Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Ε όχι και κίτρινη Alfa. Με ξενερώνετε. Κόκκινο Rosso κι όλας :P Κι όμως, δες τη λίγο πάλι..... άλλο πράγμα το κίτρινο ρε παιδάκι μου. Κουφάλα ksino.... (ευτυχώς που τα είναι καφέ). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Έλα μοτοβροχούλη, εδώ σε έχω... Mercedes Benz C63 AMG Black Series... μόνο black δεν είναι βέβαια! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Τέλος ... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Για τους γνώστες, Margaritis Drift Team. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Τέλος ... Ελπίζω να βάλουν φανάρια της προκοπής μπροστά, πολύ καγκούρικο για άλφα ρομέο ώς έχει... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike10 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike10 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 μεχρι και η ταπα του ρεζερβουαρ στο ιδιο σημειο!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 μεχρι και η ταπα του ρεζερβουαρ στο ιδιο σημειο!!! Και; Αρχικά η σύγκριση σου μπάζει από παντού. Δείχνεις την 4C σε μορφή Concept και την Elise σε μορφή παραγωγής. Πως θα τις συγκρίνεις; Για μένα η σύγκριση γίνεται στο δρόμο. Και όχι στο αν μοιάζει το ένα με το άλλο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike10 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) το consept δεν μετράει σαν αντιγραφή δηλαδη αφου το παρουσιάζει επίσημα η αλφα! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 από τον Mike10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Σε τι ακριβώς σου μοιάζουν; Είναι ίδιου χαρακτήρα αυτοκίνητα. Λογικό είναι να έχουν κοινά στοιχεία. Εγώ πάντως χαίρομαι γιατί θα έχει ανταγωνισμό η Lotus στο Ring και θα έχει ενδιαφέρον το θέμα. Και πάλι, απόλυτα δεν μπορείς να τις συγκρίνεις, μόνο και μόνο από το βάρος. Και για άλλα πράγματα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike10 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) οπτικά μονο μιλησα!!! ειναι μια λοτους σε μεγαλύτερες διαστάσεις!!! και ενα μικρο φαις λιφτ !! σίγουρα δεν μπορεις να τη συγκρινεις με την οδηγικη φιλοσοφία μιας λοτους... τοτε θε μιλούσαμε για.... Αριελ.. και τέτοιου είδους οχήματα :crazy: :shoot: :shoot: :peep: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 από τον Mike10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Πολλά. Ακόμα και το ότι γράφεις εδώ. Πάρε μια ιδέα. http://uk.ign.com/ar...anged-the-world 11 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Οτι πρεπει για τα στενα της Αθηνας. Να εχει παρκαρισμενα αριστερα στην γωνια και να θες να δεις αν ερχεται κανεις! ΜΠΑΜ!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 True fact: Ο Jobs δεν εγραψε ουτε μια γραμμη κωδικα σε ολη του τη ζωη. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Τωρα θα σε κανω να το μισησεις περισσοτερο http://www.hondaelise.com/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 το επλυνες? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Και γαμώ ρε Μητσάρα η εργαλειομηχανή σου 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 το επλυνες? Επιτελους! Και γαμώ ρε Μητσάρα η εργαλειομηχανή σου Θενκ γιου βερυ ματς Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δε πιστεύω ότι εκτιμάς με αυτή τη φωτογραφία το έργο του Richie. Αντίθετα, αν δεν έχεις μεγαλώσει σε Unix περιβάλλον, δεν έχεις καν λόγο να την ποστάρεις. Οι περισσότεροι ανεβάζουν τέτοιες φωτογραφίες μόνο και μόνο επειδή δεν πήγαιναν τον Steve Jobs. Συγγνώμη, αλλά ναι όταν πέθανε ο Richie το διάβασα και τον σέβομαι και όχι δεν θεωρώ τον Steve Jobs καλύτερο. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης σε αυτούς τους δύο ανθρώπους. Έκαναν διαφορετικά πράγματα. Αλλά όχι, δεν δέχομαι να ανεβάζουν φωτογραφία του Steve Jobs με τίτλο RIP επειδή αγόρασαν ένα iPod να πουλήσουν μούρη. Το ίδιο και με τον Richie. Να ανεβάζουν φωτογραφίες που αφορούν αυτόν απλά για να την σπάσουν σε αυτούς που λένε ότι ο Jobs ήταν θεός (δεν αναφέρομαι σε εσένα γιατί δε σε ξέρω). Κλείνοντας, η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται, το θέμα είναι ποιος κινεί το ρυθμό. Ακριβώς σαν τη μουσική :) Αυτά, πιστεύω χαλάμε το topic, δεν υπάρχει λόγος. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 από τον telephoner 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Ο πρώτος έκανε Marketing, πούλαγε σε μάζα. Ο Δεύτερος έκανε κάτι επειδή γούσταρε, και ήταν για λίγους! Ξανασκέψου το! Ο πρώτος σου πουλάει κάτι για να παίζεις μαζί του, να διασκεδάζεις. Ο Δεύτερος σου δίνει κάτι που θέλει σκέψη, χρόνο, αφοσίωση. Να παίξουν και να πουλάνε μούρη, μπορούν όλοι.. Να γράψουν ένα πρόγραμμα της προκοπής όμως? ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου και οχι Χολυγουντ. Θα συμφωνήσω. Εμένα στην camaro πχ (στην παλιά κυρίως) μ'αρέσει αυτό το στυλ που έχει γωνίες και είναι σαν βάρκα. Ίσως απλά έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια όλα τα αμάξια έχουν γίνει "αυγά" και κουράστηκε το μάτι μου από τις πολλές καμπύλες, δε ξέρω. Και όσοι τα βγάζουν με γωνίες τις κάνουν πάλι "απαλές", εγώ θέλω τετραγωνίλα και φανάρια αγροτικού :D Για τα μηχανικά δεν αντιλέγω, με βενζίνη τσάμπα και δρόμους με τόση ευθεία δεν περιμένω να κάτσουν να βάλουν μοτέρ και αναρτήσεις σαν αυτές που έχουν οι ευρωπαϊκές και ιαπωνικές εταιρίες. Απλά μ'αρέσει οπτικά/ηχητικά. Είναι το ίδιο που έλεγα και στο θέμα με τα Harley, μ'αρέσουν για τους ίδιους λόγους αλλά οι οδηγικές συνθήκες εκεί είναι τόσο διαφορετικές σε σχέση με εδώ που τίθεται θέμα χρηστικότητας (όπως πχ τίθεται θέμα κατανάλωσης και παρκαρίσματος για τα muscle cars). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 printf("Apple %s\n", "Rules :P"); 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Θα συμφωνήσω. Εμένα στην camaro πχ (στην παλιά κυρίως) μ'αρέσει αυτό το στυλ που έχει γωνίες και είναι σαν βάρκα. Ίσως απλά έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια όλα τα αμάξια έχουν γίνει "αυγά" και κουράστηκε το μάτι μου από τις πολλές καμπύλες, δε ξέρω. Και όσοι τα βγάζουν με γωνίες τις κάνουν πάλι "απαλές", εγώ θέλω τετραγωνίλα και φανάρια αγροτικού :D Εσυ θες κατι τετοιο.....οπως κι εγω αλλωστε 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες