχτος για άλλη μια φορά ο Μπάμπης , με τα όλα του . Πέρασα σήμερα για μια δουλειά που είχα εκεί κοντά και λέω να τον επισκεφτώ , ευτυχώς δεν είχε κάποιο ραντεβού και την έκανε την πάπια λες και την έβγαλα τώρα απο την κούτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Άπαιχτος για άλλη μια φορά ο Μπάμπης , με τα όλα του . Πέρασα σήμερα για μια δουλειά που είχα εκεί κοντά και λέω να τον επισκεφτώ , ευτυχώς δεν είχε κάποιο ραντεβού και την έκανε την πάπια λες και την έβγαλα τώρα απο την κούτα Τιμη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες