Jump to content
vagelis-

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Recommended Posts

Εγώ είμαι γατάκι,όχι ποτκός (ποντικός ντεεεε) :beee: ή ό,τι είναι αυτό,τέλος πάντων :crazy:

Όσο μάλλον για την δεσποινίς...που είναι ένας άγγελος ! cute-white-kitten-head-emoticon-41.gif

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παραθέτω το λινκ μόνο γιατί δεν είναι για μικρά παιδιά (δεν είναι τόσο υπερβολικό αλλά ντάξει)

http://3.bp.blogspot.com/-bO0m3Zy2zOc/UWSD1J_RokI/AAAAAAABROo/ihLi0ReAA10/s1600/Gap+Life+without+trousers.jpg

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέγα ΛΑΘΟΣ. Για τα επόμενα 30 αξίζει...που συνειδητοποιείς πόσο χαρούμενος είσαι που επιτέλους έγινε... :_thumbsup:

Τις ελάχιστες φορές που τό' χω ζήσει, η καρδιά μου πήγε να σπάσει! :blush2: Μιλάμε για κοπέλες, έτσι? όχι για χαζογκομενάκια...

καλύτερα φρόντισε να απολαμβανεις το ταξίδι μέχρι την Ιθάκη σου γιατί με τα χρόνια έρχεται κατι στη ζωή που λέγεται ΄΄απομυθοποίηση΄΄΄και είναι και πολύ σπάσιμο σου λέω.. :rolleyes:

Ειδικά όσο αφορά γυναίκες.

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift
  • Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλύτερα φρόντισε να απολαμβανεις το ταξίδι μέχρι την Ιθάκη σου γιατί με τα χρόνια έρχεται κατι στη ζωή που λέγεται ΄΄απομυθοποίηση΄΄΄και είναι και πολύ σπάσιμο σου λέω.. :rolleyes:

true... και όσο περνούν τα χρονια και μεγαλώνεις, το φαινόμενο της απομυθοποίησης έρχεται και πιο γρήγορα και πιο συχνά...

μαλακiα, αλλα πραγματικότητα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς, ή μάλλον Ευτυχώς, η "απομυθοποίηση" ήρθε πολύ νωρίς για μένα. Από μένα ποντάκι.

Ωστόσο, όσο και να έχω πληγωθεί, κάθε φορά που θα αρχίζω κάτι καινούριο, η καινούρια δε θα πληρώνει τα σπασμένα της προηγούμενης! Κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου φύλου, έχει δικαίωμα να θεωρείται διαφορετικός και να μην τσουβαλιάζεται, μέχρι αποδείξεως του εναντίου! :_thumbsup:

Και για το θέμα μας, κατάλαβα τί εννοεί ο Apisteftos!

noir-shit-day-2c-neu-t-shirts_design_large.png

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτοιμα...

Αναχώρησις εντός ολίγων ημερών... :D :D :D :D

Τι πας να κάνεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς, ή μάλλον Ευτυχώς, η "απομυθοποίηση" ήρθε πολύ νωρίς για μένα. Από μένα ποντάκι.

Ευτυχώς? Εγώ γιατί την χαίρομαι αυτή την "μυθοποίηση" (σε λογικά πλαίσια πάντα) και ξενερώνω όταν χάνεται? :mellow:

Καλά δεν είμαι και παράδειγμα ανθρώπου προς μίμηση! :_zeppelin: :_zeppelin: :_zeppelin:

Και για το θέμα μας, κατάλαβα τί εννοεί ο Apisteftos!

noir-shit-day-2c-neu-t-shirts_design_large.png

τι είναι αυτά τα ροζουλί ρε??? :hunter:

υπάρχει και σε άλλα χρώματα, αυτό βρήκες να συνδυάσεις με το ... όνομα μου! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την ειχα βαλει το μεσημερι απο το κινητο και δεν μπορουσα να την κανω να την δειχνει απ'ευθειας....

Η φωτογραφια αυτη ειναι ζωγραφικη στο πατωμα ενος ανσασερ....φαντασου λοιπον αφηρημενος να κοιταξεις τελευταια στιγμη κατω την ωρα δηλαδη που το ποδι σου εχει παρει ολο τα βαρος για το βημα και δεν εχει πισωγυρισμα :crazy::lipssealed: :lipssealed: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

310921_10151868248014638_569436653_n.jpg

μιαλαμε για ανακοπη! :shock:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...