pagratiotis1993 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 παιδια ενα φιλαρακι μου ειναι αναμεσα στο modenas kristar 125 η το modenas Kriss 125.... Θελει να δωσει μεχρι 2.000euro και θα ηθελα να ρωτησω πιο νομιζεται οτι ειναι πιο καλο πιο αξιοπιστο και το πιο οικονομικο σε καταναλωση καυσιμων ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 το site λεει πως το kriss ειναι πιο εξελιγμενο απο το star παντως το star εχει και πισω δισκοφρενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pagratiotis1993 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 εσυ ξερεις τπτ για αυτα τα 2. ξερεις πανω κατω τι τελικες εχουν?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 δεν τα ειχα αλλα πιστευω πως θα πιανουν με κοπο τα 120χαω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 τα ιδια ειναι εγω εχω το kriss star μονο τα πλαστικα αλλαζουν εξωτερικα δλδ και δισκοφρενο πισω εχω να δειτε και το suzuki address πολυ καλυτερο και στα ιδια χρηματα σε ολα του.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pagratiotis1993 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 to address ομως εχω ακουσει οτι εχει προβλημα στο σασμαν γι αυτο δεν το επιλεγει... ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ η ΙΣΧΥΕΙ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 to address ομως εχω ακουσει οτι εχει προβλημα στο σασμαν γι αυτο δεν το επιλεγει... ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ η ΙΣΧΥΕΙ?? μυθος ειναι εγω το kriss star εχω καλο μεν αλλα τα πλαστικα του ειναι μουφα,παρε το address..και θα με θυμηθεις πηγαινε δες απο κοντα...θα σου αρεσει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 τα ιδια ειναι εγω εχω το kriss star μονο τα πλαστικα αλλαζουν εξωτερικα δλδ και δισκοφρενο πισω εχω να δειτε και το suzuki address πολυ καλυτερο και στα ιδια χρηματα σε ολα του.. τι εγινε Βαγγελη; στο εφερα μια μερα και το γουσταρες; Το Κρις και το κρισταρ δεν εχουν καμια απολυτως διαφορα στα μηχανικα τους ιδιο μηχανακι απλα με διαφορετικο καλουπι... το κρισταρ εχει ενα μικρο αποθηκευτικο χωρο και πισω δισκοφρενο (που δεν γνωριζω αν κανει καμια δουλεια...εγω με το κριςς και το ταμπουρο πισω δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα Κοιτα παρακατω τις διαφορες ..μεταξυ του Kriss και του Address 125 Kriss 125: 120 κυβ. (οχι 125 που λενε) πολυ καλα φρενα πολυ καλες αναρτησεις καπως σκληρη σελα θορυβωδεις λειτουργεια κινητηρα ψιλο κραδασμοι Address 125: 125 κυβ. μετριο προς καλο φρενο εμπρος (σε αισθηση αλλα και φρεναρισμα) χαλια πισω φρενο πολυ μαλακο μπροστινο που δεν μπορεις να το επιστευτεις (διορθωνεται με την αλλαγη λαδιων στην αναρτηση με 15αρι λαδακι) τελεια σελα γενικα αθορυβη λειτουργια κινητηρα χωρις καθολου κραδασμους αριστος ψεκασμος χωρις ιδιαιτερα κομπιασματα (βασικα μια χαρα ειναι) τσιμπαει λιγο περισσοτερη βενζινη απο το modenas η ποιοτητα και των 2 ειναι αριστη με το σουζουκι να ειναι ενα κλικ καλυτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
just me 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν νομιζω να βγαινει ακομα το kristar, αν μιλαμε για καινουργιο,οποτε παει για kriss. Καταναλωση το κρισταρ εχει 2,66 στα 100 χλμ.Ο χωρος κατω απο την σελα χωραει την αλυσιδα και γενικα ειναι πολυ πρακτικος. ΑΝ και προσωπικα δεν μου αρεσει to address ειναι παρα πολυ καλο για τα λεφτα του.Δες εδω.. <<πηγη mototriri>> Αναμεσα σε kriss και addres να παρει οτι του αρεσει περισσοτερο,δεν νομιζω οτι στα παπακια μπορεις να δεις τρομερες διαφορες στην συμπεριφορα στον δρομο ή στην καταναλωση.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2010 από τον just me Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) μυθος ειναι Οχι βαγγελη δεν ειναι μυθος.. ειχε βγει μια ελλατωματικη παρτιδα και γενικα οσοι δεν ηταν στην εγγυηση ειχαν προβλημα με αυτο γιατι επρεπε να πληρωσουν... πλεον εχει ξεπεραστει αυτο το προβλημα ομως ...απλα περασει στην ιστορια σαν ζημια σοβαρη και του εχει αφησει κακο ονομα το προβλημα δεν ηταν σε ολο το σασμαν αλλα μεταξη 3ης και 4ης ταχυτητας Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 χθες που ρωτησα για το suzuki με το φιλο τον μηχανικο μου ειπε, γιατι ειχαμε την κουβεντα για αυτο με το σασμαν, οτι το καινουργιο με το injection ειναι κορυφη δεν υπαρχει θεμα σασμαν,οσο για το καινουργιο το kriss εχει διαφορες απο το δικο σου,εχει και κυκλικο σασμαν και αλλαγες στο μοτερ δλδ ποιο βελτιωμενο .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 χθες που ρωτησα για το suzuki με το φιλο τον μηχανικο μου ειπε, γιατι ειχαμε την κουβεντα για αυτο με το σασμαν, οτι το καινουργιο με το injection ειναι κορυφη δεν υπαρχει θεμα σασμαν,οσο για το καινουργιο το kriss εχει διαφορες απο το δικο σου,εχει και κυκλικο σασμαν και αλλαγες στο μοτερ δλδ ποιο βελτιωμενο .. Η βλαβες (σασμαν) βγηκαν σε αυτο με το injection , αυτο που σου εφερα τις προαλλες ηταν το καινουριο με τον ψεκασμο και εχει περασει και απο την αντιπροσωπεια για αλλαγη γραναζιου 3ης... θα με βγαλεις τρελο τωρα; το μηχανακι αυτο βγηκε το 2008 απο το 2009 περιπου και λιγο μετα εντοπιστηκε το προβλημα και το διορθωσαν το μηχανακι ειναι κορυφη Ρε Βαγγο αυτο εχω εγω, ποσες φορες θα στο πω; δεν εχω το παλιο το 115 κυκλικο σασμαν εχουν ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pagratiotis1993 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Συγνωμη για να τελειωσει το θεμα αυτο και να μην σας κουραζω μπορειται να μου γραψεται μονολεκτικα ποιο απο τα 3 που ειπατε.. addess kristar h kriss... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Εμεις θα σου πουμε για εσενα; διαβασε ολα τα στοιχεια που σου δινουμε δες τα απο κοντα πιο σου αρεσει περισσοτερο και τσιμπα το... και τα 3 ειναι πολυ καλα παπια.. το καθε ενα εχει τα δικα του καλα και κακα μην τα βλεπεις απλα σαν παπια.. ολα τα παπια καθε μαρκας εχουν εξελιχθει τοσο πολυ που το καθενα ειναι διαφορετικο και εχουν διαφορετικο χαρακτηρα... κατι σαν τις μηχανες μεγαλου κυβισμου δηλαδη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pagratiotis1993 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 οκ ευχαριστω παρα πλ για το ενφιαφερον σας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vespoukis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2016 modenas kristar 125 πραγματικά 111cc κατανάλωση 2κάβαλο και ανηφόρες και γενικά το τρέχω 37,5L δλδ με ντεπόζιτο 4,8L βγάζει 180km.δοκιμασμένο γιατί το πήγα τέρμα μέχρι να σβήσει λόγο βενζίνας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες